|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Iziso je prvi Cumulative Update za Windows 10 Mobile. Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.29 Nema novih featurea, samo "bugfix & stability improvements". Treba bit prijavnjen u Windows Insider app da bi mob vidio update (pusten je u oba ringa - fast i slow). |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mene samo zanima kako se de dalje rijesavat update-ovi... nadam se da ce MS preskocit OEM-e i operatere i pustat update-ove direktno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jednom kad si na Windows 10 Mobile - svakih mjesec-dva manji Cumulative Update, koji ne dira Firmware, nego samo nadogradnja OS-a. Mislim da se OEM/operatori tu nemaju sta bunit. Problem moze nastat, ako update zahtjeva i nadogradnju FW-a pa OEM/operator mora "testirat". ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Member
|
Nadogradio, ne vidim promjene ali odrađuje korektno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Je li moguće na neki način izvesti da su Cortana na WP-u i na Win 10 bolje povezane? Naime, kad joj kažem da mi doda nešto u kalendar ili neki podsjetnik, to radi normalno, ali prijedlozi, vijesti, događaji i slične stvari mi se razlikuju. Također, podsjetnici mi iskaču istovremeno na kompu i na mobitelu, ali ako pritisnem Dismiss na jednom od uređaja, drugi to ne registrira, pa moram isto pritisnuti i na njemu. (Možda je taj dio više do kalendara nego do Cortane.) I na WP 8.1 i na Win 10 koristim isti MS account. Prvo sam sve postavio na Win 10 na kompu, a kad sam kasnije nabavio mobitel i prijavio se s tim accountom, morao sam sve Cortanine postavke prolaziti ponovno (prepoznavanje glasa, interesi i dr.), što znači da mobitel nije povukao one postavke koje sam zadao na kompu. Isto sam morao napraviti i kad sam na laptop stavio Win 10, pa ispada da mi Cortana nije povezana s MS accountom nego je vezana na pojedini uređaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Za one koji koriste OneDrive - odite na ovaj link da si zadržite trenutnu količinu storage-a: https://preview.onedrive.com/bonus
![]() |
#340 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
De nek mi netko kaže di da si poštelam da mi se mejlovi ne brišu nakon 30 dana.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Popustio sam znatiželji i stavio Insider s Fast Ring na 830. Mogu samo reći da sam oduševljen. Svega par sati se igram s njime tako da ne mogu više reći, barem još neko vrijeme. Uglavnom, malo me samo tranzicije živciraju jer me podsjećaju na iOS i jer sam navikao na instant promjene kod WP8.1. Gore je trenutno 10586.29
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako vam je unified inbox bitna stavka (kao meni) win 10 će vas razočarati, ukinut je support za tu opciju u Outlook mailu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dobra stvar kod W10M: Vecina (gotovo sve) aplikacija je nadogradiva preko Store-a. Tako da mogu "preko noci" update-at app i problem rijesen ![]() NP ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.12.2015. u 09:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Vidi stvarno, hvala na infu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Je li tvoja ima mat crni metalni rub ili gladji tamno sivi (kao moja)? Te (ranije verzije) sa crnim rubom uglavnom ispoljavaju taj problem i usput im odlaze kapacitivne tipke i kamera moduli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
The mighty pirate
|
Moja je točno ovakva, srebrna sa zelenom maskom http://i-cdn.phonearena.com/images/r...Review-007.jpg
![]() |
#352 |
Premium
|
Winphone 10 na L640?
Je li jos nekom stigao WP10 OTA update na L640, kao ovom momku? http://www.red-gsm.net/t53320/#post183174 |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ni kod mene još ništa, isto kupio 640 u edigitalu. Jedino što sam već stavio preko insidera zadnji build 10tke. Pa nisam siguran da li mi treba uopće stići obavijest da je update dostupan. Izbrisao sam Insider ap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
The mighty pirate
|
Ima li netko ideju kako linkati kontakte live accounta s fejsbuk kontaktima? Znam da su ukinuli podršku još s 8.1, ali su mi se profilne fotke sinkronizirale s kontaktima dok sad nikako neće
![]() |
#357 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesi radio hard reset nakon update-a? Jesi radio restore? Jesi primjetio kakvu razliku u jacini signala i wifia? Jel mozes spremat karte na SD karticu? Jel ti radi Double tap to wake? Jel ti uredno radi Glance? Jel ti radi Gestures kad prineses telefon uhu za odgovor na poziv? Jel ti poceo ekran "neobjasnjivo gubit prikaz" na sekundu? Eto, samo nekoliko pitanja koje me zanimaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
1. Nisam 2. Nisam, samo sam instalirao Insider, restartao mobitel i nastavio dalje s updateom. 3. Nisam 4. Može. Prebacio sam odmah karte iz memorije telefona na karticu (ne moraš ih brisati pa ponovo skidati na karticu, samo izabereš da ti prebaci). Možeš postaviti i SD karticu kao memoriju za aplikacije. 5. Radi, bez ikakvih problema. 6. Također 7. Gestures ne dolazi po defaultu, a koliko vidim, u Storeu je još uvijek u beti. Ne koristim to. 8. Nije Ne znam, meni je čak čudno što nemam nikakav problem. Čudno mi je samo što ne mogu postaviti različite zvukove za različite mailove. Ne mogu povući fotke fejsbuk kontakata i spojiti ih s kontaktima u telefonu (Live). Ne mogu promijeniti search providera u Edgeu, no to je već opće poznato. Eto, ja sam zadovoljan kako ovo radi...
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako za koga
|
|
Oglas
|
|