|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma i par dana je bez njega debakl za WP... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#337 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Line, telegramjetek u beti, sam kaj niko noje cuo za line! Novi tapatalk je guba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
E pa baš zbog toga i Line i Telegram i ostale moram prekrižiti odmah u startu, Viber je prije bio aktualan no sad mi ga koristi tek par osoba, da imam 3-4 kontakta s kojima komuniciram na taj način možda bi ih i nagovorio da si stave neki od tih servisa ali mogu se jebat kad imam skoro 30 ljudi s kojima sam praktički svaki dan u vezi preko WhatsAppa, tj. više i nisam jer sam se nešto igrao s 8.1DP i vraćao na 8 baš u trenutku ukidanja klijenta sa Stora... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kakav je ovo novi Tapatalk? Jel to sad kopija istog s Androida ili iOS-a? Nekako mi se na prvu baš ne sviđa, ono što sam prije vidio s jednim klikom sad moram klikat hrpu puta da mi se pokaže... ![]() U biti sad vidim da mogu poštelat da mi prvo pokaže subscribed, a ne new. Još da mogu namjestit da ne forsira subscribed forums nego subscribed posts, to bi bilo super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
ali bude WA u finalnoj verziji 8.1 siguran sam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#344 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
"šišaš" WhatsApp.. bitno da je sluzbeni file mennager stigo ![]() edit: kak god okrenes ne valja :/ hahahha ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 31.05.2014. u 10:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ajde, pa ne kukajte više. Evo vam "Files". PS - Znam da je gore link i sve, ali isto tako znam da većina WP korisnika voli jednostavnost QR linkova i automatski download. Pa eto - izvolite ekipa - život je prekratak za "binganje" linkova. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Files radi samo s WP 8.1 i trenutno nudi osnovne funkcije... Files: http://www.youtube.com/watch?v=QpSea3PFhgI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
Novosti: -Chat backgrounds -Broadcast lists -Privacy settings (settings > account > privacy) -Media auto-download settings (settings > chat settings > media auto-download) -Custom notification tones (Windows Phone 8 Update 3 required) -Various enhancements and bug fixes |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 31.05.2014. u 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Premium
|
Citiraj:
ne znam za officelens dokumente, ali možeš uzeti sliku i convertati je u pdf
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
Endomondo, Runtastic ili Caledos (integriran s Runkeeperom) - koji GPS tracker za sportske aktivnosti vam se pokazao najboljim?
![]() |
#359 |
Premium
|
Meni je Endomondo super, na WP mi radi puno bolje nego na androidu (tj. puno bolje hvata satelite), a i sviđa mi se to što se možeš logirati preko fejsa pa si sam ucrtati neku rutu ili sl...A i velika je ponuda sportova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Facebook app ne radi kak spada od kada su redizajnirali face, ne vide se objave ostalih! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|