|
![]() |
#332 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja opčenito ne razmem ljude koji se prepiru radi mobitela, jednostavno ne kužim razlog, zake se svađat s nekim radi uređaja koji on koristi, pa zaboli te tuki za njegov mob...mislim da ti ljdudi imaju određenih problema. Svak si kupi kaj njemu paše, (KARIKIRAM)ja imam S3 i meni je čisto u redu da Brko ima XZ i čisto ga razmem da se njemu XZ više sviđa od S3, i razmem ga i ak veli da je XZ njemu bolji od S3...al meni je isto tak S3 bolji od XZ i zato imam S3 ![]() ![]() A ostalo su više manje činjenice(hardver) i dizajn oko kojeg nema dileme jer to je osobna stvar... I koga briga za kvalitetu Samsunga, pa nije mi to žena, čisto nevažno jel poklopac plastičan ili alu, više se nek zabrinu FRAJERI koji kupe aluminijske ili staklene mobitele kao imaju najjača kučišta pa ga stave u plastični kejs ![]() ![]() Svi su oni rađeni da vam izmuzu peneze iz džepova, zato se nemojte bezveze prepirati koji je bolji na osobnoj razini ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | |||||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#334 |
Why so serious
|
Hahahaha, kud si Multiplu našel, jednom sam je u životu videl al nikad da je netko vozi, baš bi vozača htel pitati kaj mu je bilo kad je taj dan kupoval auto, hahaha, sve razmem al kad neko kupi multiplu to ne, to nema smisla nikakvog, ![]() ![]() Moral sam, sorry na OT |
![]() |
![]() |
#335 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#337 | |
Why so serious
|
Citiraj:
A zamisli kak bi aluminij ili staklo izgledalo da padne na pod...aluminij se bi sav savio a staklo nedajBože puklo ili skrhalo...sve ima svoje. Al svađat se radi toga da S3 ima plastično kučište ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#338 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
@danc00 - aluminij se nebi savio, eventualno bi dobio malu rupicu ako bi pao na nešto oštro/tanko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#340 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Onda su ovi "aluminijski" mobovi ustvari plasticni jer se svijaju svi od reda kad padnu ![]() Back to Xperia Z. U zadnjih par dana poslao sam 4 tmob xperije Z na jamstvo. Dobije bootloop kod tmobile loga,i nema sanse da se flesha novim firmware-om. Samo da znate ako vam se desi,da ne gubite vrijeme i pokusavate kakav flash firmware-a. Po meni se mob zarazio samsungovim sudden death sindromom ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ko ga hebe, garanciju ima, sve je bekapirano, nisam drko po butloaderu ni po ROM-u, ako rikne, ide odakle je i došao ![]() Na XDA kažu ako se dogodi bootloop, da neki puta stvar spašava POWER + VOL UP držati par sekundi, da se onda navodno ugasi i boota najnormalnije. Ne znam, nisam probao pa neću ni garantirati za postupak. |
|
![]() |
![]() |
#347 |
Premium
|
Problem je sto fleshanje ne krene uopce. Imao sam par z-a iz tcoma koje sam debrendirao bez problema,tj stavis cisti stock rom i sve pet. Ali od ovih nijedan nije htio fleshati nego izbaci error ili se smrzne. Po mom iskustvu, flash chip ne valja,ali nikad se ne zna moze biti i nekakav problem s bootom iako mi je sumnjivo to sto se restarta kod tmobile loga |
![]() |
![]() |
#351 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Našao sam metodu na Xperia blogu - LINK A ovdje sam našao kolekciju firmwarea - LINK Vidim da ima Central Europe i Global. koji ti stavljaš kad radiš debrandaciju? Ovo su podaci od mog FW-a: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.06.2013. u 08:20. Razlog: Našo neke linkove :) |
|
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
Radim preko opreme za sonyje. Imam international flasheve. Ali flashtool radi dobro a za debrendiranje mozes staviti i global i central europe nema neke razlike osim nekih postavki. Skini flashtool i c6603 global pa probaj vidjeti kako ti radi. Kasnije nozes probati CE generic uk pa vidi koji je bolji. Skini si i croatia tmobile i slucaju potrebe ua jamstvom. |
![]() |
![]() |
#353 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Sad ako moj popizdi na bootloopu, onda je jedno sigurno - nije T-Mobile related problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#355 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ajde baš javi kaj se dešava sotim mobom, sad me baš zanima da li će normalno raditi. pazi kaj ti velim do tekoma je brijem garant, ja ne znam šta oni rade sa tim mobitelima, ali očito je da NEMAJU PRAVO NA TO!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Antimićanin
|
To sigurno. ![]() Nisam primjetio neke velike promjene flešanjem custom firmware-a, ali mi je dodao mnoge aplikacije koje ovaj tekomov nije imao. Nije mi mob laggao ni sa brandiranim FW, ne lagga mi ni sada. Jedino što zamjećujem je da ima više slobodnog RAM-a u Task Manageru. Citiraj:
Nego, vidim na XDA forumu, lik iz Belgije je dobio danas 10.1.1.A.1.307 update. Kaže da je dobio preko PC Companiona, da je OTA trenutno nedostupan. Ja nisam dobio ništa, ali vjerojatno je to to onda i kroz dan-dva će biti. |
|
![]() |
![]() |
#358 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#360 |
Antimićanin
|
Ikona od NFC-a, koji kad se upali, obično stoji u notification baru, kraj baterije i ostalih pizdarija. Na .253 je neki bug očito jer nema ikone na centran european verziji firmwarea, nit je bilo na brendiranom t-mobile firmwareu. Global firmware nema taj bug. I valjda budu to u nadolazećoj verziji .307 opravili. Jasnije ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|