Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.12.2014., 20:19   #331
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor čigra Pregled postova
nego da pitam vas koji još igrate
Još? Igra ima svakim danom sve više ljudi...bar ground forces...ima dosta WOT ekipe btw...

Citiraj:
ima li ikakvih naznaka da igra prema boljem putu?
opet neznam za koji dio igre pitaš ali Gf dobija svako malo update...kao i svaka igra ima tu još prostora za napredak naravno...Meni fale britanci i još novih većih mapa...ali neke su već došle...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 26.12.2014., 20:26   #332
čigra
zappa

čigra's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
opet neznam za koji dio igre pitaš ali Gf dobija svako malo update...kao i svaka igra ima tu još prostora za napredak naravno...Meni fale britanci i još novih većih mapa...ali neke su već došle...
prestao sam igrati kad su izbacili 1.37 patch zaboravio sam da su dodali tenkiće
pitam za zrakoplove, jesu li popravili detekciju, bolji matchmaking, bolji raspored po tier-ima i tako to
čigra je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.12.2014., 22:25   #333
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
prestao sam igrati kad su izbacili 1.37 patch zaboravio sam da su dodali tenkiće
pitam za zrakoplove, jesu li popravili detekciju, bolji matchmaking, bolji raspored po tier-ima i tako to
Nemam pojma ja ih ne igram jer su arkadni do boli....avione igram u IL2, CLOD, BOS itd...
Staro 27.12.2014., 12:12   #334
čigra
zappa

čigra's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Nemam pojma ja ih ne igram jer su arkadni do boli....avione igram u IL2, CLOD, BOS itd...
to sam igrao iz relaksacije da se opustim od dcs-a, il2 bos mi je najveće razočaranje
ostajem pri clod-u dcs-u
čigra je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2014., 12:55   #335
iprodano
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
S Nijemcima sam pri kraju, a onda krećem s Rusima. Da i ja malo osjetim tu nadmoć njihovih tenkova, pogotovo u tier 5.
iprodano je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2014., 14:06   #336
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Arkadni su ti u RB i u SB?

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2014., 08:02   #337
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Može. Nego, M47 na papiru i nije neki napredak u odnosu na 46cu. Oklop čak i nešto malo tanji na kupoli sastrane. Ista brzina, ista penetracija...top navodno drugačiji ali ne vidim, bar na papiru, neku razliku...
Jesi uspio doći do M46/47 tenka? Osvojio sam 12 silver stars te sada mogu i američke tenkove do kraja istražiti pa da vidim je li se to isplati, inače nastavljam s rusima.
Staro 30.12.2014., 09:48   #338
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor iprodano Pregled postova
Jesi uspio doći do M46/47 tenka? Osvojio sam 12 silver stars te sada mogu i američke tenkove do kraja istražiti pa da vidim je li se to isplati, inače nastavljam s rusima.
Igram i njemce tako da nisam stigao još do M46...sad ću početi pershinga riserčat...ruse nema šanse da igram iz principa (nabrijani su, imaju postwar ammo itd..)....
Staro 30.12.2014., 09:54   #339
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Igram i njemce tako da nisam stigao još do M46...sad ću početi pershinga riserčat...ruse nema šanse da igram iz principa (nabrijani su, imaju postwar ammo itd..)....
Istina, rusi su čisti overpower, ipak su developeri iz Rusije...

Jedna informacija, na službenom forumu pročitao sam da su potvrđeni Leopard 1A1 i T62A, valjda će to biti tier 6 i nadam se dobrom balansu za razliku od tiera 5.
Staro 30.12.2014., 10:08   #340
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Istina, rusi su čisti overpower, ipak su developeri iz Rusije...

Jedna informacija, na službenom forumu pročitao sam da su potvrđeni Leopard 1A1 i T62A, valjda će to biti tier 6 i nadam se dobrom balansu za razliku od tiera 5.
Zanimljivo, pa da to su morali napravit jer je tier 5 mrtav, pogotovo SB..iz poznatih razloga...Nadam se da će u tier 6 bacit T54 i podignut mu BR jer ovako nema smisla...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.12.2014., 10:58   #341
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
na šta paziti kad slažeš određeni tier?
jer ako sam prisiljen koristiti slabija vozila iz nekog tiera da me ne baci u veći kao što radi u 70% slučajeva jebem ja tu igru, i šta onda jednostavno ta jača vozila ne ubace u veći tier i problem riješen?
Staro 30.12.2014., 11:44   #342
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor JuXo Pregled postova
na šta paziti kad slažeš određeni tier?
jer ako sam prisiljen koristiti slabija vozila iz nekog tiera da me ne baci u veći kao što radi u 70% slučajeva jebem ja tu igru, i šta onda jednostavno ta jača vozila ne ubace u veći tier i problem riješen?
Tieri nemaju veze kod matchmakinga..gledaj BR...

@iprodano - sad čitam po forumu i ljudi se žale da M46 a pogotovo M47 zbog oklopa i nisu nešto u svom BR-u...Pershing je sweetspot...budem probao oba pa javim
Staro 30.12.2014., 11:55   #343
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

znam za BR, i to opet nema logike da ga j..., npr neki dan igram tenkove, kao squad BR 3.7, vidim lika sa nekim čudom od tenka, pogledam njegov BR, piše 5.7
Staro 30.12.2014., 16:16   #344
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Tieri nemaju veze kod matchmakinga..gledaj BR...

@iprodano - sad čitam po forumu i ljudi se žale da M46 a pogotovo M47 zbog oklopa i nisu nešto u svom BR-u...Pershing je sweetspot...budem probao oba pa javim
Da, imao sam neki osjećaj da će biti u rangu njemačkih tenkova, znači nikako dovoljno da se rusima suprostavi u tieru 5. Iskreno nije mi jasna logika developera da je jedna strana toliko jača, ubija igru.
Staro 31.12.2014., 16:24   #345
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Da, imao sam neki osjećaj da će biti u rangu njemačkih tenkova, znači nikako dovoljno da se rusima suprostavi u tieru 5. Iskreno nije mi jasna logika developera da je jedna strana toliko jača, ubija igru.
Malo je bolja situacija jer je TIger 2 H sad u BR 6.7 a Patton M46 je isto 6.7 tako da ima šanse ako se pravilno igra...
Staro 03.01.2015., 16:36   #346
iprodano
Premium
Moj komp

Ipak sam nakon Nijemaca krenuo s Amerikancima, mogu reći da je čista zabava.

Američki i njemački tenkovi imaju ono "nešto" što te privuče što za ruske ne mogu nikako reći.
Staro 03.01.2015., 17:15   #347
JuXo
Premium
Moj komp

JuXo's Avatar

probao sam sa Amerima igrat tenkove, odmah se nakostrješim od njih, Rusi i dalje ljubav na prvi pogled, i tenkovi i avioni

ako netko hoće igrati zajedno dodajte me: JuXo
imam tenkove i avione do tiera 3 istraženo, Ruse naravno
Staro 03.01.2015., 18:41   #348
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor JuXo Pregled postova
probao sam sa Amerima igrat tenkove, odmah se nakostrješim od njih, Rusi i dalje ljubav na prvi pogled, i tenkovi i avioni

ako netko hoće igrati zajedno dodajte me: JuXo
imam tenkove i avione do tiera 3 istraženo, Ruse naravno
Pošteno, svatko ima koga više preferira.
Staro 05.01.2015., 17:08   #349
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Pošteno, svatko ima koga više preferira.
Ma rusi su nabrijani lagano (a u tieru V ni nemaju konkurenciju)....Nego, Pershinga sam riserčao i sad ostaje grindanje love da ga mogu kupiti. Do tada frustracija sa shermanom 76com. Tigere i Panthere mogu roknut jedino sa strane ili od iza...face on face sam u banani....
BTGW, čuo sam da dosta stvari u igri (pogotovo one vezano za projektile) još nije razvijeno do kraja (da radi kako treba). Kad to bude već odlična igra će bit još bolja. Jedino igram SB mode jer jedino tada imam osjećaj da nisam u WOT. Ništa loše s WOT-om ali ne bi fala više....
Staro 05.01.2015., 17:20   #350
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Ma rusi su nabrijani lagano (a u tieru V ni nemaju konkurenciju)....Nego, Pershinga sam riserčao i sad ostaje grindanje love da ga mogu kupiti. Do tada frustracija sa shermanom 76com. Tigere i Panthere mogu roknut jedino sa strane ili od iza...face on face sam u banani....
BTGW, čuo sam da dosta stvari u igri (pogotovo one vezano za projektile) još nije razvijeno do kraja (da radi kako treba). Kad to bude već odlična igra će bit još bolja. Jedino igram SB mode jer jedino tada imam osjećaj da nisam u WOT. Ništa loše s WOT-om ali ne bi fala više....
Da, Ameri bi trebali bit još bolji kad srede streljivo, pogotovo HEAT streljivo za M47. Zanimljivo i ja trenutno igram s dva Shermana 76 i mogu reći da nisam loš, jučer sam čak pokupio nagradu što sam bio prvi, s tim da ja igram arkadni mod zbog bržeg grindanja.

Od rusa sam trenutno odustao, samo amere igram a nijemci su riješeni.
Staro 05.01.2015., 18:45   #351
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Da, Ameri bi trebali bit još bolji kad srede streljivo, pogotovo HEAT streljivo za M47. Zanimljivo i ja trenutno igram s dva Shermana 76 i mogu reći da nisam loš, jučer sam čak pokupio nagradu što sam bio prvi, s tim da ja igram arkadni mod zbog bržeg grindanja.

Od rusa sam trenutno odustao, samo amere igram a nijemci su riješeni.
Baš nakon zadnjeg texta odugram jendu od najboljih i najzanimljivijih partija sa švabama. SB naravno, samo to igram. Prije toga par solidnih s shermanom 76 (M4A2). Uglavnom u toj švapskoj partiji sam bio sa Tigerom 2 (obična, ne H verzija). 7 uništenih tenkova, 2 oštećena, 55000 zarađenih srebranjaka....a posebna je bila po tome što je bilo dosta urbane gradske borbe....Čak mi nije do toga koliko kilova imam već da je napeto...Ehh da, Pershing je otključan i kupljen. Sad grindam za trening posade. Ja arkadni mod neću ni pod razno...ne mogu...
Nego koje švabe imaš u garaži..Ja imam Tigera 2 i Jagdpanthera....gledam si ubost Panthera G i onda ga dignuti do Panthera 2 iako mi se baš ne igra tier 5 sa njemcima...Od Amera mislim imati Pershinga i M46...možda i buldoga...taj ide 75 na sat...a ima dobar top...jedino je oklop koma pa sam tako dva oneshotao u toj gradskoj borbi..neznam kaj su raidli na ulicama to je tenk za flenkanje...
Staro 05.01.2015., 18:59   #352
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Baš nakon zadnjeg texta odugram jendu od najboljih i najzanimljivijih partija sa švabama. SB naravno, samo to igram. Prije toga par solidnih s shermanom 76 (M4A2). Uglavnom u toj švapskoj partiji sam bio sa Tigerom 2 (obična, ne H verzija). 7 uništenih tenkova, 2 oštećena, 55000 zarađenih srebranjaka....a posebna je bila po tome što je bilo dosta urbane gradske borbe....Čak mi nije do toga koliko kilova imam već da je napeto...Ehh da, Pershing je otključan i kupljen. Sad grindam za trening posade. Ja arkadni mod neću ni pod razno...ne mogu...
Nego koje švabe imaš u garaži..Ja imam Tigera 2 i Jagdpanthera....gledam si ubost Panthera G i onda ga dignuti do Panthera 2 iako mi se baš ne igra tier 5 sa njemcima...Od Amera mislim imati Pershinga i M46...možda i buldoga...taj ide 75 na sat...a ima dobar top...jedino je oklop koma pa sam tako dva oneshotao u toj gradskoj borbi..neznam kaj su raidli na ulicama to je tenk za flenkanje...
Osjećam se pomalo mazohistički pa sa Nijemcima igram 5 tier, naravno s Panther 2, obožavam s njim igrati. Najbolje bih ga opisao kao mobilni Tigar 2 s 88mm topom. Polažem nade u Leoparde da se osvetim za te silne poraze .

Od Nijemaca sam sve izgrindao, općenito Panthere najviše volim zbog brzine, inače mi odgovara taj stil, ne volim statičnu borbu.

Sad kod Amera počinjem grindati M41, to će biti urnebes s tim, predosjećam, strašna brzina + odličan top. Naravno, krajnji cilj je M47.

Jedan savjet za uštedu silver lionsa, kada kupiš tenk, a ne misliš ga igrati, jednostavno mu ne kupiš posadu te tako uštediš.
Staro 05.01.2015., 19:51   #353
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ovo s posadom i uštedom srebrnjaak već radim
Nego, Taj M41 Bulldog...imaš super brzinu i odličan top ali ako te neko skuži i dobro pogodi gotov si....da ne velim ako si mu bočno ili iza. Isto tako na velikim mapama te mogu snajpat a taj tenk ne trpi štetu. To trpljenje je baš odlika ovih tromijih i sporijih tenkova. Naravno, iskustvo čini svoje pa sad otprilike znam di su ammo rackovi ali ih nije uvijek lako pogoditi ili nije pozicija...
Staro 06.01.2015., 10:46   #354
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Lady Luck je stigla

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 06.01.2015. u 11:10.
Staro 06.01.2015., 13:28   #355
iprodano
Premium
Moj komp

Čestitam, očekujem prve dojmove
Staro 07.01.2015., 20:29   #356
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Čestitam, očekujem prve dojmove
Odličan top (iako dok ne izgrindaš M81 granate nema he efekta na posadu jer je samo ap defaultna granata). Solidno brz, vrlo okretna kupola (i bez modifikacije). Solidan oklop iako treba pazit jer nije to heavy tank. Ali nije ni Walker Bulldog. Uglanvom guštam s njim a Patton će biti još bolji.

EDIT: sad sam probao iz znatiželje igrati AB mod.....jaoo...koliko se brže grindaju srebrnjaci pa to niej normalno. Jedna SB (ako preživim) traje cca 20 min a za to vrijeme odigram 8 arkadnih i skupim 6 puta više srebrnjaka a da ne velim koliko se brže trenira posada i koliko je lakše upravljati tenkovima....kilvi samo tako ako nisi zbunjola...uff...jedino je AB mod općenito debilana najveća a ima i demosa....SB mi je puuno napetiji i veći izazov....uglavnom Walkera sam kupio za čas....ovako u SB bi morao igrati 10 dana.....Ništa, ostaje mi da sve što želim pokupujem i onda SB lagano...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 08.01.2015. u 11:23.
Staro 09.01.2015., 12:08   #357
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Odličan top (iako dok ne izgrindaš M81 granate nema he efekta na posadu jer je samo ap defaultna granata). Solidno brz, vrlo okretna kupola (i bez modifikacije). Solidan oklop iako treba pazit jer nije to heavy tank. Ali nije ni Walker Bulldog. Uglanvom guštam s njim a Patton će biti još bolji.

EDIT: sad sam probao iz znatiželje igrati AB mod.....jaoo...koliko se brže grindaju srebrnjaci pa to niej normalno. Jedna SB (ako preživim) traje cca 20 min a za to vrijeme odigram 8 arkadnih i skupim 6 puta više srebrnjaka a da ne velim koliko se brže trenira posada i koliko je lakše upravljati tenkovima....kilvi samo tako ako nisi zbunjola...uff...jedino je AB mod općenito debilana najveća a ima i demosa....SB mi je puuno napetiji i veći izazov....uglavnom Walkera sam kupio za čas....ovako u SB bi morao igrati 10 dana.....Ništa, ostaje mi da sve što želim pokupujem i onda SB lagano...
Eto, zato ja i igram AB dok ne pokupujem sve što želim. Ali, da, slažem se da je SB miljama ispred što se tiče napetosti.
Staro 13.01.2015., 12:21   #358
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Evo sad sam malo duže igrao sa Pershingom i mogu reći da je sada moj najdraži tenk. Odličan 90mm top (hrpa explozivnog punjenja u granati - APCBC M82), solidna brzina tenka (kao i nazad) ali sporije ubrzanje u oba smjera. Oklop slabiji od većine tenkova kod konkurencije u tom BR-u...solidna brzina kupole...municija mu je na dnu tenka što je bolje rješenje nego kod većine švaba u tom BR-u (sastrane). Također 2 respawna u SB. Mislim da je bolji izbor od M46 Pattona jer je to u biti isti tenk samo Patton ima onaj drugi, jači apcr (M332) i nešto bolji motor...a ipak je veći BR. M47 sa sabot granatama je već druga priča ali ima isti prosječni oklop a fajta se u tieru 5. Otklon topa (kut ciljanja) na Pattonu je bolji nego kod Pershinga.
Igrao sam i M41 Walker Bulldoga i ne leži mi baš taj tenk (iako još nisam otključao sabotice pa nemrem dati konačnu ocjenu)...jako je brz i okretan ali oklop je banana. Malo neopreza i oneshotaju te ko majmuna. Imao sam dobrih partija ako uspijem flenkat ili doći iza leđa ali rijetko preživim fajt. Za sada ne vidim svrhu scout tenkova dok imamo radare na minimapi i autospoting.
Pershing ima šmajser pa dobro dođe za avione ako se igra AB....Uz ova dva mislim još kupiti M47...
Od švaba igram Tigera 2 a nisam siguran koliko mi se isplati prelaziti na Tiger 2 H verziju, jel osim boljeg oklopa napred na kupoli (koju ionako može probiti većina protivnika ako si im preblizu) nema neke prednosti...dapače, 3 sekunde sporiji reload....Jagdpanther je dobar TD, solidna brzina ali u bliskoj borbi, dok se okreneš bye bye....dakle samo snajpanje...nije neki oklop. Ferdija nisam kupio jer mi se čini trom do boli a i on je BR 7 pa se često u SB fajta sa BR8 tenkovima...dakle T54 itd...čujem da Panther 2 nema puno šanse u SB jer ga baca (kao i sve BR 7 tenkove) u BR 8 bitke....oklop u odnosu na postwar konkurenciju je banana....a i top je 88ca koja nije loša ali u odnosu na tenkove iz korejskog rata je inferioran..
Bit će zanimljivo kad dođu američki TD i britanski tenkovi....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 13.01.2015. u 12:38.
Staro 13.01.2015., 18:24   #359
iprodano
Premium
Moj komp

Citiraj:
Evo sad sam malo duže igrao sa Pershingom i mogu reći da je sada moj najdraži tenk. Odličan 90mm top (hrpa explozivnog punjenja u granati - APCBC M82), solidna brzina tenka (kao i nazad) ali sporije ubrzanje u oba smjera. Oklop slabiji od većine tenkova kod konkurencije u tom BR-u...solidna brzina kupole...municija mu je na dnu tenka što je bolje rješenje nego kod većine švaba u tom BR-u (sastrane). Također 2 respawna u SB. Mislim da je bolji izbor od M46 Pattona jer je to u biti isti tenk samo Patton ima onaj drugi, jači apcr (M332) i nešto bolji motor...a ipak je veći BR. M47 sa sabot granatama je već druga priča ali ima isti prosječni oklop a fajta se u tieru 5. Otklon topa (kut ciljanja) na Pattonu je bolji nego kod Pershinga.
Igrao sam i M41 Walker Bulldoga i ne leži mi baš taj tenk (iako još nisam otključao sabotice pa nemrem dati konačnu ocjenu)...jako je brz i okretan ali oklop je banana. Malo neopreza i oneshotaju te ko majmuna. Imao sam dobrih partija ako uspijem flenkat ili doći iza leđa ali rijetko preživim fajt. Za sada ne vidim svrhu scout tenkova dok imamo radare na minimapi i autospoting.
Pershing ima šmajser pa dobro dođe za avione ako se igra AB....Uz ova dva mislim još kupiti M47...
Od švaba igram Tigera 2 a nisam siguran koliko mi se isplati prelaziti na Tiger 2 H verziju, jel osim boljeg oklopa napred na kupoli (koju ionako može probiti većina protivnika ako si im preblizu) nema neke prednosti...dapače, 3 sekunde sporiji reload....Jagdpanther je dobar TD, solidna brzina ali u bliskoj borbi, dok se okreneš bye bye....dakle samo snajpanje...nije neki oklop. Ferdija nisam kupio jer mi se čini trom do boli a i on je BR 7 pa se često u SB fajta sa BR8 tenkovima...dakle T54 itd...čujem da Panther 2 nema puno šanse u SB jer ga baca (kao i sve BR 7 tenkove) u BR 8 bitke....oklop u odnosu na postwar konkurenciju je banana....a i top je 88ca koja nije loša ali u odnosu na tenkove iz korejskog rata je inferioran..
Bit će zanimljivo kad dođu američki TD i britanski tenkovi....
Još sam daleko od M47, ali koliko sam vidio da on nema sabot streljivo, nego ima neku posebnu HE granatu. Inače sam otključao M26 i stvarno je dobar tenk. Imam subjektivan osjećaj da je APCBC streljivo jačeg eksploziva nego kod njemačke APCBC 88mm.

Iz iskustva ti mogu reći da Panther 2 u direktnom srazu s T-54 nema nikakve šanse, ali svejedno volim odigrati s njim. Tigar 2 P i Tigar 2 H koriste isti top i imaju istu brzinu punjenja, zapravo svi koji koriste 88mm imaju istu brzinu punjenja.
Staro 13.01.2015., 20:14   #360
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja i dalje udaram avione kad stignem (pri kraju sam lagano sa Tier V avionima sa Britancima) i nekako imam osjećaj da je svakim update-om smanjivana količina silver lionsa nakon bitaka.

Imam i premiuma account još 20 dana, i jednostavno sam slab s parama, nikako uštedit 780k sa Canberru sa topovima

Prije sam uvijek "piz*io" jer se sporo researchalo, ali sam uvijek imao para (drugim riječima nisam mogao potrošit koliko se sporo istraživalo).

Sad mi se čini obrnuto, Canberru sam brzo istražio, a para nigdje.

Bem ih
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno