|
![]() |
#332 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Motonav i Navigon su dva teška sr*nja. Običan IGO nisam probao na Androidu ali odlično radi na WM. Jedino sto valja je Mireo Don't Panic..ali i tu ima jos dosta posla oko bugova i karte. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da baš je spor mada ne isključujem da je pogreška možda bila u nečemu drugomu. Imam očito mimozu od mobitela :P. Navigon mi nešto nije htio raditi, čini mi se da mi signal nije htio uhvatiti pa sam ga eliminirao. iGO je precizniji nešto od Navigona(zapravo je to isti drek, mala je razlika u sučelju). Karta koju sam našao za RH je dobra, čak u mom super velikom gradu imaju sve ulice. I ja kažem da je bitno da te stvar služi i da vrši funkciju koju ima, sve ostalo su manje bitni detalji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pozdrav ekipa pisem vam sa novog Defy-a kupljenog u srijedu. Mobitel je stvarno odlican osim jednog malog problema, a to je da se svakih malo restarta pogotovo dok koristim mobilni internet. Inace sam na Tele2 I jucer je sim kartica zamjenjena za novu. Citao sam po netu da dosta ljudi ima taj restart problem. Ima netko nekakav pametan prijedlog prije nego sto mobitel odnesem na servis? Samo napomena prvi restart mi se desio 10 min poslje kupnje no mislio sam da sam mozda nesto slucajno stisnuo. Btw gore je stock froyo 2.2.2. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 01.07.2011. u 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
|
Evo samo da javim odnio sam mobitel nazad u vip centar gdje sam ga kupio i odmah je zamijenjen za novi. Ovaj za sada radi besprijekorno, ako nekoga zanima ima Defy-a za kupiti u Arena centru. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 03.07.2011. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
pitanje za vlasnike doticnog - kakva je vidljivost ekrana kada se koristi vani, konkretno po suncanom vremenu? pitam zato sto mislim uzeti defy i zamijeniti sadasnju nokiu 5230 na kojoj se nista ne vidi kada je koristim vani (moram rukom zakloniti ekran da bi nesto vidio) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
super user
|
DiRT a za sta postoji automatsko osvjetljenje?..... Ja sam bas danas gledao (nevezano za ovu temu-LOL) kako se vidi na suncu i nije bogzna sto ali vidi se bolje od moje X1 i prastarog zamzunga d600. Znaci nije da se bas nista nevidi kao na nekim di je sve crno ali ipak treba malo pokrit ekran rukom da se vidi sve kak treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Premium
|
Slažem se sa svime navedenim, kada sunce udara po ekranu tesko je ista vidjeti ali budimo iskreni kod kojega mobitela nije tako. Prije Defy-a sam imao HTC Desire i mogu reci sto se tice funkcionalnosti ekrana na suncu da je Defy ipak bolji. Bez obzira na ekran Defy je po meni kvalitetnije i bolje napravljen mobitel nego Desire, pocevsi od same izrade pa do softvera. Tu bih pogotovo spomenu dosta kvalitetniji zvucnik i mikrofon, a čini mi se da je i baterija kvalitetnija na Defy-u. Sve u svemu stvarno pohvale Motoroli za navedeni mobitel, ovih tjedan dana što ga koristim imam samo pohvale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je uvik na Auto, osim na suncu kad nesto gledam (net, youtube i sl..) ali to je rijetkost.. Baterija inace izdrzi 2 dana bez problema, ponekad i 1 dan ali sa malo zescim wifi usage-om.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
super user
|
Jel itko probao http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1154215 ? HD snimanje ,h.264 @30FPS ! Dosad je samo bilo moguce u mp4 i 21fps.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Nisam još probao Mireo (prenov je, nisam stigao). Jel' može netko potvrditi radi li cross maps route planning?
![]() |
![]() |
#354 |
super user
|
Znam da je Motonav IGO verzija za Moto s vecom rezom ali sad je izasao neki novi IGO koji podrzava i te velike rezolucije(WVGA) pa neznam kakav je on u odnosu na taj stari i Motonav. Mireo možeš skinut besplatno s marketa i tamo dobijes kartu (centar)Zagreba , dalje moras kupovat karte posebno za svaku zemlju osim za one koje su u cjelini kao DACH(njemacka,austrija,švicarska) http://www.mireo.hr/navigation-apps/maps/available-maps Ovo za cross maps valjda radi na Dont panicu, neznam trebalo bi jer ima posebne mape za svaku drzavu. EDIT: Upravo sam isprobao ovaj iGO 8.4.2 i izgleda puno bolje od motonava cak bi reko da je bolji i od Navigona. (sucelje i karte su odlicne) . Jedino mana mu je sto je spor ,sve se vuce ![]() Zadnje izmijenjeno od: viper. 06.07.2011. u 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
|
Evo me na CyanogenMod 7 RC1v2. Slijedio ove upute. Radi fino, stavio launcher pro, adw mi je nekako drljav. Jedina stvar koja me nervira je scroll, u aplikacijama vidljivo laga. Ima li neko rješenje? edit: stavio kasnije barebone patch. Scroll se rijesio sam od sebe, mob brz, odzivan, sve funkcionira, a baterija...oko 12h light use 68%. Probao i stock 2.3.4 для Defy - 134 Djeluje mi pozitivno osvježenje naspram froye, još samo da nema taj blur šugavi ![]() Danas ću vrtiti CM7, vidjeti kako se baterija ponaša i probati taj scroll lag riješiti. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 10.07.2011. u 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Volio bih razjasniti situaciju u slučaju slanja Defy natrag u servis, a mobitel je bio rootan/flashan/isprobavani drugi romovi. Moj Defy je trenutno samo rootan, kupio ga već updejtanog na 2.2.2. Na xda sam pročitao da se u slučaju instaliranja drugih romova može vratiti na početno stanje ili barem u stanje u kojem se mob može slati na servis. To bi bilo u mojem slučaju sa opcijom restore SBF i korištenjem programa RSD Lite koji je dostupan za download - Moto_Version.34.179.2.MB525.Retail.en.CEE (tema za CEE download) Možete li mi to potvrditi da sam to ispravno shvatio? Da to vrijedi za sve romove ili samo za npr. CM7? Hvala ![]() Jedan između ostalih linkova na kojem sam to pročitao je ovaj. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 10.07.2011. u 20:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
super user
|
DA, Moto_Version.34.179.2.MB525.Retail.en.CEE iliti skraćeno 2.2.2 CEE je službena verzija za ovaj dio europe u koji spada i Hrvatska. Svi ostali ROM-ovi krše uvjete garancije(mislim da tu i spada i rootanje moba-ako je neki žnj serviser onda to taj nece ni gledat). P.S. Defy je dobio multitouch podršku ! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1162327 |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
Jep to flešaš i miran. Evo me na stock 2.3.4. Izbacio blur i hrpu gluposti. fino radi. vidim da i 720p radi bez greške za njega, ne da mi se probavati trenutno. Čak sad razmišljam da sam si umislio na cm7 battery drain. Odlično mi radio barebone i cm7 0807 daily. Još bi htio probati barebone froyo i vidjeti kako se baterija ponaša i što onda ostaviti? mislim da ću prodati defy i kupiti si bateriju novu za 3310 i to imati :P Ako netko treba kakve linkove ili zapne negdje, vičite |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() A za unroot, mislim da je potrebno samo odraditu unroot i maknuti super user app? Ili se varam? Ovaj vikend onda stavljam za početak WajkIUI 1.7.8.1 ROM, pa malo ovog patcha itd ![]() p.s. može li se umjesto nandroid backupa koristiti ROM manager, ili je nandroid backup preporučen? Jer ako se instalira clockwork, onda ne bi trebalo biti problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
super user
|
Sta zelis s ovim nandroid backupom iliti rom managerom napravit? Nije mi jasno.. nandroid napravis preko recoverya a ako zelis instalirat ovaj gore rom onda samo odes u clockwork i tamo oznacis zip i install.. Onaj patch ti nije nesto(defy sam po sebi radi dobre fotke,nisu na razini nekog digitalac ali su ok)..više koristi bi ti donio HD ili WVGA patch za snimanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|