|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
To bi bio video gameplaya? Strava |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 16.03.2011. u 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() ![]() Pa za današnje vrijeme, nije ništa prejako ![]() POznavajući DICE, čisto sumnjam da će uspjeti u ovome, bar u vizualnom smislu. Izgleda malo predobro da bi mutavi DICE ovako nešto napravio. SP me zanima kao i lanjski snijeg, htio bi mali preview MP-a ![]()
![]() |
#336 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#337 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ovu igru pljujes, a jednu drugu si dizau u nebesa da je to MP igra godine na temelju puno manjih stvari. Mislim da ne trebas vise opce dolaziti u threadove di se spominje Battlefield |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
|
Igra izgleda prebolesno, totalno je drugi par opanaka dal' će DICE uspijeti u nakani da to stvarno ispadne tako, jer na kraju krajeva, ipak govorimo o DICE-u. "Groundbreaking" nije njihova fora ![]() Igra je zrela za nabavku, samo treba dočekati release date.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.03.2011. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pa da upravo to, danas od svakakvih šrot igara naprave prebolestan video. Jedino što ovaj zadnji djeluje koliko toliko real deal video nije pre movie like. A bude li igra stvarno izgledala ovako ja im dam i 200 eura za nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja se samo bojim te cinjenice da bi dobili ovakvu grafiku da cemo morat iskesirat jos 2000E, uz 50 kolko je igra ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
|
Citiraj:
Makar je zadnji klip toliko narušen glupošću da to nije za vjerovati. Ovaj "snajper" češlja po rooftopu k'o Maksim po diviziji ![]() Najobičniji jarhead sa pola mozga bi pogodio bar dvojicu ovih baletana prije nego su mu sprašili RPG i jednim projektilom srušili pola stokatnice ![]()
![]() |
![]() |
#342 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa pitanje je tko je bio snajperist u tom filmu. Možda samo netko da stvori ugođaj ![]() ![]() ![]() ![]() A izgleda da ću morati overclockati svoj i5 750. I nadam se da neće sva ta rušenja i oštećivanja izazivati lag na serverima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
To i ja gledam, nije valjda da su jednom raketom i AT launchera srusili zgradu, taman video zavrsava pa nevidis, ali stresla se cila zgrada pari da je bila u potresu u Japanu (sucut svima u japanu sta su izgubili nekog i da im se zemlja sta prije oporavi). Ali gameplay izgleda predobro, ovaj i onaj prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kolko sam ja skužio to je kao indikator da te gadja snajper. prvo sto mi je palo na pamet, daj je to treptaj oka, kao, kada oko tebe negdje prohuja metak. sto i nije losa ideja (ako je to) da odmah znas da te gadja snajp, iako je po meni traljavo napravljeno. ako je to to na sta mislim po meni bi najefektnije bilo samo zamračit screen na, neznam, jedan frejm i bok, nebi jako utjecalo na nista, a opet bi se primjetilo. bo.
![]() |
![]() |
#345 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Dakle, da se nadovežem na tvoj dio o zamračenju, funkcioniralo bi samo ako se odredi VREMENSKO trajanje, recimo 1/4 sekunde + 1/4 fade-in i fade-out, kroz BROJ frejmova malo teže. To je samo napomena da se zna sa kakvim problemima se susreću programeri igara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
e'o vam par krumpirasa narednika Đejmsova koji su inspirirali scenu.. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AiGtqEsJpq0
![]() |
#347 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
lol na komentare: 'my cuz is in this vid' 'Ya terrorist bitch, take the noob tube in the face!' 'lol at the sniper who brings a dragunov to combat ' america, f*** yeah, gonna save the motherf***in day yeah! a zasto nigdje nema videa kako 'teroristi' rokaju po americkim snajperima?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovo je donekle iznimka http://www.youtube.com/watch?v=T-bJFgOHMXs
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
a valjda cu i ja moc na medium detaljima ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
|
jel zna ko slucajno ako se prijavljivao za ovaj posao od dicea kako se tocno uploada portfolio?! stavio sam posao koji me zanima u kosaricu (nakon sto sam uploadao CV), ali nemam pojma di bi zakacio neke svoje radove?! u opisu posla pise: - Drawings/sketches that display basic skills as well as any modeling and texture work related to objects, buildings, natural terrain, etc. --a nemam pojma di bi ih mogao priložiti... thx unaprijed ako netko zna.
![]() |
#353 |
Premium
|
Evo, ja cu probati. -->
Vidim da svi radi 2,3 SP trailera rade: Whoa, koja grafika!!! (kad jbg. I izgleda Whoa!),al i BF2 je bio whoa 2005e, BC2 je prekrasan i danas, jos najbolje da igra izgleda ruznije od prethodnika (dobro citam bas ovo o crysisu2, al recimo da je to iznimka). Medutim sav ovaj hype me pocinje brinuti. 3 su stvari koje cine Bf igru jos od BF1942. Redom: 1.Puno igraca 2.Puno vozila 3. Timska igra 1,2,-confirmed , 64p, jetovi, sve je vraceno nazad.-super. Tocka 3...e to vec brine. A)otkad su poceli hypati bf3, u bc2 se pojavila (uz standardnu ergilu cheatera) i cijela vojska nobova, lvl 1-10, sto ne bi bio problem sam po sebi, da se ne radi o arogantnim stvorenjima, nesposobnim za timsku igru, bez zelje za ucenjem, koji spamaju whynom chat (kolko vidim odnedavno i forum), a moja najbolja pretpostavka je da se radi o COD klincima koji su nabrijani trailerima, uzeli bc2 da vide oko cega je sva ta strka( i nije da ista fali codu, dapace, samo 9vs9 serveri gdje je vrhunac taktike koje ces perkove uzeti, i kako zakampirati ako si blizu uber kill streaka se ne prenosi fino u bc2-inace imam preko 1k sati u cod2 i mw tako da ne ser... napamet). B)Ono sta mi je jos lude sto je tim istim likovima bc2 prekompliciran!(dosadan/treba razmisljati/glup...kako god da to zovu), a cinjenica je da je bc2 pojednostavljena verzija bc2/2142 (manje mape, manje igraca,sve je nekako automatski), da ne bude opet zabune obozavam BC2, al on je pojednostavljeni BF. Neki dan sam igrao BF2 za stara vremena i sokirao se kako commander pravovremeno „otcepi“ choke frontu artiljerijom, fali mi healtha, viknem u commo-roseu: medic!, 2 sec poslje vice lik comming, zahila me, ja: tnx m8, on: no problem champ=meni sve nesto toplo oko srca kad se sjetim da u bc2 vecinom pucam u stopalo medicu da me primjeti. Ugl, da ne duljim ako stvarno bude popularan kao sto najavljuju=i ako ce takva ekipa nahrliti na servere 2 stvari su moguce, i niti jedna nije dobra: 1.timska igra ce biti masakrirana ,i u bc2 smo vidjeli samo glimpse paraolimpijade koja slijedi 2.prisilnim mehanikama igre ce poticati timskiu igru sta ce je zaglupiti jos vise od bc2, sta je opet fail sam za sebe Sad, nekome je ovo mozda briga bezrazloga, nekome emo-izlijevi, al kolko vidim vecina vas proba svaku trecu igru koja izade. Ja sam u 5 g probao 30tak igara, od kojih su se 10 zadrzale na disku vise od dana, od kojih sam mozda u 4 stvarno ulozio postenu kolicinu vremena, a 2 od njih su BF, i stalo mi je jbg. Novim BF aimaju na COD, a cod je takva marketinska masinerija zahvaljujuci kojoj svaki 12ogodisnjak iz civiliziranog dijela svijeta zna za Black Ops=ako izgube, steta dobre igre i sta vise ljudi ne zna za nju, ako uspiju u naumu=jao si ga nama sa vojskom zombija kao timom :/ Svasta se moze dogoditi jer je to DICE, tim koji je stvorio jednu od vecih PC fransiza, neke mehanike koje su danas standard ( bez destructiona ne mogu vise niti zamisliti fps, ma kolko god skriptirtano bilo, a kolko god ljudi da mislili da danas fpsovi kopiraju cod, najbolji cod -cod2/mw je posudio beskonacno toga od starijih bf-a). Ako zanemarimo ocitu genijalnost, s druge strane radi se o timu kojemu je najbolja verzija posljednje igre bila u beti, a sve dalje je islo nizbrdo (sta je presedan i uspjeh sam za sebe u razvoju bilo cega). Za one kojima je ovo TLDR: je..la vas grafika,ako bude tolko dobra da osljepis od vizualne ljepote to i dalje ne znaci da ce igra valjati.... /sorry na greskama, pisem s moba Evo, ja cu probati.
Vidim da svi radi 2,3 SP trailera rade: Whoa, koja grafika!!! (kad jbg. I izgleda Whoa!),al i BF2 je bio whoa 2005e, BC2 je prekrasan i danas, jos najbolje da igra izgleda ruznije od prethodnika (dobro citam bas ovo o crysisu2, al recimo da je to iznimka). Medutim sav ovaj hype me pocinje brinuti. 3 su stvari koje cine Bf igru jos od BF1942. Redom: 1.Puno igraca 2.Puno vozila 3. Timska igra 1,2,-confirmed , 64p, jetovi, sve je vraceno nazad.-super. Tocka 3...e to vec brine. A)otkad su poceli hypati bf3, u bc2 se pojavila (uz standardnu ergilu cheatera) i cijela vojska nobova, lvl 1-10, sto ne bi bio problem sam po sebi, da se ne radi o arogantnim stvorenjima, nesposobnim za timsku igru, bez zelje za ucenjem, koji spamaju whynom chat (kolko vidim odnedavno i forum), a moja najbolja pretpostavka je da se radi o COD klincima koji su nabrijani trailerima, uzeli bc2 da vide oko cega je sva ta strka( i nije da ista fali codu, dapace, samo 9vs9 serveri gdje je vrhunac taktike koje ces perkove uzeti, i kako zakampirati ako si blizu uber kill streaka se ne prenosi fino u bc2-inace imam preko 1k sati u cod2 i mw tako da ne ser... napamet). B)Ono sta mi je jos lude sto je tim istim likovima bc2 prekompliciran!(dosadan/treba razmisljati/glup...kako god da to zovu), a cinjenica je da je bc2 pojednostavljena verzija bc2/2142 (manje mape, manje igraca,sve je nekako automatski), da ne bude opet zabune obozavam BC2, al on je pojednostavljeni BF. Neki dan sam igrao BF2 za stara vremena i sokirao se kako commander pravovremeno „otcepi“ choke frontu artiljerijom, fali mi healtha, viknem u commo-roseu: medic!, 2 sec poslje vice lik comming, zahila me, ja: tnx m8, on: no problem champ=meni sve nesto toplo oko srca kad se sjetim da u bc2 vecinom pucam u stopalo medicu da me primjeti. Ugl, da ne duljim ako stvarno bude popularan kao sto najavljuju=i ako ce takva ekipa nahrliti na servere 2 stvari su moguce, i niti jedna nije dobra: 1.timska igra ce biti masakrirana ,i u bc2 smo vidjeli samo glimpse paraolimpijade koja slijedi 2.prisilnim mehanikama igre ce poticati timskiu igru sta ce je zaglupiti jos vise od bc2, sta je opet fail sam za sebe Sad, nekome je ovo mozda briga bezrazloga, nekome emo-izlijevi, al kolko vidim vecina vas proba svaku trecu igru koja izade. Ja sam u 5 g probao 30tak igara, od kojih su se 10 zadrzale na disku vise od dana, od kojih sam mozda u 4 stvarno ulozio postenu kolicinu vremena, a 2 od njih su BF, i stalo mi je jbg. Novim BF aimaju na COD, a cod je takva marketinska masinerija zahvaljujuci kojoj svaki 12ogodisnjak iz civiliziranog dijela svijeta zna za Black Ops=ako izgube, steta dobre igre i sta vise ljudi ne zna za nju, ako uspiju u naumu=jao si ga nama sa vojskom zombija kao timom :/ Svasta se moze dogoditi jer je to DICE, tim koji je stvorio jednu od vecih PC fransiza, neke mehanike koje su danas standard ( bez destructiona ne mogu vise niti zamisliti fps, ma kolko god skriptirtano bilo, a kolko god ljudi da mislili da danas fpsovi kopiraju cod, najbolji cod -cod2/mw je posudio beskonacno toga od starijih bf-a). Ako zanemarimo ocitu genijalnost, s druge strane radi se o timu kojemu je najbolja verzija posljednje igre bila u beti, a sve dalje je islo nizbrdo (sta je presedan i uspjeh sam za sebe u razvoju bilo cega). Za one kojima je ovo TLDR: je..la vas grafika,ako bude tolko dobra da osljepis od vizualne ljepote to i dalje ne znaci da ce igra valjati.... /sorry na greskama, pisem s moba Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 24.03.2011. u 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Melee fighting system http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=425258
![]() |
#355 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
U takvim napetim situacijama jedva nož stisnem (i uglavnom faila), kamoli da ću sada ić glumiti Chuck Norrisa sa protivnikom koji ima pušku, pištolj i nož... Ne znam koliko im je ovo pametno :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Najbolje bi bilo da ubace da ga možeš odalamit i nogom u guzicu, šakom u glavu, gušit ga i izvuć mu polugu. Bože sveti.
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
indijanska vatra or gtfo... meh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Buying Bitcoin