Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.03.2011., 14:13   #331
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

Evo ga i na Jubitou!
Ovo je predobro, joj jedva čekammmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 15:10   #332
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
To bi bio video gameplaya?

Strava
Starsailor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2011., 15:32   #333
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Premočno izgleda.

Ako igra bude ličila i blizu na ovako nešto na našim smrtničkim strojevima, bit će dobro.
Staro 16.03.2011., 16:29   #334
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Premočno izgleda.

Ako igra bude ličila i blizu na ovako nešto na našim smrtničkim strojevima, bit će dobro.
Šta će ekipa na dual core konfama, kad ti kukaš?!
Mali pogled na tvoju konfu i izbačen si sa liste onih koji smiju kukati!

Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 16.03.2011. u 16:44.
BojanZD je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 17:03   #335
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Pa za današnje vrijeme, nije ništa prejako

POznavajući DICE, čisto sumnjam da će uspjeti u ovome, bar u vizualnom smislu. Izgleda malo predobro da bi mutavi DICE ovako nešto napravio.

SP me zanima kao i lanjski snijeg, htio bi mali preview MP-a
Staro 16.03.2011., 17:26   #336
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Citiraj:

POznavajući DICE, čisto sumnjam da će uspjeti u ovome, bar u vizualnom smislu. Izgleda malo predobro da bi mutavi DICE ovako nešto napravio.

Totalni potpis, i ja hoću vidjeti MP ali daleko od toga da neću odigrati i SP

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 18:01   #337
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Premočno izgleda.

Citiraj:

Aj se sada malo sam sa sobom dogovori kak ti na kraju igra zgleda.
Ovu igru pljujes, a jednu drugu si dizau u nebesa da je to MP igra godine na temelju puno manjih stvari. Mislim da ne trebas vise opce dolaziti u threadove di se spominje Battlefield
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 18:24   #338
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Igra izgleda prebolesno, totalno je drugi par opanaka dal' će DICE uspijeti u nakani da to stvarno ispadne tako, jer na kraju krajeva, ipak govorimo o DICE-u. "Groundbreaking" nije njihova fora

Igra je zrela za nabavku, samo treba dočekati release date.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 16.03.2011. u 18:34.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 20:42   #339
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Pa da upravo to, danas od svakakvih šrot igara naprave prebolestan video.

Jedino što ovaj zadnji djeluje koliko toliko real deal video nije pre movie like.

A bude li igra stvarno izgledala ovako ja im dam i 200 eura za nju.
Starsailor je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 21:52   #340
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
ja se samo bojim te cinjenice da bi dobili ovakvu grafiku da cemo morat iskesirat jos 2000E, uz 50 kolko je igra
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2011., 22:10   #341
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Jedino što ovaj zadnji djeluje koliko toliko real deal video nije pre movie like.
Vizualno izgleda bolje od bilo koje igre ikad puštene. Kao i svaki dosad BF3 klip. (živi bili pa vid'li kako će to izgledati na mainstream grafičkoj ~GTX260/4890...)

Makar je zadnji klip toliko narušen glupošću da to nije za vjerovati.
Ovaj "snajper" češlja po rooftopu k'o Maksim po diviziji

Najobičniji jarhead sa pola mozga bi pogodio bar dvojicu ovih baletana prije nego su mu sprašili RPG i jednim projektilom srušili pola stokatnice
Staro 16.03.2011., 22:29   #342
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Pa pitanje je tko je bio snajperist u tom filmu. Možda samo netko da stvori ugođaj
A izgleda da ću morati overclockati svoj i5 750. I nadam se da neće sva ta rušenja i oštećivanja izazivati lag na serverima...
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 22:34   #343
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
To i ja gledam, nije valjda da su jednom raketom i AT launchera srusili zgradu, taman video zavrsava pa nevidis, ali stresla se cila zgrada pari da je bila u potresu u Japanu (sucut svima u japanu sta su izgubili nekog i da im se zemlja sta prije oporavi).
Ali gameplay izgleda predobro, ovaj i onaj prije.
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2011., 22:50   #344
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
evo vam prilika da radite na BF3:
http://www.dice.se/

saljem sutra il prekosutra molbu pa mi držite fige ))

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Odlično! Samo, zasto mu zabljesne ekran svaki put kad ga gađa snajperist?
kolko sam ja skužio to je kao indikator da te gadja snajper. prvo sto mi je palo na pamet, daj je to treptaj oka, kao, kada oko tebe negdje prohuja metak.

sto i nije losa ideja (ako je to) da odmah znas da te gadja snajp, iako je po meni traljavo napravljeno. ako je to to na sta mislim po meni bi najefektnije bilo samo zamračit screen na, neznam, jedan frejm i bok, nebi jako utjecalo na nista, a opet bi se primjetilo.

bo.
Staro 17.03.2011., 07:50   #345
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
...ako je to to na sta mislim po meni bi najefektnije bilo samo zamračit screen na, neznam, jedan frejm i bok, nebi jako utjecalo na nista, a opet bi se primjetilo.

bo.
Auuuuuu, pa ti imaš oko sokolovo . Da je samo jedan frejm u pitanju, isto tako bi mogli staviti sliku Duke Nukema, Jadranke Kosor ili nekog drugog umjesto zamračenja, čisto sumnjam da bi išta skužio dok ti se izmjenjuje 60 slika u sekundi na tvom monitoru. Eventualno bi primjetio ako imaš turbo-extra-mega rezoluciju uključenu sa svim detaljima na max i imaš slide-show od igrice. Nemoj zaboraviti da smo u kinima gledali 24 slike u sekundi i da nitko nije mogao primjetiti da li su puštali 23 slike filma i jednu sliku reklama.
Dakle, da se nadovežem na tvoj dio o zamračenju, funkcioniralo bi samo ako se odredi VREMENSKO trajanje, recimo 1/4 sekunde + 1/4 fade-in i fade-out, kroz BROJ frejmova malo teže. To je samo napomena da se zna sa kakvim problemima se susreću programeri igara.
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2011., 12:49   #346
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
e'o vam par krumpirasa narednika Đejmsova koji su inspirirali scenu..

http://www.youtube.com/watch?v=AiGtqEsJpq0
Staro 17.03.2011., 13:04   #347
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

lol na komentare:

'my cuz is in this vid'
'Ya terrorist bitch, take the noob tube in the face!'
'lol at the sniper who brings a dragunov to combat '

america, f*** yeah, gonna save the motherf***in day yeah!

a zasto nigdje nema videa kako 'teroristi' rokaju po americkim snajperima??
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2011., 13:12   #348
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova

a zasto nigdje nema videa kako 'teroristi' rokaju po americkim snajperima??
jer se o tom' obicno ne snimaju ekranizacije, ili dokumentarci.. pokoji sprovod eventualno

ovo je donekle iznimka http://www.youtube.com/watch?v=T-bJFgOHMXs
Staro 18.03.2011., 20:00   #349
ivan77
Guest

a valjda cu i ja moc na medium detaljima
  Reply With Quote
Staro 18.03.2011., 20:34   #350
ivan77
Guest

Citiraj:
Premočno izgleda.

da , bas si ispod prosjeka
  Reply With Quote
Staro 18.03.2011., 20:40   #351
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
opet hrpa posteva nikakvog sadrzaja...
Staro 20.03.2011., 19:58   #352
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

jel zna ko slucajno ako se prijavljivao za ovaj posao od dicea kako se tocno uploada portfolio?!

stavio sam posao koji me zanima u kosaricu (nakon sto sam uploadao CV), ali nemam pojma di bi zakacio neke svoje radove?!

u opisu posla pise:
- Drawings/sketches that display basic skills as well as any modeling and texture work related to objects, buildings, natural terrain, etc.

--a nemam pojma di bi ih mogao priložiti...

thx unaprijed ako netko zna.
Staro 24.03.2011., 12:20   #353
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Evo, ja cu probati.
Vidim da svi radi 2,3 SP trailera rade: Whoa, koja grafika!!! (kad jbg. I izgleda Whoa!),al i BF2 je bio whoa 2005e, BC2 je prekrasan i danas, jos najbolje da igra izgleda ruznije od prethodnika (dobro citam bas ovo o crysisu2, al recimo da je to iznimka). Medutim sav ovaj hype me pocinje brinuti.
3 su stvari koje cine Bf igru jos od BF1942. Redom:

1.Puno igraca
2.Puno vozila
3. Timska igra

1,2,-confirmed , 64p, jetovi, sve je vraceno nazad.-super.
Tocka 3...e to vec brine.

A)otkad su poceli hypati bf3, u bc2 se pojavila (uz standardnu ergilu cheatera) i cijela vojska nobova, lvl 1-10, sto ne bi bio problem sam po sebi, da se ne radi o arogantnim stvorenjima, nesposobnim za timsku igru, bez zelje za ucenjem, koji spamaju whynom chat (kolko vidim odnedavno i forum), a moja najbolja pretpostavka je da se radi o COD klincima koji su nabrijani trailerima, uzeli bc2 da vide oko cega je sva ta strka( i nije da ista fali codu, dapace, samo 9vs9 serveri gdje je vrhunac taktike koje ces perkove uzeti, i kako zakampirati ako si blizu uber kill streaka se ne prenosi fino u bc2-inace imam preko 1k sati u cod2 i mw tako da ne ser... napamet).

B)Ono sta mi je jos lude sto je tim istim likovima bc2 prekompliciran!(dosadan/treba razmisljati/glup...kako god da to zovu), a cinjenica je da je bc2 pojednostavljena verzija bc2/2142 (manje mape, manje igraca,sve je nekako automatski), da ne bude opet zabune obozavam BC2, al on je pojednostavljeni BF. Neki dan sam igrao BF2 za stara vremena i sokirao se kako commander pravovremeno „otcepi“ choke frontu artiljerijom, fali mi healtha, viknem u commo-roseu: medic!, 2 sec poslje vice lik comming, zahila me, ja: tnx m8, on: no problem champ=meni sve nesto toplo oko srca kad se sjetim da u bc2 vecinom pucam u stopalo medicu da me primjeti.

Ugl, da ne duljim ako stvarno bude popularan kao sto najavljuju=i ako ce takva ekipa nahrliti na servere 2 stvari su moguce, i niti jedna nije dobra:

1.timska igra ce biti masakrirana ,i u bc2 smo vidjeli samo glimpse paraolimpijade koja slijedi

2.prisilnim mehanikama igre ce poticati timskiu igru sta ce je zaglupiti jos vise od bc2, sta je opet fail sam za sebe

Sad, nekome je ovo mozda briga bezrazloga, nekome emo-izlijevi, al kolko vidim vecina vas proba svaku trecu igru koja izade. Ja sam u 5 g probao 30tak igara, od kojih su se 10 zadrzale na disku vise od dana, od kojih sam mozda u 4 stvarno ulozio postenu kolicinu vremena, a 2 od njih su BF, i stalo mi je jbg.
Novim BF aimaju na COD, a cod je takva marketinska masinerija zahvaljujuci kojoj svaki 12ogodisnjak iz civiliziranog dijela svijeta zna za Black Ops=ako izgube, steta dobre igre i sta vise ljudi ne zna za nju, ako uspiju u naumu=jao si ga nama sa vojskom zombija kao timom :/

Svasta se moze dogoditi jer je to DICE, tim koji je stvorio jednu od vecih PC fransiza, neke mehanike koje su danas standard ( bez destructiona ne mogu vise niti zamisliti fps, ma kolko god skriptirtano bilo, a kolko god ljudi da mislili da danas fpsovi kopiraju cod, najbolji cod -cod2/mw je posudio beskonacno toga od starijih bf-a). Ako zanemarimo ocitu genijalnost, s druge strane radi se o timu kojemu je najbolja verzija posljednje igre bila u beti, a sve dalje je islo nizbrdo (sta je presedan i uspjeh sam za sebe u razvoju bilo cega).

Za one kojima je ovo TLDR: je..la vas grafika,ako bude tolko dobra da osljepis od vizualne ljepote to i dalje ne znaci da ce igra valjati....
/sorry na greskama, pisem s moba
-->
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
opet hrpa posteva nikakvog sadrzaja...
Evo, ja cu probati.
Vidim da svi radi 2,3 SP trailera rade: Whoa, koja grafika!!! (kad jbg. I izgleda Whoa!),al i BF2 je bio whoa 2005e, BC2 je prekrasan i danas, jos najbolje da igra izgleda ruznije od prethodnika (dobro citam bas ovo o crysisu2, al recimo da je to iznimka). Medutim sav ovaj hype me pocinje brinuti.
3 su stvari koje cine Bf igru jos od BF1942. Redom:

1.Puno igraca
2.Puno vozila
3. Timska igra

1,2,-confirmed , 64p, jetovi, sve je vraceno nazad.-super.
Tocka 3...e to vec brine.

A)otkad su poceli hypati bf3, u bc2 se pojavila (uz standardnu ergilu cheatera) i cijela vojska nobova, lvl 1-10, sto ne bi bio problem sam po sebi, da se ne radi o arogantnim stvorenjima, nesposobnim za timsku igru, bez zelje za ucenjem, koji spamaju whynom chat (kolko vidim odnedavno i forum), a moja najbolja pretpostavka je da se radi o COD klincima koji su nabrijani trailerima, uzeli bc2 da vide oko cega je sva ta strka( i nije da ista fali codu, dapace, samo 9vs9 serveri gdje je vrhunac taktike koje ces perkove uzeti, i kako zakampirati ako si blizu uber kill streaka se ne prenosi fino u bc2-inace imam preko 1k sati u cod2 i mw tako da ne ser... napamet).

B)Ono sta mi je jos lude sto je tim istim likovima bc2 prekompliciran!(dosadan/treba razmisljati/glup...kako god da to zovu), a cinjenica je da je bc2 pojednostavljena verzija bc2/2142 (manje mape, manje igraca,sve je nekako automatski), da ne bude opet zabune obozavam BC2, al on je pojednostavljeni BF. Neki dan sam igrao BF2 za stara vremena i sokirao se kako commander pravovremeno „otcepi“ choke frontu artiljerijom, fali mi healtha, viknem u commo-roseu: medic!, 2 sec poslje vice lik comming, zahila me, ja: tnx m8, on: no problem champ=meni sve nesto toplo oko srca kad se sjetim da u bc2 vecinom pucam u stopalo medicu da me primjeti.

Ugl, da ne duljim ako stvarno bude popularan kao sto najavljuju=i ako ce takva ekipa nahrliti na servere 2 stvari su moguce, i niti jedna nije dobra:

1.timska igra ce biti masakrirana ,i u bc2 smo vidjeli samo glimpse paraolimpijade koja slijedi

2.prisilnim mehanikama igre ce poticati timskiu igru sta ce je zaglupiti jos vise od bc2, sta je opet fail sam za sebe

Sad, nekome je ovo mozda briga bezrazloga, nekome emo-izlijevi, al kolko vidim vecina vas proba svaku trecu igru koja izade. Ja sam u 5 g probao 30tak igara, od kojih su se 10 zadrzale na disku vise od dana, od kojih sam mozda u 4 stvarno ulozio postenu kolicinu vremena, a 2 od njih su BF, i stalo mi je jbg.
Novim BF aimaju na COD, a cod je takva marketinska masinerija zahvaljujuci kojoj svaki 12ogodisnjak iz civiliziranog dijela svijeta zna za Black Ops=ako izgube, steta dobre igre i sta vise ljudi ne zna za nju, ako uspiju u naumu=jao si ga nama sa vojskom zombija kao timom :/

Svasta se moze dogoditi jer je to DICE, tim koji je stvorio jednu od vecih PC fransiza, neke mehanike koje su danas standard ( bez destructiona ne mogu vise niti zamisliti fps, ma kolko god skriptirtano bilo, a kolko god ljudi da mislili da danas fpsovi kopiraju cod, najbolji cod -cod2/mw je posudio beskonacno toga od starijih bf-a). Ako zanemarimo ocitu genijalnost, s druge strane radi se o timu kojemu je najbolja verzija posljednje igre bila u beti, a sve dalje je islo nizbrdo (sta je presedan i uspjeh sam za sebe u razvoju bilo cega).

Za one kojima je ovo TLDR: je..la vas grafika,ako bude tolko dobra da osljepis od vizualne ljepote to i dalje ne znaci da ce igra valjati....
/sorry na greskama, pisem s moba

Zadnje izmijenjeno od: zen_sux. 24.03.2011. u 12:25.
zen_sux je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2011., 13:35   #354
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Staro 24.03.2011., 13:51   #355
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
A demonstration of the game revealed a complex melee fighting system, with both left and right handed punches, blocks, and the ability to grab and throw enemies. With more options than a simple knife-stab, melee combats with 64 players could be more exciting than ever.
Nije li ovo malo pre komplicirano za izvesti (i po meni bespotrebno) u jednoj, recimo, napetoj rush MP partiji?
U takvim napetim situacijama jedva nož stisnem (i uglavnom faila), kamoli da ću sada ić glumiti Chuck Norrisa sa protivnikom koji ima pušku, pištolj i nož...
Ne znam koliko im je ovo pametno :/
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2011., 14:19   #356
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
wtf, malo će implementirat tekken u bf3
Staro 24.03.2011., 14:52   #357
ezz
Premium
Moj komp

ezz's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
bilo bi fora da možeš razoružat protivnika i uzet mu pušku kad nemaš ammoa više i s njegovom puškom ga ubit
Staro 24.03.2011., 15:00   #358
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Najbolje bi bilo da ubace da ga možeš odalamit i nogom u guzicu, šakom u glavu, gušit ga i izvuć mu polugu.
Bože sveti.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2011., 15:22   #359
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

indijanska vatra or gtfo...

meh.
zen_sux je offline   Reply With Quote
Staro 24.03.2011., 15:43   #360
Neo-ST
Buying Bitcoin