|
![]() |
#331 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Je dolazi kod nekog operatera ili?
![]() |
#332 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
t-com prvo, a potom i kod ostalih operatera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Stigao Tango? Jutroz mi na Optimusu pinudio update, dok frendu na HD7 nista. Vidjet cu doma oce mi i na Omnii sto nudit. ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Registered User
|
Koji build number si dobio s updateom? meni optimus niš ne pokazuje, ja sam na 8107...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#344 |
Registered User
|
mislim da msoft nije još službeno obznanio specifikacije, tako da su to sve glasine... strpljen spašen. Osobno mislim da sa ovim zadnjim updateom koji je omogućio tethering moj optimus napokon postao kompletan. tako da se uopće više ne veselim updateima kao nekad. Jednostavno - ništa mi više ne treba ![]() ok.. istini za volju volio bi ga zamijeniti za jednu lumiu 800 ![]()
![]() |
#346 |
Premium
|
Kako sam već rekao, rado bi favouritese u imeniku koji bi se mogli staviti kao defaulni prikaz imenika, te nekakav dock kao na droidu s power batonima - ako se već može povući da bi se dobio status baterije i signala, mogli bi i to ubaciti. Naravno status baterije (u postotcima) i signala bi se stalno trebao vidjeti i biti malo veći. Dalje u stand by-u veće ikone za propuštene evente te ledica za iste - ne znam da li postoji neki uređaj koji ju već ima ugrađenu pa radi po defaultu ili ju proizvođači ne stavljaju jer WP nema podršku za to. Mass storage moram priznati mi nimalo ne fali, mučilo me prebacivanje dokumenata dok se nisam počeo koristiti Skydriveom kojeg sada ne bi mijenjao za ništa. Edit: E da, i threaded call listu
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 27.03.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Registered User
|
Pa samo odi u medija plajer i pod opcijom stream odredi allow remote control i to je to. Inače piše da je marketplace stigao u hr, ali ja ga ne mogu otvoriti, piše da nije avaliable u mojoj country :P Ima li netko detalja o ovome?
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo konačno nečeg korisnog, ali samo za vlasnike HTC-a - offline navigacija. http://www.engadget.com/2012/03/29/h...windows-phone/
![]() |
#351 |
Registered User
|
Gledao sam na netu usporedbe i opti je ispao brzi, omnia je bila skuplja i imala bolji display, ali je imala podosta problema sa updejtima. Moje subjektivno misljenje je da optimus ima bolji build quality. Sad ti odluci...
![]() |
#352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
frend vec ima neko vrijeme Lumiu 800 i kaze da se za sad jos osjeca ko da koristi poluproizvod. cak su mu i dali na opciju da nakon 6 mjeseci zamjeni za novi uredjaj ukoliko nece biti zadovoljan sa ovim modelom. Platio je 386€ uz pretplatu, pa pretpostavljam da bi cjene mogle biti za sam uredjaj kako ogy_dogy kaze oko 3500 kn. evo i slike njegove lumie uz moju N9: Link
![]() |
#353 |
Premium
|
Napakon izašao update Endomonda za WP i dodane stvari koju sam izgubio silaskom s Androida. Sučelje je lijepo, ali je klasično na Androidu čitljivije, jedino mi fali live tracking opcija, možda uključena po defaultu? No budem već sutra vidio. ![]()
![]() |
![]() |
#354 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo samo da javim, drzao sam u ruci Omniu 7 i Optimusa, brat bratu ne mogu ih poredit po meni LG je odradio super uredjaj (jedino kamera onak). Ugl ostajem pri optimusu. Hvala jos jednom. Usputile, da li je moguce pojacat volume opceinto na wp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
|
Izišla je i nova Nokia Drive 2.0, mora se sitne preinake napravit u registryu, i onda dela na svakom wp7 uređaju. Ova Opera je katastrofa i nadam se da bu ju zriktali kak spada; koristil i browser Navigator i nisam baš zadovoljan, tak da je i dalje IE bez premca po pitanju "surfanja". Uglavnom zadovoljan s ovim custom ROM-om, koji je i ujedno unlock, tak da se prek XAPDeployX, uredno stavljaju programi, igre itd. Pa čuj piše da je za omniu, al mislim da ima i ROM-ova kaj paše i na HTC i na OMNIU pa malo pogle na onom linku. Imal sam problema kod flešanja, tak da mi se u jednom trenutku i mob (al riješeno u kratkom roku) zblokal, i s tim još kaj baš nisam opće gledal tj čital tutorial, neg sam to sve nekak na prekskocke delal ![]() Čak mi se čini i da BT dela, al s tim se moram još poigrat.. Još da flash u browser ubace, onda bi bilo to to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
|
Pojavili su se u prodaji Nokia Lumia 900 i HTC Titan II. Cijene bez ugovora: 450$ i 550$. http://www.unwiredview.com/2012/04/0...-fans-rejoice/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|