|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Što se tiče Mandžukića, nakon svake izgubljene lopte je trčao natrag kao lud, na svaku loptu grizao. Može bit jer je popio kaznu od 10000 eura od Maghata jer se nije vraćao u obranu nakon izgubljene lopte. I on i onaj drugi, Lakić. Eto kako boli para iz džepa, treba im svima tako. To je bilo sad prošli tjedan, nakon izgubljene od "Menhengladbaha". Ne znam kak se piše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
1.pol.-psmtr 2.pol-tooo!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Srna je u Ukrajini kapetan Šahtjara, i igra izvrsno. Uz opasku da igra bočnog a ne u vezi. To samo Bilić forsira Srnu u vezi da bi mogao igrati Ćorluka. Citiraj:
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Lijevi bek i desno krilo su nam trenutno najgore pozicije... Uopće nisam pametan kod bi stavljao na te pozicije. Ajde još desnog mogu prožvakati npr Rakitića. Ali Pranjić, Strinić i svi ostali -ić su u banani. Možda Ibanez? ![]()
![]() |
#336 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#338 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Na PCE forumu strogo je zabranjeno:
Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.09.2011. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.09.2011. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Into my head it goes
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.09.2011. u 20:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
|
Btw što se teme tiče, možda BiH može smazati Francuze, to bi bilo lijepo. A još ljepše kada bi se naši i Bosanci našli u dodatnim kvalama ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.09.2011. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ništ. Dobio je ban na neko vrijeme. ![]() @brug brko..bjelorusi su imali dva igrača manje od BIH stoga je sramota kaj ih nisu natrpali s više golova. ![]() @gulis...IMHO nema BIH šanse protiv Francuza. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
|
Ode Cico, a čini mi se otići će i CG. Ne u Poljsku i Ukrajinu već dolje na tablici ![]() Ajmo sad oklade koliko će Mamiću trebati da najuri Jurčića i pomiri se s Cicom i instalira ga za trenera ![]()
![]() |
#346 |
Premium
|
![]() |
#347 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
|
Evo dolazi nam uskoro tekma Grčka - Hrvatska koja će (po 82 put kroz ove kvalifikacije) biti presudna za odlazak na Euro u zemlje jeftine droge i interesantnih kurvi. Kako ćemo pomoći deBiliću? Idealna postava za grčki bunker koji bi u petak ipak morao pokazati zube jer oni su ti koji trebaju pobjedu... Na izbornikovom popisu su vratari: Stipe Pletikosa (FC Rostov), Danijel Subašić (Hajduk), Ivan Kelava (GNK Dinamo), braniči: Darijo Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Tottenham), Šime Vrsaljko (GNK Dinamo), Dejan Lovren (Olympique Lyonnais), Josip Šimunić (GNK Dinamo), Ivan Strinić (FC Dnipro), Gordon Schildenfeld (FC Eintracht) i Domagoj Vida (GNK Dinamo). veznjaci: Ognjen Vukojević (FC Dynamo Kijev), Ivan Rakitić (Sevilla), Tomislav Dujmović (FC Dinamo Moskva), Luka Modrić (Tottenham), Milan Badelj (GNK Dinamo), Niko Kranjčar (Tottenham), Mato Jajalo (FC Koeln), Ivan Perišić (BVB Borussia Dortmund), napadači: Mario Mandžukić (VfL Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Rangers), Nikola Kalinić (Dnipro), Ivan Klasnić (Bolton). ---------------------Kelava--------------------- ------------------------------------------------ ----Vrsaljko-----Vida-----Šimunić-----Ćorluka---- ------------------------------------------------ ------------Vukojević------Modrić--------------- ------------------------------------------------ -------Da Silva-----Kranjčar-----Perišić---------- ------------------------------------------------ --------------Jelavić (Mandžukić)---------------- E sad, Kelavu bi stavio na vrata jer je očito u formi i nije mu lako zabiti gol. Subašić je trenutno daleko od razine reprezentativnog golmana, a Pletikosa mi se jednostavno ne sviđa i nikad ga ne bi zvao u repku. Hvala na onome što je prije učinio, ali vrijeme mu je prošlo, dolaze mlađi i perspektivniji. Vrsaljko na desnom beku jer treba igrač koji je sposoban iznijeti loptu i pokušati doći do polovice terena bez primljenog prekršaja ili simuliranja. Tražim gradnju igre kroz kontre ili klasično zadržavanje lopte, a ne centaršuteve jer tu Grčku nećemo dobiti. Vida i Šimunić bi trebali ovo odigrati bez problema. Desno je Ćorluka koji je torba, ali nije tolika torba kao Strinić koji ne zna što bi s loptom kad ju dobije. Potencijalni problem ili primljeni pogodak vidim s desne strane veze i obrane. U ovoj partiji su potrebna dva zadnja vezna koji su različiti profili, Vukojević koji treba biti pravi zadnji vezni, i Modrić pored (ispred) njega koji će uzeti loptu i iznijeti na drugu polovicu (kontre?). Vidim dobru igru Modrića, Perišića i Kranjčara, koji bi funkcionirali u trokutu i navlačili igrače oslobađajući prostor za Da Silvu i napadača. Perišić me se dojmio igrama za Borussiu, možda tako nešto može šljakati i kod nas u repki. Kojeg napadača staviti, nemam pojma, pretpostavljam da ako ćemo graditi igru, trebamo Jelavića, no ako neće ići s njim, ako ga izlome i prebiju, tu mora ići Mandžukić gdje se onda prebacujemo na igru bez napadača, već veznjake koji se probijaju naprijed. Ja bi forsirao držanje lopte bez centaršuteva, već oslobađanje prostora za udarce sa 15-20m. U Grčku idemo čuvati rezultat, zato je takva formacija, pobjeda nam nije imperativ. Pobjeda je imperativ protiv Latvije gdje možemo polomiti zube ako se ovdje potrošimo/ozlijedimo/kartoniramo i sl. Kakve su vaše ideje?
![]() |
#349 |
Into my head it goes
|
E da je Corluka Zambrotta pa da ima obje noge.Corluka,Lovren,Vida,Simunic...drugo je manje vise to...mislim da ce Rakitic igrati ![]()
![]() |
#350 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja bi igrao drugačije, pošto Grci nemaju napad igru, već samo igru iz prekida te poneka kontra i polukontra, i strašnu pasivnu obranu, započeo bi ovako ------------------Kelava------------------ ----Vrsaljko---Vida---Lovren---Šimunić---- -----------------Dujmović---------------- ----Kranjčar---Modrić---Rakitić/Perišić------ ----------Dudu-------Mandžukić--------- Daklem, malo drugačija postava od kolege iznad, očekivanja sam da smo mi ti koji moraju imat većinski posjed na terenu, jer naša vezna linija je puno kvalitetnija od grčke. Na golu bi počeo sa Kelavom, na kojeg računam da 2-3 polušanse/šanse na utakmici obrani, dok mi Stipe ne ulijeva povjerenje nikako. U obrani Vrsaljko desno, probojnost, trka i kvalitetne defanzivne zadaće ga čine trenutno punom boljom opcijom od pomalo zastarjelog Srne, u sredini Vida i Lovren, kvalitetni i inteligenti defanzivci koji znaju čitati igru i proslijediti dobru loptu naprijed. Lijevo je Joe, ali čisto zato jer nam fali kvalitetan bek, Joe je za mene vrhunski tehničar samo što nema trku i ubačaj ( naravno zato što nije bek ), pa bi nam lijeva strana igrala malo povučenije, ali jednako kvalitetno Joe zna s loptom do svojih veznih igrača. Defanzivnog igra dujmović, inače preferiram Vukojevića kad treba čistokrvna destrukcija igre, ali grčka neće biti ta koja će dominirati terenom da bi trebao razbijač protiv njih, tako da treba kvalitetni vezni koji će malo pokušaja grka ispratiti kvalitetnom obranom, ali koji će se većinu vremena priključivati napadu iz drugog plana ( tu mi je dujmović kvalitetniji ). U sredini Kranjčar Modrić i Raketa ( ako je spreman, ako ne, Perišić ulazi ), sa NAZNAKOM na izmjenu pozicija, da ispremješaju svoje braniče kvalitetnim pasovima kakve posjeduju, te dođu u šansu za šut ( sva trojica imaju odličan udarac ), ili priliku za završni kvalitetan pas ( opet sva trojica posjeduju izvanrede sposobnosti istog ). U napadu bi igrao sa dva napadača čisto da njihovu zadnju liniju potisnem dublje prema golmanu, sa dva intelektualca, a ne sidraša, jer 99% lopti će ići po zemlji pošto su Grci kvalitetniji u skoku, neko ko zna kvalitetno otvoriti prostor veznom redu i utrčati iza obrane grka, te netko ko je sposoban zadrzati loptu u nogama i odigrati kvalitetan pas te napraviti višak, što tehnikom što trkom. Zamjene bi bile Rakitić<->Perišić, pošto sumnjam da Raketa može cijelu tekmu odigrat, te Klasnić<->Mandžo, Klasnić je ipak malo ubojitiji ko napadač dok je mandžo daleko veći trkač. Dakle fokus je na našem posjedu lopte, i kvalitetnom dodavanju i otvaranju prostora u obrani grka, da omogućimo našim veznjacima priliku za kvalitetan zadnji pas ili šut, u obrani visoko pritiskati jer grci su fizički dominantnija momčad, ali tehnički daleko inferiornija, te njihove duge lopte bi čistio trojac Dujmović,vida,lovren. Opasnosti iz kontre i polukontre bi nastupale, u slučaju glupih gubitaka lopte na sredini terena, ali opet zato preferiram 2 inteligentna defanzivca ( vida lovren ) koji znaju pročitati igru te na taj način sprječavaju protivničke pokušaje, ne kroz čistu fizičku dominaciju. Prekide na našoj polovici IZBJEGAVATI, to je jedina stvar koju se bilić od grka mora pribojavati, u svakom ostalom tehnickom segmentu SMO JAČI od njih. Nažalost, nije najpametnije igrati protiv bunkeraša igranjem kroz sredinu, ali kako nemamo kvalitetna krila/bekove, niti oni koji ih igraju imaju sposobnost kvalitetnog centaršuta, moramo svoju šansu tražiti kroz polušanse i eventualne šanse stvorene zadnjim pasom modrica kranjcara ili rakete. Pobjeda nije imperativ, ali bi postavio napadačku igru jer nam je ova utakmica BITI ili NEBITI, svakom defanzivnijim nastupom samo si povećavamo šanse da izgubimo, što nam nikako ne odgovara, tek nešto mrvicu bolji od toga je remi, dok je pobjeda ono što naši momci traže, i trebaju ostvariti.
![]() |
![]() |
#352 |
Guest
|
Pletikosa je prošlost. Igrača koji ne igra ili je tek počeo igrat (ne baš sjajno) ne treba zvati u repku, kamoli držat na klupi! |
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
|
Oh moj bože, kelava ima problema sa ispucavanjem, ali radije da ju ispuca katastrofalno u aut nego da (ne)brani ko stipe. http://www.youtube.com/watch?v=wKqoYPUUd7Y A ti me posjeti kad nas je Stipe to točno izvukao u svojih 10god koliko je na golu izvukao?
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
A ništ dečki, odite u HNS kažite da bolje znate od Bilića, pod preporukama nek vam stoji Football menager i slaganje momčadi po forumima. Šta se čeka tolika pamet se nesmije ostavit neiskorištena.
![]() |
#356 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() P.S. zna se tko je jedan od rijetkih Hajdukovaca kojima se skandira i na Maskimiru. Toliko od mene, pa pa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=3x_lq...eature=related činjenica je da ni jedan nije dovoljno dobar... no isto se ne bih kockao s Kelavom.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
Što je najgore, dosta ljudi i zna više od Bilića, da se razumijemo, on je katastrofalan trener, za njega je Jurčić dr. medicine. A ova tvoja opaska koja bi trebala biti humoristična, nije uspjela, dakle tema se zove rasprave o kvalifikacijama, pa ne vidim gdje smo mi to pogrješili. Tebe ako nešto smeta iz ovog topica uvijek možeš pronaći na milju drugih, ili čak na forum.hr Uklopio bi se
![]() |
#359 |
Premium
|
Pletikosu je vrijeme pogazilo, za mene je on drugi vratar. Kelava je mlad i perspektivan, jest da mora još puno žganaca pojesti, ali i u trenutačnoj formi se može mjeriti sa Stipom. Stipo je bio dobar, čak i odličan, u svoje vrijeme. Ali sada nam treba drugo dugoročno rješenje, nećemo stalno imati penziće na golu. Inače, svaka mu čast.
![]() |
#360 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledao sam ovaj link drugi, i svega par situacija je bilo za reć, bravo stipe, ali kad pogledaš omjer kikseva i senzacija, stipe je u debelom minusu... Žao mi ga je, no kažem, brani ono šta golman mora, rijetko kad je obranio nešto vanserijski. Kelava je zelen, ali i takav zelen je trenutno bolji od stipe ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|