|
![]() |
#331 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da Oprah Winfrey dovede one svoje građevinarce ne bi uspjela renovirat Maksimirski stadion ![]() Što se tiće slučaja Eduardo, još i sad mi nije jasno na koju osnovu su mu dali suspenziju pošto i sa snimke nije jasno je li postojao kontakt (Malo sam pregledavao i nekako mi se čini da je i bilo laganog kontakta). I baš me zanima koji će sudac isključit C. Ronalda i Wayneya Rooneya zbog simulacije? Kako se ono kaže - pravda za sve? ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Nije problem ulazak u šanse, problem je završetak. Čovjek je odigro jednu ili dvije tekmu, ima vremena.
![]() |
#334 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eduardu poništena kazna :-)
#335 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=40xpRK_d9u4 |
|
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Koliko je karta za zapad u četvrtak? |
![]() |
![]() |
#337 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ebalo ih 16 sudaca, nabiyem ih. Ovaj faul na Mandzi je cisti crveni... :mad:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#338 |
Hurr durr
|
Dinamo super igra ali suci se malo prave blentavi. Prvo novi sudac nije vidio moguci penal i drugi na nasoj strani nije vidio da je Kovac igrao s ramenom i izbacio u korner. Omfg koji gool, Butina odi ti u penziju.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 17.09.2009. u 20:31. |
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
LOL, deja vu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#346 |
Super Moderators
|
Popravili su Prasićku dan...
#347 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Oštetili nas za čisti penal, napadači izvan forme, inače ok igra u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu po n-ti put primljen glupi gol i sve pada u vodu... Šteta, europsko proljeće ostaje i dalje san, već nakon prve utakmice. A možda još i ima šanse, Ajax i Temišvar su odigrali 0:0 ![]()
#348 |
Super Moderators
|
Ovaj kreten Jurčić još i pizdi kaj ga nisu nahvalili i poljubili u prkno...nevjerovatno...
#349 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajax Amsterdam 0 - 0 FC Timisoara Dinamo Zagreb 0 - 2 Anderlecht Genoa 2 - 0 Slavia Prague Lille 1 - 1 Valencia Hapoel Tel Aviv 2 - 1 Celtic Rapid Vienna 3 - 0 Hamburger SV Hertha BSC 1 - 1 Ventspils SC Heerenveen 2 - 3 Sporting Lisbon Basel 2 - 0 AS Roma CSKA Sofia 1 - 1 Fulham Panathinaikos 1 - 3 Galatasaray Sturm Graz 0 - 1 Dinamo Bucuresti Do sad zavrsene, Roma i Hamburger dobili po njonji, favoriti ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#350 |
Banned
|
Jako loše,mislim da se iz godine u godinu pojavljuje samo jedna konstanta - a to je neznanje. Ovo nema veze sa srećom,i pričama da je ovaj ovo,da je ovaj ono..da je Manđukić ono zabio,da je on Zlatan,ne bi igrao u Dinamu..prema tome..mir. Ne valjaju qrca i doviđenja,kad ih ovakva ekipa ima priliku napucati i 0-3 da Tomo nije skinuo,nemamo o čemu razgovarati,ovako je izgledala Hrvatska na Wembleyu,kao Dinamo otkad je gol dobio. Beskarakterno i jadno. Dobiju li ikoga u ovoj euroligi mogu se u dupe ljubit,bar za 120 000 eura zarađenih za gazdu. |
![]() |
![]() |
#351 |
aka: N.W.S.K. b_buha
|
#352 |
Premium
|
Evo došao sad drito s tekme. Nisam nikad bio pa da doživim i to. Navijanje odlično al' utakmica kao sa Red Bull Salzburgom - pušiona. Ne znam čemu služe oni Uefini manekeni na rubu 16 m - oni su delegati ili što? |
![]() |
![]() |
#353 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Peti i šesti sudac, kakti da bolje vide događaje u 16 metara. Normalno, penal na Manđi nisu vidjeli ![]()
![]() |
#354 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#355 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ovo sa petim i šestim je za sada samo probno, nije još za stalno.
![]() |
#357 |
Banned
|
I nakon penalscene je Manđo ono morao pogoditi,jednostavno - morao je. Ostalo je sve logičan i stoput viđen scenarij,kad ti ne zabiješ,tebe naguze..i tako iz godine u godinu. Mučno mi je još od one tekme u Bremenu,šta smo im gore mogli napraviti do poluvremena,vjerojatno lako i 1-4 imati..kakva je to igra bila. Ali kronična neefikasnost je naš najveći problem,shots 8,u okvir 2,i čovjek kad i dobije pravu priliku - promaši. Morales recimo,latino čovjek,rodi se s loptom,i on uđe u 16 i pukne u aut,čak ne ni u korner,nego između auta i kornera nešto pogodi...ma mislim,ne mogu to shvatiti možda sam glup,ali eto,od 5g valjda igraš taj nogomet,i dođeš u čistu situaciju da zažmiriš i podereš golmanu loptu ravno u čelo,a oni ne pogode okvir vrata.. Kao naši košarkaši sada na EP, Planinić je čovjek koji je u NBA igrao,i on tri napada zaredom izgubi loptu. Pa ja to ne razumijem,igram košarku preko 15g,nogomet pratim isto tu negdje,i ne mogu to shvatiti. Tako sada i Dinamo,uvijek neki kriminalni suci,uvijek neke krađe,belosvetske zavere,a u biti - kad ne zabiješ,dobiješ po piksi. I bok bok,EOD. A sapleo ga - jest. Ali je činjenica da se Manđo gubitkom ravnoteže prosipao i prije kontakta,koji je postojao...moglo se suditi,nije se. Ali ono promašiti kasnije..čista lopta,za poderat paučinu..i ništa. |
![]() |
![]() |
#358 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Klasicna igra dinama, vec sto puta videno, prvo poluvrijeme haos, drugo poluvrijeme krenu lagano, poslije 70min zaborave da igraju nogomet ![]() Da mi je izvuci statistiku dinamovih poraza i kada su najcesce primali golove, kladim se 90% poslije 70min ![]() Pavijani...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#359 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma dobro, je pocetkom drugog poluvremena sam ja skocio do igrališta, pa sam se tamo fino ispuhao...evo sad sam došao. neisplati se zivcirat..ja kolko god pljujem po njima, uvijek se potajno nadam nebi li nesto ipak bilo...ali nikad nista. Idem sad PES9 Dinamo-andrleht ![]()
#360 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Bio na tekmi prvo pol. drugo izasao na pivu....niš me nije zacudilo. Dolazim u kvart,stariji čuvar birceva/restorana Miki me pita: kak smo prošli mali? Medveščak tek sutra igra gospon Miki ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|