|
![]() |
#331 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#332 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Možeš samo bježat ![]() Zato je su Necro i Druid slabi u početku ali kasnije nepobjedivi. (meni inače najdraži likovi) Barbar je jak u početku ali kasnije je nayebo k'o žuti ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#334 |
|
E da ti majmuni ![]() Paladin još donekle jer imaš aure, ali Barbar kojemu je razvijan samo offensive power, mačevi i to, bez pasivnih skillova kao što je natural resistance je tamo totalno nagrabusio jer iako ti armor ima milijun defencea ništa od toga ne štiti od spellova ![]() Probleme su na Hellu barbaru radili i oni crveni što dižu svoje poginule male minione na prvoj mapi, a kamoli ti Oblivion Knightovi pred Diablom ![]()
![]() |
#335 |
|
U takvim situacijama ne preostaje ništa drugo nego ih namamiti sa strane jednog po jednog na close combat, kad se približi onda isuče mač i ne lansira one vražje kugle pa ga je lako utamanit ali kad se dva tri skupa i lansiraju par homing kuglica iz daljine- game over ![]() ![]()
![]() |
#336 |
|
Ja sam nekako preživljavao sa onim svojim mercenary-em iz đungle, onaj spellcaster što baca fire, cold ili poison. Ja sam uvijek uzimao Cold, on ga zaledi a ja ga zatučem, samo što je to jaaaako dugo trajalo sa Barbarom jer bi bježao svakih 10 sekundi na samo što ne umrem ![]() Milijun potiona nije dosta ![]() Inače, 2 ta homing misslea i na zadnjim si kapima života, jedva preživiš, ako uopće preživiš, koliko to štete radi nekome bez resistancea.
![]() |
#337 |
|
Nadam se da će i u trojci biti plaćenika za uzet, lijepo je imati društvo. Još uvijek se sjećam svog druga Gutlafa barbara, koliko je taj krvi prolio i zeznutih situacija iznio na plećima. ![]() Topovsko meso ftw. ![]()
![]() |
#338 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
heh ne znam, ja sam na svom barbu uvijek guro vitality u prvi plan, natural resistance je uvijek bio na bar 5 levelu i nisam imo problema na 1.10 verziji prec hell, mislim da sam zavrsio na cca 76lvlu jedino sta znam je da sam dosta cesto na mephista iso da nadem dobre stvari jer bez dobrih stvari ipak nije bas lako al istina je da s kojim god likom igras, ako igras bez varanja, trebat ce dosta vremena da se sve prode i nece bit bas lako btw onaj merc sa cold aurom iz 2. svijeta rocks |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Postojalo je nekoliko barbarian CS Runner guidova koji su ok funkcionirali. Bilo je zabavno CS prelaziti i sa barbarian throwerom jer IM (Iron Maiden) ne funkcionira na range attacku. Sve je to inače postalo nepotrebno jer su u 1.13 patchu maknuli IM (Removed Oblivion Knight's Iron Maiden curse). Igrao sam ladder dugo vremena i prošao HC Hell sa svim likovima (osim sa Necromancerom kojeg, ni sam neznam zašto, nikad nisam igrao) i baš mi je svaki imao svoje čari/prednosti/mane. Bio mi je gušt igrati sa svima (hammerom, javom, trapsinkom, light sosom, ww barbom, wind druidom, bowazonkom i ostalim težim buildovima ala singer barbom etc.), pogotovo sa ekipom kad se složila. Bezbrojni Baal runovi, Uber tristrami i prelasci po svim mapama uz zajebanciju ekipe. Iskreno, bio bih zadovoljan i sa 20 buildova u d3 ali da budu igrivi kao što su bili i u d2. I nadam se samo da će biti dobar community kao što je bio kod d2 i da neće za 2 mjeseca biti sve puno dupe itemsa, fg (forum goldsa), hackova i sličnih stvari koje su uništile d2 ladder. Nek potraje, ali neka ga poslože pa da možemo svi na obostrano zadovoljstvo uživati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ionako će izdat za PC pa neznam šta ti ovo znači. Uglavnom kad su svi pljuvali po PC-u i igrama za njega i kad su se svi samo zbog zarade odjednom okrenuli konzolama jedino je Blizzard izjavio da ih konzole ne zanimaju i da se oni orijentiraju isključivo na PC. To sam jako poštivo kod njih, ali očito nije im to dugo trajalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja se jos sjecam diabla 1 na playstation jedinici,mislim da mi je cak bilo bolje neg na pc-u,pogotovo dok dva igraju odjenput,kombo warrior/rouge je bio ubitacan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Coperativ počinje negdje na 3:08 http://www.maxfreak.com/diablo3/arch...3-multiplayer/ Nešto o realizaciji: http://www.diablowiki.net/Multiplayer
"Old programers never die. They GOSUB and never RETURN." Zadnje izmijenjeno od: .: Tyrael :.. 18.11.2010. u 11:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
|
http://www.bug.hr/master/vijesti/bli...ed/105321.aspx ![]() Hm Hm, vani za godinu dana? Možda je i fejk plan ali mi se sviđa i bilo bi lijepo da tada i izađe - call me a god damn optimist ![]() A čuj, ovakvu vijest bih pejstao i sa portala od 24 sata, svaka informacija vezana za novi Diablo meni je melem za oči ![]() Evo i oriđiđi linka da ne ostane sve na Bug-u. http://www.mmogamesite.com/news/bliz...te-leaked.html
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 02.12.2010. u 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Taj diablo najavljuju vec ohoho, trebao je ''izaci'' 9.9.09 (obrnuto 666), i izasao je vjerojatno, samo se nezna iz cega ili gdje. Jedva cekam da izadje al to ce bit kad popusti prinos para iz WOW-a, pa ko je samnom da polomimo te wowovce bar u Hr i ubrzamo stvar? ![]() just kidding :devil: |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#353 | |
|
Blizzard Hiring for Diablo 3 Console Version?
Bilo je neizbježno... ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#355 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#358 |
Premium