|
![]() |
#331 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
ak je prošli nastavak bio prošit ovo je ultrašit.katastrofa.ponašanje auto je smiješno,grafika je ok iako je igra neoptimizrana do jaja.na mojoj konfi ide do nekih 40 fps ali često pada(sve na maks),često trza. kud ove igre idu mila majko EDIT: GRID koji izgleda bolje i ide puno bolje,nepada mi ispod 50 fpsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zato i nisu izdali demo da ljudi ne skontaju da je smece,pa nebi kupili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 | |
Premium
|
Citiraj:
NFS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Skinuo, instalirao, probao, izbrisao. Isto kao i sa ostalim naslovima. Igra nevalja ništa. Pokusavaju uzdignut grafiku na visi nivo, a auti im se ponasaju kao kartonske kutije. Da nekazem da i dalje nisu sposobni barem napravit realnije doziranje gasa i kocnice ako vec nemogu fiziku slozit kako treba. Barem da igru vrate na nivo arkade iz underground 2, onda bi mozda vrijedila nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
slazem se radije bih odigrao sjajnu arkadu nego gubio živce na ovo i tražio mane kojih je massa
![]() |
#337 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
doista mi je fascinatno kako igra moze jednako stekati na full detaljima i na ultra low detaljima igra mi je neigriva zbog ovoga + jos su povecali kolicinu zute boje u usporedbi sa most wanted pa dosta cesto moram skiljiti (!) u prokleti ekran da vidim gdje trebam skrenuti - brightness i ostale didnje mindje ne pomazu (osim ako ne ugasim detalje u potpunosti sto onda makne bloom) dosta tekstura je mutno bez obzira na udaljenost (i na anisotropic filtering), sjene iskacu na 10m od auta i jako je primjetno grafika se jako uspori ako se pojavi dim ma katastrofa dabog da uopce ne proizvodili igre ako ce sve biti portovi sa konzola - sramota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ma nisam probao još ali ako su odlučili konzolariti sve igre onda smo mi pc loveri u banani malo jačoj... ma katastrofa di su ta vremena kada je nfs bila franšiza isključivo za pc... nek se oni drže svog gran turisma..fuck konzole |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Premium
|
Citiraj:
Istina,glupa americka djeca vide naslovnicu igre i odmah po naslovnici misle da je super igra...ili ono "cuo" sam od nekoga da je cool...zato ta EA bagra uspijeva zarađivati na ovoj propaloj igri i ne trudi se popraviti jer se dosta kupuje,ideja je super:bijesni auti sa super grafikom..ulicne utrke...modificiranje auta...prica...ali kada se ovako lose napravi onda to sve pada u vodu jos da dodam zbog ovakvih ljudi igra je uvijek losa i nema poboljsanja "lik sa bugovog foruma i njegov komentar" igra je odlicna 10/10 svida mi se grafika i gameplay samo je malo zahtjevnija ali ok proso sam 17% i mogu reci da sam poprilicno zadovoljan nakon prostreeta strasno Zadnje izmijenjeno od: chingyos. 18.11.2008. u 15:16. Razlog: zaboravio sam nesto napisati |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#343 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#344 |
Banned
|
evo ti prilicno tocan review xGAME pa zakljuci sam http://ps3.ign.com/articles/931/931109p1.html i sve sto su napisali za grafiku se odnosi i na PC igra izgleda jedino dobro na xboxu360 na pcu ima previse bugova (najjaci mi je sa sjenama auta - nemaju veze sa samim autima, vec kao da se nalaze ispod asfalta i 2m od samih auta...) nije ni cudo sto nisu izdali demo, tek onda im nitko ne bi kupio igru btw bilo mi je cudno kad sam gledao sve te silne gameplay trailere i vidio da igra steka (valjda su zato u te trailere i masovno stavljali same animacije a jako malo samog gameplaya)- mislim si valjda je do videa ili nesto, ne moguce da bi u trailer stavili takav ociti problem igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajme ![]() U pravu su bili svi koji su napisali da je igra šit... Nitko ne traži realnost, nitko ne traži fiziku, nitko ne traži.... al jebemu mater tražimo li puno ako hoćemo da se auto ponaša kao da ima više od 2 kila, te da normalno prima volan/kočnicu/gas ![]() Ovo nije arkada, ovo je sranje ![]() A kad je igrivost takva, onda mi je sve drugo nebitno, sve da je grafika vrhunska (a nije), sve da su zvukovi fenamenalno (a nisu)... ništa ne može isprat ovako lošu igrivost, bar ne meni. Da ne govorim da na dual coru 2.4, 2 gige rama i HD3850 zapinje jednako, igrao na 1280x1024@high ili 800x600@low ![]()
![]() |
#347 |
Banned
|
ajd da kazem nesto pozitivno o igri da ne ispadne da samo pljujem po igrama: soundtrack je zakon. toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prelose,odma sam deinstalirao igru.Jednostavno ne zaslužuje ocjenu vecu od 4/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Premium
|
stvarno neznam kud idu ove igre... sve losije i losije izlaze. mislim da cu pocet igrat ponovo stare igre i one koje jos nisam probao. jer izglade da sve firme rade na tome samo da nes izdaju. nebitno kako je. frend mi je rekao da ima neka dobra sa quadovima, mislim da cu to probat. dok igram, imam feeling da gledam neki japanski crtic. sve nes sjaji se i djeluje ko crtic. grafiku nemogu namjestit vecu od 1280x7__ koji vec broj je ![]() loadnje mape usred igranja je lose rijeseno uglavnom, ne svida mi se bas EDIT: kao sto su neki vec rekli, soundtrack je stvarno dobar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
lose jednostavno lose trebaju se ti bugovi s trzanjem popraviti iii jako velik pad fps-s grafika solidna, iako su mogli tu svjetlost(sunce) malo smanjiti, sjene hah zakurac, priča ayd valja ponašanje auta, nimalo zahtjevno... mogli bi u nedogled jedina stvar je to da se igra poboljšala naprema prostreetu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Banned
|
Citiraj:
iskljucivo zbog loading screena sam prestao igrati igru nakon jednog dana (jednostavno nemam zivaca cekati po 30sec za svaki vrag koji se hoce loadati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Gledam ovaj video review na GameTraileru i nemrem se načudit koliko je igra ista kao i predhonici, ubiti time i još gora od svojih predhodnika. Defintivno preskačem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne kužim vas...idete pljuvat po arkadi kak je auto neupravljiv i ostale gluposti...E pa newzflash, svaka arkada je smece...od dirta pa nadalje, ak očete pravu trku tu je LFS i Rfactor.. On topik: Igra mi izgleda kao reinkarirani MW.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() EDIT:arkade i simulacije se NE USPOREĐUJU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kad odigram malo vise vidjet cemo... ali ono igra ne znam ni sam smjesno je defintivno MW reinkarnacija.... makar mi to tada bilo zabavno a sad bas i ne... Dirt je odlicna arkada ili sto vec meni je super kao i Grid i druge dok ovo je nekaj cudno... ne znam sto je.... vidjet cemo na kraju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|