|
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Htio bi uzeti iPhone u T-mobileu. Sada imam flex obitelj 300 i uz produljenje ugovora ga dobim za 700kn. Sada me zanima dali ja moram uzeti neku od tarifa i150, i300 .. . ili mogu uzet samo uredaj bez ikakve tarife.? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#335 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
kako se pišu sms poruke na tom ajfonu? jel zahebano zbopg toucha? ono mislim,lako je falit slovo ili neš tako... jel teže nego na normalnom mobitelu,hav mač sporije se piše & jel diže živce ( u biti to je sve sto me zanima) ?
![]() |
#338 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Kasnije je jedna greška u 200 znakova. Jako su dobro napravili taj sistem, funkcionira savršeno. U rangu je T9, možda i brže kad se spraksiraš jer je QUERTY tipka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Planiram za valentinovo iznenadit dragu i,...sebe ![]() ![]() ![]() samo da te poruke ne dižu živce ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#343 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Neznam za vas, al osim bluetotha nisam našel manu na ajfonu! Zbilja je maksimalno prilagođen korisniku, nije kompliciran a ima sve kaj ti treba, dobro to je malo komplicirano, stavljanje app i muzike preko iTunesa...dosta vremena uzme, al ostalo je daleko naprednije! Ako umemo u obzir da to nije PDA nego multimedijalni uređaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Premium
|
Citiraj:
Tocno to, sve štima, i točno tako se treba odnosit prema iphoneu... Nije PDA, ali uz malo volje može biti dobra stvar i za posao. Gledam sad ovu Omniu sa Windowsima, osjećam da je sporija, sučelje fakat ima opcija i to, ali opet kad mi ih ni pol ne treba. Nekad ima loš odaziv na prst i nije ni blizu iPhoneu po tome. Ni nisam našo ni blizu tako dobrih aplikacija za Omniu koliko za iPhone. Zapravo, skoro ni jednu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ajd jos jedan post da je omnia u njemu pa da lock sjedne ![]() Trenutno sam na Ajfonu sa 16gb , i jedina zamjerka sa moje strane prema uredjaju kao mobitelu je sirina prilikom duzih razgovora , mene smeta . Ostalo sve je ok , a kao mp3 player je stvarno impresivan i zato ga najvise koristim skoro . |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Dobra aplikacija za samo 5$ P.S. Za MMS svakako preporučujem swirlymms (8$) - čekanje da netko izbaci "registriranu verziju" se ne isplati (vrijedi i za mysms). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam do sad bio na Nokia E61 pa mi je qwerty bio must have. Bio sam skeptican, no kad se nauci moze se tipkat relativno brzo i bez problema sve dok se gleda u mob. Ja inace za SMS koristim iReal SMS od prvog dana kako imam iPhone i radi odlicno. Ne znam dal je netko spomenuo, no izasao je program koji do sada najbolje odraduje posao copy/paste. Program se zove Clippy i imate ga u Cydii. Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 23.01.2009. u 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
a recite koliko traje baterija na iphoneu normalnom korisniku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#351 |
Premium
|
ja ga silujem svaki dan..ne traje niti jedan dan baterija tako.. stalno mi je 3g upaljen,slusam minimalno 2 sata internet radio,saljem par mailova,par poziva,smsa,pogledam koji video prek neta,pregledam vijesti.. znaci u djepu/na stolu provede mozda 3 sata dnevno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni isto jedva da izdrzi jedan dan. Al ga zato koristim intenzivno. 3G, wifi, surfanje, igre, mail, pozivi i baterija brzo odustane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Premium
|
Ima za kupit na netu putne punjače na bateriju za iPhone... Dobra stvar ak si srednjoškolac il slično pa ga uvijek imaš u torbi... Uštekaš u busu dok gledaš film i sve ok. Pozz... Dosta vas zna za Invisible Shield za iPhone. Najpoznatiji proizvođač IS-a je Zagg. Naime, ima dosta kopija pod njihovim imenom u Hr... Zapravo skoro ni nema pravih Zaggova. Naime, meni je došlo iz USA par pravih pa da usporedimo do sa kopijom. Slike govore sve: Sve skupa ![]() ![]() ![]() Zadnja strana originala ![]() Zadnja strana kopije ![]() Kutije (lijeva je original) ![]() Napomenimo to da sam kopiju uspio oštetiti noktom dok za original nema teorije. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 30.01.2009. u 23:08. Razlog: Drugi put koristi edit , dupli post izbjegavat |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
dajte mi preporučite neke in-ear slušalice malo bolje do 200kn da imaju dobar bas i čist zvuk-htio sam sennheiser cx300 al ih nemigu nigdje nać(ispod 260kn) jel bi ove bile dobre-http://www.svijet-medija.hr/sony_mdr...13937,154.aspx ak znate kaj bolje samo recite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Imam ih ja, platio ih oko 150kn preko ebaya (nove) s dostavom prije jedno godinu dana. Slušalice su odlične. Evo link: http://www.cartdoor.com/earphones/html/?169.html Ako bi bilo zainteresiranih, mogli bi naručiti više komada odjednom pa da nas jeftinije ispadne.
![]() |
![]() |
#356 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |