|
![]() |
#331 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Dakle, kakvih sve ljudi ima ... ![]() Baš si razmišljam dal da prihvatim izazov :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
pa prihvati, mozda ga i oderes, vidis da tip ima manje konja i slab omjer, a ovak i onak je for fun...ja takve uvijek prihvacam cisto iz znatizelje, i tak sam dobio bar puta jace aute ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#333 |
Resistance is futile
|
Jel ti to mene zajeba*** ili ... :confused: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
kupija san dodga i sada mi je najveći problem kako namistit brzine
moj zivot se mijenja... iz dana u dan ja kune neman ![]() pozzz svima koju me znaju, a i onima koj ne ![]() Zadnje izmijenjeno od: maky-st. 06.06.2004. u 15:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
hmhm...zzz svima...
|
daj recite mi kako da stavim brzine na dodgu srt-4
![]() |
#339 |
hmhm...zzz svima...
|
evo naša san ovo valjda bi tribalo dobro raditi Dodge Srt-4 7.860-8.0 Ratios (by CarShow):4.325, 2.144, 1.529, 1.128, 0.886, 0.678, 3.428
![]() |
#340 |
Premium
|
probaj pola tih vremena tu su ćista fikcija. recimo nać ćeš kao rations za SUpra gdje potegne 7.7s što je nemoguće jer najbrže što može ić je 7.9 ja uspijevam ić 8.0 dakle veoma sam blizu max-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Gle, neznam šta je to u nittou, ali ako si igrao gt1,2,3 ili ako si malo u automobilizmu pa valjda znaš da je final gear prijenos u diferencijalu, onaj na koji se mjenjač spaja, i nema veze sa obrtajima motora, već sa rasponom brzina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Just4Fun
|
evo laicki!!! kao sto sam i naveo par postova prije... kad stavis veci broj na final gear tada ti auto brze dodje do seste brzine i onda vozis sa sestom u crvenom do kraja, tak da final smanjujes tolko kolko ti treba da fino taman prodjes kroz cilj a da ti u sestoj dodje do crvenog... ![]()
![]() |
#343 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Freek. 07.06.2004. u 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Just4Fun
|
lol lol najbolja prijava do sada!!! brijem da cu otvorit neki fond za najbolje prijave za ulaz u klan i skupljenu lovu dati pobjeniku!!! pazite ovo: OuTlAw KiNg: so bro can i join ur team and how much would u pay me a day or week zasluzuje pljesak :clap: a sljedeci kandidat je kratak i jasan driven 3000: u pay? ![]() ![]()
![]() |
#345 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj je ovaj normalan s dragsterom za čelnđ ze tim Kak da ga dobimo na Heads Up, a da on ne napravi foul? |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Just4Fun
|
pa nemremo dobit...tip se glupira... ali u cem je sad fora...ja cu prihvatit izazov i odvozit protiv njega, a moraju jos odvozit Brozna i Voodoo2!!! i to sto prije jer izgleda da su mu otisli team memberi ili su promijenili ili prodali aute i sad makar cu ja zgubit voodoo i brozna samo smireno odvoze i dobiju i to je 2:1 za nas i dobivamo ![]() ![]()
![]() |
#347 |
Treba kaj skurit??
|
Ma tip je glup. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Resistance is futile
|
Voodoo2!!! daj odvozi utrku, imas jos 6 sati!!! daj inace sumnjam da cemo dobiti...nemoj da 3,5k spusimo bezveze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Just4Fun
|
daj plz!!! jos 3 sata, argh ![]() daj jel ga zna ko? da mu javi, ili nek bar da pass nekom samo da odvozi... jos 2 sata...
...waiting... Zadnje izmijenjeno od: Busy. 08.06.2004. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Resistance is futile
|
Nije da se hvalim, ali NSX je u garaži ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Resistance is futile
|
@Vudu2 Vidim da si na netu, daj odvozi tu jednu trku da dobijemo 3500$. Samo pazi da ne fulaš start, ostalo nije važno možeš i u prvoj doći do cilja ako te je volja, samo odvozi jer več kasnimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Just4Fun
|
nista od ovog novog tipa...odma je zicao lovu itd itd... e da jos uvijek vudu moze odvozit...pise -26 sati al nisu je jos okoncali...pa eto ak stigne bit ce valjda dobro
![]() |
#355 |
Resistance is futile
|
Na kraju je ispalo neriješeno. To znači da smo uloženu lovu dobili natrag, ali da je Voodoo2 bilo kako odvozio pobijedili bi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
E sorry ljudi, ja totalno zaboravio na nitto......ajd nadoknaditi ću vam........fakat sorry......počeo sam diablo na battle.netu......sorceror level 23.......al sam zajebo... drugi put me PM-ajte, to uvijek gledam, a za nitto je bilo valjda malo poruka pa nisam valjda vidio na show results....................ma neznam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Treba kaj skurit??
|
Tebe treba letvom po vugla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Just4Fun
|
Citiraj:
![]() @ DrTom da cujem vremena sa NSX!? ![]() ja bez nitra 7.87 sam uspio a sa nitrom 7.37 ![]() nisam uspio bolje, no mislim da moze ici jos bolje sa nitrom, brzine su sredjene jedino treba prvu i drugu pogodit perfektno! ![]() ![]() e da i quitao sam tim i sad je leader vga, posto je on najduze sa svojim autom u timu...pa molio bih da me se vrati u tim, vec sam se prijavio...vidjet ces tam pod check applications kad kliknes na team! :clap:
...waiting... Zadnje izmijenjeno od: Busy. 11.06.2004. u 02:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Treba kaj skurit??
|
Bum te vratil v tim. |
![]() |
![]() |