|
![]() |
#3541 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jedno pitanjce... Kada podignem COD4 LAN server i ekipa se zakaci na njega preko hamacija, zanima me kako napraviti da server "vrti" samo pojedine mape koje ja odaberem? Ako ste igrali UT2003 onda odmah znate o čemu govorim (mape su se sa Add dodavale na listu i onda ih je server vrtio) Kako to izvesti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
za tako nesto server mora biti dedicated,te u server .cfg dodajes takozvanu maplistu sv_mapRotation sd backlot sd vacant sd citystreets ... znaci obavezno sv_mapRotation gametype mapname
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3543 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3544 |
aka Mali Mirko
|
Jos nešto. Da li PunkBuster štiti od one fore da me freend vidi kroz zid? Tako da ga izbacimo iz ekipe pa nek wallhaka nekog drugog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3545 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jeste ikad vidjeli takav hack da je frajer u vašoj uniformi i da te ubije,jer ono,što ćeš pucat na svoga.PB ga ne vidi,jer je smradica igrao na original serveru sa PB-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
meni se to dogodilo 2 put ... i jednom iz mojeg klana jenput .. nakon toga snimam sve .. pa čak i kad na public idem .. jer znam da NISAM LUD ! ![]()
![]() |
![]() |
#3547 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Dobrodosao u svijet varanja
![]() |
![]() |
#3548 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Nije loš taj Before the Dawn ![]() Malo drrugačiji zombiji, svi NPC-ovi, al ok je Moji rezultati ![]() ![]() ![]() EDIT: ![]() ![]() ![]() Onaj automatski G3 i poluautomatski shotgun rasturaju ![]() Kao i Barret na nekoj večoj ravnini di mogu doći iz 1 ili 2 smjera
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.09.2008. u 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3549 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
to se zove ironija, neznam u kojoj skoli se to ne uci
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3552 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Makar opet se mogu brzo napucat.... meni je baš sada i gušt dok dižem rankove. Barret je one shoot one kill ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
|
Da, jbg, evo sad sam te vidio na BTD-u, kad smo napucavali ovu Showdown, bio sam među prvima, i onda slučajno crknem u 5. rundi i jbg... prestignu me njih petorica, imao sam oko 150 killova Rekao je onaj admin da ce se resetirati rankovi jbg, al dobro, sad sam tamo 32. lvl Idu brzo rankovi sa tisučama naziručih zombija Samo su uyebali malo sad, stavili 3 puta više zombia, (u 10. rundi preko 1500 zombija, ako ne i više) i ono za kupljenje municije stavili možda 1 minutu ![]() Nemoguće teško poslije 7-8 runde to izdržati
![]() |
#3554 |
aka Mali Mirko
|
Kakve konfiguracije oružja i perkova koristite?
Ja najčešće koristim slijedeće (nedavo sam počeo igrati) komb1: M4 + Red Dot Sight Desert Eagle claymore Stopping Power Dead Silence komb2: M249 Squad Automatic Weapon (Saw) + Red Dot Sight Desert Eagle Frag Grenades Stopping Power Dead Silence |
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
1. vecinu mapa G36C (red tig) + red dot Desert Eagle (srebreni) 3 Frag Stopping power Marty 2. creek, bloc i bog Miniuzi (gold) + silencer Barett .50 cal Bandoliler Overkill Iron lungs 3. killhouse i shipment M60M4 (gold) + red dot Desert Eagle (srebreni) RPG Sleight of hand Deep Impact 4. Kad nesmijem marty 1 Ak-47 (gold) + silencer Desert Eagle (srebreni) Bandoiler Stopping power Extreme condition 5. Kad nesmijem marty 2 M4 (red tig) + red dot Desert Eagle (srebreni) 3 Frag Stopping power Extreme condition
![]() |
#3556 |
|
Ja nikad nisam koristio Dead Silence, mislim da je to uz Eavesdrop najbeskorisniji perk na HCu Ak se već približiš nekom tolko da te čuje, na HCu će već bit mrtav, pa mi nema smisla... :/ Ja sad najvise igram sa: - G3 (red tiger) sa silencerom - onaj pištolje prije Eaglea, 1911 nešto - flash granade - 2x Claymore - Juggernaut ili UAV Jammer (ovisi) - Deep Impact To mi je sad najdraža klasa, G3 mi je prebrutalno oružje ![]() :/ Miči taj Stopping Power na SAWu, ionak je prejaka puška Bolje stavi Sleight of Hand da reloada pilu brzo
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 09.09.2008. u 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Da sad je bad jer kod njih zombiji imaju hebački health - prije je u 10 naletu bilo oko 800 zombača.... Igram ja ponekad na jednom drugom serveru koji nije baš namješten ali ima 8 naleta a u 7 naletu 1600 i u 8 naletu 3200 zombača ![]() Makar im je health mali pa ih je jednostavno ubiti nikada nije niko uspio doči do kraja 8 naleta - jednostavno nema dosta municije..... Ovi su BTDovci bar dignuli i količinu municije - ne znam jesi li skužio. Osim toga ne smeta me jer ljudi rade na razvoju moda pa su promjene očekivene - ipak je to test server. Vidimo se tamo ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
|
Zayebano je to sto se svi zbuksaju u jedan hodnik gdje ima samo jedno oružje za napunit municiju, a i to je lutrija jer još četvorica čekaju isto što i ti. Da se bar na 2-3 mjesta rasporede pa bi možda i bilo municije jer bi raspolovili broj onih što čekaju da se spawna 1 puška A municije nakon 5. runde već opasno počne faliti, plus to što na većoj mapi treba dobro šprintati da dođeš do one kutije sa municijom, i taman kad dođeš, stojiš tam 5 sekundi i evo naleta zombia Prije par dana nije bio neki problem završiti 10. rundu Sad je čudo ako se dođe do 8. runde cya there
![]() |
#3559 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3560 |
|
Isuse, koji score ![]() Dobro ti krenuo novi mod. Uffffff, sad još manje municije ima A trader je katastrofa... od nas 30 ako 10 uspije kupit oružje... :/ ![]()
![]() |
#3561 |
1oo1 NooB
|
To i velim - ujutro je bio jedan admin pa smo o tome - veli on ima bugova trebat će ispravit....
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
^^ Sad ga jos vise cijenim ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 |
|
Pa jesmo nešto loše rekli? O.o O mrtvima sve najbolje! =================================================== Nije me danas baš išao BTD Zombie Uvijek bi se razbećario pa ošo malkoc dalje od svojih i čekao zombije da ih ubijem jer ono kad nas je 10 tam zbuksano svi rokaju a jedan ubije... I tak uvijek bi odlutao koji metar od svojih i ovi bi me nekak već zayebali :/ ![]()
![]() |
#3568 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Možda i za bugoviti respawn.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
|
Navodno samo dvojica mogu trejdati u isto vrijeme Ja dođem kad samo jedan trejda i nemogu pokrenuti trejd ni da se na trepavice postavim MOgu jedino kad sam sam kod trejdera ili kad ih je 10 oko njega i jedan izađe iz tog trrejd menia a ja ko munjen stiščem F da mi ga otvori, pa nekad i pogodim ![]() Neznam, dobro bi to bilo da ljudi samo dođu kupe i odyebu u skokovima, ovak se zadržavaju po par minuta i nemoš nikak ti upast Zato ja po početku runde prvo kupim oružja po mapi da se oni malo maknu od trejdera, mada i to ne garantira ništa Fora, možeš imati 3 oružja ![]() Skupiš 2 po mapi, odeš do tradera i kupiš još jedno ![]() Mod stvarno obečava i treba poliranja ali je zabavno dozlaboga
![]() |
#3570 | ||||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
a i bandolier za snajpa i uzija...mozda bolje neki selfdefence, ha?ili steady shot...nekako imam dojam da nije nesto predugacak perk pluca, i da bolje odradi posao steadyAim...pogotovo za .50ku a jos pogotovije za uzi. Citiraj:
![]() pogotovo kad si zakacen na sabotage gdje je zvuk ona prevaga tko ce pobijediti i kad neprijatelja oda izdajnicki treptaj kurjeg oka ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|