|
![]() |
#3541 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Barca je igrala jučer još dok je bio banan, a danas je tu i igra Real - znači buljo bez sumnje ![]() ![]()
![]() |
#3542 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisam ga ja banao, a bome ni odbanao ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3545 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Spomenija te je oduševljeno za ban ![]() Šteta šta je u GTA V temi, umisto da baci osvrt na Monaco - Juve (da se lokalni navijači Juvea tresu il vesele ![]()
#3549 |
Guest
|
Uuuu moj Ronaldo. Ne smiješ tako. ![]() |
![]() |
#3550 |
Guest
|
Atletico na infuziji ![]() Nije mi jasna ova situacija sa Juventusom, pa Monaco dominira terenom.. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3551 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
James izvodi onaj slobodnjak, i naravno, kako je ljevak izvodi tom nogom. No ovaj cak 3x ponavlja da ga Ronaldo izvodi. Jebeno ![]() Ovaj Ramos je sramota za nogomet, a uvijek je lijepo vidjeti kristinicu kako se baca i mlatara rukama. Potez utakmice uz onaj promasaj za sada ![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3553 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
kakav god da je, dam se kladit da je bolji od Čosića
![]() |
#3554 |
Guest
|
|
![]() |
#3555 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovaj Atletiko je jadan da nemre bit jadniji. 2 dodavanja nisu spojili do sada... ne znam po čemu su zaslužili ići dalje. Arda Turan... jedna od najvećih prevara u nogometu. Toliko novaca za kretena bez mozga. Zna da ima žuti i ide đonom koji je automacki žuti bez obzira na kontakt i koliko god je Ramos odglumio. |
![]() |
![]() |
#3556 |
Premium
|
Uzasan Atletico, totalno van forme ocito. No ni takvog Atletica ovi cigani ne mogu pobjedit, a sve sto se gleda po terenu su silna bacanja, simuliranja i naravno - mlataranja rukama. U glavnim ulogama Mandzo, Arda, Ronaldo i Ramos. Evo ako ih sad sa vise igraca ne pobjede, nisu ni zasluzili proci dalje. |
![]() |
![]() |
#3558 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ćićarito nebi ni prazan gol pogodio.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#3560 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zato i grije klupu. Da je Karim u igri, to bi već bilo pospremljeno barem 3 puta. Falim te Bože više... već sam mislio da ćemo geldati još pola sata ovog sranja od nogometa... Zadnje izmijenjeno od: Brko. 22.04.2015. u 22:30. |
![]() |
![]() |
#3561 |
Guest
|
|
![]() |
#3563 |
PizzoZder
|
Neka je i asistencija je bila pola gola. 😀
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#3564 |
Premium
|
Cicarito je car u ovoj utakmici. Ti promasaji mu se mogu i oprostiti, jer sam i zaboravio da je lik u Realu. Toliko je prilika dobio. A realno, stvarno se trudio i borio. Mozda i najvise. Zasluzio je ovaj gol ![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Mnogi ne vole bijelu devetku, ali odgovorno tvrdim da Karimče ima vjerojatno najbolju kontrolu lopte i kretanje/postavljanje bez nje ... među napadačima tj. čistim špicama. Bez njega je Realov napad bezglavo jurišanje i nabacivanje preko krila ... on u ovom trenutku više fali Realu nego Modrić, čisto zbog Modrićevog trenutnog pada u formi zbog dugotrajne prethodne ozljede. Btw večeras je jako razočarala dominacija skok igrača, jer imati tri čistokrvna stopera u igri i nemati dominaciju u skok igri (i u prekidima) je apsolutno nevjerojatno. |
![]() |
![]() |
#3567 |
PizzoZder
|
Ma jel to Ancelotti nagovara Mandzu da mu dodje? ![]()
![]() |
![]() |
#3570 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Hala Madrid... A pola vas ne zna šta znači... Samo napišete jer vam dobro zvuči... Hahhaa |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|