|
![]() |
#3541 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3542 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedini penal je trebao biti na Villi. Moja prognoza se ostvarila. Bayern i Atletico dalje. Želio bih ih u finalu vidjeti, pa da mi bude svejedno koji dobije ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3544 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Al realno, Bayern je još uvijek favorit jer ima toliko igrača koji su prijetnja za gol i po tome se razlikuje od ostalih ekipa, Robben, Mandža, Kroos, Muller, Ribery, Goetze.... |
|
![]() |
![]() |
#3546 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Tko god bude protiv Bayerna igrao bunker dugo će se dobro držati.. Tko bude igrao nogomet ružno će nastradati.. i to je to.. Bayern je opet 1.favorit za LP. Čak bi rekao da je najlošiji klub od ove četvorke Real. |
![]() |
![]() |
#3547 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() To sam ti i ja mogao reći pred dva tjedna ![]() Citiraj:
Također, čestitke pobjednicima. Zaslužene pobjede u oba slučaja. |
||
![]() |
![]() |
#3548 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Sad krece za pravo,nema vise kalkulacija! hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#3550 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Zao mi sto Villa nije ubacio nijedan, stvarno bi mu sjelo ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3551 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Bayernu fale 2jako bitna igrača.. Thiago i Sweinsteiger.. jedan od njih uvijek igra.. Ne vidim tko može bayerna zaustavit u 2tekme.. Jedino hrpa Euro golova kao ovaj Evre danas iz ničega..Finale je nešto drugo.. I nemoguće je nekoga pobijediti ili zgaziti kada ne možeš doći do lopte.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 09.04.2014. u 23:41. |
![]() |
![]() |
#3552 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Oni stručnjaci koji su stvarno očekivali da Bayernova igra sliči Bayernovoj igri od prošle godine su nogomet vjerojatno počeli pratiti tek prije godinu dana. Čak da je i Jupp ostao na čelu, stvari bi generalno bile iste, ako ne i gore...
![]() |
#3553 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kao što rekoh, jednostavno lapan nije trener za Barcelonu. Opet su ličili na kurac, i Atletico je zasluženo prošao dalje jer je bio bolji u obje tekme. Danas je komotno trebalo biti 4,5:0 "Papa(k)" Martino...
#3555 |
Guest
|
Čestitke pobjednicima, pobjede su zaslužene ![]() Kako sam se poveselio kad je Evra da onaj gol za vodstvo.. Nema veze, bit će nova LP i nove utakmice. Volio bih da Chelsea osvoji titulu od preostalih. |
![]() |
#3556 |
Guest
|
Bolje i tako, uzeti manju pauzu, pa dovesti stvari u red, nego ići glavom u zid. |
![]() |
#3559 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Hahha...tocno to... Citiraj:
Malo preoptimisticno,nakon Dortmunda...ali dobro... ![]() Citiraj:
Zanimljivo je da je barca dobila jos jednog dajvera...Fabregasa... Neymar klasika vec,18 rotiranja pri padu... Igra Atletica bila je ists kao protiv Reala...od pocetka do kraja agresivno... |
||
![]() |
![]() |
#3560 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Jedino kaj ne razumijem kod njega... Koju on poziciju igra...malo igra zadnjeg veznog,pa srednjeg,pa poluspica pa napadac...mislim daj je cak par tekmi ove ili prosle odigrao kao stoper jel su bili svi ozlijedeni...? |
![]() |
![]() |
#3561 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
žešći fail u madridu. fascinira nesposobnost martina da išta mijenja. namjesto da sa songom i busqetsom u paru zadnjih vezista parira snazi i kompaktnosti atletikove sredine, on se ko pijan drži zacrtane taktike koja oprobano ne funkcionira kod onako postavljenog protivnika. i onda lola vadi srednjake i uabcuje pedra i sancheza kojima bi lopte treba distribuirat ko? pinto? messi zaslužuje poseban okvirić, ko da je pred utakmicu primia kovertu s uplatnicom za povrat poreza...neymar ga je sasvim zasjenio htijenjem i radijusom, zapravo su jedini suvisli pokušaji njega izravno uključivali u akcijama. xavi laganini penzija, fabregas izgubljeniji od pariške družine večer ranije, alves za podhitno protjerivanje iz kluba, glupljeg i nekompetentnijeg bočnog nadaleko nema u ijednom evropskom klubu s većim ambicijama... kad se zbroje obe utakmice, barcelonina izvedba uvjerljivo najgora od svih četvrtfinalista.
#3562 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ak ništ drugo, iduću subotu je Real bez kristine, pa bi trebao Papa(k) Martino imati lakši posao ![]()
![]() |
#3564 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Sevilla rastavlja Porto na faktore
![]() |
#3568 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3570 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Opet bu bilo kukanja kad chelsea zasluzeno osvoji LP. ![]() Sevilja...ma svaka cast. ![]() Navijam za chelsea iz doba kad se pobjeda nad recimo unitedom slavila ko osvajanje prvenstva. Daleko je to bilo od ove abramoviceve ekipe. Aleti je jeben klub kao i Dortmund ali ljjbav je ljubav. Naravo ako chelsea ispadne Aleti mi je sljedeci na listi zelja za osvajanje. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|