|
![]() |
#3542 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3546 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HTC priprema mobitel baziran na octa-core MediaTek čipsetu http://www.gizchina.com/2014/01/25/o...right-colours/
#3548 |
Premium
|
Ne znam kakav je MTK octa-core u odnosu na npr. Exynos ili Snapdragon quad core, ali ne vjerujem da će biti spor ili slab za bilo koju operaciju. Više me brine samo 1,5Gb rama jer kineski oktači imaju bar 2Gb.
#3550 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3554 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imao ja. Odma čim sam kupia mobitel, ali san mislia da će se sa updejton rješit problem,pa pošto nije proda mobitel i uzea s4 koji nema problema sa fokuson i ima duplo bolju kameru. Možda ti bude bolje sad kad izađe kit kat za one. |
![]() |
![]() |
#3558 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Je, kamera na HO je razočarajuća. Nadao sam se da će to biti super, ali koliko vidim kod žene, nije to dobro. Vjerovatno jedini rade mobitele sa tim čipovima pa nisu toliko istestirani i ima 100 problema. |
![]() |
![]() |
#3560 |
Premium
|
iP5S pa ga prodat, kupiti si neki mob preko oglasnika, a ostatak love spremiti u džep.
#3563 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3568 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel netko updateao HTC One na 4.4 ? Zadnji put kad sam radio update na 4.3 nisam mogao restorat podatke sa HTC backupa, ne da mi se prolaziti kroz to ponovo, jel update na 4.4 isti ili vam sve ostane ? |
![]() |
![]() |
#3570 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
evo i ja na brandiranom vipovom dobio obavijest.. skinem cim se backup napravi pa javim prve dojmove kad istestiram malo |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|