|
![]() |
#3541 |
Guest
|
LOL prestao gledat i sad vidim 3:2 završilo |
![]() |
#3542 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3545 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
barceloni na putu za finale 2 staračka doma, ne bi trebalo bit ozbiljnijih problema za prolaz, s druge strane ždrijeba vrlo zanimljiv par na polufinalnom horizontu - bayern vs. real, to mi je 50/50 dvoboj.
#3546 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Bavarci ni na Real ni na Barcu (Brko ![]() ali nije ni Marseille za podcjenit, izbacili su Intera ipak...
![]() |
#3549 |
Guest
|
|
![]() |
#3550 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da bi Benfica trebala razmontirati očajni Čelzi, osim ako se ovi ne dignu drastično u formi... Real, Barca i Bayern (možda čak i OM) prolaze. Barca i Benfica, mislim da bi to bila simpatična utakmica, konkretno ona uzvratna, jer bude u prvoj kanta ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3553 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Chelsea ispada odmah u ovom krugu.. Barca je već u finalu, a Bayern-Real.. Real je konstantno dobar a Bayern na bljeskove briljira. Polufinale je daleko, tko bude u boljoj formi prolazi. Bayern voli igrat sa Realom ali trenutno 65/35% za Real. |
![]() |
![]() |
#3554 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Najviše toga će ovisi o tome koliko će Robben i Lahm moći probijati strane, ako igra na krila proradi, mogli bi poslati doma Real sa jedno 3-4 komada u mreži po partiji. No sve mi nekako smrdi da će biti obrnuto... to je i čar nogometa, you never know what you gonna get.
#3559 |
Guest
|
Benfica je ipka ozbiljna ekipa. Ne prejaka , ali u odnosu na Chelseu dominantna. |
![]() |
#3560 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
prosla su vremena kad je milan bio staracki dom. a ovo podcjenjivanje benfice mi nije jasno, pogotovo jer igraju protiv ocajnog celskija, iskrompirali su prolaz s napolijem, ni sami ne znaju kako i uvjeren sam da ce to benfica proc. |
![]() |
![]() |
#3562 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Sve sami znalci ovdje. Barca jedino u finalu ako im dođe Ovrebo, inače, demoliraju ih. Čak i Milan, poznatim talijanskim bunkerom gdje ćemo opet vidjeti maestralni nestanak Messija na terenu kao prije sezone-dvije s Interom i Chelskim. Nadam se prolasku Milana, da glumci iz Katalonije ostanu bet titula. I Hamm, si vidio raspored Chelskog sada? 18th Mar - Leicester - FA Cup Quarter-final 21 Mar - City - Prem 24 Mar - Spurs - Prem 27 Mar - Benfica - CL QF 1st leg 31 Mar - Villa - Prem 4 Apr - Benfica - CL QF 2nd leg |
![]() |
![]() |
#3564 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja se nadam prolasku Milana. ![]() ![]() Da raspored je baš super. ![]() ![]() Sam da odu na četvrto mjesto i tamo se zadrže iako i treće bi bilo jako najs. ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
lol,milan moze parirati barci,da, ko sto je parirao u dvije tekme u grupi ![]() ![]() Pa to ce biti golijada sam takva... U obje tekme su ih nadigrali, poveli rezultatima, i opustili se, a posto je ovo playoff nece biti opustanja. Milan u dvije tekme ako zabije 2 gola, puno je zabio. Chelsea ce proci benficu cini mi se s lakocom. Uglavnom polufinala su kao sto su mnogi predvidili ( ujedno i jako zanimljiva i dobra ) Bayern - Real Barcelona - Chelsea Sve ostalo je tesko iznenadenje ( uvijek moguce )...
#3567 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3568 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koliko god bi zelio suprotno, mislim da je benfica cak i slabija od napolija, jebiga. Chelsea je chelsea, vidjeli smo protiv napolija da ekipa koja cak ni ne lovi rezultat prode dalje sa fascinantnih 4 pogodaka, jebiga, to je ono s cim se "manje" ( uzeti s rezervom, jer benficu smatram kvalitetnom ekipom ) tesko nose, taj pritisak da izbace "vece ime". To je napoli pokopalo, a ovi krumpirasi su uspjeli zabit iz 4 polusanse koje su imali i eto ga... Iako cu ja grcevito navijat za benficu, mislim da ce krajnji rezultat biti drugaciji, ali osobno ce mi biti slade da ih barca namlati, jer u tom slucaju mislim da ce se ponoviti Bayer! ![]()
#3570 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
samo da ne budu barca i real u finalu vec su dovoljno puta igrali medjusobno ove sezone.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|