|
![]() |
#3512 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ima ih dosta po trzistu i koliko sam vidio svi rade super, samo sto sam.lrimijetio da noviji modeli nemaju vise posebno kontrole za pitch/roll/yawn vec samo u jednoj tocki stabiliziraju,valjda im.je jeftinije tako ali su daleko bolji oni gdje mozes sam odabrat kakp da stabilizira |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Znam da ih ima i cijene su sarolike pa me zanim dal je netko koristio nesto od toga da moze napisat koju. Naso sam kaj bi Feiyu Tech FY WG htio al ak nesto jeftinije daje iste rezultate onda bi radje zel to jeftiniije. Jer Feiyu Tech FY WG daje odlicnu sliku |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#3518 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.10.2015. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav fotografima! Tražim kvalitetnu fotografiju koju mogu plotati na fototapetu i zalijepiti na zid dimenzije 600X240cm. Motiv je pogled iz Modre špilje ili slično, primjer (56K warning): https://www.dropbox.com/s/c8qxvvz7la...A1evo.jpg?dl=0 Poželjno bez gumenjaka i ljudi ![]() Gdje je mogu potražiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3523 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() IMG_3334 by Fuel Hunters, on Flickr ![]() IMG_3369 by Fuel Hunters, on Flickr ![]() IMG_3453 by Fuel Hunters, on Flickr ![]() IMG_3539 by Fuel Hunters, on Flickr ![]() IMG_4145 by Fuel Hunters, on Flickr ![]() IMG_4037 by Fuel Hunters, on Flickr Komplet pricu i jos vise fotografija sa proslotjednog Rally Showa Santa Domenica mozete pregledati na sajtu : Fuelhunters.com
![]() |
#3526 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.12.2015. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hehe, a jucer dobijem kritiku od svog kolege (recimo polu profi fotograf) da mi boje nist ne valjaju na toj. Rekoh, znam, u Lightroomu namjerno gurnio na profil landscape da ode na zuto i svidjelo mi se tako vise atmosfera nego original. Imam hrpetinu nocnih, ovo nest na brzinu iskopo no muke mi najvise zadaje lens flare sa kit objektivom, upropasti dobar dio fotki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Premium
|
Takve slike su individualna stvar. Meni se svida jer nisi pretjero i nebo mi je bas fora. Ak nes smeta, smeta lamapa al to je recimo visa sila. Mogao bi kropat i slozit kompoziciju sa drvom, nebom i ogradom a maknut lampu i bunar. Bila bi mozda zgodan kropic da ti ograda bude sredina ili trecina i drvo na klasicnom mjestu. Bunar jbg.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.12.2015. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, kadriranje je jedino što meni smeta. Malo previše elemenata ima u svakoj fotki. Inače, našao sam savršeno rješenje za flare. Nedavno sam dobio Pentaxov analogni aparat i 3 Pentax SMC (SuperMultiCoated) Takumara (35, 55 i 150mm). Objektivi su s početka 70-ih. Do danas, imaju najjače premaze na sebi. Navodno čak 7 slojeva. Fotkao sam direkno prema suncu...od flarea ni f. Ako možete adaptirati M42 objektive na svoje aparate, velika preporuka za Takumare (Pentax). Ja ova 3 prodajem, jer mi ne trebaju, nit fotkam puno prema suncu. Baš ove iz Sarajeva su sa jednim od njih (55m f/1.8). Jako sam ugodno iznenađen ostao Još jedna fotka i crop gornjeg lijevog kuta ![]() ![]()
![]() |
#3536 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovakav slican imam ja : http://www.amazon.de/tinxi%C2%AE-Obj...on+m42+adapter
![]() |
![]() |
#3540 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Imaš preporuku nekog starog objektiva da bi mogao zamijeniti ovaj moj kit? Trenutno jednostavno nemam para da ulažem u nešto bolje pa možda neka privremena zamjena... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|