|
![]() |
#3511 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma jok nema garanciju da ima već bi ga odavno poslao. Pokušavam ga ovako oživit ili bar da skužim šta je pa da javim točnu dijagnozu pa nek se dalje bakče s tim taj od kog je mobitel, morat ću nać negdje ispravnu bateriju da probam s njom ako nije baterija onda je na matičnoj nešto prdnulo, uglavnom nešto od tog dvoje makar meni ovo više izgleda kao matična. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 29.10.2015. u 14:56. |
![]() |
![]() |
#3512 |
Banned
Datum registracije: Oct 2004
|
Kolika je garancija za G2, godinu ili dvije? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3516 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Imao ga ja, od nedostataka bi nekome možda moglo biti što se sw nije ažurirao brzo kao single SIM bratu (zadnja verzija Androida je 5.0.1, koliko znam). Mene je smetalo što je drugi SIM radio samo na 2G mreži. |
![]() |
![]() |
#3517 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 31.10.2015. u 20:42. |
![]() |
![]() |
#3519 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Premium
|
Da je nutra jaci chipset sa boljom grafom slinio bi poprilicno bez obzira na velicinu. Ugl. mob je dobar tester za G5 i veseli u kojem pravcu LG ide.. Adreno 418 je OK al nije neki upgrade u odn. na starije grafe a igram se ponekad ko blesav pa bi htio malo vise KS. Nije taj chipset bas ni stedljiv kad ga se upregne sa necim ko RR3 i losiji je od starijih za pol cuke igranja. S druge strane nema negatvnih iznenadenja i grijanja i dovoljno je dobar za igre al drugi to rade bolje.. |
![]() |
![]() |
#3522 |
Premium
|
Tom mobu fal jaca batka, a ta baterija se vuce jos od G2.. 3500mAh bi bilo ok na tu velicinu ekrana.. Uglavnom nis posebno, osim kaj je znatno veci i tezi.. G5 bi trebal imat uspjesnu karijeru.. |
![]() |
![]() |
#3524 |
Premium
|
http://mob.hr/nexus-5x-u-ekskluzivnoj-ponudi-vipneta/ Evo ga u Vipu, cijena, velika.. |
![]() |
![]() |
#3525 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3526 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel košta to vani šta jefinije ili je manje više ista cijena kod slobodne prodaje. Vidim u vipa je 5 tis. kn. uređaj.
#3528 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Mjesec dva, njuška, ugovori, bit će pokoji.. Možda sam optimističan s vremenom jedino. Nego, imamo nexus temu, možda ne bi bilo loše da se zadnji postovi prebace tamo ![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nabavih jedan stari lg mob.radi se o lg u880.star dosta a vec tad imao mini sim,3g itd.ono sto zanima jeste koliko to danas vrijedi jer ih nigdje nevidim cak ni na ebay nema.koliko sam skuzio prije 10god bio jedan od boljih mobitela |
![]() |
![]() |
#3530 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ekipa, ima netko ideju kak natjerat Agram da zamijeni bateriju na L90 mobu? Garancija na bateriju je godinu dana koji ističe uskoro, a vijek trajanja se smanjio malo pa bi zamijenio kad već ima garanciju. Kak to iskemijat. Znam da im odem da baterija kraće traje da bi samo preflshali mob. Zadnje izmijenjeno od: Juice. 09.11.2015. u 12:13. |
![]() |
![]() |
#3533 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne treba se tolko tlacit i masirat nepotrebno mobitel. Dovoljno je izvadit bateriju, stavit ju u pecnicu koju treba zagrijat na 50-55°C. Nakon par minuta ce baterija nabubrit; treba ju ubrzo nakon bubrenja izvadit, jer bi inace mogla ispustit bijeli dim uz prigodni prasak ![]() |
![]() |
![]() |
#3534 |
The mighty pirate
|
Prije par mjeseci nisam imao ništa od pukotina na kućištu G3 kod IR blastera i mikrofona, a sad su odjednom tu. Gdje ste ih nosili na servis (kupljen u T-mobile) i koliko je trajala zamjena? Službeni je mobitel pa da znam koliko sam bez njega, tj. na koliko moram tražiti zamjenu.
#3535 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel bijeli? Ja ga vec "vucem" s tim pukotinama godinu dana i ne brine me. Ako mi jednom ispadne mob i osteti se onda cu odnijet na reklamaciju zbog pukotina pa da zamjene odmah pol maske ![]()
#3537 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Moj je isto napuka i nisam jos nosio na garanciju, cekam pred istek garancije pa da promjenim. |
|
![]() |
![]() |
#3539 |
Fresh Juice
|
Ja sam. |
![]() |
![]() |
#3540 |
Premium