|
![]() |
#3511 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3512 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemam pojma. Instaliraj drugi gallery apk. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam problem vezan uz Note3 LTA.. Naime frend je kupio uredjaj u Dubaiu i sad hoce da mu mob radi na vip mrezi. Nije mi rekao jel mobitel zakljucan na neku njihovu mrezu (sto najvjerojatnije jest) ali kad odem u "about phone" - baseband version je "unknown". Racunam to cu srediti sa Region Unlock aplikacijom i vozi! Al naravno nije bas tako jednostavno. Vjerojatno je frend prckao nesto po njemu al ne mogu ga kontaktirati trenutno pa ne znam sto je napravio. Idem provjeriti imei sa *#06# - izbaci mi "null/null". Nema IMEI-a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
EFS particija ne valja. To mozes rijesiti samo nekim boxom tj. opremom za samsung. Ako to ne uspije treba preko jtaga fleshati boot i cijeli fw i popraviti efs. Ako ni to ne uspije onda je hardwareska greska. Efs je sigurnosna particija gdje se nalaze mrezne i sigurnosne postavke. Ako on nikada nije cackao po njemu tj stavljao root,unlock,custom fw recovery ili nesto trece,onda je RF chip u pitanju. |
![]() |
![]() |
#3515 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3516 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
3g antena nije povezana kablom. Imas RF chip koji je zalemljen na maticnu. Ako on fali ili je crko, modem je unknown i imei null ili prazan. Ako prisutan i nije crko,lokalni unlocker bi trebao to srediti. |
![]() |
![]() |
#3517 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Trebam pomoć uvaženi kolege. Jučer mi je na GT-N7000 počeo titrati ekran i ugasio se na 28% baterije i nisam ga mogao upaliti nazad. Stavio sam ga na punjač i nakon punjenja išao guglati problem da bi naletio na ljude koji spominju napuhivanje baterije. Otvorio sam mrcinu i imao sam šta vidjeti... Battery je bio na otprilike 115% debljine i klimao se i klackao u utoru. Jebao sam kevu inžinjerima u Samsungu! Nakon toga sam OBRISAO SVE ŽIVO, a sad se moj bubini telefon puni do koske i nakon toga ide ponovno brisanje svega što najdem nakon startapa i vraćam vse na factory setup. ZANIMA ME PONAJVIŠE postoji li mogućnost da prilikom punjenja baterija eksplodira i izazove požar, veliku rupu u zidu ili manju ekološku katafakingstrofu? Srce mi se cepa dok gledam svoje bolesno korejsko čedo kako pati zbog loše izvedenog genetskog inženjeringa. Kako da mu olakšam muke i ponovo ga zdravog uzmem u ruke? GT-N7000 u <3
#3519 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baterija može ekplodirati. Neće baš razvaliti zid, ali te može ozlijediti ne samo krhotinama uređaja, već i kemikalijama iz baterije. Rješenje je zamjena baterije. Tutoriale ćeš lako naći na jubitu ili iFixit, a bateriju na ebayu ili Amazonu.
#3520 |
Premium
|
Život na rubu uz GT-N7000... :-D E sad idemo dalje s upitima. Pošto je on još oko 6 mjeseci pod garancijom, mogu li ja otići do servisa po novu bateriju ili mi to garancija ne pokriva? Očito je na prvi pogled da je baterija u kurcu, a da ironija bude veća, ja već godinama koristim isključivo originalne Samsung punjače. Gdje bi u Hrvatskoj mogao nabaviti originalnu bateriju za GT-N7000 ili bar JAKO KVALITETNU zamjensku od nekog provjerenog proizvođača? o_O
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Premium
|
Ako je pod garom, odnesi ga u Europatrade na reklamaciju. Oni su generalni zastupnici Samsunga u HR i ne vidim razloga zašto je ne bi mogao ostvariti pod uvjetom da je kupljen kod nas ili u EU nakon 01.07.13.
#3522 |
Premium
|
Kupljen je u Vip centru krajem 2012. godine, ali htio bi izbjeći to da im ostavljam telefon u servisu 555 dana pa zato pitam mogu li oni kada se ja tamo pojavim utvrditi stanje i da uređaj ostane kod mene na čuvanju dok ne nabave novu bateriju? Ne želim da im tamo stoji i skuplja prašinu kad to isto može i kod mene doma. Nemam baš prepozitivno mišljenje o ljudima iz servisa i najradije bi ih osobno nadzirao dok rade, ali znam da je to (nažalost) nemoguće. Evo još mu je malo ostalo do 100% i uskoro se bacam na čišćenje SVEGA! Drž'te fige! :-D
#3524 |
Premium
|
Men se to nikad pre u životu nije desilo. Rec mi šta si učinio nakon što su se napuhnule i kako je prošlo na reklamaciji? Ako samo treba zamijeniti bateriju ne želim biti bez mobitela 45 dana.
#3525 |
Premium
|
Frendu se napuhala na S3 Mini pa su je zamijenili (ne, nije trajalo 45 nego puno manje dana), a znam da je S4 patio od tog problema.
#3526 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
A druge dvije osobe su kupile baterije, nije im se dalo zezati... Meni se Nokia baterija napuhnula nakon 4 godine... |
|
![]() |
![]() |
#3527 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam odakle si, ali ako si iz ZGB, kod HNB-a imas brzi servis za Samsunge. Nova baterija za S2 je tamo bila oko 130 kuna prije par mjeseci. Isto se bila napuhnula, a mobitel bi se gasio pri jacem opterecenju... |
![]() |
![]() |
#3530 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako uspijem tamo naći originalnu bakteriju za mog voljenog druga imaš od mene dva piva po izboru iz http://www.beershop.hr/ jer sve je bolje kad je duplo, a pogotovo pive. Nisam još postao zagrebački zet, ali radim u Zagrebu pa se budem u ponedjeljak ili utorak zaletio da vidim imaju li bakteriju. ![]()
![]() |
#3532 |
Premium
|
Volio bih si nabaviti wireless charger za S5. Vidim da ih na ebayu ima za sitnu lovu (<20$ za charger i zavojnicu koja se stavlja unutar mobitela), ali nekako sumnjam u njihovu kvalitetu. Neću reći da mi cijena nije bitna, ali za kvalitetu sam spreman dati više love. Savjeti?
#3533 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
I ja isto zelim za S4. Pa moze i meni preporuka. Ti jeftini mi ne ulijevaju povjerenje. |
![]() |
![]() |
#3534 |
Premium
|
#3535 | |
Premium
|
Citiraj:
Za tu opciju si nekako siguran, ali da imam Samsung ne bi investirao u Wireless punjenje jer baterija jako dugo dura i brzo se puni. |
|
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
|
Nije problem u trajanju baterije - traje ona meni danima, nego u tome da mi se ne da svaki put otvarati usb pa dobijem onu debilnu poruku da stavim poklopac na mjesto.
#3537 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3538 |
Guest
|
kad ce taj note 4 vise ![]() |
![]() |
#3539 |
Premium
|
S5 Mini na preorderu 450 EUR. Cijena je bzvz jer za 100 EUR više se dobije S5. http://www.mediamarkt.de/webapp/wcs/...&query=S5+mini
#3540 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
EDIT: jos bolja opcija je njuskalo za 150 EUR manje Zadnje izmijenjeno od: L31. 14.07.2014. u 07:11. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|