|
![]() |
#3511 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Neće ni One dogurat daleko s updejtima čim izađe novi "flagship". @Bruno- da isprobaš kitkat vidio bi razliku i bilo bi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3512 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni su se zamjerili sa nikad dobivenim oficijelnim updateom za Desire.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Sto se HTC-a tice,gledam 4.2 na ONE-u i 4.3 . Ne vidim nikakvu razliku. Par điđa ,ali mobitel radi identično kao na 4.2. Onda sam stavio google edition 4.4 koji je uzas za ONE(fali previse stvari,zvuk padne za bar 30% itd),pa vratio na 4.1.2 pa opet update na 4.3. Jednostavno se ne vidi velika razlika. Vidjet cemo kad dodje brand kitkat. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 04.01.2014. u 18:15. |
|
![]() |
![]() |
#3514 |
Guest
|
Da? Meni je 4.4.2 Google Edition rom (odexed) najnormalnije glasan na Oneu? (igram se sa ARTom). |
![]() |
#3515 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je fascinantno kako ljudi misle da je razlika izmedu pojedinih verzija androida samo u vizualnom sucelju. Daj ljudi informirajte se o razlikama, pa onda pisite gluposti tipa "4.1.2 je isti kao 4.3". |
![]() |
![]() |
#3518 |
Premium
|
Još jedan dokaz da su u HTC-u totalno prolupali. Uz cijelu zbunjolu glede nomenklature mobitela, oni dolijevaju ulje na vatru - M8 će se vjerojatno zvati One+. Jedina utjeha je što će ipak biti jači, imati bolju kameru i microSD slot. http://android-revolution-hd.blogspot.com/2014/01/more-details-about-htc-m8.html
#3519 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
HTC mobiteli
Citiraj:
Stavio sam original kitkat google edition,da radi update tj da bude identican kao GE ONE ,mijenjao Cid ,hboot itd. Zvucnik je postao bar 30% tisi,status bar je prazan nema nista,poznanik se razocarao pa sam mu vratio original. Citiraj:
Za 90% korisnika je isti. Isto radi i iste funkcije ima. Kad kazem isti mislim na to da su razlike zanemarive za prosjecnog korisnika. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 05.01.2014. u 12:08. |
||
![]() |
![]() |
#3520 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Heehehehe. Pa dobro je. Mizerne su razlike pa je nekako i logično da bude One+ Iako da su mu dali ime One-Two bilo bi zvučnije.. hahahaa Zadnje izmijenjeno od: dean225. 05.01.2014. u 13:20. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#3523 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Meni ovo dobro zvuči ako ne zeznu kameru. Dobio je bolju bateriju sa SD karticom što su mnogi kritizirali, iako meni nije baš bitno (SD kartica, baterija je bitna). |
|
![]() |
![]() |
#3524 |
Premium
|
Na papiru zvuči sjajno, ali ima hendikep - doći će na tržište nakon S5, a onda će biti kasno.
#3525 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#3526 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
Kao sto si i ti sad napisao glupost ![]() on topic, nekako mi se cini da je HTC ostao bez ideja i ide na krkanje specsa naustrb kvalitete izrade, a pogotovo kamere. Kakvi ultrapixeli qrci palci, veci senzor i da vidis slike, ko avion.
![]() |
#3529 |
Guest
|
|
![]() |
#3530 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I uostalom, svatko se danas može prozvati stručnjakom za mobitele (kao i onaj naš što ima mob.hr ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3531 |
Premium
|
Jeftinjaci moraju imati puno više minusa da bi bili jeftini - loše kamere, nekvalitetna izrada, jeftini materijali, limitirani mogućnosti softvera, nepostojeća/loša podrška i update softvera,...
#3532 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ko spominje jeftinjake. Kažem jeftiniji, a ne jeftinjaci, ono, odnos npr. One X i One S, a ne One i Desire 200... |
![]() |
![]() |
#3534 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3535 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Daleko je One od savrsenog mobitela. Cak je i ta famozna kvaliteta izrade uzasno precjenjena. Gledam od frenda novi, znaci nije nekakva starija serija. Na bocnim stranicama i gore i dolje ima gap koji "zijeva". Ekran je gore ravan sa zvucnikom ali samo na lijevoj strani. Donji zvucnik podosta viri u odnosu na display, opet vise na jednoj strani, i doslovno se moze osjetiti ostro pod prstima na nekim mjestima. Guglajuci dolazim do spoznaje da je to sasvim normalno i da se zero gap oko kojeg rade big deal odnosi na straznju stranu lol? Je li unutra snapdragon 805 ili 800 bi bila jedna od zadnjih stvari koje bih gledao na nasljedniku. |
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
|
Ha ha ha TRIM je mala stvar! Kad se pojavija TRIM na SSD-ovima onda su svi SSD bez bili "smeče". Npr. osim TRIM-a meni bitne stavke: -Multiple user accounts -SELinux -Added Bluetooth gamepads and joysticks as supported -OpenGL ES 3.0 support -Addition of "App Ops" ... |
![]() |
![]() |
#3537 |
Xulos :)
|
tako je, ako je nesto bolje, ocito je ono iza "losije" , no da se ne natezemo: http://socialcompare.com/en/comparis...ons-comparison
#3539 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam Vas izgubija?? |
|
![]() |
![]() |
#3540 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009