|
![]() |
#3511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Good Job. To je meč ![]() EDIT: Evo za sve ljubitelje league of legends, info, od patcha 3.12. (pošto sam se preselio na stan opet jer je, jebiga, faks počeo), ja sam opet počeo igrati na laptopu, i mogu reći da igra ide fluidnije, brži je loading i sve radi bez ikakvog trzaja na svim postavkama na medium. 55-60 fps lock. GG RIOT ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.10.2013. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nedao bog nikome turski premade u timu. Njih dva šprehaju i komuniciraju na turski sa svima, bez obzira na to što ih nitko ne razumije, build drama, support nezna što je ward, ali zato ima 100 mana potova, a o scoreu neću niti govoriti. U jednom MMO-u, prije nego što sam igrao LOL, sam sreo jedan turski guild i bili su najgori igrači koje sam ikada vidio, ali ovo jučer mi je proširilo horizonte o njihovoj gluposti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Znam za to, ali upravo su to u ovom patchu htjeli promijeniti ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
U zadnje vrijeme mi nedostaje runepagea i cekao sam ovu 2 za 1 ponudu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Premium
|
Može mi netko objasniti laički, što je fog of war? Koliko vidim to nije iz busha, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Premium
|
dio mape koji ne vidis...koji je neotkriven... znaci tvoj heroj vidi u određenom radijusu...izvan ne vidis ak se netko krece. I naravno kad se maknes sa dijela mape, pokrije ga fog of war...znaci vise nemas vision na tom komadu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Premium
|
Znači ono crno, što se ne vidi na mapi. Pa to mi je nekako logično da se ne vidi spear od nidalee, jednostavno ne vidiš u taj fog of war... Ako o tome raspravljamo? Jedino, vidim da xGame, priča o nekim bugovima, znači nema veze s tim fogom, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3522 | |
Hala Madrid!
|
fora(klik) ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 03.10.2013. u 19:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Premium
|
Jako dobar video ![]() Gragas je tako dobro napravljen, pijani majstor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 |
Premium
|
Pošto mi net ne radi, ne igram nešto često u zadnje vrijeme, ali me baš ide ^^ ...makar sam u većini bio DCan barem na koju minutu s 8 na cca 45 LP, hue hue http://i.imgur.com/wLNVSaW.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Premium
|
Kod tebe mi je fascinantna jedna stvar. Nikad, ustvari rijetko kad bilo šta kažeš za bilo kojeg adc-a. Niti iskreno nisam znal da ga igraš, i onda u plat 1 uzmeš adc-a i napravit ownage. Svaka čast, nema šta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
Hala Madrid!
|
Baš mi bed jer ste svi sa foruma na EUNE serveru, a volio bih sa Vama igrati (ranked, normale) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Meni bi krajem 10og mjeseca trebao doći moj internet, pa da mogu igrati normalno. Sutra uzmem neki 3m usb kabel pa budem pokušao staviti antenicu na jedno mjesto gdje bih trebao imati dobar ping i sve, pošto me malo zeza trenutačno ping..svako toliko budem DCan ili lag 200 ms na 10 sec :/ ili 45 ms ping, a igra šteka.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
|
Ma dao sam cimeru svoju (Airlive 1700 USB), a njemu uzeo Kasens G5000, i sada je sve oke, budem još provjerio u gejmu sutra ujutro ![]() funny anegdota - izmučim se da craknem WPA2, da bi nakraju da ću na internet a ono piše "Neplaćeni računi bla bla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3531 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
pa koji mrtvi k. više ![]() ![]() ![]() pa koji je ovo vrag, doguram opet na jedvite jade do vražje promocijske serije za gold, i onda već u prvom gejmu pokupim 3 kretena A klase ![]() nije valjda da sam u nekom prošlom životu napravil' genocid pa me sad lovi karma za to ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 04.10.2013. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Premium
|
Haha, da da, to su kvalifikacije za Gold..ja ne znam jednu osobu koja ih je prošla odmah...ja sam igrao 7x kvalifikacije za Gold, frend došao u kvalifikacije, dobio trolla i praktički isti dan pao u s2 ![]() 31.10. je gotova sezona, tako? Jer me dere neki winstreak, dobivam 5 LP po winu, a pošto sam na 48, čak razmišljam da probam nekako iskemijati da dođem do 100 i winam promociju ![]() Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 05.10.2013. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
ali već drugi puta pri put je još bilo i najgore, dobijal' sam po 2-3 LPa pa onda 88-91-93-95-92-96-98-96-100 a ovaj put je bilo i lakše, išel sam sa 92 na 100 ali svejedno, dobijem onda 3 put trolla i gotovo i natrag na 52 LP ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
|
Evo ja sam iz 2. došao u gold. I cijelo vrijeme dobivao od 10-20 LP-a, i mogu reći da ni sam nisam siguran da li sam roba za gold, ali jednostavno kada sam došao u promociiju, pickao supporta, i imao 2 pro adc-a i GG. Znači samo sam pratio adc-a i eto ti gold. Ali sam zato gurao s dianom cijeli ranked, i eto, nagrade stižu za uloženi trud. Panda, stisni i budeš došao na svoje. Samo stisni jako, još je nešto više od 3 tjedna. Teo, 31. završava, da ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3537 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]() ali svejedno živcira kad stalno igraš sa imbecilima ![]() EDIT: i naravno, prvi gejm nakon popljuganog promo-a opet imbecili i opet -15...
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 05.10.2013. u 12:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3538 |
Premium
|
Ide gankat mid s doslovce 200 HP-a, ja ga pingam da ne, on krene solo na vladimira a iza vladimira njihov jungler s full hp-om (i to lee sin), i ubiju ga u 2 sec, ja uspijem ubiti vlada. Ja završim s 12:3 score, on s 1:12 i flama nas cijelo vrijeme. Nakon 32. game, on ima 2x long sword i lanthern i bootse. Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva ![]() Slušaj, ja sam bio na 77LP u gold V, i dođem u game i uzmem prvi pick jungle Vi, a zadnji pick kaže da će mid, i one afk, i u zadnjoj sekundi picka katu, jer je bio afk, i kaže da ju nikad nije igrao, da li može trade, on meni katu ja njemu vi. Ja kažem može, i on je gotovo zaboravio smite, znači milisekunda je faljela da zaboravi smite, i uzme ipak smite, i u 3. min ima 0:2 score, i meni kaže ovako:
Ide gankat mid s doslovce 200 HP-a, ja ga pingam da ne, on krene solo na vladimira a iza vladimira njihov jungler s full hp-om (i to lee sin), i ubiju ga u 2 sec, ja uspijem ubiti vlada. Ja završim s 12:3 score, on s 1:12 i flama nas cijelo vrijeme. Nakon 32. game, on ima 2x long sword i lanthern i bootse. Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Premium
|
Ista stvar. Samo što ćeš tamo imati francuze i španjolce, a ovdje imaš poljake i domaću klinčariju s balkana (što imaš i na EUW jer imaju tu iluziju da je EUW 10x bolji). Baš sam bio na EUW uzeo Jax-a na mid vs Zed, završio s 150 cs u 20oj minuti i 8/0/2, a općenito sam odigrao 3 rankeda tamo u zadnjih mjesec dana i isto je kao i na EUNE, a to se svi slažu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
Premium
|
Za takve likove fino report, sa prijevodom uvrede i detaljnim objašenjenjem na kojoj je osnovi uvreda bila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|