Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.10.2013., 17:43   #3511
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Good Job.

To je meč

EDIT:

Evo za sve ljubitelje league of legends, info, od patcha 3.12. (pošto sam se preselio na stan opet jer je, jebiga, faks počeo), ja sam opet počeo igrati na laptopu, i mogu reći da igra ide fluidnije, brži je loading i sve radi bez ikakvog trzaja na svim postavkama na medium. 55-60 fps lock.

GG RIOT

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.10.2013. u 19:01.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2013., 04:14   #3512
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Akcija, dva rune pagea za jedan kupljeni

Sa IP i sa RP se može kupiti da napomenem
Mogy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2013., 06:47   #3513
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nedao bog nikome turski premade u timu.

Njih dva šprehaju i komuniciraju na turski sa svima, bez obzira na to što ih nitko ne razumije, build drama, support nezna što je ward, ali zato ima 100 mana potova, a o scoreu neću niti govoriti.

U jednom MMO-u, prije nego što sam igrao LOL, sam sreo jedan turski guild i bili su najgori igrači koje sam ikada vidio, ali ovo jučer mi je proširilo horizonte o njihovoj gluposti.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2013., 10:46   #3514
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Good Job.

To je meč

EDIT:

Evo za sve ljubitelje league of legends, info, od patcha 3.12. (pošto sam se preselio na stan opet jer je, jebiga, faks počeo), ja sam opet počeo igrati na laptopu, i mogu reći da igra ide fluidnije, brži je loading i sve radi bez ikakvog trzaja na svim postavkama na medium. 55-60 fps lock.

GG RIOT
upravo to od ovog zadnjeg patch-a frame mi je skočio za nekih 15 - 20 posto na very high postavkama
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2013., 11:12   #3515
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Good Job.

To je meč

EDIT:

GG RIOT
Al zato su sjebali tonu drugih stvari. Dva najgora buga meni su chat koji jedva da radi ili uopće ne radi i nevidljivi skillshotovi. Nida je sada tako OP
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2013., 11:34   #3516
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Al zato su sjebali tonu drugih stvari. Dva najgora buga meni su chat koji jedva da radi ili uopće ne radi i nevidljivi skillshotovi. Nida je sada tako OP
Nisam imao problema s nevidljivim skill shotovima, a s Nidom si oduvijek mogao gađati iz lejna bez da vidi koplja, ako se pomjeriš određeni radijus od najbliže jedinice ili championa (neprijateljskog jel) i onda gađaš iz takozvanog fog of war...to i radiš jer se damage pojačava
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2013., 12:02   #3517
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Znam za to, ali upravo su to u ovom patchu htjeli promijeniti Svaki skillshot u igri će sada biti ranije vidljiv ćim će izlazit iz grmlja ili FOGa, tako da meta dobije neku šansu da to izbjegne. Ali su nešto sjebali pa je sada većina skillshotova potpuno nevidljiva (čak i ulti od Cait). Igrao sam jučer na bottomu gejm i Nida im je bila support i skoro svako koplje je bilo nevidljivo, neovisno da li je bacala iz grmlja ili ne. Možeš si zamisliti koliko je taj gejm bio zabavan za igrat.

Citiraj:
Skillshots
Context: Skillshot missiles fired from brush or the fog of war sometimes don't register on the receiving player's screen until they've landed, leading to sad and bewildered champions. This fix ensures missiles are registered faster, giving players the chance to react and realize they're being attacked.
  • Skillshots fired from fog of war should appear on the enemy's screen sooner if their champion is in the path of the missile
Staro 03.10.2013., 14:36   #3518
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Akcija, dva rune pagea za jedan kupljeni

Sa IP i sa RP se može kupiti da napomenem
E thnx za info, bas sam ubo 2 paketa od po 2.
U zadnje vrijeme mi nedostaje runepagea i cekao sam ovu 2 za 1 ponudu.
Helix je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2013., 15:18   #3519
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Može mi netko objasniti laički, što je fog of war? Koliko vidim to nije iz busha, ne?
Staro 03.10.2013., 15:22   #3520
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

dio mape koji ne vidis...koji je neotkriven... znaci tvoj heroj vidi u određenom radijusu...izvan ne vidis ak se netko krece.

I naravno kad se maknes sa dijela mape, pokrije ga fog of war...znaci vise nemas vision na tom komadu.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2013., 16:16   #3521
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Znači ono crno, što se ne vidi na mapi. Pa to mi je nekako logično da se ne vidi spear od nidalee, jednostavno ne vidiš u taj fog of war... Ako o tome raspravljamo?

Jedino, vidim da xGame, priča o nekim bugovima, znači nema veze s tim fogom, ne?
Staro 03.10.2013., 17:38   #3522
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

fora(klik)

Citiraj:
Autor Helix Pregled postova
E thnx za info, bas sam ubo 2 paketa od po 2.
U zadnje vrijeme mi nedostaje runepagea i cekao sam ovu 2 za 1 ponudu.

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 03.10.2013. u 19:20.
Staro 03.10.2013., 21:36   #3523
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Jako dobar video

Gragas je tako dobro napravljen, pijani majstor.
Staro 04.10.2013., 16:04   #3524
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Pošto mi net ne radi, ne igram nešto često u zadnje vrijeme, ali me baš ide ^^ ...makar sam u većini bio DCan barem na koju minutu

s 8 na cca 45 LP, hue hue

http://i.imgur.com/wLNVSaW.jpg
Staro 04.10.2013., 17:24   #3525
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Kod tebe mi je fascinantna jedna stvar.

Nikad, ustvari rijetko kad bilo šta kažeš za bilo kojeg adc-a. Niti iskreno nisam znal da ga igraš, i onda u plat 1 uzmeš adc-a i napravit ownage.

Svaka čast, nema šta.
Staro 04.10.2013., 17:35   #3526
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Baš mi bed jer ste svi sa foruma na EUNE serveru, a volio bih sa Vama igrati (ranked, normale) Ako ko bude počeo na EUW neka se obavezno javi
Staro 04.10.2013., 19:33   #3527
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Baš mi bed jer ste svi sa foruma na EUNE serveru, a volio bih sa Vama igrati (ranked, normale) Ako ko bude počeo na EUW neka se obavezno javi
Ja ti igram rijetko na EUW, svakih 3-4 tjedna, ali kada mi dođe baš moj internet (da ne koristim više od susjeda) budem igrao malo češće EUW, pa ti se javim ^^

Citiraj:
Kod tebe mi je fascinantna jedna stvar.

Nikad, ustvari rijetko kad bilo šta kažeš za bilo kojeg adc-a. Niti iskreno nisam znal da ga igraš, i onda u plat 1 uzmeš adc-a i napravit ownage.

Svaka čast, nema šta.
Igram ja ADC-e, samo ne toliko često, više preferiram ostatak momčadi (even support ). Ezreala sam koristio za gap Gold 3-4 do Gold 1, ali ja od ADC-a igram praktički ovim redoslijedom: Ezreal, Varus, Vayne, Caitlyn, a ond twitch/tristana (s njima baš moram prokleto vježbati jer ih ne igram često).

Meni bi krajem 10og mjeseca trebao doći moj internet, pa da mogu igrati normalno.

Sutra uzmem neki 3m usb kabel pa budem pokušao staviti antenicu na jedno mjesto gdje bih trebao imati dobar ping i sve, pošto me malo zeza trenutačno ping..svako toliko budem DCan ili lag 200 ms na 10 sec :/

ili 45 ms ping, a igra šteka..
Staro 04.10.2013., 20:18   #3528
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Sito ili ribež metalni ti jako pojačava signal. Ili limenka, samo usmjeri, i bude. Ja sam napravio home made antenu koja je do 30db pojačavala

-->

Sito ili ribež metalni ti jako pojačava signal. Ili limenka, samo usmjeri, i bude. Ja sam napravio home made antenu koja je do 30db pojačavala

Staro 04.10.2013., 20:28   #3529
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Ma dao sam cimeru svoju (Airlive 1700 USB), a njemu uzeo Kasens G5000, i sada je sve oke, budem još provjerio u gejmu sutra ujutro Inače znam za pojačavati signal, ali kada ne znam od kuda je točno taj signal onda bih se morao igrati..

funny anegdota - izmučim se da craknem WPA2, da bi nakraju da ću na internet a ono piše "Neplaćeni računi bla bla "
Staro 04.10.2013., 20:30   #3530
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

baš sam gledao jedan takav video pred 1h, koja slučajnost

xplosiv izvoli: (klik)
-->
Citiraj:

baš sam gledao jedan takav video pred 1h, koja slučajnost

xplosiv izvoli: (klik)
Staro 04.10.2013., 20:54   #3531
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
funny anegdota - izmučim se da craknem WPA2, da bi nakraju da ću na internet a ono piše "Neplaćeni računi bla bla "
Ahahahahaahhaa...

To je to!
Staro 04.10.2013., 21:57   #3532
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
pa koji mrtvi k. više

pa koji je ovo vrag, doguram opet na jedvite jade do vražje promocijske serije za gold, i onda već u prvom gejmu pokupim 3 kretena A klase (first pick i first call adc koji ne bi uspio ni u bronze diviziji izcarryat team, onda 2 trolla - elise koja calla i picka top i ez koji je mislio da on mora ići na bot kao adc, onda je ez na kraju otišao na top, a elise u jungle, i bilo je 1/5 u jungleu nakon 10 minuta i 1/3 na topu u pola tog vremena)

nije valjda da sam u nekom prošlom životu napravil' genocid pa me sad lovi karma za to

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 04.10.2013. u 22:10.
panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2013., 09:32   #3533
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Haha, da da, to su kvalifikacije za Gold..ja ne znam jednu osobu koja ih je prošla odmah...ja sam igrao 7x kvalifikacije za Gold, frend došao u kvalifikacije, dobio trolla i praktički isti dan pao u s2

31.10. je gotova sezona, tako? Jer me dere neki winstreak, dobivam 5 LP po winu, a pošto sam na 48, čak razmišljam da probam nekako iskemijati da dođem do 100 i winam promociju

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 05.10.2013. u 10:26.
Staro 05.10.2013., 10:54   #3534
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Ako netko želi vod finala visoke kvalitete, here you go: Link (oko 1:55 počinje)
Staro 05.10.2013., 11:02   #3535
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Haha, da da, to su kvalifikacije za Gold..ja ne znam jednu osobu koja ih je prošla odmah...ja sam igrao 7x kvalifikacije za Gold, frend došao u kvalifikacije, dobio trolla i praktički isti dan pao u s2

31.10. je gotova sezona, tako? Jer me dere neki winstreak, dobivam 5 LP po winu, a pošto sam na 48, čak razmišljam da probam nekako iskemijati da dođem do 100 i winam promociju
ma da, i ne bi ništa rek'o da je to slučajnost, dešava se

ali već drugi puta

pri put je još bilo i najgore, dobijal' sam po 2-3 LPa pa onda 88-91-93-95-92-96-98-96-100

a ovaj put je bilo i lakše, išel sam sa 92 na 100

ali svejedno, dobijem onda 3 put trolla i gotovo

i natrag na 52 LP

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Staro 05.10.2013., 11:31   #3536
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Evo ja sam iz 2. došao u gold.

I cijelo vrijeme dobivao od 10-20 LP-a, i mogu reći da ni sam nisam siguran da li sam roba za gold, ali jednostavno kada sam došao u promociiju, pickao supporta, i imao 2 pro adc-a i GG.

Znači samo sam pratio adc-a i eto ti gold.

Ali sam zato gurao s dianom cijeli ranked, i eto, nagrade stižu za uloženi trud.

Panda, stisni i budeš došao na svoje. Samo stisni jako, još je nešto više od 3 tjedna.

Teo, 31. završava, da
Staro 05.10.2013., 12:29   #3537
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Evo ja sam iz 2. došao u gold.

I cijelo vrijeme dobivao od 10-20 LP-a, i mogu reći da ni sam nisam siguran da li sam roba za gold, ali jednostavno kada sam došao u promociiju, pickao supporta, i imao 2 pro adc-a i GG.

Znači samo sam pratio adc-a i eto ti gold.

Ali sam zato gurao s dianom cijeli ranked, i eto, nagrade stižu za uloženi trud.

Panda, stisni i budeš došao na svoje. Samo stisni jako, još je nešto više od 3 tjedna.

Teo, 31. završava, da
ma ja se ne predajem, dogural bum ja do golda makar 30. u ponoć

ali svejedno živcira kad stalno igraš sa imbecilima

EDIT: i naravno, prvi gejm nakon popljuganog promo-a opet imbecili i opet -15...

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 05.10.2013. u 12:54.
Staro 05.10.2013., 13:01   #3538
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Jebem ti mrtvu majku ustašku. Prije smo nekako kroz razgovor zaključili da je on srbin a ja hrvat (što meni, naravno, ne predstavlja nikakav problem)

Ide gankat mid s doslovce 200 HP-a, ja ga pingam da ne, on krene solo na vladimira a iza vladimira njihov jungler s full hp-om (i to lee sin), i ubiju ga u 2 sec, ja uspijem ubiti vlada.

Ja završim s 12:3 score, on s 1:12 i flama nas cijelo vrijeme. Nakon 32. game, on ima 2x long sword i lanthern i bootse. Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva
-->
Slušaj, ja sam bio na 77LP u gold V, i dođem u game i uzmem prvi pick jungle Vi, a zadnji pick kaže da će mid, i one afk, i u zadnjoj sekundi picka katu, jer je bio afk, i kaže da ju nikad nije igrao, da li može trade, on meni katu ja njemu vi. Ja kažem može, i on je gotovo zaboravio smite, znači milisekunda je faljela da zaboravi smite, i uzme ipak smite, i u 3. min ima 0:2 score, i meni kaže ovako:

Jebem ti mrtvu majku ustašku. Prije smo nekako kroz razgovor zaključili da je on srbin a ja hrvat (što meni, naravno, ne predstavlja nikakav problem)

Ide gankat mid s doslovce 200 HP-a, ja ga pingam da ne, on krene solo na vladimira a iza vladimira njihov jungler s full hp-om (i to lee sin), i ubiju ga u 2 sec, ja uspijem ubiti vlada.

Ja završim s 12:3 score, on s 1:12 i flama nas cijelo vrijeme. Nakon 32. game, on ima 2x long sword i lanthern i bootse. Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva
Staro 05.10.2013., 15:23   #3539
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Iskreno razmišljam o prebacivanju na west nakon takvih mečeva
Ista stvar. Samo što ćeš tamo imati francuze i španjolce, a ovdje imaš poljake i domaću klinčariju s balkana (što imaš i na EUW jer imaju tu iluziju da je EUW 10x bolji).

Baš sam bio na EUW uzeo Jax-a na mid vs Zed, završio s 150 cs u 20oj minuti i 8/0/2, a općenito sam odigrao 3 rankeda tamo u zadnjih mjesec dana i isto je kao i na EUNE, a to se svi slažu.
Staro 05.10.2013., 15:41   #3540
Helix
Premium
Moj komp

Helix's Avatar

Za takve likove fino report, sa prijevodom uvrede i detaljnim objašenjenjem na kojoj je osnovi uvreda bila.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno