Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.07.2012., 00:28   #3511
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To je kod mene samo sa prstenjem. Svaki dan prodam nesto na AH a RMAH sam razvalio u zadnja dva tj. Sad vise ni nemam kaj za prodat. Vise, manje stalno padaju 1H oruzja 700-850 dps sa slabijim brojkama i one idu za 100-300k.. Chestovi sa socketima i malo vise vitalitija, bez obzira na slabije ostale brojke isto idu za milju bez problema. Imam stalno bar 5 milja u kucici cisto da bude ak vidim nesto povoljno.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 13:32   #3512
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Hmmm, Imamo gotovo potpuno iste statse, osim sta ja imam all res izmedju 220 i 280 cca.. I malko veci dps

Dakle moze se? Vecinom farmam act1, jer mi se cini ok omjer kolko se moram trudit i koliko umiram, tj ne umirem i lagano je A2 me malo zivcira jer do sad nisam imao neki ok drop tamo a naravno vise se umire.. S nekim ok tankom ce biti lakse

Kolika je razlika A2 i A3? I ima li smisla smanjit dps i dignut life/armor all res?
Act1 i Act2 (ali act2 izbjegavam jer mi je nekako iritantan) su definitivno najbolji sto se tice ulozeno/dobiveno. Kao DH sa jakim DPS-om (a napisao si da ti je veci nego moj DPS) jednostavno laganini proletis kroz njih.

Po meni je Act3 dosta tezi od Act2 za DH.
U Act3 su mobovi dosta jaci, a i ima tona mobova sa ranged attackovima koji nisu najomiljeniji tip mobova za DH. Uz sve njih imas one soul lashere koji te preko pola ekrana opale jezikom i jos su uzasno brzi. Ako je normal mob onda ga stignes ukantat prije nego se priblizi, ali ako je elite postaje uzasno nezgodan. Hulking Phasebeasts necu niti spominjat.
S druge strane drop rate high level itema je puno visi i s te strane se isplati farmat Act3 iako je dosta tezi, ali kako su u zadnje vrijeme iLv61+ itemi malo teze smece (barem oni koji meni dropaju) upitna je ta isplativost zbog veceg dropratea.

S nekom OK tankom nece biti lakse nego ce biti lagano.
DH sa velikim DPS-om potamani sve pred sobom kao od sale i jednio mu treba malo prostora da moze nukati. Kada imas tanka dobijas taj prostor i onda je cisti zerg. Jedino je nezgodno ako je public game, pa uz tanka dobijes 2 slabo gearana DPS-era koji onda predstavljaju manje vise samo teret jer mobovi dobiju puno vise HP, a grupa ne dobije proporcijalno vise DPS-a.
Oglas

Oglas
Staro 27.07.2012., 13:42   #3513
ivan77
Guest

Kakav je ovo krš od itema na ACT 1? Nabio sam na onom graveyardu 5 nephalem i čistio katedralu. Od svakog moba rare item = dno! Ring lvl 57!?? I tako 2 puta. 1hand sword DPS 300?? Jel to nerfano?? Skeleton King baci nekakav bracers 55 stregth i 150 armor , socket ring 9+maximu damage i 69 vitality..? ajde neko legendary smeće palo , neki staff 369 DPS napravio salvage da dobim onu materiju za craftanje jer sam vrijedi 10 k..Užas!

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 27.07.2012. u 14:12.
  Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 13:57   #3514
extasy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
opalio 2 runa act 1 jutros sa 299% mf ... jedan jedini ilvl 63 (400 dps bow sa 92% crita i socketom) gubim sve nade... a da ne govorim da sam ulozio preko 60-70M u craftanje pantsa -.-
extasy je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 14:46   #3515
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
jucer navecer bio kratak sa vremenom, pa opalio dva brzinska warden/butcher runa.
katastrofa od dropova. koliko se sjecam, jedan jedini iLv61 rare item (koji je naravno bio smece), sve ostalo iLv5x.
to jucer je bilo prestrasno. zadnjih nekoliko tjedana dropovi su katastrofa, ali bar je bilo iLv61+ dosta itema. nisu nista valjali, ali ajde bar ih je bilo.
jucer - nula.
Staro 27.07.2012., 14:52   #3516
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Znači ništa ne propuštam time šta sam na pauzi skoro tjedan dana? Valjda će izać neki radikalan patch dok se vratim s godišnjeg. Ili bar Torchlight 2
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 15:21   #3517
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ja sam u zadnjih 10 sati igre zaradio više golda nego u zadnjih 400 tak da nisu dropovi niš lošiji nego kaj su bili. Sve je random i moraš jednostavno imati sreće da ti padne nešto korisno. Također i cijene na ah jako variraju i dosta ovisi o trenutnom stanju na ah. Jedan dan određeni item košta 500k drugi dan je 5M.
Staro 27.07.2012., 18:24   #3518
ivan77
Guest

Pošto ljudi ovo?

Milijonček? dva? dvadeset? 20€? Nemojte mi reć "niš posebno"
  Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 18:38   #3519
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
niš posebno

11% šanse samo za blok, dodaje samo life i resist, socket ama baš niš ne znači po meni na štitovima, radije bih vidio 100+ vitality. Dakle tom štitu nedostaje +vitality umjesto poison res, all res je super, +primary (str dex vit, cca 150), blok šansa od 20 i više %.
Staro 27.07.2012., 18:48   #3520
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
niš posebno

11% šanse samo za blok, dodaje samo life i resist, socket ama baš niš ne znači po meni na štitovima, radije bih vidio 100+ vitality. Dakle tom štitu nedostaje +vitality umjesto poison res, all res je super, +primary (str dex vit, cca 150), blok šansa od 20 i više %.
Niti ne, monkima koji idu na one with everything sa poison resistom (kao ja npr.), je ovaj shield dosta dobar, postotak lifea nije loša stvar, pogotovo ako se stavi još jaki life gem u socket.
Armor je dosta dobar, ali ono što ubija shield je block chance, zbog kojeg mi je i trenutni Dread shield bolji. Da ima umjesto reduce damage veći block chance postotak bi to bila prava stvar za tanking monkove
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.07.2012., 18:49   #3521
ivan77
Guest

ni 100k?
  Reply With Quote
Staro 27.07.2012., 18:55   #3522
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ni 100k?
A pa probaj utopiti, nikad neznaš, možda naleti neko
Staro 27.07.2012., 18:57   #3523
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Potemkin, no da, ali kad gledaš da možeš nabavit štit sa svim ovim statsima koje sam ja nabrojao za neke pare tipa 20€, onda ovaj nećeš ni prodat.

Ja igram s monkom na isti način i ne pada mi napamet da stavim nešto što će mi tolko oslabiti monka da u actu 2 neću moći niti prismrditi.

No monk je iskreno prošlost, DH je fakat prelagan lik za farmanje na act1, ubiju me samo oni koji su ultrabrzi i to ako ja njih prije toga ne ubijem. Ak se nađe neki tenk u blizini, onda kao što je netko spomenuo, igra postaje šala. Naravno, act2 niti ne želim počinjati jer se omjer uloženo-dobiveno jednostavno ne isplati. Pada mi dosta 60 na gore lvl itema.
Staro 27.07.2012., 19:09   #3524
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Potemkin, no da, ali kad gledaš da možeš nabavit štit sa svim ovim statsima koje sam ja nabrojao za neke pare tipa 20€, onda ovaj nećeš ni prodat.

Ja igram s monkom na isti način i ne pada mi napamet da stavim nešto što će mi tolko oslabiti monka da u actu 2 neću moći niti prismrditi.
Ja se mogu dosta dobro držati na actu 2, jedino mi duže treba za nešto priklati.
Znaš već kako ja nabavljam gear, ništa iznad 5k golda, a inspectaj me pa se uvjeri koje bolesnoće se daju nabaviti za tu cijenu - tako si gearao likove uz dropove i povremeni craft
Mogao bi wizarda si dići na inferno ovih dana, pa onda na kraju sa frendom levelati DHa do inferna, ujedno zadnji lik... Ako mi dođe volja, neznam kako je trenutno stanje sa igrom, ako se što značajnije promijenilo.
Staro 27.07.2012., 19:52   #3525
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Ma joj, ja igram ovo zato jer trenutno nemam što drugo za raditi, jedan run i dopizdi mi. Skužio sam, sad ne znam dal to ima kakve veze, što ti kraće vremena treba za sredit elite pack da mi više rare itema dropa, a ako ih sredim sve u gotovo isto vrijeme ispadne mi po tri rare itema. Zato mi se više isplati sam igrati jer ih lako počistim.

Sad sam napravio run, 15 rare mi ispalo od toga 8 lvl 60 i više. Bolji roll affixa imaju ovi slabiji itemi od ovih "jačih".

Kad igram solo napunim inventar i još pola rare itema, omjer levela tu negdje, ali bolji affixi.

Ja nabavio par mačeva koji su odavno u mirovini za nekih 10k ukupno, od 700-800dps sa +100 vit i dex, al našo sam boljih stvari, ne puno, al boljih.

Jedini lik koji mi nije na 60lvl je barbarin i s njim je takav gušt nightmare igrat da ja nemrem opisat
Svjestan sam da inferno neće biti lagan al ovo je pišurija, uletiš u rulju bam bam bam vratiš helte sam tak i svi padoše ničice na koljena, ultrazabavno je igrati.

Barbarin mi je najdraži lik, igrao u dvojci isključivo njega i njega kao šećer za kraj ostavio u trojci

Samo ga treba opremiti kao u dvojci onda, al to je drugi par rukava. Nema runewordova, nema craftanja itema, skull za magic find su nekada bile najvažnija stvar u socketima, a sad je drek. Max količina socketa je 3, rune su nešto sasvim drugo. Šteta.
Staro 27.07.2012., 23:44   #3526
ivan77
Guest

otiso shield za 150k odmah. Trebao sam trazit vise
  Reply With Quote
Staro 28.07.2012., 02:44   #3527
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Trebao si staviti otvoreno. Ne znam što se ljudi kače na takve iteme, stavim otkup od 30k za ova dva itema i nitko se ne javi...

Baš ću sljedeći put probati staviti početnu cijenu višu i direkt na AH. Kak vi ostali postavljate početnu cijenu i otkupnu?
Staro 28.07.2012., 12:19   #3528
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Baš ću sljedeći put probati staviti početnu cijenu višu i direkt na AH. Kak vi ostali postavljate početnu cijenu i otkupnu?
Taj dio mi je lakši - jednostavno usporediš svoj item sa sličnim na AH i znat ćeš približno.

Meni je veći problem kako znati da sam pokupio neki high value item?
Ima li neki vodič (tj dobra duša kojoj se da pisati ) koje su stavke na kojem itemu poželjne? Ne da mi se baš svaki zlatni provjeravat na AH... Još za oružje kako tako jer cijena uglavnom ovisi o DPS, ali armor kad vidim pojma nemam koliko bi stvarno mogao vrijedit tj koliko bi mogao dobiti.

Znači nešto tipa ovog:

Bracers - min armor 400, min str/dex/vit/int 100, res to all min 50, itd
Pants - min 150 vit/int, 2 soc, ...

Nadam se da kužite šta želim reći
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2012., 12:38   #3529
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
bracersi trebaju imat main stat, vitu, all resist i obavezno crit chance, inace ih neces moci nikad prodat
b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2012., 16:38   #3530
ivan77
Guest

lijevi korsitim , desni mi je drop. E sad koji ostaviti. Naravno gem lako izvadim.

Reply With Quote
Staro 28.07.2012., 18:06   #3531
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor b1tterman Pregled postova
bracersi trebaju imat main stat, vitu, all resist i obavezno crit chance, inace ih neces moci nikad prodat

Prije par dana sam prodao bracere bez crit ch za 21 euro. Prodaju se oni samo trebaju imat debele statse.

http://www.pohrani.com/?2S/nE/no7S82j/untitled.jpg
Staro 28.07.2012., 18:14   #3532
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Dobro dodje i armor koji ih digne na listi jer se tako sortira.

Danas mi bijela muha u Act2 dropala Natalya's Shadow. 0 valora.

Koja je realna cijena?
Staro 28.07.2012., 19:58   #3533
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
eto i mene na infernu napokon, ali niš od toga. melju me eliteovi već na Act I, nemam dobar gear i nemam love da kupim bolje jer malo igram.
Znači najbolje bi bilo da se vratim na hell i tamo farmam neke actove ili samo bossove? Koja su najbolja mjesta za to?
Staro 28.07.2012., 20:23   #3534
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Prije par dana sam prodao bracere bez crit ch za 21 euro. Prodaju se oni samo trebaju imat debele statse.

http://www.pohrani.com/?2S/nE/no7S82j/untitled.jpg

dobro, ove su iznimno dobre
b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2012., 20:23   #3535
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jer se ovakvo zaglavljivanje desava samo meni ili vas ima jos. Internet normano radi a ja ovak zaglavljen i ne mogu bas nista, ni u grad ni nista. Iritantno..

Malo sam dignuo DPS na tenkonji i spustio HP. Sad vec ide ko po spagi bar dok se ne zaglavi, sto nije tak cesto, srecom..

Prodaju se stvari ali moraju bit dobre. Vec se igra igra neko vrijeme i ima prevelika kolicina osrednjih stvari da bi se mogle prodat za neku bitniju kolicinu zlata.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.07.2012. u 20:54.
Staro 29.07.2012., 00:20   #3536
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova

Malo sam dignuo DPS na tenkonji i spustio HP. Sad vec ide ko po spagi bar dok se ne zaglavi, sto nije tak cesto, srecom..

Prodaju se stvari ali moraju bit dobre. Vec se igra igra neko vrijeme i ima prevelika kolicina osrednjih stvari da bi se mogle prodat za neku bitniju kolicinu zlata.
Dobar recept, od previse healtha nema neke koristi. Najbolje bi bilo plesati na granici umiranja :-) . Vise DPSa = brzi farm.

Ako nekoga zanima, Natalya's shadow prodan za 4 mil (-15%) u roku dok sam pogledao najnovijeg batmana :-) .
Staro 29.07.2012., 17:42   #3537
ivan77
Guest

dignuo DPS na 60 k , health na 39 k , sad ide i act 2 , ali "ide", nije to to. Previše polako.
Treba još nafarmat se na act 1 koji je sad lagan.

Inače ima ko kakvih recepta za recimo grand bow , dostižu i po 24 mil
to je malo nerealno.

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 29.07.2012. u 18:51.
  Reply With Quote
Staro 29.07.2012., 22:36   #3538
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
jeste vidjeli ovo? Development hell... Ubio direktora igre!!

Staro 29.07.2012., 22:37   #3539
ivan77
Guest

fora našao to na onome groblju u act 1
  Reply With Quote
Staro 30.07.2012., 14:10   #3540
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
jeste vidjeli ovo? Development hell... Ubio direktora igre!!
Yep, i ja bio naletio.
Fora... svaki mob ima ime nekog covca iz Blizzarda
Nick7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke