|
![]() |
#3511 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To je kod mene samo sa prstenjem. Svaki dan prodam nesto na AH a RMAH sam razvalio u zadnja dva tj. Sad vise ni nemam kaj za prodat. Vise, manje stalno padaju 1H oruzja 700-850 dps sa slabijim brojkama i one idu za 100-300k.. Chestovi sa socketima i malo vise vitalitija, bez obzira na slabije ostale brojke isto idu za milju bez problema. Imam stalno bar 5 milja u kucici cisto da bude ak vidim nesto povoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Po meni je Act3 dosta tezi od Act2 za DH. U Act3 su mobovi dosta jaci, a i ima tona mobova sa ranged attackovima koji nisu najomiljeniji tip mobova za DH. Uz sve njih imas one soul lashere koji te preko pola ekrana opale jezikom i jos su uzasno brzi. Ako je normal mob onda ga stignes ukantat prije nego se priblizi, ali ako je elite postaje uzasno nezgodan. Hulking Phasebeasts necu niti spominjat. S druge strane drop rate high level itema je puno visi i s te strane se isplati farmat Act3 iako je dosta tezi, ali kako su u zadnje vrijeme iLv61+ itemi malo teze smece (barem oni koji meni dropaju) upitna je ta isplativost zbog veceg dropratea. S nekom OK tankom nece biti lakse nego ce biti lagano. DH sa velikim DPS-om potamani sve pred sobom kao od sale i jednio mu treba malo prostora da moze nukati. Kada imas tanka dobijas taj prostor i onda je cisti zerg. Jedino je nezgodno ako je public game, pa uz tanka dobijes 2 slabo gearana DPS-era koji onda predstavljaju manje vise samo teret jer mobovi dobiju puno vise HP, a grupa ne dobije proporcijalno vise DPS-a.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3513 |
Guest
|
Kakav je ovo krš od itema na ACT 1? Nabio sam na onom graveyardu 5 nephalem i čistio katedralu. Od svakog moba rare item = dno! Ring lvl 57!?? I tako 2 puta. 1hand sword DPS 300?? Jel to nerfano?? Skeleton King baci nekakav bracers 55 stregth i 150 armor , socket ring 9+maximu damage i 69 vitality..? ajde neko legendary smeće palo , neki staff 369 DPS napravio salvage da dobim onu materiju za craftanje jer sam vrijedi 10 k..Užas! Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 27.07.2012. u 14:12. |
![]() |
![]() |
#3515 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
jucer navecer bio kratak sa vremenom, pa opalio dva brzinska warden/butcher runa. katastrofa od dropova. koliko se sjecam, jedan jedini iLv61 rare item (koji je naravno bio smece), sve ostalo iLv5x. to jucer je bilo prestrasno. zadnjih nekoliko tjedana dropovi su katastrofa, ali bar je bilo iLv61+ dosta itema. nisu nista valjali, ali ajde bar ih je bilo. jucer - nula.
![]() |
#3517 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam u zadnjih 10 sati igre zaradio više golda nego u zadnjih 400 tak da nisu dropovi niš lošiji nego kaj su bili. Sve je random i moraš jednostavno imati sreće da ti padne nešto korisno. Također i cijene na ah jako variraju i dosta ovisi o trenutnom stanju na ah. Jedan dan određeni item košta 500k drugi dan je 5M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3519 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
niš posebno ![]() 11% šanse samo za blok, dodaje samo life i resist, socket ama baš niš ne znači po meni na štitovima, radije bih vidio 100+ vitality. Dakle tom štitu nedostaje +vitality umjesto poison res, all res je super, +primary (str dex vit, cca 150), blok šansa od 20 i više %.
![]() |
#3520 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Armor je dosta dobar, ali ono što ubija shield je block chance, zbog kojeg mi je i trenutni Dread shield bolji. Da ima umjesto reduce damage veći block chance postotak bi to bila prava stvar za tanking monkove ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3521 |
Guest
|
ni 100k? |
![]() |
![]() |
#3523 |
Avocado
|
Potemkin, no da, ali kad gledaš da možeš nabavit štit sa svim ovim statsima koje sam ja nabrojao za neke pare tipa 20€, onda ovaj nećeš ni prodat. Ja igram s monkom na isti način i ne pada mi napamet da stavim nešto što će mi tolko oslabiti monka da u actu 2 neću moći niti prismrditi. No monk je iskreno prošlost, DH je fakat prelagan lik za farmanje na act1, ubiju me samo oni koji su ultrabrzi i to ako ja njih prije toga ne ubijem. Ak se nađe neki tenk u blizini, onda kao što je netko spomenuo, igra postaje šala. Naravno, act2 niti ne želim počinjati jer se omjer uloženo-dobiveno jednostavno ne isplati. Pada mi dosta 60 na gore lvl itema. ![]()
![]() |
#3524 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Znaš već kako ja nabavljam gear, ništa iznad 5k golda, a inspectaj me pa se uvjeri koje bolesnoće se daju nabaviti za tu cijenu - tako si gearao likove uz dropove i povremeni craft ![]() Mogao bi wizarda si dići na inferno ovih dana, pa onda na kraju sa frendom levelati DHa do inferna, ujedno zadnji lik... Ako mi dođe volja, neznam kako je trenutno stanje sa igrom, ako se što značajnije promijenilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Avocado
|
Ma joj, ja igram ovo zato jer trenutno nemam što drugo za raditi, jedan run i dopizdi mi. Skužio sam, sad ne znam dal to ima kakve veze, što ti kraće vremena treba za sredit elite pack da mi više rare itema dropa, a ako ih sredim sve u gotovo isto vrijeme ispadne mi po tri rare itema. Zato mi se više isplati sam igrati jer ih lako počistim. Sad sam napravio run, 15 rare mi ispalo od toga 8 lvl 60 i više. Bolji roll affixa imaju ovi slabiji itemi od ovih "jačih". Kad igram solo napunim inventar i još pola rare itema, omjer levela tu negdje, ali bolji affixi. Ja nabavio par mačeva koji su odavno u mirovini za nekih 10k ukupno, od 700-800dps sa +100 vit i dex, al našo sam boljih stvari, ne puno, al boljih. Jedini lik koji mi nije na 60lvl je barbarin i s njim je takav gušt nightmare igrat da ja nemrem opisat ![]() Svjestan sam da inferno neće biti lagan al ovo je pišurija, uletiš u rulju bam bam bam vratiš helte sam tak i svi padoše ničice na koljena, ultrazabavno je igrati. Barbarin mi je najdraži lik, igrao u dvojci isključivo njega i njega kao šećer za kraj ostavio u trojci ![]() Samo ga treba opremiti kao u dvojci onda, al to je drugi par rukava. Nema runewordova, nema craftanja itema, skull za magic find su nekada bile najvažnija stvar u socketima, a sad je drek. Max količina socketa je 3, rune su nešto sasvim drugo. Šteta.
![]() |
#3526 |
Guest
|
otiso shield za 150k odmah. Trebao sam trazit vise |
![]() |
![]() |
#3527 |
Avocado
|
Trebao si staviti otvoreno. Ne znam što se ljudi kače na takve iteme, stavim otkup od 30k za ova dva itema i nitko se ne javi... ![]() ![]() Baš ću sljedeći put probati staviti početnu cijenu višu i direkt na AH. Kak vi ostali postavljate početnu cijenu i otkupnu?
![]() |
#3528 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Meni je veći problem kako znati da sam pokupio neki high value item? Ima li neki vodič (tj dobra duša kojoj se da pisati ![]() Znači nešto tipa ovog: Bracers - min armor 400, min str/dex/vit/int 100, res to all min 50, itd Pants - min 150 vit/int, 2 soc, ... Nadam se da kužite šta želim reći ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3531 | |
Premium
|
Citiraj:
Prije par dana sam prodao bracere bez crit ch za 21 euro. Prodaju se oni samo trebaju imat debele statse. http://www.pohrani.com/?2S/nE/no7S82j/untitled.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#3533 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
eto i mene na infernu napokon, ali niš od toga. melju me eliteovi već na Act I, nemam dobar gear i nemam love da kupim bolje jer malo igram. Znači najbolje bi bilo da se vratim na hell i tamo farmam neke actove ili samo bossove? Koja su najbolja mjesta za to?
![]() |
#3534 | |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
dobro, ove su iznimno dobre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
Premium
|
Jer se ovakvo zaglavljivanje desava samo meni ili vas ima jos. Internet normano radi a ja ovak zaglavljen i ne mogu bas nista, ni u grad ni nista. Iritantno.. Malo sam dignuo DPS na tenkonji i spustio HP. Sad vec ide ko po spagi bar dok se ne zaglavi, sto nije tak cesto, srecom.. ![]() Prodaju se stvari ali moraju bit dobre. Vec se igra igra neko vrijeme i ima prevelika kolicina osrednjih stvari da bi se mogle prodat za neku bitniju kolicinu zlata. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.07.2012. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ako nekoga zanima, Natalya's shadow prodan za 4 mil (-15%) u roku dok sam pogledao najnovijeg batmana :-) .
![]() |
![]() |
#3537 |
Guest
|
dignuo DPS na 60 k , health na 39 k , sad ide i act 2 , ali "ide", nije to to. Previše polako. Treba još nafarmat se na act 1 koji je sad lagan. Inače ima ko kakvih recepta za recimo grand bow , dostižu i po 24 mil to je malo nerealno. Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 29.07.2012. u 18:51. |
![]() |
![]() |
#3539 |
Guest
|
fora ![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|