|
![]() |
#3481 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3482 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
A mozda on misli na neku drugu igru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3484 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
kako haxnuti -->
![]() --->kako haknuti šifru za msn Ban,ban
![]() Za mene isto--->kako haxnuti ![]() --->kako haknuti šifru za msn |
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nes ti pomoci ,igram igricu 2 puta tjedno po dva sata i to od nedavno a vi se sprdate koji igrate sigurno 3-4 sata minimum dnevno jednostavno trazim ono sto sam vidio u igrice,dakle nista izmisljeno-nemoguce ---ipak forum je za te stvari-da se pomogne nekom tko ne zna,ajd razumljivo vi ste se rodili nauceni LOLLL |
![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
čiter. Izmišljeno je jer to nije u sklopu orginal igre. Nemoguće nije, ako se koristi i pogotovo uz undetected hax.. sve je moguće. ![]() Ja sam ti odma napisao da je to hax i da to zaboraviš...
![]() |
![]() |
#3490 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gilti as čarđ ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
<2PLAY.HU probajte,fora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
eto, dalo mi u zadatak da vam saopćim da u bespuću internetske zbilje čuči jedan public server na kojem smo prije nekog vremena igrali, a sad stoji sablasno prazan, pa dođite i odigrajte koju ak vam je gužvara drugdi: Boonika IP: 84.16.234.138 živili |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
1oo1 NooB
|
Danas sam prvi puta probao zombie igrati i umirao sam od smijeha ![]() Prvo su me klali a onda kad smo udruženo igrali obranu bilo je bolje. Jedino me muči kaj ne znam skočiti na ona "dobra " mjesta pa je malo banana. I da dosadno je kad umreš i moraš čekati da tvoji preostali poubijaju ostatak.......
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zombie mod je odlican za opustanje. zaglavish LMB s LMG i deeeeri. Jedino mi idu na zivce oni koji skacu dalje nego je predvidjeno (ne ono obicno po krovovima, nego recimo izvan broda na Wetwork i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mene na zombiu strasno smeta to sto je vidljivost spoje***na... sto je okolo crno ![]() a, inace je ok... sacma rula ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tak sam se i ja kočio od smijeha kad sam prvi put igrao zombie ![]() Boleština, fora za opustit se, mada je upravo suprotno ako slučajno ostaneš zadnji marinac prsti mi se grče od straha jer svi idu na mene ![]() Citiraj:
![]() Za večinu dobrih mjesta potrebno je više ljudi Jedan mora klečati da boosta druge na ta viša mjesta (npr, Izvan zidina Ambuh mape, krov Vacanta i Showdowna, ona visoka zgrada u sredini mape Strike i Crossfire...) Ili jedan puca u pod ispod tebe sa RPG-om dok si ti "in mid air" da te boosta na zid ![]() Obrana se mora igrati udruženo, bar 5-6 ljudi, drugačije neide Jedino nije fora kad se baš svi zbuksaju u jedan bunker, onda zombiji nemaju šanse Citiraj:
![]() Al na onom jarbolu je prebolesno kad se popneš ![]()
![]() |
![]() |
#3498 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne. samo udjesh na zombie server. on sve sam obavi prilikom prvog spajanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Na kojoj su verziji serveri? 1.6 ili 1.7? Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
eh da ja sam sad presao sa cod2 na cod4 i opet problemi nesta me pb zeza neznam sta je ja sam mu napravio i update i briso cijelu igru i instalirao ponovno i opet me zeza znaci ja udjem u igru on mi otvori server i sve to i sad ja odaberem oruzje i udem u igru i strasno mi zapinje i onda se slika zaledi malo pocrni i izbaci error evo i screenshoota: http://img413.imageshack.us/my.php?i...5213742xl1.png ![]() ![]() ![]() obozavam HC modove vecinom igram na Game Zone hrvatski HC TDM ![]() igra je zakon zato pomagajte ako boga znate ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 | |
Premium
|
Citiraj:
ugasjio sam vatrozid na testu je sve zeleno pb pokusavam updatat svaki dan ali nema vise verzija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
allo ekipa!! novi sam u forumu tako da sve vas pozdravljam!! sta mislite jeli mogu normalno pokrenut igru Call of Duty 4MW!? hvala!! mashina mi je:AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-64 2.20 GHz Memory 2GB RAM ATI Mobility Radeon HD 2600 i koristim Vistu!! Zadnje izmijenjeno od: AnTe007. 31.08.2008. u 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Probaj..........
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|