|
![]() |
#3482 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() P.S. Totalna klasika za ovaj forum, ako nije po volji idemo odmah osobno. Gubljenje vremena i živaca... Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 09.04.2014. u 12:22. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3483 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne bi rekao da ManU može preživjeti večeras bunkerom kao zadnji puta.. Pitanje je samo kad će pasti prvi gol. +kiša je u minhenu. Bit će se teže braniti. ![]() Večeras Bayern i Barca idu dalje.. |
![]() |
![]() |
#3484 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3485 |
Guest
|
Nije to onaj Atletiko sa Falcaom..ofenzivni, brzi,,oaj bunker će riješit barcelona. A ako ne uspije regularno, bit će 2 penala i gotova stvar ![]() |
![]() |
#3486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Madridista
Jao majko ,jesmo li prošli! Sada je decima sigurna,jer ovih godina su igrali odlično ,pa zalegli. Sada su banana,i budu osvojili. Nitko ne govori od ovih"ljubitelja" da je Real jučer igrao bez dvojice najboljih,jer recite kaj hočete al bez Kristiana i Juniora Real nema agresivnosti,a Junior je najbolji lijevi bočni na svijetu,i samo ga ozljede zezaju konstantno.Kada je odigrao sezonu kao prije dvije godine Real je pomeo primeru. Jedino me muči kaj dok je ovaj Zidane u Realu ,Benzema je siguran ,a čovjek pogađa svaku desetu.Treba se riješit njega i Pepea,i dopeljat Vidala da pomogne Modriću u vezi,jer su ovi neki definitivno letve! Drugi problem je kaj je na Real takav pritisak konstantno,da im se odsjeku noge u bitnim tekmama,pa jučer su samo dvije lopte pogodile napadače u petu odostraga,kao da gledam treću ligu. Neka Faca,neka pate,imam feeling da budemo uzeli sve ove sezone! Hala Madrid! I ajmo u finalu na mourinha! |
![]() |
![]() |
#3488 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Coentrao je prica za sebe,sumnjam da ce ga bit sljedece sezone,Marcelo je izmislio lijevog beka za njega... Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3489 | |
Premium
|
Citiraj:
A gle,netko mora i za one separatiste navijat.A budemo ih pitali drugu srijedu. |
|
![]() |
![]() |
#3490 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 |
Premium
|
Ako budu igrali kao jucer,da.Al mogu oni dobro odigrat i mislim da kad imaju dan ,nemre ih nitko dobit.A moras priznat ea je i Barca ove godine igrala katastrofalno ,pa su odigrali protiv Reala vrhunski.Ma ok mi je Anchelotti kao tip ,al ne volim kad Real nakon vodstva odmah ide igrat bunker,kao da gledam juventus. |
![]() |
![]() |
#3492 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() imao je i bayern veselje prošle godine kad je izgubio od arsenala kod kuće pa su svejedno svojili LP,jedna utakmica nije mjerilo ![]() ![]()
![]() |
#3493 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Barca ce proci. Atleticu nisu trenirali Diega Costa i Arda Turan, vjerojatno nece veceras nastupiti. Nama fali Pique i Valdes, sreca Bartra igra dobro a i Pinto nije los. ![]() U drugoj utakmici prolazi Bayern. ![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Nesto citam u sportskima da ce martino gurnut messija skroz desno i igrat 4-3-3- sa fabregasom kao laznom devetkom. Na taj nacin zeli mu dat vise prostora jer su ga ovi u zadnjih par tekmi potpuno neutralizirali. Naravno, ocekuje se i nesto od neymara. Sve u svemu bit ce zanimljivo, volio bi da prodje barca ali nece mi bit mrsko kako god zavrsi. Sto se tice druge tekme, bayern gotovo pa sigurno prolazi. Ko sto negdje procitah, tesko ce man u sa posjedom lopte od 25 % i bez rooneya napravit dobar rezultat u minhenu |
![]() |
![]() |
#3497 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
martino je debil, forsira neymara desno, umjesto da ga stavi na prirodnu poziciju, ovaj eksperiment bi ga mogao skupo kostat... Messija treba ostaviti kao laznu devetku, ubaciti jebenog sancheza desno, i igrati sa cesc/iniesta/busq ili xavi/iniesta/busq u sredini. kreten
#3498 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
i beg to differ! ![]() sigurno pratiš barcu ove godine, je li se slažemo da su najučinkovitiji u 4-4-2 formaciji, s messijem i neymarom naprid?
#3499 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nikako, 2-3-2-2-1 ![]() Klasicna tika taka koju je pep njegovao, neznam cemu drkanja sad i mjenjanja sistema koji se uci godinama kroz masiju. -------Pique--Mascherano------- Alves------Busqets----------Alba -------Xavi----------Iniesta----- Sanchez-------------------Neymar --------------Messi-------------- I onda se opet mogu igrat klasicnih trokuta, sa trazenjem zadnjeg pasa ( citaj igra koju Hamdo prezire ![]() I sjeti se prijasnjih godina koliko su puta Alves/Alba znali ostajati sami kad 2 krilna igraca zbiju obranu jednog do drugog, i onda duga lopta Xavija/mascherana preko svih i odjednom je bek u 1on1 poziciji gdje moze sutirati ili vratiti kvalitetnu povratnu loptu. Koliko puta si to vidio otkad je ovaj šabi trener? A ovaj kreten od martina ne zeli da mu igraci igraju presiroko jer zna da nemaju skok igru, ko da su prije nabacivali na messija, nije on jebeni benteke... Blah, samo se nazivciram ![]()
#3500 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zbog te igre koju prezirem ne znam kaj da gledam večeras. ![]() ![]() Jučer sam paralelno gledao Chelsea i Dortmund...uživancija! ![]() ![]() Zapravo sam siguran da Barcu neću gledati pošto mi ne treba to živciranje kad se počnu valjati i lamatati rukama. ![]() |
![]() |
![]() |
#3501 |
Premium
|
pa nije martina bezveze brazilski izbornik proglasia punoglavcem koji svojim 'taktičkim zamislima' ubija fluidnost igre... ![]() sistem koji spominješ gore na papiru izgleda jako dobro, praktični problem je na desnoj strani na kojoj se čak i s sanchezovim ulaskom u sredinu stvara slobodan prostor koji alves onda koristi za odašiljanje lopti s čudnom balistikom... ne sumnjam da će atletico igrat isti vrag ko i u prvoj na nou campu, sredina i posjed biće opet barcini...traženje zadnjeg pasa mora bit žustrije nego prošli put, kad su tek nakon neymarovog gola zgurali atletico u kazneni poput hrpe zbunjene dječice... a Hamdo se može živcirat koliko oće, ovo će večeras bit generalna proba za eventualno polufinale s londončanima aka autobus all over again ![]()
#3504 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Draga mi je Barca, ali forza atleticooo! Da barem oni prodju kad vec dortmund nije ![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Guest
|
Atletiko ide punom parom naprijed. Ima Barca sreće da nije 3:0 već. Bayern ne pokazuje, ama baš ništa. Jedna kontra MU, nažalost nije prošla- |
![]() |
#3506 |
Premium
|
ima neko hd stream..? ovaj koji gledan je živi očaj... p.s. zamalo 2:0 :/
#3508 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3510 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
ma kako god da zavrsi ostaje cinjenica da je pep uspio syebat i unazadit bayern. po meni su daleko od proslogodisnje igre... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|