|
![]() |
#3482 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
S obzirom na iskustva korisnika Agrama sve me strah u kakvom ce mi se stanju vratiti...
|
Oglas
|
|
![]() |
#3484 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3485 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nažalost da. Samo moj savjet je da odeš tamo (naravno ako si iz ZG) i da pitaš na licu mjesta jeli to meh kvar koji pokriva jamstvo ili ne, da se ne dogodi da ti ga raskupusaju i onda vele "ne ne, to ste vi sjebali, nije rma" i onda ti ga zatvore kao od kolege MeanBossa ![]() |
![]() |
![]() |
#3486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Rodakova Xperia M4 Aqua stara dva mjeseca stvara probleme. Uzasno lose cuje sugovornika tijekom razgovora i obrnuto. Jedva ga se cuje sta prica. Takoder mobitel ne zvoni kad ga netko zove, samo vibrira. Ista stvar je i kod vibera i whatsapp-a. Donio ga je meni, naravno prvo sam mu pojacao sve do kraja, pogasio power saving opcije al problem je i dalje prisutan. Onda sam odlucio napravit tvornicki reset. Nakon toga je sve radilo kako treba ravno dva tjedna. Do sada sam ga 4 puta resetirao na tvornicke postavke. ![]() Uvijek radi super dva-tri tjedna i opet se pojavi isti problem pa ga resetiram i tako u krug. ![]() - Najnoviji software je gore. - Sim karticu je dobio novu kad je uzeo mob jer ide nano-sim. - Nema sd kartice. - Ubio sam sve "visak" aplikacije ( od vipa itd ). - Instaliran je samo whatsapp i viber. - Zvucnik je ispravan. - Mikrofon je ispravan. Ima netko ideju prije nego ga posaljem na servis? |
![]() |
![]() |
#3487 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš pokušati flashati neki drugi soft, ali bojim se da neće pomoći niti je to tvoj problem. Po meni, definitivno je zreo za reklamaciju pa neka na servisu kemijaju sa softverom.
#3488 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3489 |
Premium
|
Ispravno razmišljanje. Ne zaboravi ga dobro uslikati sa svih strana i neka ti prilikom preuzimanaj daju potvrdu da nije oštećen.
#3490 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3492 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3493 |
Premium
|
Pojavilo se par fotki Z5. http://www.xperiablog.net/2015/08/27...era-confirmed/
#3494 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Uz nedaću malo poguljene stražnje strane kod kamere sad mi se odlijepila prednje gornje staklo. pas mater sretnu... Sve me strah odfurat onim diletantima u Agram, pa da mi još više skenjaju ljepotana...
#3495 |
Premium
|
A čuj, na tebi je izbor - popravak u garantnom roku sa upitnim posljedicama ili popravak u vlastitoj režiji i trošku uz mogućnost gubitka garancije. Ja bih uvijek izabarao prvu opciju uz osiguranje - hrpa fotki mob sa svih strana i što većim macro zoomom (poželjno da se na fotkama vidi datum slikanja) + pismena potvrda da o pregledu moba od strane servisa priliko preuzimanja.
#3497 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Fakat sam mislio dat svoj Z1 + 400kn za novi zapakirani Z3 no sad vidim da ne da nema šanse nego nema ni teorecke šanse. Samo tu na forumu koliko se Z3C raspada ![]() Imamo novi naziv za ove razljepljujuće: Z3C PCE Edišn ![]() E Sony Sony... vjerojatno su zvali iNew da ih pitaju s kojim ljepilom su keljili ekrane na V3 uređajima. |
![]() |
![]() |
#3498 |
našikan pravim haos
|
Stigla OTA.....factory reset prije il nakon apdejta? EDIT: Brko,kolko sam gledato tu i po XDA to je mana samo Z3C....Z3 nema tog felera sa staklom. Sad cemo vidjeti u drugom OTA apdejtu dal će se staklo odeljepit ![]() |
![]() |
![]() |
#3499 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Bome, ja sam bio odradio dvostruki flash na z3, uz wipe cache i dalvik, zagrijao se fino, što nije ni čudo(griju se svi tako) ,ali nema nikakve hw greške . Štoviše, ko iz dućana je. (doduše imam lagani ocd što se tiče paženja mobitela ![]() |
![]() |
![]() |
#3501 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3503 |
Premium
|
Fak.. Z3 se kod ovoga zagrijao, ali maltene isto kao što su se grijali i mako i sgs3. A bome 2 puta je zaredom rebuildao cache. |
![]() |
![]() |
#3506 |
Registered User
|
Ma ja sam svog feniro kad se utopio u Uni pa ništ čudno. Zato me i frka servisa jer da odbiju opet bi moro platit, ovak ću uzet zadnji panel i prednji+zadnji adhesiv i sam keljit, gledam po jutubu pa nije to kvantna fizika. Inače staklo ko staklo, odlično je, čitam ljudi se žale da im pukne al moj je pado i razbijo se pa nije puklo, jedino šta sam nekak zgrebo samo ono staklo od kamere, ostatak stakla okolo nije ni dirnut, ko nov, za ne povjerovat...
#3507 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo ja kupia mobitel (preskupo) sony-ericsson xperia mini pro 2. Vjerovao sam da je mobitel odključan a tako je bilo i navedeno u oglasu. Dodjem doma da isproban kad ono zaključan na t-com mreže. Jel moguće taj mob besplatno odključati u t-centru, napomenuo bi da nemam račun od kupnje |
![]() |
![]() |
#3509 |
Premium
|
XZ5/c/Premium http://www.xperiablog.net/2015/08/30...all-its-glory/
#3510 |
Registered User
|
Navlažio sam se kad sam vidio ![]()