|
![]() |
#3481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Jel vam to dolazi OTA update? Vidim na Sammobile da Kitkat redovno dolazi na S4 Mini, a na Active jako slabo. Ne kužim taj potez Samsunga, S4 Active do nedavno flagship (odnosno uz bok S4), a sad Mini dobija updateove prije. ![]() |
![]() |
![]() |
#3482 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Ja sam cekao ota jer nisam nikad ni pokusao na neki drugi nacin osim sonyjevog pc suitea |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3486 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Trebala bi mi preporuka mjesta za kupovinu vanjskog ekrana za S4 i9500, eBay ili kod nas, samo da kvaliteta nije losa. Na ebayu je prevelika ponuda i razlika u cijenama i nemam pojma sta valja a sta ne... Jel ima negdje da se bas originalni zamjenski dio može kupiti? |
![]() |
![]() |
#3487 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kakav je ovo danas update od 218 mb dosao za S4 Roto sam ga towelrotoom na 4.4.2 pa neznam jel smijem samo presibati preko tako rotanog,posto dolazi KNOX 2.0 sa updateom
#3488 |
Premium
|
Originalan zamjenski ti samo ovlašteni servis ima, svi ostali zamjenski proizvodi su lošije kvalitete... |
![]() |
![]() |
#3490 |
Ili jesi ili nisi
|
Samo staklo bi trebalo zamjeniti, ne lcd. Ima li toga kod nas odvojeno? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Jutros se probudim, i vidim da mi je puknut ekran na note2. Tanka cra na vrhu ekrana točno po sredini. Zaista mob nikad nije pao, samo u torbici nošen. Postoji li teoretska šansa da je ovo tvornička greška i da mi priznaju pod jamstvo? |
![]() |
![]() |
#3492 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Imaš za kupiti staklo cca 100kn kod nas, preko ibeja i jeftinije. Ali je problem to zamijeniti pa čak i naći nekoga tko će ti to zamijeniti. Staklo je zaljepljeno cijelom površinom na ekran i ispod toga je odmah digitizer, odnosno touchscreen. Odljepiti to bez da oštetiš digitizer i lcd je veliki skill i dosta je riskantno. Možeš probati, ali čisto sumnjam |
![]() |
![]() |
#3493 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemogu naci na S5 kako iskljuciti zvuk fotoaparata (kad opali sliku). Gledao sam pod opcijama kamere i u zvukovima, al nisam nasao.. |
![]() |
![]() |
#3494 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.wirefresh.com/how-to-defi...omment-page-1/ Nemam S5 ali bi ti možda pomoglo... |
|
![]() |
![]() |
#3495 |
Ili jesi ili nisi
|
|
![]() |
![]() |
#3496 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako se na S5 uključi GPS? Vidim da ima switch 'Lokacija', ali nigdje ne vidim GPS kao na starijim modelima. I glupo je što mi neće refreshat weather widget na home screenu bez uključenog tog switcha.
#3497 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3498 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#3499 | |
Premium
|
Citiraj:
http://deviceguides.vodafone.ie/web/...gps-on-or-off/ |
|
![]() |
![]() |
#3500 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Weather widget ti se ne zwli refreshati jer mu je po defaultu namjesteno da te zica trenutnu lokaciju. U postavkama widgeta to iskljuci i namjwsti fiksnu lokaciju i to je to. Inace gps ti je po novom "lokacija" cini mi se. |
![]() |
![]() |
#3501 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3502 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Koristim Galaxy Nexus i gore je cyanogenmod 10.2.1 (version 4.3.1). Dogada mi se da dok je upaljen internet wifi/3g da sms ne stizu ili zadnju poruku baci u neki loop pa mi stigne 3-10 istih poruka u 10-ak minuta, a ja sto saljem ne stizu izvjesca tj uopce poruka ne ode. Preporuka za neki drugi mod ili ima rjesenja za ovo? |
![]() |
![]() |
#3503 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#3505 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Upravo skidam novi OTA update ( S4 i9505 LTE ). Novo je KNOX 2.0, Kids mode, poboljsanje performansa i UI promjene. |
![]() |
![]() |
#3506 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#3507 |
Premium
|
Upravo se instalirao, uredaj se cini fluidniji. KNOX mi ne treba kao ni Kids mode ( odmah sam ga disable-ao ). Manje UI promjene, takoder sucelje kamere je nesto drugacije. Vidjet cu kroz par dana kakva je baterija. Takoder nema vise GPS ikone, sad pise location.
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 07.07.2014. u 14:46. |
![]() |
![]() |
#3509 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego imam "problem". Svi screenshotovi su mi postali mutni. ![]() EDIT: SS je dobar kad ga posaljem na komp ili na drugi mob, samo je u galeriji zamucen. O.o |
|
![]() |
![]() |
#3510 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam koristio nikad kameru dok je mob bio na punjaču, tako da to nisam primjetio. Da, i meni su isto dosta loše kvalitete. Ali samo dok gledam u galeriji. Ako gledam u ovoj aplikaciji, onda je sve ok. Probaj počistiti cache (meni se sad neda ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|