|
![]() |
#3482 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel to zbilja onda takva boja ili namjerno izazvan backlight bleeding? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3484 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Složi si potpuno crnu sliku u toj rezoluciji na kompjuteru i prebaci na mob pa provjeri, ali mislim da je to fjučr, a ne bug. |
![]() |
![]() |
#3485 |
system kaiser
Datum registracije: Dec 2008
|
Moze netko reci koji je originalni CID na HTC (One) kod Vip-a? Nisam siguran ali mislim da je 'HTC__032'. Moze netko potvrditi? Thx Edit: evo nasao gdje sam zapisao... 'HTC__032' je sigurno.
<FLEET> </FLEET> cat.7 - where crosstalk is not an issue anymore. Zadnje izmijenjeno od: _saiko. 25.12.2013. u 20:04. |
![]() |
![]() |
#3486 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Hvala na odgovorima, Kad stavim potpuno crnu sliku sve je ok nama nikakvog odsjaja. Može li objašnjenje što je to FJUČR? Nadam se da je to onda ok, iako neide mi u glavu zašto su to tako napravili, moram priznat da me pomalo izluđiva jer izgleda ko greška. |
![]() |
![]() |
#3487 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3488 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3489 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3490 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3494 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Procurile specifikacije M8 - Snapdragon 800, 2Gb rama, 5" 1080p, KK, Sense 6. Ljudi su razočarani jer su očekivali nešto jače/novije. https://twitter.com/evleaks/status/418804925548613632
#3495 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ljudima treba dat nešto drugo, nešto divlje... |
![]() |
![]() |
#3496 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
a nema jace.. To je to.. Ceka se noviji chip 805 ili koji vec, ali ce tek izaci kada izdaju novi mob. Ja bi si pozelio 4,7-5" ekran "bez ruba", dual core (intelov ako moze) sa nekom nabrijanom grafom da sve glatko ide a ne trosi struje, bateriju od bar 3000mAh, amoled ekran,2 gb rama i boom sound naravno.. Pa i nisu mi neke zelje.. Quadovi i octa corovi me ne zanimaju.. |
![]() |
![]() |
#3497 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3498 |
Premium
|
Nisam ljubitelj HTCa, ali moram reci da specifikacije nisu na razini buduceg flagshipa obzirom da na trzistu vec postoje mobiteli istih karakteristika. Snapdragon 805 bi bio realnija i ocekivanija opcija.
#3499 |
Guest
|
|
![]() |
#3500 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3501 |
Premium
|
Od flagshipova se uvijek očekuje da budu brži, jači, veći... od trenutnih uređaja na tržištu. M8 to nije. Osim toga, kad su flashipovi u pitanju, cijena je nebitna stavka jer znaš da ćeš za njega morati prodati bubreg.
#3502 |
Guest
|
Pa iskreno. Poanta jačih proceva je da slabije operacije obave brže, na manjem clocku i sa manjom potrošnjom. Vrtiti na S600 S800 nešto kaj jede CPU i GPU sa upaljenim ekranom. Bye, bye battery life pa imao ti motorolu sa 3xxx+ mAh baterijom. Od Flagshipova se očekuje da kad izađu budu među najjačima, a jači od prošlogodišnjeg modela istog proizvođača. Ovo to ostvaruje kaj god ti mislio. Uostalom, nije CPU tu bilo kakav pokazatelj. Malo bolja kamera, dodaj bateriju, storage removable i imaš odličan korak naprijed. (karikiram) |
![]() |
#3503 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A pričate o tome kao da su to sigurne specifikacije. Procurile na twitteru, neš ti pouzdanog izvora. |
![]() |
![]() |
#3504 |
Premium
|
Meni bi bilo dovoljno da poprave boljke HTC One, naročito kameru da dovedu na vrhunsku razinu, dovedu veličinu max na razinu HOX-a sa većim ekranom i uzimam. Preskočio sam HTC One jer me moj HOX još dobro služi, ali uskoro će preći 2 godine starosti što bi u mobitel godinama bilo 60. ![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Premium
|
Po meni, HTC ima malo previše boljki/falinga zbog kojih im prodaja ne ide. Ovo je moje osobno mišljenje ili bolje reći zapažanja, bez namjere flejmanja. 1. nomenklatura - zna li netko u tom HTC-u brojati više od 1? HTC One porodica: One, X, X+, XL, Mini, Max, S, V, XC, SC, VX, ST,... Full originalno. Pa se ti snađi. Da mi prodavač to počne recitirati, vjerojatno bi mi slijedeće pitanje bilo: "Šta imate od Sonyja/Applea/...?" 2. preklapanje modela - zamislite da vam netko ponudi dva mobitela od istog proizvođača, hardverski praktički identična za istu cijenu s time da jedan ima sd slot i promjenjivu bateriju, a drugi nema. Kojega biste uzeli? http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5537 3. manjak modela - fale mid range modeli, nekakav nasljednik One S modela u X/S/V liniji. Dovoljno dobar da vrti najnovije aplikacije i igre, a opet dovoljno jeftin da si ga možeš priuštiti. Ovako ima low end Desire liniju i high end One. 4. manjak sd slota - lakše je kupca oderati za preskupu dodatnu memoriju nego staviti sd slot u kojeg će staviti jeftinu mem. karticu. Rikne mob - odu slike u 3pm. 5. kamera - koliko god UltraPix kamera bila dobra po noći, toliko je slaba (u odnosu na konkurenciju) po danu. Osim toga, ljudi se pale na velike brojke, a ona ima 'jadnih' 4MPix kakve su imali mobiteli prije 5g. I sad ti objasni Average Joeu da je njen pixel k'o tacna za čevape. A ni pouzdanost joj nije jača strana - stalno neki bugovi i kvarovi. Ili rikne kompletno ili daje neke čudne slike u rasponu od žute do lila dominirajuće boje. Napravi hebenu UltraPix kameru sa >10Mpix! Ugledaj se na Nokijinu PureView - super fotke i MPix na bacanje! 6. sudski procesi - HTC redovito puši na raznim sudovima i to uglavnom od Nokie. Apple i Samsung imaju vlastitu koljažu i prepucavanje, ali obzirom da su antipodi sa brdom obožavatelja i hejtera, to ide u prilog prodaji. HTC se zamjerio praktički najpozitivijem brandu u toj branši i to mu ne ide u prilog. 7. marketing - katastrofa Vjerojatno bi se tu dalo napisati još toga (npr. visoke cijene), ali mislim da je i ovo dosta.
#3506 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
A tek da vidite kako htc izgleda iznutra. Onaj koji slaze te mobitele je debelo na necemu. Kao da je netko na pocetku izmislio neki layout,i onda sve naknadno krpano i dodavano zbrda zdola. Jedan sitan primjer je dodavanje crne folije po rubovima lcd-a gdje se spaja s touch screenon da bi sprijecili probijanje svjetlosti. Brdo zica i flat kablova koji povezuju gornji i donji dio telefona. Izvana su skoro pa najljepsi,iznutra uzas. |
![]() |
![]() |
#3508 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Glavni razlog su updejti koji su me odbili od HTC-a, a i bilo kojeg drugog proizvođača. Google i Moto jedini koji ostaju u igri za mene i to samo zbog redovnih updejta. |
![]() |
![]() |
#3509 |
Premium
|
Nevidim da je update bio problem za HTC One (4.1 -> 4.2 -> 4.3 i najavljen 4.4), a nije niti za HOX (4.0 -> 4.1 -> 4.2). |
![]() |
![]() |
#3510 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
HTC mobiteli
Updejtova ima ok. Nije bas da stalno trebamo updejtove,nijedan brend nije bas jako brz. Evo kitkata e nema ga nigdje kod brendova. Nisu ni toliko potrebni ti updejtovi. Ma izvana su super,iznutra ionako neces gledat mob ![]() Imaju i drugi brendovi probleme naravno,S4 ima velike probleme s baterijom,napuhne se nakon par mjeseci koristenja. Ali HTC kao brand je dosta pao u zadnjih godinu dvije jer ne nudi nista osim lijepog izgleda. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 04.01.2014. u 17:38. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|