|
![]() |
#3482 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3483 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
On igra tu igru 16 sati dnevno. Bilo ko sa malo talenta i bistrine u glavi bi vec imao vrhunski gear da toliko igra. Malo ih je koji to mogu ili zele a jos manje koji ce sve to jos uploadat na youtube. vsync je iskuljucen, svakav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3484 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3486 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
DPS, DPS, DPS. Svega ostalog imas i vise nego dovoljno, ali DPS ti je kriminalno nizak. Kako pise da imas 53% crit chance siguran sam da je to dok se sharpshooter stackao, pa bi bilo bobro vidjeti koliki je na 100% crit chance kada se sharpshooter full nastacka. Koliko se sjecam kada sam krenuo Inferno imao sam nekih 60-65k sa full sharpshooterom. Usporedbe radi, s ovim statsima sam zavrsio Inferno: 31,5k HP 3500 armor 450 all ressistance 39% dodge (1900 DEX) 106k DPS sa SS Kao sto vidis, statsi su to negdje ili gori od tvojih, ali DPS je puuuuuno veci. Vidim da ti je DEX strasno nizak. Takodjer, ne vidim DPS samog weapona, ako je ispod 1k DPS to je negdje gdje mozes dodta dobiti. Morat ces nafarmat love ako ne budes imao srece sa dropom weapona. Sinoc sam lurkao AH i vidim da se vec za 1-2mil golda da ubost stvarno sasvim dobar bow sa socketom. Trebao bi i Crit Damage dici negdje do 250% s obzirom da koristis xbow. I s obzirom da si dosao na Inferno gdje ce ti Smoke Screen postati najbolji prijatelj probaj navuci Max Discipline na 45+. To ide preko chesta i quivera koji imaju Max disc na sebi.
![]() |
#3487 |
Guest
|
ah dobro , to je to. Znači , farmanje za oružje. Dex uz put preko itema. |
![]() |
![]() |
#3488 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sinoć sam i ja uspio umlatit diabla i to solo sa svojim starim barbom.. Barb. 26k life, 18k dps, armor 10k i resist all 800 sa war cry.. Wizz mi je preslab za diabla, a za WDa koji je brutalan nemam checkpoint.. uglavnom komedija kako sam diabla mlatio pa sigurnuo 40min.. Dakle, može se i sa slabijim likom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Evo ljudi malo sam mislio,theorycrafto..p materine... i imam par pitanja/ideja. E sad vi meni recite zast to nebi funkcioniralo ![]() 1) Blacksmith/Jeweler craftanje... dali se to isplati i moze li se kako zaradit il je bolje farmat/preprodavat na AH. Gledam i cini mi se da samo relativno mos craftanjem legendarnih koji imaju kolko-tolko fixne statove. A sto je s gemovima? Jel ima tu kruha ili samo dropovi? 2) Magic find! Jel ga furate i kako? Ukljucen u gear ili switchate? Koristite makro il rucno? Kolko ga imate? Onda jedna fix idea ![]() a ostali normalni gear.Tako ovi nebi morali switchati i mogu samo udrit a ovaj im pomaze kolko moze. Recimo 400mf na /4 je opet 100mf + valor buff 75% = 175mf konstantno svi... Naravno sto vas je manje moguce to bolje jer se dijeli s manje...kad bi mogli 2 idealno ali bar 3. Misljenja? 3) Gdje farmate? Koji act/dio acta? Koliko vas izade run vremenski i kakva bude zarada? S kojim likom farmate? Ja sam nekako gledao odmah poslije Siegebreakera onaj tower pa do Azmodana.Ima dosta elita+tu i tamo chestovi i 2 bossa ukljucena za valor buff extra drop. Jedino je malo mal prostor pa zezniti pack moze zagorcat zivot ali inace kad se ocisti moze se kitat ukrug. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.07.2012. u 22:23. Razlog: razbijen layout |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3491 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo moj 1-2-3. Igram monka. 1) Craftanje Cista kocka, isplati se craftati lvl62 armor sa 6 atributa. Najbolje beltove/shoulders i sl. gdje nisu nužni neki atributi ( nitko ne želi čizme bez move speeda ili rukavice bez AS/CRIT i sl) 2) Furam 175 unbuffed i farmam act2 s monkom. Osjeti se bolji drop, pogotovo ako s exploding palmom uspijem pobiti vise elitova odjednom = profit (po 6-7-8 zutih). Swapanje mi kvari igru, a nisam bas toliko slabiji s MF gearom. 3) Act2 cijeli. Cistim malo sporije nego act1, ali bolji dropovi i puno vise packova. Rutina je Black canyon i povezane pustinje, road to A.... , onda desolate sands i ciscenje 2-3 pecine. U act3 sam jako spor i znam poginuti.
![]() |
#3492 |
Guest
|
Farmam od zadnjeg "heart of sin", zadnjeg poglavlja na actu 3 do azmodana i natrag, dignem 100 000 zlatnika . Težina hell naravno. MF furam na templaru koji hoda samnom. Kovač? Ma loto...doslovno. Da ne govorim da treba nać ili kupit recepte.. |
![]() |
![]() |
#3493 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve je to ok ali ako mislis farmat heart of sin i imat MF trebat ces potrosit 100njak milja golda za gear. Rade slozi nesto sa cime ces to ocistit sto sigurnije i sto brze i zaboravi na MF jer je tu igra vec dosta teska. To je meni sad glavna ruta i mozes si skombinirat 5 laksih packova i azmija za kraj ili mozes ic na cijeli ali racunaj da ces naletit na bar jedan bad ass pack sa puno iznenadenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Guest
|
zbog cijene popravka, do kupovine "pravog" geara uopće nema potrebe srljat na farmanje inferna. Više se isplati "nalupat" 5 x nephalem valor i šeću po hellu. Govorim o goldu. Za iteme se treba strpit za inferno. |
![]() |
![]() |
#3498 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
poz svima u temi prvo ![]() ovo mi je dropalo juce act1 inf. pa posto sam jos novi u svemu i nemam para, hehe pitam dali ovo vrijedi cemu? http://us.battle.net/d3/en/item/zunimassas-attunement (acc. sam dobio sa barbarom 60 lvl) igram jos wiz i DH ,ucim se na njima ![]() E da gdje je najbolje farmat gold, koji nivo i koji act? thx Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 26.07.2012. u 00:40. Razlog: link |
![]() |
![]() |
![]() |
#3500 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Farmanje: - ako nemam vremena onda imprisoned angel (warden/butcher run u act1) - ako imam vremena onda Siegebreaker ili Heart of Sin ili oba zaredom ovisi o vremenu - nekad kada sam stvarno dobre volje odem pocistiti vecinu Act1 (zone gdje ima dosta elita) Act2 mi je nekako iritantan i manje vise mi se neda po njemu farmat. Act4 se ne isplati jer je dosta tezi od Act3, a isti su dropovi. Plus kao zona Act4 mi je uzasan. Vise volim ici u grupi zato jer mi je kajtanja puna kapa vise. Imam Wizzarda u Act3 i Deamon Huntera koji je zavrsio Inferno i valjda sam se nakajtao za 3 zivota. U grupi ne moram kajtat okolo i to mi je onako olaksanje. Mana grupnog igranja za Act3 je to sto je vecina ekipe u public gameovima morona koji leavaju na prvom nezgodnom packu. Mislim ono - koji kreten moras biti da joinas Heart of Sin public game i ocekujes da ce ici smooth, pa na prvom gadnom packu leavas jer si jadan 2 puta poginuo. Cim ides na Heart of Sin unaprijed znas da ce te docekati barem jedan pack Hulking Phasebeastova koji su gadni bez obzira koje affixe dobiju. Ako nema srece biti ce ih i nekoliko kroz cijeli quest. Da ne spominjem lashere koji su luda zabava ako si ranged i slicne nevolje, da ne spominjem uzasno ogranicen prostor i sl. i sl. Cim joinas public game na Heart of Sin znas da ce se ginuti sve u sesnaest i onda ako na to nisi spreman nemoj se niti joinat. I onda uleti Deamon Hunter koji nema Smoke Screen i slicni i nakon sto pogine 2-3 puta (a ono majstore kako si mislio ne ginuti na tom questu bez SS) - leave game.
![]() |
#3501 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3503 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Dakle moze se? ![]() ![]() Kolika je razlika A2 i A3? I ima li smisla smanjit dps i dignut life/armor all res? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3505 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Količina HP ti je odlična, no mislim da se isplati imati 10k HP manje i još nekih 15-20k DPS više sa buffom jer ako ti ne umlatiš sve pred sobom opet će te dotući macolama ![]() -- Što se farmanja tiče, najbolje mi je sad uzeti DH i act1 na public jer imam 75k DPS buffed (crit hit dmg 220%) što se da još dosta povećati sa odgovarajućim ringovima i amuletom ![]()
![]() |
#3507 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.07.2012. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Premium
|
Pa bas i ne. Ne znam, valjda jer ni ne stignu do njih kad listaju ili sta ja znam. Opcenito su level 63 i 62 dropovi u zdanje vrijeme totalna debilana. Nemaju veze sa nicim niti nikome nebi koritili za nista. Prije sam bar znao dobit dobar 62 ili 61 sa nekom logikom ali ovo sad je debilana. Olaksali su igru ali sjebali dropove, ne kolicinski, nego tako. Rasprodo sam sve za lovu, uglavno stari dropovi i sad je ostala sam gomila prstenja i amultice i koje oruzje a ovo kaj pada je zali boze vremena. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.07.2012. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
S istim problemom prodaje itema se i ja susrećem. Za gold mogu prodati samo ako stavim <10k, i to onda odu brzinom munje. Drage volje ću udomiti neko prstenje ako ne znaš kuda s njima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|