Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2012., 23:20   #3481
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
jel ti možda adaptive sync globalno upaljen?
Staro 25.07.2012., 00:28   #3482
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jbg da ne radim i imam godina ko on i ja bi to imo ak ne i bolje kao i mnogi ovdje. Ovak za 2,3 sata igranja dnevno mogu uzet cak i neku lovicu i imat pristojan gear za razonodu i lagano faramanje.

Nego jer je vama igra lockana na 60 fps. Prije nije bila a sad nikako iznad, ne sad nego vec neko vrijeme?
koliko se ja sjećam ne znam dal sam vidio tu ikojeg barba sa 80k dps-a. čovjek zna znanje. to je činjenica. a i očito živi od toga pa ono...
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.07.2012., 01:04   #3483
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
On igra tu igru 16 sati dnevno. Bilo ko sa malo talenta i bistrine u glavi bi vec imao vrhunski gear da toliko igra. Malo ih je koji to mogu ili zele a jos manje koji ce sve to jos uploadat na youtube.

vsync je iskuljucen, svakav.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2012., 14:09   #3484
7carlos6
Premium
Moj komp

7carlos6's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ha ha, napokon pogodak. Prije par dana našao sam hlače sa 200 vitality , 160 inteligence + 2 socketa. Stavio sam početnu cijenu 1k, pola sata prije kraja aukcije zadnja ponuda je bila 2500000.Maloprije se spojim, i imam što vidjeti

7carlos6 je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2012., 14:25   #3485
ivan77
Guest

što sad , kako najbolje dalje? Armor, res, HP? Evo me na infernu act 1.
  Reply With Quote
Staro 25.07.2012., 15:35   #3486
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
što sad , kako najbolje dalje? Armor, res, HP? Evo me na infernu act 1.
DPS, DPS, DPS.
Svega ostalog imas i vise nego dovoljno, ali DPS ti je kriminalno nizak.
Kako pise da imas 53% crit chance siguran sam da je to dok se sharpshooter stackao, pa bi bilo bobro vidjeti koliki je na 100% crit chance kada se sharpshooter full nastacka. Koliko se sjecam kada sam krenuo Inferno imao sam nekih 60-65k sa full sharpshooterom.

Usporedbe radi, s ovim statsima sam zavrsio Inferno:

31,5k HP
3500 armor
450 all ressistance
39% dodge (1900 DEX)
106k DPS sa SS

Kao sto vidis, statsi su to negdje ili gori od tvojih, ali DPS je puuuuuno veci.
Vidim da ti je DEX strasno nizak. Takodjer, ne vidim DPS samog weapona, ako je ispod 1k DPS to je negdje gdje mozes dodta dobiti. Morat ces nafarmat love ako ne budes imao srece sa dropom weapona. Sinoc sam lurkao AH i vidim da se vec za 1-2mil golda da ubost stvarno sasvim dobar bow sa socketom.
Trebao bi i Crit Damage dici negdje do 250% s obzirom da koristis xbow.

I s obzirom da si dosao na Inferno gdje ce ti Smoke Screen postati najbolji prijatelj probaj navuci Max Discipline na 45+. To ide preko chesta i quivera koji imaju Max disc na sebi.
Staro 25.07.2012., 15:49   #3487
ivan77
Guest

ah dobro , to je to. Znači , farmanje za oružje.
Dex uz put preko itema.
  Reply With Quote
Staro 25.07.2012., 17:10   #3488
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Sinoć sam i ja uspio umlatit diabla i to solo sa svojim starim barbom.. Barb. 26k life, 18k dps, armor 10k i resist all 800 sa war cry.. Wizz mi je preslab za diabla, a za WDa koji je brutalan nemam checkpoint.. uglavnom komedija kako sam diabla mlatio pa sigurnuo 40min.. Dakle, može se i sa slabijim likom..
Staro 25.07.2012., 17:15   #3489
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ja ga umlatio sa samo 300 resista i 25k dmg brzinski. 3 beserka i sitno..
Staro 25.07.2012., 20:24   #3490
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Evo ljudi malo sam mislio,theorycrafto..p materine... i imam par pitanja/ideja.
E sad vi meni recite zast to nebi funkcioniralo

1) Blacksmith/Jeweler craftanje... dali se to isplati i moze li se kako zaradit il je bolje farmat/preprodavat na AH.
Gledam i cini mi se da samo relativno mos craftanjem legendarnih koji imaju kolko-tolko fixne statove.
A sto je s gemovima? Jel ima tu kruha ili samo dropovi?

2) Magic find! Jel ga furate i kako? Ukljucen u gear ili switchate? Koristite makro il rucno? Kolko ga imate?

Onda jedna fix idea . Sta mislite jel bi funkcioniralo da igrate u grupi i 1 nagruva magic find sto vise moze(neki ranged ofc,a i jos moze bit koristan)
a ostali normalni gear.Tako ovi nebi morali switchati i mogu samo udrit a ovaj im pomaze kolko moze.
Recimo 400mf na /4 je opet 100mf + valor buff 75% = 175mf konstantno svi...
Naravno sto vas je manje moguce to bolje jer se dijeli s manje...kad bi mogli 2 idealno ali bar 3.
Misljenja?

3) Gdje farmate? Koji act/dio acta? Koliko vas izade run vremenski i kakva bude zarada? S kojim likom farmate?
Ja sam nekako gledao odmah poslije Siegebreakera onaj tower pa do Azmodana.Ima dosta elita+tu i tamo chestovi i 2 bossa ukljucena za valor buff extra drop.
Jedino je malo mal prostor pa zezniti pack moze zagorcat zivot ali inace kad se ocisti moze se kitat ukrug.
To bi bilo sve

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.07.2012. u 22:23. Razlog: razbijen layout
Hellhound je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.07.2012., 22:19   #3491
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Evo moj 1-2-3. Igram monka.

1) Craftanje
Cista kocka, isplati se craftati lvl62 armor sa 6 atributa. Najbolje beltove/shoulders i sl. gdje nisu nužni neki atributi ( nitko ne želi čizme bez move speeda ili rukavice bez AS/CRIT i sl)

2) Furam 175 unbuffed i farmam act2 s monkom. Osjeti se bolji drop, pogotovo ako s exploding palmom uspijem pobiti vise elitova odjednom = profit (po 6-7-8 zutih). Swapanje mi kvari igru, a nisam bas toliko slabiji s MF gearom.

3) Act2 cijeli. Cistim malo sporije nego act1, ali bolji dropovi i puno vise packova. Rutina je Black canyon i povezane pustinje, road to A.... , onda desolate sands i ciscenje 2-3 pecine. U act3 sam jako spor i znam poginuti.
Staro 25.07.2012., 22:53   #3492
ivan77
Guest

Farmam od zadnjeg "heart of sin", zadnjeg poglavlja na actu 3 do azmodana i natrag, dignem 100 000 zlatnika . Težina hell naravno. MF furam na templaru koji hoda samnom. Kovač? Ma loto...doslovno. Da ne govorim da treba nać ili kupit recepte..
  Reply With Quote
Staro 25.07.2012., 23:02   #3493
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Evo ljudi malo sam mislio,theorycrafto..p materine... i imam par pitanja/ideja.
E sad vi meni recite zast to nebi funkcioniralo

1) Blacksmith/Jeweler craftanje... dali se to isplati i moze li se kako zaradit il je bolje farmat/preprodavat na AH.
Gledam i cini mi se da samo relativno mos craftanjem legendarnih koji imaju kolko-tolko fixne statove.
A sto je s gemovima? Jel ima tu kruha ili samo dropovi?

2) Magic find! Jel ga furate i kako? Ukljucen u gear ili switchate? Koristite makro il rucno? Kolko ga imate?

Onda jedna fix idea . Sta mislite jel bi funkcioniralo da igrate u grupi i 1 nagruva magic find sto vise moze(neki ranged ofc,a i jos moze bit koristan)
a ostali normalni gear.Tako ovi nebi morali switchati i mogu samo udrit a ovaj im pomaze kolko moze.
Recimo 400mf na /4 je opet 100mf + valor buff 75% = 175mf konstantno svi...
Naravno sto vas je manje moguce to bolje jer se dijeli s manje...kad bi mogli 2 idealno ali bar 3.
Misljenja?

3) Gdje farmate? Koji act/dio acta? Koliko vas izade run vremenski i kakva bude zarada? S kojim likom farmate?
Ja sam nekako gledao odmah poslije Siegebreakera onaj tower pa do Azmodana.Ima dosta elita+tu i tamo chestovi i 2 bossa ukljucena za valor buff extra drop.
Jedino je malo mal prostor pa zezniti pack moze zagorcat zivot ali inace kad se ocisti moze se kitat ukrug.
To bi bilo sve

Sve je to ok ali ako mislis farmat heart of sin i imat MF trebat ces potrosit 100njak milja golda za gear. Rade slozi nesto sa cime ces to ocistit sto sigurnije i sto brze i zaboravi na MF jer je tu igra vec dosta teska. To je meni sad glavna ruta i mozes si skombinirat 5 laksih packova i azmija za kraj ili mozes ic na cijeli ali racunaj da ces naletit na bar jedan bad ass pack sa puno iznenadenja.
Staro 25.07.2012., 23:09   #3494
ivan77
Guest

zbog cijene popravka, do kupovine "pravog" geara uopće nema potrebe srljat na farmanje inferna. Više se isplati "nalupat" 5 x nephalem valor i šeću po hellu. Govorim o goldu. Za iteme se treba strpit za inferno.
  Reply With Quote
Staro 25.07.2012., 23:21   #3495
7carlos6
Premium
Moj komp

7carlos6's Avatar

Trebam savjet. Isplati li se dati 8 milja za ovaj mač. Trenutno imamo ovo koplje s desne strane.

Staro 25.07.2012., 23:24   #3496
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Bas i ne 3,4 da ali 8 ne..
Staro 25.07.2012., 23:25   #3497
7carlos6
Premium
Moj komp

7carlos6's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Bas i ne 3,4 da ali 8 ne..
hvala, i dalje ću bockati kopljem
Staro 26.07.2012., 00:40   #3498
pacijent
Premium
Moj komp

pacijent's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
poz svima u temi prvo

ovo mi je dropalo juce act1 inf. pa posto sam jos novi u svemu i nemam para, hehe pitam dali ovo vrijedi cemu?

http://us.battle.net/d3/en/item/zunimassas-attunement

(acc. sam dobio sa barbarom 60 lvl) igram jos wiz i DH ,ucim se na njima

E da gdje je najbolje farmat gold, koji nivo i koji act?

thx

Zadnje izmijenjeno od: pacijent. 26.07.2012. u 00:40. Razlog: link
pacijent je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 02:14   #3499
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
evo i mojih statsa, za one koji kažu da se casual igranjem ne može.
da napomenem da je uglavnom vecina itema selffound a sve sto sam nasao sam gurao u RMAH.

b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 09:42   #3500
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Farmanje:

- ako nemam vremena onda imprisoned angel (warden/butcher run u act1)
- ako imam vremena onda Siegebreaker ili Heart of Sin ili oba zaredom ovisi o vremenu
- nekad kada sam stvarno dobre volje odem pocistiti vecinu Act1 (zone gdje ima dosta elita)

Act2 mi je nekako iritantan i manje vise mi se neda po njemu farmat.
Act4 se ne isplati jer je dosta tezi od Act3, a isti su dropovi. Plus kao zona Act4 mi je uzasan.

Vise volim ici u grupi zato jer mi je kajtanja puna kapa vise. Imam Wizzarda u Act3 i Deamon Huntera koji je zavrsio Inferno i valjda sam se nakajtao za 3 zivota. U grupi ne moram kajtat okolo i to mi je onako olaksanje.

Mana grupnog igranja za Act3 je to sto je vecina ekipe u public gameovima morona koji leavaju na prvom nezgodnom packu. Mislim ono - koji kreten moras biti da joinas Heart of Sin public game i ocekujes da ce ici smooth, pa na prvom gadnom packu leavas jer si jadan 2 puta poginuo. Cim ides na Heart of Sin unaprijed znas da ce te docekati barem jedan pack Hulking Phasebeastova koji su gadni bez obzira koje affixe dobiju. Ako nema srece biti ce ih i nekoliko kroz cijeli quest. Da ne spominjem lashere koji su luda zabava ako si ranged i slicne nevolje, da ne spominjem uzasno ogranicen prostor i sl. i sl.
Cim joinas public game na Heart of Sin znas da ce se ginuti sve u sesnaest i onda ako na to nisi spreman nemoj se niti joinat. I onda uleti Deamon Hunter koji nema Smoke Screen i slicni i nakon sto pogine 2-3 puta (a ono majstore kako si mislio ne ginuti na tom questu bez SS) - leave game.
Staro 26.07.2012., 10:40   #3501
ivan77
Guest

jel ovo daje na vrijednosti nešto..level reqierment reduced by 14 ?

Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 10:48   #3502
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

ne jer su statsi očajni. Da uz ovaj +vit imaš i +xxx od bar 80 onda bi bilo kul.
Staro 26.07.2012., 13:45   #3503
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Usporedbe radi, s ovim statsima sam zavrsio Inferno:

31,5k HP
3500 armor
450 all ressistance
39% dodge (1900 DEX)
106k DPS sa SS
Hmmm, Imamo gotovo potpuno iste statse, osim sta ja imam all res izmedju 220 i 280 cca.. I malko veci dps

Dakle moze se? Vecinom farmam act1, jer mi se cini ok omjer kolko se moram trudit i koliko umiram, tj ne umirem i lagano je A2 me malo zivcira jer do sad nisam imao neki ok drop tamo a naravno vise se umire.. S nekim ok tankom ce biti lakse

Kolika je razlika A2 i A3? I ima li smisla smanjit dps i dignut life/armor all res?
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 17:02   #3504
ivan77
Guest

nema se još za bow ..al evo posložio sam malo lika. dex nabio , dps skoro dupli.
jel ovo ok za ACT 1 inferno?

Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 17:16   #3505
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Količina HP ti je odlična, no mislim da se isplati imati 10k HP manje i još nekih 15-20k DPS više sa buffom jer ako ti ne umlatiš sve pred sobom opet će te dotući macolama

--

Što se farmanja tiče, najbolje mi je sad uzeti DH i act1 na public jer imam 75k DPS buffed (crit hit dmg 220%) što se da još dosta povećati sa odgovarajućim ringovima i amuletom
Staro 26.07.2012., 19:44   #3506
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
nema se još za bow ..
A kakav ti je ovaj xbow koji imas? Kolko para imas za potrosit?
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2012., 23:36   #3507
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ne znam vise sta da mislim o ovom. Imam jos gomilu level 53-56 prstenja sa genijalnim affixima ali i brutalnom malim levelom..

Ovi kaj sad padaju 60, 61 i 62 su smece totalno i dobit pravi je ko izvuc bingo.

Ovi su kao malo jaci level.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.07.2012. u 23:50.
Staro 26.07.2012., 23:39   #3508
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Prodaj za pare, nitko neće kupit?
Staro 26.07.2012., 23:53   #3509
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Pa bas i ne. Ne znam, valjda jer ni ne stignu do njih kad listaju ili sta ja znam.

Opcenito su level 63 i 62 dropovi u zdanje vrijeme totalna debilana. Nemaju veze sa nicim niti nikome nebi koritili za nista. Prije sam bar znao dobit dobar 62 ili 61 sa nekom logikom ali ovo sad je debilana. Olaksali su igru ali sjebali dropove, ne kolicinski, nego tako. Rasprodo sam sve za lovu, uglavno stari dropovi i sad je ostala sam gomila prstenja i amultice i koje oruzje a ovo kaj pada je zali boze vremena.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.07.2012. u 23:59.
Staro 27.07.2012., 00:07   #3510
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

S istim problemom prodaje itema se i ja susrećem. Za gold mogu prodati samo ako stavim <10k, i to onda odu brzinom munje.

Drage volje ću udomiti neko prstenje ako ne znaš kuda s njima
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno