|
![]() |
#3451 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako slučajno netko ima problema sa prekidima muzike na Androidu, moguće riješenje: http://forum.xda-developers.com/show...5#post12547525. Naime postoji neki tweak kojim se povećavao read cache na SD kartici sa 128 kb na 16x veću vrijednost. Dosta devova voli ovaj tweak ugurat na custom ROM-ove što se kod nekih mobitela i mSD kartica manifestira sa problemima u slušanju muzike. Konkretno na mom slučaju sa IDEOS-om, 1024 kb je granična vrijednost za read cache. Iznad toga radi probleme. |
![]() |
![]() |
#3452 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja imam na x10 sa tim problema , cekirat cu ![]() sam neznam koji da skinem ima ih 4 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3454 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam to ručno mijenjao (kao što piše na threadu: /sys/devices/virtual/bdi/179:0/read_ahead_kb) sa QtADB-om i onda testirao sa SD Tools. Fora je što tool može pokazati veliko ubranje pristupa kartici, koje zapravo nije realno jer sa ovim tweakom povećavamo buffer. Upravo zbog toga se kasnije javljaju problemi koje je tutix spomenuo. Malo povećati ima smisla no paziti da se ne pretjera ![]()
#3455 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zaboravio spomenut, imate i alat za to - SD Speed Increase. Zahtjeva naravno root ovlasti i omogućava da vidite na koliko je cache podešen, a onda možete i podesit na neku vrijednost od 128 kb do 4096 kb. |
![]() |
![]() |
#3457 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3460 |
Guest
|
Bok, susjed je kupio HTC Wildfire S, pa ga zanima na koji je način najbolje ubaciti HR menu u mob ? putem one aplikacije sa marketa ili neki custom ROM sa hr menuom ? Hvala ! |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko se ja sjećam, bilo je govora da će podrška HR jezik biti defaultno uključeno u GB. Neka malo počačka po mobu.
#3462 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ili nek svakako skine onda tu neku aplikaciju na marketu (?), a ne ne bzvz stavljat custom rom.. |
![]() |
![]() |
#3463 |
Guest
|
|
![]() |
#3466 |
Guest
|
|
![]() |
#3468 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Upravo sam danas dobio novu Xperiu mini, koja masinica mala, cudo ![]() Preporuka svima koji zele od mobitela da ima sve mogucnosti kao bilo koji (ekranom) veci smartphone ali u manjem simpaticnijem (anti bloketa) "paketu". Unikat na trzistu. Po meni je mobitel brutalno jeftin s obzirom na ono sto nudi, samo 1480 kn (nov iz ducana, otkljucan na sve mreze, garancija 2 godine). |
![]() |
![]() |
#3470 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() BAs me zanima pro verzija. To bi mogao biti dobar mob za one koji vole mali mobitel s fizickom tipkovnicom |
|
![]() |
![]() |
#3471 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovaj novi model ima velicinu ekrana kao X8/W8 ali je opet cijeli manji. Osobno ne volim mobitele koji novi kostaju 4000 Kn i velicine su milka cokolade, tako da mi je ovaj taman ![]() Vidim da opet ima neku EISA nagradu kao prosli x10 mini. @DiRT Ima full tipkovnicu kako god ga okrenes... iako se moze u okomitom polozaju kad ga drzis staviti da bude ona "zbijena" po starom sistemu. |
![]() |
![]() |
#3472 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() EDIT: E to nisam znao, tj nisam gledao po netu. Al fala, ako ima onda je pravi stroj. ![]() Da, sad sam pogledao na netu i vidim da stvarno ima full keyboard. Eh, šteta što nije izašao pol godine ranije, uzeo bi ga 99%. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: DiRT. 09.09.2011. u 20:21. |
|
![]() |
![]() |
#3473 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#3475 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Na galaxyu s2 mi se pojavila ogrebotina od kojih 0,5cm na ekranu, nebi bio problem da se zorno ne vidi na upaljenom ekranu (otprilike kao bad pixeli)... Neznam dali se to nekako da popravit? Stari Desire mi je pao valjda 100 puta u godinu dana, ekran niti jednu jedinu crtkicu, galaxy s2, u mjesec korištenja, nijedan pad.... i vec sranje, ne kužim |
![]() |
![]() |
#3478 | |
Premium
|
hvala, budem pogledao.... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3479 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Bio sam vec napomenuo da je staklo na sgs2 puno puno osjetljiviji. Nakon par dana koristenja vec sam vidio par crtica koje se na sgs 1 nisu vidjele ni nakon 6 mjeseci koristenja. Valjda pogorsali kvalitetu stakla uz losiji wifi u odnosu na sgs1. |
||
![]() |
![]() |
#3480 |
Premium
|
Onda ne preostaje niš nego kupiti neku foliju (zaštitu)... mislio sam naručiti onu ZAGG al navodno nije dobra za s2 .... Jer se može di u ZG kupiti neka dobra, da ne daje onaj šugav osjećaj pod prstima ... I pročitao sam da se kao ogrebotina onda nebi smjela više vidjet... jer to istina ak zna neko? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|