|
![]() |
#3451 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ista stvar je, ja upravo probao. Imam i na mobu i na kompu sad ak se brat hoće igrati dok mene nema ![]() Usput, danas mi bio dobar dan, pala dva set itema tak da sam bar malo sretan ![]()
![]() |
#3452 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ja na jedno vrijeme odustao od igre (previše vremena ulupao ionako u ovaj trading simulator, 250+ sati), nasreću imam bolje stvari za igrati trenutno... Možda eventualno ove dane da dignem Wizza na inferno i to će biti to za jedno vrijeme, čeka se release Torchlighta 2 i Path of Exile ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3453 |
Avocado
|
Samo danas mi ide, nikako da mi padne neki pošteni item, nadograđujem opremu tako da mi ekipa s kojom igram donira jer sve što nađem je slabije od mojeg. Sad sam stao sa monkom sa samo 27k HP i ako si dignem to za 10k padne mi dmg na 10k DPS sa 17k trenutnih. Nikak na zelenu granu ![]() Jesi ti tražio natalya set ili tko je to bio?
![]() |
#3455 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Pitanjce: lova koja se zaradi na RMAH može se koristit samo za kupnju Blizzardovih digitanalnih proizvoda? Ili mi može sjest na račun u banci, kao svaki normalni prihod? ![]()
![]() |
#3457 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Imam Deamon Huntera s kojim sa zavrsio Inferno i nemam bas previse motiva s njim igrati osim tu i tamo pokoji farm run. Imam Wizzarda koji je u Act3 Inferno, ali nije mi vise previse zabavan za igrati. Odlucio poceti dizati barbariana i plan mi je s njim opet ubiti Diabla na Infernu ![]() Za sad je super zabavan za igrati i prakticno neranjiv (ok, dobar dio toga je sto za razliku od vecine koja na low lv koristi 14 DMG socket u weaponu ja imam 65 LoH), ali koliko sam vidio dosta ekipe wajna da je na Infernu tezak dok se ne skupi bijesna oprema. Za sada je lv33, Nightmare Act1. Imam par pitanja za iskusne Barbariane, pa ako se nekome da odgovoriti, Znam da sam napisao "wall of text" sa gomilom pitanja, pa ono - ako netko ima vremena "nacrtati" sta treba za Barbariana na Infernu. Napomena da planiram igrati defanzivno/tenk style, znaci one-hander + stit sa naglaskom na "survivability", a ne na velike brojke koje lete po ekranu. Pitanja: 1. Damage converted to Life - znam da je u Inferno ovo reducirano za 80%, ali zanima me da li se ovo odnosi samo na iteme ili i na skillove? Koliko vidim Barbarian ima nekoliko abilitya/runa koje damage pretvaraju u healing, pa me zanima da li se redukcija odnosi i na abilitye ili samo na dio koji dolazi od weapona 2. Build - planiram igrati "defenzivan" build, znaci one-hand + sword. Vec sada igram tako iako bi na ovim nizim tezinama i DW radio bez bada, ali zelim od pocetka igrati kako planiram na Infernu. Takoder, planiram ici na nacin prezivljavanja, dakle da me mobovi tesko ubiju, a ne da ja njih brzo ubijem. Za gledanje velikih brojeva koji lete po ekranu imam Deamon Huntera, s Barbarianom zelim drugaciji pristup 3. Prioritet statsa - kojim prioritetom (i eventualno target vrijednosti) trebam gledati statse na: a. weaponu b. stitu c. arrmoru 4. Statsi za Act2, Act3 i Act4 Inferno - koliko kojeg stata (HP, DPS, armor, all ress, crit chance, crit damage, life on hit...) treba imati kao minimalne vrijednosti? Koji je njihov priotitet? 5. DPS weapona - koji je neki minimalni DPS na weaponu na koji bi trebao ciljati 6. Tip weapona - s obzirom na Weapons master koji je tip weapona najbolje koristiti? Da li se s obzirom na gore navedeni playstile Weapon Master na Infernu koristi? 7. Follower - koji je najbolji follower za gore navedeno? 8. Affixi - koji su najgori (najtezi) Affixi na Elitama za Barbariana? Dakle, jedan tank Barbarian koji prelazi na prezivljavanje, a ne brzim nukanjem mobova. S Wizzardom i Deamon Hunteroma sam se nagledao velikih brojeva i nakajtao mobova do besvijesti. S Barbarianom bi volio da se mogu s mobovima tuci "face to face" bez da me polome u par sekundi. Unaprijed hvala.
![]() |
#3458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ides....to se zove temeljitost hehe ![]() imam barbara i da ti budem iskren nemam pojma pola ovih stvari kaj pitaš...ono kaj znam ti mogu odgovoriti u dvije rečenice ![]() Iteme sam slagao na foru: LOH, ALL RESS, ARMOR, VIT, STR... E sad na actu 2 imam oko 1000 all reza, oko 35k hp, 7k amora i oko 9k dmg...što bi se reklo za silu....ono u COOP-u tenkam bez pol frke iako poludim kad se ekipa joina i svi poumiru a ja i dalje tenkam bez nekakvog jakog dmg....ali mi je guba za razliku od DH di imam oko 80k dmg ali umrem cim me neko pogleda. 1H weaponi sa LOH-om su skupi za popizdit....furam oko 850dmg sa 200 loh-a opet slabo za silu ali kostao me neku siću...inače 1 henderi sa preko 1000 i nekih 400-600 loha idu i preko 10 milja koje nedam (nemam). Followera ne koristim jer odmah zamre....sad ako ti je ovo kaj pomoglo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 23.07.2012. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3459 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
1. isplati se samo ako igras ofenzivan build. kad radis 100k dps, onda se 0.6% (toliko ispadne 3% nakon inferno penala) itekako osjeti 2. Build - sword and board se isplati samo dok nemas dovoljon dobar gear za dual wieldanje. meni je osobno lakse sa 8k armora, 800 resist nego sa 11k armora, 1k resista i shieldom. 3. a. weapon: crit dmg, str, loh b. stit: %block, all resist, %life c. armor opcenito: all resist > str > vit 4. za act 2 gledaj 15-20k dps i 600 all resista za ugodno farmanje. za act 3 sa shieldom ti treba bar 8500 armora i 850 resista i svakako bar 25-30k dps 5. gledaj da imas bar 800 dps na oruzju. od statova gledas crit dmg, str i socket 6. za weapons master gledaj da bude u najboljem slucaju sjekira kao optimalni omjer izmedju base dmg/atk speeda 7. Follower - enchantressica. daje 15% flat armor bonus i 3% attack speeda, bonusi koji ostaju cak i kad follower crkne. 8. najgore je uglavnom shielding jailer i sve sta ostavlja ona smeca po podu u kojima ne mozes stajati (desecrate recimo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3460 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za barba je najbitniji odabir skilova i prema tome se prilagodi i build. Moja komb, Frenzy + side arm za jedan na jedan. Ovo jako pomaze kod bossova i skracuje posao. Leap + iron impct, 300% armor na 4 sekunde nakon pada. Dobro dode jer je lik te 4 sek gotovo neunistiv. Bez leapa ne mogu uopce zamislit igranje jer kad pocnu sa arcane laserima u ogromnim kolicnama... revenge + retribution 286% dmg i vraca 5% od ukupne kolicine heltha po hitu. Sa ovime se radi najveca steta i vraca najvise zdravlja. U komb sa beserkom se radi i po 300k+ na vise neprijetelja stete i vrati se i skoro 70k zdravlja po spinu u coporu neprijatelja. war cry + impunity, 50% all res. Nema se kaj rec Furious charge + dreadnought. Vraca 8% po hitu i radi skoro 200% vecu stetu. Primarno defanziva ali i ofenziva. Moze vratit ogromnu kolicinu zdravlja i obicno ga stedim dokle god mogu. Beserk + insanity. 100% dmg +25% speed itd. Stedim za elitu. Sa 15k je gotovo svaki zavrsen do bar dve trecine u tih 15 sec. Kad se ubije prvi onda je sve puno lakse. Sa 800+ LoH se moze stajat tih 15 sec ispred skoro svakog elitea na 3cem aktu. Na ovakvom buildu je najbitnija kolicina zdravlja pa onda resisti kojih je oko 500 dosta pa onda dmg. Ja igram sa 14, 15k i to mi je optimalno. Kod odabira oruzja trazim vita 200+. str 200 + i socket. Sve ostalo je bonus. Takva recimo 700 dps sablja moze bit jaca od mnogih 850 dps +. Build koji ide 1h za co-op i dual ili 1h solo. Switcha se u sekundi kao i 140% MF ili speed + nesto crit ch i dmg komb.. Sa ovim igram Heart of sin sa minimalnom kolicnom pogibanja i relativno brzo. Moze i na 4ti ali kad tam dode teska komb onda postane pakleno tesko. ![]() Mane su premali block, sto me narocito kosta na 4tom i volio bi physical res imat nesto veci. Sa gemovima mogu jos popravit dmg i malo vita ali ne treba. Meni je su najgore illusionist komb i to kad svaki ima arcane i one vatrene kugle kaj skinu 50% armora pa onda veliki eliteovi sa extra speedom jer oni rade ogromnu fizicku stetu. Otiso bracer za 21 euro. Zezno sam se jer sam mislio ostavit otvoreno jer bi iso i za 30+. Nema veze prodo jos jednu sjekiru za 10 pa sam na istom. U deset dana 70 eura nije lose. Ugl lot od prije mjesec dana. Sad pada samo smece, Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.07.2012. u 17:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3463 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam tek lvl 59, uz malo sreće večeras lvl 60. Na prvom charachteru. Act III hell. Tak ti je eto kad imaš malo dijete ![]()
![]() |
#3464 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3466 |
Avocado
|
Ja evo dižem drugog lika na 60lvl, DH. Koliko god jaki xbow bili, čini mi se da sam jači s nečim što brže napada, ala luk ili 1h bow, pogotovo kad imam lightning elemental arrow zbog AoE. Inače me dosta brzo ubiju na hellu... Sa gearom za do 59lvl koji mi je lik trenutno imam 65k DPS buffed (sharpshooter, neki xbow sa socketom i 850dps + 70% crit) što počisti u single playeru gotovo sve isprve ![]() Nikak taj level dobiti, valjda imam 3h igre na hell težini u raju i nikak ![]()
![]() |
#3467 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Na Infernu su ti obvezni Smoke Screen i Preparation inace neces dugo zivjeti. Ja imam 32k HP i 450 all ressistance i mogu izdrzati jedan-dva udarca, ako su neki bezvezni mobovi moze i koji vise. Na Act3/4 najcesce je vec i drugi udarac koban. Elite - jedan prezivim, drugi mozda. Uglavnom, trebas imati HP i all ress da mozes izdrzati jedan slucajni udarac, za sve ostalo tu je Smoke Screen ![]() Za weapon ciljaj neki 1000+DPS sa socketom i u socket ubaci Crit gem. Ako malo lurkas po AH moze se naci povoljna kupnja. Nemoj dati vise od 2-2,5mil golda jer se vec sa takvi weaponom ocisti Inferno. Nadji dobar quiver sa minimalno slijedecim statsima - +9 Max Discipline (10 je pozeljno), 7% crit (ako ima vise jos bolje) i DEX sto moze vise. Sve ostalo sto bude na njemu je dobro doslo. Probaj nabaviti chest sa 7-8 Max discipline, te all ress, dex i vita sto moze vise. Ciljaj da ti je max discipline ukupno negdje iznad 45, sto vise to bolje. Uz Sharpshooter gledaj da natrpas Crit Damage sto vise moze. Kada otvoris fight sa 100% nastackanog Crit Chance i uz visoki Crit Damage prva dva attacka (koristis najveci damage attacke) izvuku osmijeh na tvoje lice ![]() Samo pazi da nisu Reflect Damage mobovi jer bi mogao sam sebe ubiti P.S. Hvala svim gore Barbarianima na savjetima ![]()
![]() |
![]() |
#3468 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3472 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Magarac, vrlo je vjerovatno da je bug user.. Posto i sam imam wizza znam kako se to radi.. ![]() U Coopu nitko nemože igrati bez bilo kakvog barba ili Monka koji će zadržati ekipu elite bar na tren.. jedino ovi cheateri koji koriste bugove i šetaju se kroz igru kao bogovi.. Wizz je stvarno dobar lik, ali nije ni blizu WDu.. Sa DH i Wizzom se sve svodi na hit and run.. WD nemora bježati a za barba da negovorim.. Uff nisam vidio ovaj post gore za wizza, još gledam kako sam loš danas sa wizzom.. ![]() Znači riješili su problemcic.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3475 |
Guest
|
dovedite barem 2 lika na lvl. 60 , DH nek bude za farmanje a recimo monk ili barbarian za igranje. Po meni logično rješenje u ovoj igri. |
![]() |
![]() |
#3476 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3478 |
Guest
|
nije mi jasno jel ima kakav fora da se lika "progura" kroz normal? Igrat sa 3. likom normal je dosadno i prelagano |
![]() |
![]() |
#3480 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jbg da ne radim i imam godina ko on i ja bi to imo ak ne i bolje kao i mnogi ovdje. Ovak za 2,3 sata igranja dnevno mogu uzet cak i neku lovicu i imat pristojan gear za razonodu i lagano faramanje. Nego jer je vama igra lockana na 60 fps. Prije nije bila a sad nikako iznad, ne sad nego vec neko vrijeme? Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.07.2012. u 22:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|