|
![]() |
#3422 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3425 |
Avocado
|
![]() |
#3429 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ma ja vec lagano sizim, skoro na svakom serveru cheateri ili wallhack ili aimbot ili oboje. S tim da je sad aimbot postao profinjeniji, ili se barem meni tako cini. sada ili nema vise autolock po cijelim ekranu, nego mora biti nisan u "blizini" protivnika, recimo u krugu cca 1-1.5m, jer kad kasnije gledam replay svoje smrti, kad tip ima nisan blizu mene odmah me locka na glavu, ali ako je netko od mojih u blizini i skine ovog koji je mene ubio, ne skace mu nisan sa mene na mog suigraca, nego mora prvo odvuci nisan i onda mu tek locka. Ili ima neka varijanta da se napravi bind, pa mu aimbot nije stalno upaljen. valjda da ga se odmah ne skuzi.ili se binda aimbot on/off. U svakom slucaju kolicina cheater se opasno povecava, admine sve manje vidjam po serverima. i lagano mi je glupo vise igrat.
![]() |
#3430 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3431 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa odavna su u aimbotove ugradili opciju da prilikom pucnja odmah ugasis i aimbot. bas ta spika s bajndanim gumbom. i to je doslo ako se sjecam kad je na scenu dosao pb. neznam, no ako kaj ne kuzim, onda su to pateticari koji koriste aimbot ili bilo kakav oblik cheata...jedino ceg se sjecam kad sam varao je kad je jednu dobru mackicu trebalo skinut na pokeru..no, mislim da je i kuzila da se vara...bilo je preocigledno..a njoj je bio PB iskljucen bas tu vecer ![]() ![]() ![]() ![]() neznam, no nakon tisuca sati uz fpsove, covjek se navikne i prestanes kukat da su svi chifutari.pogotovo kad furas pozitivan K/D skor. jebe mi se onda jel ko vara jer ionak ubijem vise nego pogibam. stoga..samo dajte..chifutari..a ja si lijepo otvaram zlatne kozice za moje puskice..i to bez tih pederskih fora...meni dobro..a vama?
![]() |
#3434 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3436 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() uostalom proviri malo po cbu po banovima u našoj ljubljenoj zemlji i okolici Upravo to, keyevi su jeftini pa za neke vrijedi riskirat, dok ide ide, dok ga se ulovi, novi nick i guid i boli ga k
![]() |
![]() |
#3438 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ima, ali ih ima toliko manje nego na onim ne-originalnim da je to zanemarivo Ja evo otkad imam origigi, nekih pola godine, nijednom se nisam požalio na nekoga sa WH ili aim-om, to naravno ne znači da se nisam susreo sa njima, vjerovatno i jesam, ali nisam registrirao
![]() |
![]() |
#3440 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#3442 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
itko uspio postaviti vlastiti "kućni server" koji ide na Internet i da se može par frendova spojit? Radio po uputama koje našao na netu (proslijedio portove, ubacio .cfg fajl, poštimao, pokrene se konzola i kada se probam spojiti preko konzole u multiplayeru naredbom "connect moj_IP:28960" zablokira na Synchronizing game settings... i nakon minutu-dvije -> Timed Out, ako idem tražiti server pojavljuje se samo na Local, zašto ne pušta na Internet, problem portovi?) EDIT: uspjelo na local preko Hamachija, sve radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 06.08.2008. u 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
imam jedno pitanjce nekad davno kad sam ulazio u cod4 mi je istu sec uslo a sada moram cekat pol minute dok on ude. zna li netko u cem je problem i kako to rijesit? dali je mozda do defragmacije diska jer mislim da mi je tada pocelo to stekati |
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
/
|
@srle, croi1 da, bilo je postavljeno u postavkama "Internet" ali je ipak prikazivao pod local. nego, drugo pitanje, kako ubaciti custom mapu na vlastiti privatni server? gledao nešto sa usermaps folderom i tak nekaj al ne kužim skroz ili pak ne želi je učitati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 |
/
|
uspio pomoću ModernRcon-a ubaciti custom mapu ali uvijek javlja jedno te isto - "Couldn't load image 'loadscreen_mp_athena' "? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|