|
![]() |
#3421 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Stvarno kajla, sta se tih Aimbotova tice ![]() ![]() Nerazumijem se u chitove, ali jucer mi je netko objasnio da ne postoji nikakav čit koji boosta health, meni se nekad jednostavno čini da ima masa ljudi koji koriste takvo nesto, jer ga napunim s pol sanzera iz thompsona a on i dalje trci.... i naravno jos me i ubije u medjuvremenu ![]()
![]() |
#3422 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Da li bi mi netko htio nacrtat kaj se je dogodilo, tko je dobio opomenu i zašto?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Nego kakav je to los aimbot?! Pa ako imas aimbot onda moras biti kralj u svakom gameu, a ne se vucarati po sredini : suicide . Kao sto rekoh dok ne izadje neki posteni premaz/namaz/flaster/patch za CoD2, ja se odričem CoD2 servera, al lijepo je vidjeti da se zabavljate i ucite, keep up the good work! : cheers2
![]() |
![]() |
#3424 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3425 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3426 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ahhha, sad mi je jasno, a ja se drogiram sa špekom i kobasima i zalijevam to sa gemištima i nije mi jasno kak sam uvjek zadnji. A tak nadrogiran smlavim i supermena i betmena i ninja kornjače .....
![]() |
#3429 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dečki, oćemo neki klan osnovati...?? malo sam si razmišljao...ima nas fakat dosta, a bome ima i dosta dobrih, pače odličnih igrača... server imamo, možemo vježbati kad hoćemo i koliko hoćemo...kaj mislite...?? još da netko smisli neko dobro ime i idemo se malo natjecati... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3432 | |
Premium
|
Citiraj:
nego sam mislio si fino osnujemo klan i bok...pa možemo i na neka natjecanja, zakaj ne...jer fakat imamo dobre igreče...: goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() pa jesmo kao klan, ali neslužbeno...mogli bi službeno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#3435 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Malo guglaj pa nađeš dobre klanove pa vidis di imaju public servere pa pristojono pitaš jel smiješ ući i ako vele da, spremi se vrijeme provoditi u respawnu ![]() Jedan od klanova koje ja posječujem na javnim serverima - samo za ilustraciju ima ukupno 13 svojih servera ![]() Mi smo se krenuli igrat za razonodu i zahebanciju a ne da samo ginemo - to je frustrirajuče. Možemo razbit nekog kao onog sa linksovog foruma ali klan.....: nono :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
Premium
|
Ja se slazem sa madmaxom u onome dijelu kojemu iznosi nezadovoljstvo javnim blacenjem nekoga bez dokaza. Mislim ljudi, mozete snimati sve pa snimajte i dostavite dokaze jer glupo je svako malo bacati sumnju na nekoga bez dokaza. Mislim da cete se sloziti da to nije fer prema nikome. A onaj kome dokazemo neka bude zauvijek izbacen sa servera. Ja pocinjem snimati od sutra pa sve dok ne dođe zaštita, ne zato jer ne vjerujem drugima nego zato da uvijek mogu dokazati svoju cistocu ali i mozebitnu krivnju drugoga.
![]() |
#3441 |
Archangel Of Light
|
Evo upravo sam procitao post od MaD Maxa i krenuo napisati isto sto je napisao Andeo.... Ja vjerujem da medju nama zasigurno ima koji chiter, ali stvarno je bezveze blatiti nekoga bez ikakvih dokaza!! Jedno je kad kazemo da je Rak chiter i zajeb....., a drugo kad se nekoga ovako direktno optuzuje bez ikakvih dokaza (makar nama ti dokazi nisu poznati)... Na taj nacin ja mogu reci da je bilo tko na serveru Chiter (tko mozda nije), ali post ce biti pobrisan za cca 30min ili brze... Ali ako administrator izjavi da je netko chiter i ne podastre nikakve dokaze, mi bi svi to trebali uzeti zdravo za gotovo??? Ne vidim razloga tome.... NHF... protiv nikog ne mislim nista lose, administratori tu i jesu da obavljaju neki posao... Ali red je ipak red, a po meni nekakav prikaz dokaza bi prilikom ovakve stvari, stvarno bio u redu... Pozdrav!
![]() |
#3442 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
U tom pogledu sam miran ![]()
![]() |
#3443 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ni med cvetjem ni pravice,kazuje stara narodska..... neznam kako vama,meni je osobno glupo i isprazno uopce pomisljat na neku vrstu varanja,kad si sa svojom ekipom.. s druge strane,niko nemoze znati koji je razlog da netko Cheat-a.... ne prozivam i ne osudujem nikog bez valjanog razloga,isto tako bi bilo u redu da se ubuduce takve prispodobe,naravno uz valjani dokaz o varanju automatski bana sa servera i prekrizi,mislim, pa ideja Naseg servera je bila: samo nas,bez CHEATERA,ekipa,nasa pravila i mape... i kaj bude sad? trakavica kao i na drugim serverima.. podrzavam admine i moderatore na serveru u teznji da iskorjene cheatanje ,ali ujedno trazim da se isto tako nama ostalima servira valjani dokaz,a sve u duhu demokracije i dogovora da se netko ne optuzuje bez valjanog dokaza o nedjelu... my 5 lipa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo slazem se sa mitzekom... Na dozi je bilo totalno rasulo, konstantno neki cheateri. Ne vidim niti sam ikad vidio zadovoljstvo u koristenju cheatova, ustvari to ubija svaki pojam za uzivanjem u bilo kojoj igri. Zato smo i uzeli nas server da toga nebude. A ova optuzba me je stvarno raspi**** i nisam mogao vjerovati kad sam to citao... Mislim ono, platio sam 50kn unaprijed i svih 512MB ADSL-a iskoristim na CoD2 (hmmm... no dobro, nije bas 512MB, jer nesto ode i na Ogame ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
prijedlog
Da se eventualne trakavice o varanju i dokazima ne bi mijesale (i prljale !) ovu nadasve zanimljivu raspravu o CoD2 predlazem da prvi koji ima dokaze otvori novu temu pod imenom VARALICE ili nesto slicno. Treba to odijeliti posebno inace cemo nakrcati ovu temu svakakvim prepucavanjima i i glupostima da je vise nece biti za prepoznati. Sta kazete ? @edit btw Mitzek dobra ti je narodska : cheers2
![]() |
#3446 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Pošteno. Odsad, uz objavu cheatera odmah se treba staviti dokaz, kao što su dečki gore već spomenuli. I ako netko stvarno vara, ne znam kaj bi trebalo napravit... to je žalosno. Ako netko vara u najobičnijoj zabavi ljude koje praktički dobro poznaje, što onda tek čini u ozbiljnom aspektu svog života? Strah me i pomislit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Slazem se s Mitzekom,Tyrelom... Jucer nas je recim Xpscyho (kako se vec pise) unistavao u Rusiji pa smo rekli (frustrirani zbog brze smrti) on vara i kempa i navalili na njega, bilo nam je poebno zadovoljstvo ubiti ga... Normalno nitko nije ozbiljno mislio da je chiter vec smo se ovako bolje osjecali kad bi ga ubili ili obrnuto, kad bi bili ubijeni rekli bi idemo sljedecu svi na njega i sl.... Tako je bilo i neki dan sa RAK-om...Cijelo vrijeme je bio spectator, mi rasturamo, on ude medu svabe i unisti nas sve... Samo skacu poruke RAK ubio ovog, RAK ubio onog, i mene je jedno 10-tak puta po mapi... Onda smo u respawnu rekli RAK je chiter i bilo je posebno zadovoljstvo "ubiti" ga... Igras i samo cujes dernjavu: "RAK je pao sad su gotovi"..."Ode RAK!" i sl. Tako smo se malo zahebavali... Normalno ni u ovom slucaju nitko nije bio ozbiljan vec nam je ovako laksei zabavnije bilo igrati... Ono sta zelim ovim primjerima reci je da nevjerujem da itko na nasem serveru vara...barem ja nisam tako nesto vidio...vec ljudi nakon nekoliko smrti (od strane iste osobe,nevazno kako se zvala) odmah pomisle na varanje... I mene su optuzivali...kao neki put rasturas neki put ne... Ali stvar je u tome da igram na dva kompa...(pogledajte sig.) i na 4600Ti nis ne vidim,hebu me teksture i grafika a uz to imam star i los mis dok na drugom imam MX518 i suprotna je situacija...na njemu sam navikao igrati i svakodnevo "vjezbam" na rifle only serverima tako da me u toj kombinaciji puskica+prvi komp+mapa koja mi pase ide... EDIT: Zaboravio sam napomenuti jos dvije stvari: 1. Andeo i ja NEMOZEMO igrati u razlicitim teamovima- iz cisto jednostavnog razloga. Naime, monitori su nam udaljeni svega 30cm pa vidimo di je tko... Zato i uvijek igramo zajedno... 2. Zbog gore navedenog razloga (sjedimo jedan pored drugoga) mi imamo "prednost". Kad jedan od nas ostane ziv drugi mu prenosi sta mrtvi komuniciraju...Dakle, uvijetno receno, kad se zadovolje odredeni uvijeti (Andeo mrtav, ja ziv) mogu "komunicirati" sa mrtvim clanovima svog teama bez potrebe da mi oni pisu desno ljevo tu i sl. ...Tako je recimo Mrkonja jucer popio par bombi "na sljepo", prije nego smo Andeo i ja presli medu svabe. Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 15.03.2006. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
evo,fakat dajem ruku u vatru da m4d NE KORISTI chiteve jer sam se u to osobno uvjeril kod njega kad je xpsycho od njega kupoval ram ... i još sam probal igrati na njegovom kompu ( blaženi ADSL ![]() btw. videl sam ga igrati i Q3 (Exccesive mod ili kak se već piše) i vidi se da NEMA reflekse mrtvog konja i da zna igati... btw. pa i sami znate da 80% killova napravi granatom : giljotin ... a za to mislim da nema aimbota ![]() tolko od mene
![]() |
![]() |
#3449 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
svatko mozhe uchi u spectator mode i malo gledati druge kako igraju? ali naravno da neche, jer bi to bilo potrosheno vrijeme, jel? i "uzaludni" troshak prometa? a ja znachi mogu sat vremena nekoga promatrati.... no, nije mi niti na kraj pameti da snimam filmove sat vremena, i tako svaki dan, i onda nakon toga prebirem i seciram film da vama pokazhem samo "najbolje iz igre", sa chime bi potroshio josh dodatnih sat vremena. pa ja imam svoj posao i zhivot, a nisam tu da obhradjujem filmove u kojima se vidi kako tko igra. ![]() spojite se. budite spectator sat vremena kada igra 20 igracha odlichan s&d, a vi promatrajte... nadam se da to razumijete? no, drage volje chu pustiti nekoga da on snima druge, i nama pokazhe filmove. chak chu ih i pogledati. ![]() neka se jave i oni kojima su gorespomenuti sumnjivi, sa onime shto su vidjeli. evo recimo moja situacija. dok sam ja na serveru, neche me nitko pratiti kroz grmlje, ali ne kroz one grmiche prozirne, vech kroz grmove, aliti neprozirne texture, i pomicati nishan dok ja na izvirim na chistinu. i pratiti me iza kuche. a nakon toga rechi da on tako igra. ![]() dajte i meni taj scope sa kojim gledate kroz zidove, da vidim kako funkcionira. takodjer, ne zamjerajte na ovome postu, jer kako ste i vi mogli praktichki rechi da ne vjerujete meni, MM-u i rak-u na onome shto smo vidjeli, te ostalim igrachima koji znaju o chemu govorim, tako i ja mogu napisati svoje mishljenje o tome, i napisati shto sam primijetio, jel?
![]() |
#3450 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|