|
![]() |
#3421 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav kolege..dali ima tko samsung note 3 neo od vas (n7505)....tocnije zanima me dali ste negdje uspjeli nac case za njega ? Sam da nije ono preklopno govno s kojim izgledam kao s biljeznicom na glavi? Hvala
#3422 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ebay? Najjeftinije ces proc. Ak treba biti odmah i ak si iz zagreba imas u Draskovicevoj ducan/servis(kod Sheratona) pa tam pogledaj. Vjerojatno ima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 | |
low_rider
|
Citiraj:
![]() evo upravo provjerio..na netu stoji da imaju...60kn. Znam da je na ebayu 2-3dolara ali dok to stigne do mene ja već mobitel izgrebem, prodam i kupim drugi :-) Edit: naravno...kako to inace biva nema case-a. Uvijek ista priča, na netu svi sve imaju a kad dodes u ducan štanga
A bu bu.... Zadnje izmijenjeno od: goc_mails. 23.06.2014. u 17:45. |
|
![]() |
![]() |
#3424 |
Fresh Juice
|
To ti je ravno jednu stanicu od traume na istoj strani ![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znaš slučajno ime te trgovine? btw, vidio sam neke trgovine nude S5 po znatno nižoj cijeni od one kod telekomova. U čemu je kvaka? Ipak se tu radi o firmama, a ne o privatnim osobama.
#3426 |
low_rider
|
gsm shop...draškovićeva 35 http://www.gsm-electronic.hr/ Btw izbjegavaj te kvazi trgovine na njusci. Radije uzmi mob star mj-dva kupljen od nekog operatera. Proci ces jeftinije a opet je prisutna skoro cijela garancija kod nekog ovlastenog servisa/uvoznika a ne kod nekih kvazi web shop-njuskalo firmi
A bu bu.... Zadnje izmijenjeno od: goc_mails. 21.06.2014. u 17:27. |
![]() |
![]() |
#3428 |
Fresh Juice
|
A otkud ti informacija da taj kvazi prodavac na njusci moze izdat R1? U respektabilnijem ducanu je najjeftiniji ovdje valjda, 4899kn http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-...spx?gid=369550 |
![]() |
![]() |
#3429 |
Premium
|
Firma/obrt mora izdati R1 ako to tražiš od njega, a ovo iz oglasa mi liči na firmu.
#3430 |
Fresh Juice
|
Znam da mora, no shit. Samo 99% sa njuskala su obicni preprodavaci bez icega i kakve firme. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3431 | |
Guest
|
Citiraj:
u oglasu piše: GARANCIJA 24 MJESECI I VRIJEDI U OVLAŠTENOM SAMSUNG SERVISU. pa stoga putem IMEI se može provejriti to u Samsungu. ili se ode u samsung servis pa provjere. a kako mogu tako biti jeftini ? čak niti na ebay-u nema po toj cijeni novi... |
|
![]() |
#3432 |
Premium
|
Na Amazon.de su najjeftiniji oko 500€. Baš bi mogao malo skočiti do njih kad budem u Zg slijedeći tjedan.
#3434 | |
low_rider
|
Citiraj:
Nesto kao mini extreme digital ![]() ![]()
![]() |
#3435 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Istina. Prek njuske samo mobiteli od operatera kaj ekipa prodaje iz ocaja, kolko god to grdo zvuci.. Zabrijal sam da je i taj poceo prodavat telefone. Ja se nebi upustal u kupnju tak skupih uredaja sa bilo kakvim kemijama u veze jasmtva. |
![]() |
![]() |
#3436 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li je netko na Samsung S4 mini stavio stock firmware kitkat 4.4.2, ako da koji i da li ima bugova?
#3437 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#3438 |
Guest
|
kakva kemija jamstva ? za samsung npr.. uređaj kupljen bilo gdje u EU vrijedi i kod nas.. ja osobno isto imam jedan samsung kupljen u sloveniji i kod nas su mi bez pol beda servisirali uređaj. samo trebaš imati garanciju i račun. |
![]() |
#3439 |
Fresh Juice
|
Pod uvjetom da je kupljen u EU. Npr. ako ne provjeris, trebas jamstvo nakon nekon vremena a ono corak. |
![]() |
![]() |
#3440 | |
low_rider
|
Citiraj:
Ti imas firmu koja je u stecaju tj pred zatvaranjem. Ja ti dodem s cca 20 somova kn i kaze evo ti ih buraz ajmo do operatera gdje ces uzet 20-25 mobova za vpn. Mene prosjecan high end mob ispade manje od soma kn a ti odes u stecaj i operater mora cekat da se svi ostali vjerovnici naplate ![]() Naravno tek nakon sto je ovršni postupak gotov... Drugi nacin je dosta popularan bas kod nas.... i sad se moram ispricat na pomalo rasistickim izrazima.... Znam podosta slucajeva (sto iz privatnog sto iz poslovnog iskustva) gdje se rade dealovi s cigićima (ups pripadnicima romske zajednice). Uzimaju se najskuplje pretplate na njihova imena (pa cak i ove obiteljske tarife- a svi znamo da je uža obitelj prosječnog roma 15-30 clanova ![]() Oni dobe sitnu lovu i zaboli ih kaj je neki operater pokrenuo ovrsni postupak nad njima (jedini prohod je socijalna pomoc ili dječji doplatak koji se po zakonu ne smiju tereti-ovrsit), dok s druge strane preprodavac ima legalno kupljen mob koji prodaje po trostruko vecoj cijeni.... Ima tu jos dosta nacina ali nemojmo zaboravit da su neki članovi foruma plavci .... Ovo su samo dva naj jednostavnija....
![]() |
#3441 |
Guest
|
hebote ako idu na takve prevare... ![]() ja sam mislio da mogu povoljnije vani negdje nabaviti mobove ili tak nekaj. |
![]() |
#3442 |
low_rider
|
On topic (valjda...iako nije samsung mob). Upravo pogledao recenziju samsung gear 2 na gsm areni.... odustali od androida kao os-a? Inace svidja mi se ali IMHO necu nabavljat tako nest dok baterija ne bude trajala bar 10-tak dana...
#3443 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Imam Samsung S4 koji je izvana u dosta lošem stanju. Trebalo bi zamijeniti staklo (cijelo je, samo izgrebano) i kučište (ono sastrane). Znate li kojeg servisera koji bi to mogao povoljno napraviti? |
![]() |
![]() |
#3444 |
Premium
|
Javi se kolegi Bruno_Rv U vezi Gear-a. Koliko sam čitao, GG1 prebacuju sa Androida na Tizena, a GG2 će biti kompletno na Tizenu. Sreća je da dosta droid aplikacija radi na Tizenu kao i Firefox OS-u. Doduše, ne znam šta ti jako treba na GG-u obzirom na hardveraj i mogućnosti koje ima.
#3445 | |
low_rider
|
Citiraj:
Iskreno zaboli me koji je os ali da bar nekak slože bateriju da traje bar tjedan dana....Cijeli koncept mi je odličan jer "patim" na mobitele s 5" + veličinom ekrana. A za osnovne radnje (sms, mjuza i sl) fakat je hebena ideja to prebacit na ruku...stavit bt sluške i vozi. Vadit mrcinu samo kad treba pisat mailove, surfat, neku prezentaciju na brzinu pogledat i naravno fotkat...
![]() |
#3446 |
Premium
|
Nema ni teoretske šanse da sat bez punjenja izdrži više od 2 dana. Čak je i to puno. Mislim da sam negdje pročitao da se GG mora puniti svaki dan. Da se razumijeno, ni Peeble & co. nisu puno bolji.
#3448 |
Premium
|
Exynos 5433 čipset iz N4 jači od Snapdragona 805 http://www.gimmickmag.com/2014/06/sa...ragon-805.html
#3449 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#3450 |
low_rider
|
Ma znam da nemq sanse ali čovjek se mora nadati. Bilo bi bolje da je par mm širi i deblji...nek optimiziraju os da ga moze terat neki 600mhz proc i to je to a ne dualac pobogu . Dobit ce sigurno s gore navedenim jos 2-3dana
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|