Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.06.2014., 13:04   #3421
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Pozdrav kolege..dali ima tko samsung note 3 neo od vas (n7505)....tocnije zanima me dali ste negdje uspjeli nac case za njega ?

Sam da nije ono preklopno govno s kojim izgledam kao s biljeznicom na glavi?

Hvala
Staro 21.06.2014., 13:07   #3422
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ebay? Najjeftinije ces proc.

Ak treba biti odmah i ak si iz zagreba imas u Draskovicevoj ducan/servis(kod Sheratona) pa tam pogledaj. Vjerojatno ima.
Juice je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.06.2014., 13:16   #3423
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ebay? Najjeftinije ces proc.

Ak treba biti odmah i ak si iz zagreba imas u Draskovicevoj ducan/servis(kod Sheratona) pa tam pogledaj. Vjerojatno ima.
Fala puno. Taman u pon idem u traumu na kontrolu pa cu odsepat do tam...

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
To ti je ravno jednu stanicu od traume na istoj strani
evo upravo provjerio..na netu stoji da imaju...60kn. Znam da je na ebayu 2-3dolara ali dok to stigne do mene ja već mobitel izgrebem, prodam i kupim drugi :-)

Edit: naravno...kako to inace biva nema case-a. Uvijek ista priča, na netu svi sve imaju a kad dodes u ducan štanga

Zadnje izmijenjeno od: goc_mails. 23.06.2014. u 17:45.
goc_mails je offline  
Staro 21.06.2014., 13:28   #3424
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

To ti je ravno jednu stanicu od traume na istoj strani
Juice je offline  
Staro 21.06.2014., 14:28   #3425
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Znaš slučajno ime te trgovine?
btw, vidio sam neke trgovine nude S5 po znatno nižoj cijeni od one kod telekomova. U čemu je kvaka? Ipak se tu radi o firmama, a ne o privatnim osobama.
Staro 21.06.2014., 14:35   #3426
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

gsm shop...draškovićeva 35
http://www.gsm-electronic.hr/

Btw izbjegavaj te kvazi trgovine na njusci. Radije uzmi mob star mj-dva kupljen od nekog operatera. Proci ces jeftinije a opet je prisutna skoro cijela garancija kod nekog ovlastenog servisa/uvoznika a ne kod nekih kvazi web shop-njuskalo firmi

Zadnje izmijenjeno od: goc_mails. 21.06.2014. u 17:27.
goc_mails je offline  
Staro 21.06.2014., 17:58   #3427
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Htio bih ga uzeti na firmu pa mi treba R1, a to mi privatnik ne može izdati.
Staro 21.06.2014., 18:08   #3428
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

A otkud ti informacija da taj kvazi prodavac na njusci moze izdat R1?

U respektabilnijem ducanu je najjeftiniji ovdje valjda, 4899kn
http://www.tia-mobiteli.hr/detaljan-...spx?gid=369550
Juice je offline  
Staro 21.06.2014., 18:11   #3429
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Firma/obrt mora izdati R1 ako to tražiš od njega, a ovo iz oglasa mi liči na firmu.
Staro 21.06.2014., 18:16   #3430
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Znam da mora, no shit. Samo 99% sa njuskala su obicni preprodavaci bez icega i kakve firme.
Juice je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.06.2014., 20:01   #3431
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor goc_mails Pregled postova
gsm shop...draškovićeva 35
http://www.gsm-electronic.hr/

Btw izbjegavaj te kvazi trgovine na njusci. Radije uzmi mob star mj-dva kupljen od nekog operatera. Proci ces jeftinije a opet je prisutna skoro cijela garancija kod nekog ovlastenog servisa/uvoznika a ne kod nekih kvazi web shop-njuskalo firmi

u oglasu piše: GARANCIJA 24 MJESECI I VRIJEDI U OVLAŠTENOM SAMSUNG SERVISU.

pa stoga putem IMEI se može provejriti to u Samsungu. ili se ode u samsung servis pa provjere.

a kako mogu tako biti jeftini ? čak niti na ebay-u nema po toj cijeni novi...

Staro 21.06.2014., 20:37   #3432
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Na Amazon.de su najjeftiniji oko 500€. Baš bi mogao malo skočiti do njih kad budem u Zg slijedeći tjedan.
Staro 21.06.2014., 21:08   #3433
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam u bio u toj trgovini dosta puta i sumnjam da on tam mulja. Ima i dobar izbor dodatne opreme i ok je lik. Hoce pomoc i ulozit vrijeme..
MAGARAC je offline  
Staro 21.06.2014., 21:46   #3434
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja sam u bio u toj trgovini dosta puta i sumnjam da on tam mulja. Ima i dobar izbor dodatne opreme i ok je lik. Hoce pomoc i ulozit vrijeme..
MAGARAC nisam mislio na gsm elektroniku...kod njih nikad bio... Govorim o ovim s njuskala. Znam par likova koji se oglasavaju kao trgovine i cak postoje kao regana firma/obrt...Jedino kaj ti ne vele da je mob kupljen u sloveniji na pretplatu za 9 ojra. I naravno gara vrijedi u ovlastenom servisu od kad smo usli u eu. Ovi laj su kupljeni prije to furas nazad prodavacu i on nosi van....

Nesto kao mini extreme digital
Staro 21.06.2014., 21:49   #3435
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Istina. Prek njuske samo mobiteli od operatera kaj ekipa prodaje iz ocaja, kolko god to grdo zvuci.. Zabrijal sam da je i taj poceo prodavat telefone. Ja se nebi upustal u kupnju tak skupih uredaja sa bilo kakvim kemijama u veze jasmtva.
MAGARAC je offline  
Staro 21.06.2014., 23:06   #3436
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Da li je netko na Samsung S4 mini stavio stock firmware kitkat 4.4.2, ako da koji i da li ima bugova?
Staro 22.06.2014., 07:52   #3437
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor goc_mails Pregled postova
MAGARAC nisam mislio na gsm elektroniku...kod njih nikad bio... Govorim o ovim s njuskala. Znam par likova koji se oglasavaju kao trgovine i cak postoje kao regana firma/obrt...Jedino kaj ti ne vele da je mob kupljen u sloveniji na pretplatu za 9 ojra. I naravno gara vrijedi u ovlastenom servisu od kad smo usli u eu. Ovi laj su kupljeni prije to furas nazad prodavacu i on nosi van....

Nesto kao mini extreme digital
da, samo kako se njima isplati to kupiti na preplatu ili ima neka caka da ne plate.

Staro 22.06.2014., 07:54   #3438
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Istina. Prek njuske samo mobiteli od operatera kaj ekipa prodaje iz ocaja, kolko god to grdo zvuci.. Zabrijal sam da je i taj poceo prodavat telefone. Ja se nebi upustal u kupnju tak skupih uredaja sa bilo kakvim kemijama u veze jasmtva.
kakva kemija jamstva ? za samsung npr.. uređaj kupljen bilo gdje u EU vrijedi i kod nas.. ja osobno isto imam jedan samsung kupljen u sloveniji i kod nas su mi bez pol beda servisirali uređaj. samo trebaš imati garanciju i račun.

Staro 22.06.2014., 09:04   #3439
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Pod uvjetom da je kupljen u EU.
Npr. ako ne provjeris, trebas jamstvo nakon nekon vremena a ono corak.
Juice je offline  
Staro 22.06.2014., 09:08   #3440
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
da, samo kako se njima isplati to kupiti na preplatu ili ima neka caka da ne plate.
E kolega kolega... mislis da vani nema muljatora ko u rvata. Naj jednostavniji nacin kaj se primjenjuje i ovdje na nasim prostorima...
Ti imas firmu koja je u stecaju tj pred zatvaranjem. Ja ti dodem s cca 20 somova kn i kaze evo ti ih buraz ajmo do operatera gdje ces uzet 20-25 mobova za vpn. Mene prosjecan high end mob ispade manje od soma kn a ti odes u stecaj i operater mora cekat da se svi ostali vjerovnici naplate ...

Naravno tek nakon sto je ovršni postupak gotov...

Drugi nacin je dosta popularan bas kod nas.... i sad se moram ispricat na pomalo rasistickim izrazima....

Znam podosta slucajeva (sto iz privatnog sto iz poslovnog iskustva) gdje se rade dealovi s cigićima (ups pripadnicima romske zajednice).

Uzimaju se najskuplje pretplate na njihova imena (pa cak i ove obiteljske tarife- a svi znamo da je uža obitelj prosječnog roma 15-30 clanova).
Oni dobe sitnu lovu i zaboli ih kaj je neki operater pokrenuo ovrsni postupak nad njima (jedini prohod je socijalna pomoc ili dječji doplatak koji se po zakonu ne smiju tereti-ovrsit), dok s druge strane preprodavac ima legalno kupljen mob koji prodaje po trostruko vecoj cijeni....

Ima tu jos dosta nacina ali nemojmo zaboravit da su neki članovi foruma plavci ....

Ovo su samo dva naj jednostavnija....
Staro 22.06.2014., 09:55   #3441
chief_wolfinjo
Guest

hebote ako idu na takve prevare...
ja sam mislio da mogu povoljnije vani negdje nabaviti mobove ili tak nekaj.

Staro 22.06.2014., 10:15   #3442
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

On topic (valjda...iako nije samsung mob). Upravo pogledao recenziju samsung gear 2 na gsm areni.... odustali od androida kao os-a?

Inace svidja mi se ali IMHO necu nabavljat tako nest dok baterija ne bude trajala bar 10-tak dana...
Staro 22.06.2014., 10:53   #3443
Superior
Premium

Superior's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Imam Samsung S4 koji je izvana u dosta lošem stanju. Trebalo bi zamijeniti staklo (cijelo je, samo izgrebano) i kučište (ono sastrane). Znate li kojeg servisera koji bi to mogao povoljno napraviti?
Superior je offline  
Staro 22.06.2014., 11:41   #3444
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Javi se kolegi Bruno_Rv

U vezi Gear-a. Koliko sam čitao, GG1 prebacuju sa Androida na Tizena, a GG2 će biti kompletno na Tizenu. Sreća je da dosta droid aplikacija radi na Tizenu kao i Firefox OS-u. Doduše, ne znam šta ti jako treba na GG-u obzirom na hardveraj i mogućnosti koje ima.
Staro 22.06.2014., 11:55   #3445
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Javi se kolegi Bruno_Rv

U vezi Gear-a. Koliko sam čitao, GG1 prebacuju sa Androida na Tizena, a GG2 će biti kompletno na Tizenu. Sreća je da dosta droid aplikacija radi na Tizenu kao i Firefox OS-u. Doduše, ne znam šta ti jako treba na GG-u obzirom na hardveraj i mogućnosti koje ima.

Iskreno zaboli me koji je os ali da bar nekak slože bateriju da traje bar tjedan dana....Cijeli koncept mi je odličan jer "patim" na mobitele s 5" + veličinom ekrana. A za osnovne radnje (sms, mjuza i sl) fakat je hebena ideja to prebacit na ruku...stavit bt sluške i vozi.

Vadit mrcinu samo kad treba pisat mailove, surfat, neku prezentaciju na brzinu pogledat i naravno fotkat...
Staro 23.06.2014., 06:15   #3446
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Nema ni teoretske šanse da sat bez punjenja izdrži više od 2 dana. Čak je i to puno. Mislim da sam negdje pročitao da se GG mora puniti svaki dan. Da se razumijeno, ni Peeble & co. nisu puno bolji.
Staro 23.06.2014., 07:35   #3447
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Peeble je prije update izdrzavao po 5 dana, sad oko 50 sati otkako je zbog kitkata update na 2.2 dosao, tako bar ljudi govore. Naravno da zbog njegovog ekrana izdrzi duze
Princ288 je offline  
Staro 23.06.2014., 11:39   #3448
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Exynos 5433 čipset iz N4 jači od Snapdragona 805
http://www.gimmickmag.com/2014/06/sa...ragon-805.html
Staro 23.06.2014., 12:02   #3449
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Jel naručivao itko stražnje covere za S5? Vidim ima ih po ebaji za 10ak$ no svima u condition piše:

A new, unused item with absolutely no signs of wear. The item may be missing the original packaging, or in the original packaging but not sealed. The item may be a factory second or a new, unused item with defects.

Pa me to malo buni, a kad pretražujem po službenom product kodu retail pakiranja ne nalazim ništa ispod 20ak€ što mi je malo puno za to atm, Electric Blue boja me zanima..
Bump.
doky je offline  
Staro 23.06.2014., 13:48   #3450
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nema ni teoretske šanse da sat bez punjenja izdrži više od 2 dana. Čak je i to puno. Mislim da sam negdje pročitao da se GG mora puniti svaki dan. Da se razumijeno, ni Peeble & co. nisu puno bolji.
Ma znam da nemq sanse ali čovjek se mora nadati. Bilo bi bolje da je par mm širi i deblji...nek optimiziraju os da ga moze terat neki 600mhz proc i to je to a ne dualac pobogu . Dobit ce sigurno s gore navedenim jos 2-3dana
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno