|
![]() |
#3421 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ne možeš. Ne vrijedi to za našu verziju. |
![]() |
![]() |
#3422 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Aha ti si htio proć bez plaćanja unlock codea ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#3424 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#3425 |
Guest
|
daj mi recite zašto mi se pojavi crveni trokut na nekih 30% za vrijeme instalacije update-a ? znači radi se o HTC One X mobu , kliknem da provjeri dali ima update-a on javi da ima. stisnem download i on normalno downloada, kad završi download. pita me dali želim da instaliram update. ja kliknem install i tu krene instalacija. i onda se mob restarta i krene instalacija i pojavi se mala traka gdje se vidi kako ide tok instalacije i na nekih 30% se samo pojavi mobitel s crvenim trokutom.. probao sam dva puta i svaki put ista stvar hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 07.12.2013. u 18:34. |
![]() |
#3426 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da nisi nešto drkario po mobu pa ti zato OTA sere? Tako sam se ja danas seksao cijelo jutro sa alkatelijom... skenjao mu se build.prop jer sam instalirao one beats audio faking drajvere... sve sam to moro počistit i bulid prop uzet od kolege koji ima identičan mob i njegov rootat i još uzet par libova. Sad mi ota radi. |
![]() |
![]() |
#3427 |
Fresh Juice
|
Jel imaš stock recovery? Jel ti mob relockan? |
![]() |
![]() |
#3429 |
Guest
|
bok ljudi ![]() mobitel nakon što pokaže taj crveni trokut, ja držim tipku power + volume down i nakon toga se mob normalno upali i radi ali ostane na androidu 4.1.1 i javi da se javila greška. sad više neznam točno koja. pa neznam dali se može provjeriti koja greška je u pitanju. coconut, kako misliš update prek kompa ? ja sam mobitel spojio s usb kablom na komp, podesio da mobitel prima internet vezu od mojeg kompa i to sve radi normalno, nakon toga sam pokrenuo update proces. hvala |
![]() |
#3430 |
Fresh Juice
|
Ostatak pitanja si zanemario bio. Kad provjeris ono moc cemo ti pomoc. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3431 |
Guest
|
što trebam napraviti da provjerim dal imam stock recovery ? hvala |
![]() |
#3432 |
Fresh Juice
|
Ugasi fastoboot u opcijama(settings-power-fastboot). Zatim ugasi mob, i onda ga upali sa volume dowm+power. Tu ces vidjet jel Relockan(prvi red teksta na ekranu). A tu imas i opciju za uc u recovery, sa volume tipkama navigiras do opcije i stisnes power. |
![]() |
![]() |
#3433 |
Guest
|
hvala ![]() sada sam to napravio a kad stisnem power tipku na recovery, onda mi se pojavi crveni trokut i morao sam ga držeći power + down tipku opet resetirati Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 07.12.2013. u 18:34. |
![]() |
#3434 |
Fresh Juice
|
Unlockan ti je mob pa zato ne mozes. Prijasnji vlasnik je vrtio custom romove, ali nije relocko mob. Morat ces ga relockat ako zelis OTA update sluzbeni. |
![]() |
![]() |
#3435 |
Guest
|
ok. molio bih vas možete reći kako da to još napravim ? da mogu napraviti službeni update ? hvala ![]() |
![]() |
#3436 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3437 | |
Guest
|
Citiraj:
hvala ![]() |
|
![]() |
#3439 |
Guest
|
EVO da vam javim da opet tokpm instalacije Dr pojavi crveni trokut. A pise relocked... Neznam zasto ? Molim pomoc |
![]() |
#3441 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3442 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ViperX je dobar, ali nikad mi nije sjeo sa svim tim mogućnostima. najviše me iživciralo dok mi se mob u đepu (ili je možda džepu*) otključao i popalio i pogasio pola toga sa sa svojim quick launch gumbima (unlock pattern mi je debilan, face unlock još retardiraniji, a pin unlock na androidu je mutav radi potrebe pritiskanja "entera" nakon uspješnog upisivanja, i time se mora pritiskati 5 tipki, što mi je previše ![]() ARHD mi je draži jer je to zapravo pročišćeni stock rom bez OTA updates, koji su me totalno živcirali na Viperu i na Slimbeanu (kod kojeg to zapravo niti nije OTA, samo bitno da ti ima notifikaciju...) |
![]() |
![]() |
#3443 |
Fresh Juice
|
Izgasis to da otkljucavanje(slide to unlock/wake) |
![]() |
![]() |
#3444 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probao sam sve mogućnosti i jednostavno mi apple stil unlocka sa slide+pin najbolji ![]() sad sam na L820 i unlock je slide prema gore i kucaj 4 znamenke ![]() a što se androida tiče...puj to ![]() evo da sastavim svoju listu, druge nisam probal ali ovako otprilike ide moja lista. 1. ARHD 2. Slim bean 3. ViperX 4. stock rom 5. Cyanogenmod 6. onaj koji bi kao trebao ličiti na iOS, neznam sad kak se zove ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 05.12.2013. u 13:06. |
![]() |
![]() |
#3445 |
Guest
|
dobro, a zakaj meni nece updetati ? |
![]() |
#3447 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3448 |
Guest
|
mob nije root-an. to sam isto provjerio.. i što sada meni preostaje s obzirom da update ne radi ? što mogu napraviti ? hvala ![]() |
![]() |
#3449 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ili skini jedan od ovih što su ti momci predložili. 99% da nećeš natjerati da ti OTA prodela. |
|
![]() |
![]() |
#3450 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Chief moraš napraviti 2 stvari ako želiš ponovno na stock. 1. Flashat stock recovery 2. Flashat stock boot A sve to imaš ovdje.. http://android-revolution-hd.blogspo...e-var.html?m=1 PAZI da ne flashas nešto od krivog mobitela!! PROČITAJ readme file unutar svake rar datoteke, opisano je u detalje što trebaš radit i kako. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|