|
![]() |
#3422 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ja sam jučer slučajno probao AP soraku s vaynicom na botu. 0:3 sam imao score, ali totalna dominacija. Ali kao čisti AP nema gotovo nikakav dmg. Heal solidan, ulty gotovo pa useless. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.09.2013. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | |
Premium
|
Citiraj:
U današnjoj meti nema kaj tražiti iskreno, jer nema nikakv hard CC, niti engage, a heal joj je preslab late game, jer gradiš ionak samo support iteme više manje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3425 |
Premium
|
Da, skužio sam to. Ja sam jučer fully AP, znači 35. minuta, nisam radio gotovo nikakav dmg, ubili bi me u roku sekunde, a heal s ultom po meni ima predug CD i fizzu, koji je imao 1.5k HP nisam donio ni 15% hp-a s njom. EDIT: Sad igrali ovako. Mid ja (Diana), Fiora top, jungle Eve, bot sivir i janna, njihov team (slušaj sad ovo). Ap Nidalee top, kata mid, jungle LULU, bot zyra i mf. ![]() Lulu je jednostavno loša bila, ali nidalee.. 16. minuta 2:10 score ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.09.2013. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3429 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3433 |
Premium
|
Sona je op i easy ![]() Kada skužiš njezin range tih "random shotova" je easy. Čim dođeš u range spellovi automatski gađaju champove ![]() EDIT: Javi mi se neki random lik s liste prijatelja, i kaže da kako sam ja sretan da ću dobiti thresha jer sam gold ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 19.09.2013. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
Premium
|
Championship Thresh će se u određenom periodu moći kupiti, i biti će kasnije legendary ![]() Championship Thresh ![]() http://www.surrenderat20.net/2013/09...date.html#more Tako je i s riven bilo. Kupiš i imaš forever, ja ga uzimam samo radi skina ![]() A ljudi su zabrijali da je elise bila teaser samo, da se dobije thresh ako si gold +. I sve zbunilo. Tako da ću krajem 10. mjeseca imati 2 legendary skina :O ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Mislim da ti ne treba RP, samo champa kupiš. Btw promijenjen mi je nickname na forumu, prije mi je bio "Dujo" nickname da znate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Što? Moraš skin kupiti. 975 će vjerojatno biti. Elise će se dobiti for free ukoliko si gold, ili više. Champ. Thresh će biti dostupan nekih 2 tjedna za kupiti (kao što je Riven bila) i nakon toga se više nikada neče moći kupiti. Meni je tako žao što si nisam Riven onda bio uzeo. Kupio sam si za Renektona skin, a to sam mogao bilo kada :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Premium
|
Da Thresh će biti normala skin za kupiti, jedno 2 tjedna. A gledaj, tebi nije main support. Ja ga najviše igram u rankedu, i želim imati sve supportove. Tako da :P Evo imam RL poznanika kojeg znam ovako, nekih 10-tak dana bili skupa na moru. Lik ima 600 pobjeda, bronze II je, i igra isključivo voli-a. Znači koju god poziciju, samo voli-a. ![]() ![]() ![]() To je ovaj: http://www.lolking.net/summoner/eune/26384189#history Znači on bi po svemu trebao imati 50k IP-a. Zašto si bar rune pagove ne kupi :O Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.09.2013. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Premium
|
Ako ovaj Riot matchmaking nije broken onda neznam... Dakle sad sam Silver 4 i cijeli tim je Silver 4, 3, ali naš drugi pick je Bronze 2 sa 14 ranked mečeva, score 6:8. I to sve mečeve koje je dobio je imao scorove tipa 1/10, 3/15, 2/18, itd., dakle nemože nikak imati neki brutalan MMR. Lik nema niti jednu runu, doslovno niti jednu i ondmah zalocka mid Gragasa i tak odurno nafeeda Zeda, da nas je lik nakon 12 minuta igre mogao razbiti 1 na 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Premium
|
A gledaj. Ima tu milja fora o tom mmr-u. Evo moj frend prodaje na east acc, on ga je za 2 dana digao s bronze IV u gold V i igra protiv platinum igrača zbog neznam čega iskreno ![]() U normal game ga stavlja s gold I na više i svi preko 1000 mečeva, dok on ima 50 normala ![]() I ne kužim ![]() P.S. Ako netko treba taj gold V acc, dogovorimo se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jer mu je MMR za platinum ligu. Evo jedan lik je o kojem se nedavno pričalo na redditu je Bronze I, a igra sa igračima iza Diamonda. Kako? Svaki puta kada dođe u promo za Silver V on namjerno dodgea gejmove i ostaje u Bronze I. Njega će stavit sa Diamond ili čak Challenger igračima protiv Platinuma i pokojeg Diamond igrača. Lik je našao način kako abuseati ranked sistem. Nakon nekog vremena MMR puno više utječe na to sa kime će te matchat, nego divizija u kojoj si. Divizije i lige su samo kozmetika, ispod svega toga još uvijek je onaj ranked sistem iz prošle dvije sezone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Premium
|
Ma sve ja to kužim, MMR ima ogromnu težinu, ali realno ovo nema smisla da lik ima 6:8 win:loss ratio i da ga igra stavi toliko iznad nejgove lige i divizije, jer je doslovno nemgouće da lik ima dobar MMR. Kaj je najgore like je nakraju balade napisao da netreba rune ida smo izgubili samo zato što je LOL community loš i neitko neće pomoći novim igračima pout njega da dobiju lane, a lik ide na Zeda sa 18 armora... Obvious troll is obvious. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |||
Premium
|
Citiraj:
Ja ti imam recimo MMR da sam iz Gold 5 u Gold 1 dobivao 15-30 po winu. U Gold 1 dobivao 4-8, pa odjednom 20. Platinum 5 do 1 15-30 po winu, Platinum 1 4-6 max po winu. Citiraj:
Moj frend je iz Silver 1 u Gold 1 došao u praktički 3-4 dana, igrajući DUO s frendom koji je Plat 4. Iako si je ovaj s Plat 4 zeznuo MMR, ovaj je full skočio gore. Citiraj:
Lik je krenuo s Shaco-m, tek nakon mog ubjeđivanja da jungler ne može biti bez smite-a jer nema nikakvu kontrolu nad junglom je uzeo smite/ignite. Ima rune FULL ad ili FULL ap (znači sve rune + glyphovi su ili +xx ad ili +xx ap). Masteriji su mu bili 30/0/0. Uzeo je blue, pa je krenuo ići uzimati svoje vukove umjesto da ide na red. Odmah sam mu rekao da ide na njegov red i ubije Rammusa...lik je umro od rammuas, nije niti iskoristio ignite, samo je bio u jungli i nije napravio niti jedan gank, a onda krivio mene jer sam mu rekao da nakon bluea mu ide uzeti red, jer da je on mislio blue , vukovi, wraith, red. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Premium
|
Evo ljudi, da se pohvalim s susjedima svojim dragima ![]() Igram lol i počne meni u sobi, znači u vlastitoj sobi kapati po vratu. Pijano đubre već 3. put zaboravilo u tuš kabini vodu i sve se napunilo (živi iznad mene u zgradi) i lijepo probilo meni kroz zid, stiropol, knauf i u sobu. I dođe on, smrdi ko 30 godina stara šlapa i ispričava se. E, pregrizao bi drek kak sam ljut sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |