|
![]() |
#3422 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Dakle samo pljuj po dual coreu, ali dual coreu na sensationu, ne u globalu. Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 24.08.2011. u 21:44. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Shokre nisi ti mene razumio.. daj mi reci šta ti brže radiš s tim dual corom nego netko s 1 jezgrom? Šta brže pričaš, brže pišeš poruke? Dual core je nepotreban u mobovima još uvijek. |
![]() |
![]() |
#3424 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja ništa brže ne radim (makar i to), ali on sve brže radi, fluidnije, glađe. Nešto slično kao igranje igre u 25 sličica u sekundi ili 60. A neke stvari su naravno i omogućene, kod npr. sygic aura navigacije.... prije je bila patnja skrolat po mapi dok on učitava pol dana, trza za popizd. Ovdje pak sve leti i "rad" je ugodan .... ima tih primjera kolko hočeš, npr browsanje itd. |
![]() |
![]() |
#3425 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Trebas probat dual core kako treba pa komentirati. Mozda to nije stvar dualcore-a,ali su Sensation i SGS2 definitivno puno brzi u svemu od SGS1 ili recimo Desire-a, ili Desire HD ili DESIRE-a Z i slicno. Od samog rada na njemu pa do duplo brzeg otvaranja browsera pa marketa pa ovo pa ono. Trebas malo raditi na vise single core modela i dual core modela pa ces vidjeti razliku. Pogotovo kad se napuni multimedijskim sadrzajem i porukama i pozivima.Mozda je stvar rama,ali 768 rama ima i Desire HD pa nije tako brz. Mozda je chipset u pitanju? |
![]() |
![]() |
#3426 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
zato su neke i preimenovali u smarphone. Znaš i sam uostalom: surfanje, navigacija, igrice, i ko zna kakve aplikacije, itd ,itd. dakle kupiš smartphone da biš imao mobitel i da možeš prćkati po njemu kad ti je dosadno ili kad ti nešto treba ili šta ja znam šta. pogledaj sad recenzije na netu samsung gs2 vs xy mobitela i vidjet ćeš u čemu je razlika. recimo sad sam gledao sgs2 vs lg 3d i samsung pleja 3 video zapisa u istom prozoru bez trzaja dok ovaj drugi laga. mislim to je banalna stvar ali svi mi želimo što brže i bolje za svoj novac. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3427 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nitko ne spominje HD i full HD snimanje.. Desire, usporeno i trzavo - premalo fps-a.. ovo je samo jos jedan primjer.. nitko nece koristit 1GHz ili pak dual core samo za pricanje,slikanje i poruke, shvatite toooooooooooooooo pojedinciiiiiiiiiii tako smo i sa g force 2 mx dosli na gtx 460 ![]() |
![]() |
![]() |
#3429 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3430 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
htc root
ako uradim root po upustvu gore navedenom htc desire-a dali mogu nesto da zeznem jer je tel nov koristen 2-3 dana provjerio sam on je PVT 4 s-on a hboot je 0.93.0001 |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3431 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3432 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dostupan port Senzacije / Pyramid na Desire http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1236126 Citiraj:
EDIT: http://www.xda-developers.com/androi...-core-support/ Novi ROM za Senzaciju, koristi 2 jezgre, 2.3.4, pa se zabavljajte ako vam se da. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 27.08.2011. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
#3433 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam problema sa SGS1. Kupljen je u tmobileu i otkljucam ga preko sgs unlock toola na tele2. I sad tu nastaje problem, nece mi radit data paket. Ima ko kakvu ideju zbog čega? Postavke su sve dobre sigurno, mislim da mi je na početku napisalo da data ne radi jer nije na home network prijavljen. A stavim ga preko trazenja mreze i na tele2, tmobile ili vip. Drugo pitanje, na SGS2 mi se često zna rušit internet? Se događa još kome to? Imam na njemu stock 2.3.3. |
![]() |
![]() |
#3434 |
DD9512
|
Dakle ukratko.. Na senzaciji ne radi 1 jezgra a i ta jedna ne radi dobro. (sistem ju vidi Kao arm7 umjesto arm8 CPU).. Driveri za grafičku također nisu dobri.. (adreno 200 umjesto adreno 220). Ne vidim uopće riješenje problema, jedino novi sistem od htca. Bilo kakve benchove nema smisla radit, rezultati su razocarajuci..Mob u ovom stanju uopce nije trebao bit pušten u prodaju. |
![]() |
![]() |
#3435 |
Premium
|
Pa zasto jednostavno ne stavis neki custom rom pa neces vishe morat pisat lose stvari o Senzaciji.. |
![]() |
![]() |
#3437 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autora ROM-a (Mike1986) nije briga za benchmark rezultate jer mu je važnije kako se mobitel ponaša u svakodnevnom radu, UI. Također niti jedan benchmark ne mjeri kako treba, možda jednog dana. Light korištenje: Sa verzijom 3.0.0 mi je baterija trajala preko 52 sata, (sync on, wifi stalno upaljen, nekoliko sms, par poziva i malo korištenja face i g+ te još par dugih app). Medium korištenje: verzija 2.1 sa RCMIX kernelom 2.3 28 sati (sync on, wifi stalno upaljen) mail, sms i nekoliko poziva te sufranje i skidanje aplikacija. Heavy korištenje: 2.1 sa RCMIX 2.3 kernel (sync on) glazba u pozadini i surfanje 70% vremena, slikanje i snimanje videa, skidanje nove verzije ROM-a na wifi i instalacija ROM-a dok sam bio u gradu. 8 sati i 31 minuta i ostalo mi je 26% baterije. |
|
![]() |
![]() |
#3438 |
Premium
|
Ja sam probao insertcoin 2.2.6 i m-deejay's UNITYV7 Kernel custom kernel i telefon radi odlicno. Za one koji se pale na qudrant-2500 |
![]() |
![]() |
#3439 |
Premium
|
Jedno pitanje vezano uz Samsung Galaxy, naime radi se o ovom modelu: Samsung I5800 Galaxy3 Black Uglavnom trazim mobitel za sestru, ona bi se otisnula u smartphone vode, a ja sam tu da pomognem ![]() Uzela bi ga u Tele2, na pretplatu i kostao bi ju cca 300 kn. Jel ima sta bolje za taj iznos u toj kombinaciji? Htc je tu skup, a za ovo ostalo nisam siguran, a Samsnung se ovako na papiru čini ok, Android 2.1, wifi, hspda, bloototh, 3mpix? Misljenja? |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Moze na 2.2 preko odin-a |
|
![]() |
![]() |
#3443 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za one koji bi željeli da im SGS2 više drži, Samsung je napravio jaču bateriju (2000mAh). Uz nju dolazi i novi zadnji poklopac. Cijena 45€. http://sammyhub.com/2011/08/29/samsu...xy-s-ii-i9100/
#3444 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3446 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
napokon dosao je sluzbeni update za Xperiu X10 - 2.3.3 Gingerbread na t- mobile ali ipak preporucam ovu tweek konbinaciju stock rom, rootan + FPS uncap.. i super sam zadovoljan ! baterija traje minimalno 3 dana a temp baterije ne prelazi sobnu temperaturu kad je idle.. Code: na xda su upute : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1192867 a tamo je i link za download Code: kad sam već kod baterije proučiti ova upustva, ima smisla :ko ima viska vremena ![]() http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1071885 Sada tek X10 radi kak spada i kakvim je bio zamisljen,ovom tweek ginger konbnacijom se dosta ubrzao , bdw sjebali su ga SE programeri do bola u doba kad je izsasao a hradwerski je jos uvijek jak ! bdw.. malo smo ga benchali na quadrant testu je je jaci od galaxy s cak hahaahah ukratko tko ima x10 neka napravi tweek , nece pozaliti pozzz |
![]() |
![]() |
#3448 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
5,3" Samsung Note. Gsm arena: Link Kao "telefon", samo ne znam u koji dzep stane ![]() Podsjetilo me na ovu sliku ![]() Evo usporedba: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 03.09.2011. u 10:30. |
![]() |
![]() |
#3449 |
DD9512
|
Fora je.. Samsung se drži ovog svog dizajna. Jedino mi se čini da je hardver sličan Kao u sg2.. S obzirom na rezu ekrana ne znam kako će se to vrtiti.. I nadam se da neće biti skup. Po veličini ce ga sigurno prodavat Kao tablet u internet tarifama. (nažalost) |
![]() |
![]() |
#3450 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitaj lord clockana kako mu je bilo sa Dell Streakom i njegovim ekrančićem od 5". Ovo nije ni tablet ni mob.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|