|
![]() |
#3421 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
fck... nije ni cudo zasto ima toliko apple hejtera..
#3422 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Zato sutra, ne prekosutra idem na rodjendan. On topic: napravio update. Sta rec osim sa 5.1.1 na 7 nego super. Fluidno, pregledno, brzo. Dizajn mi je super. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Ja stavio zeni na iPhone 4 putem restora i radi vrlo glatko. Sad mi kaze cak brze i fluidnije nego ios6. Iako moze biti da je do restora. |
|
![]() |
![]() |
#3425 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#3426 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
#3427 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Šta se tiče vožnje tu je voice control "next song", ne znan kakve prste imate ali je pain in the ass otvorit app (pritisak na pismu), još kako tako je i za prominit pismu. Druga stvar je šta nema uvik sata dok pisma svira, isto malo nekorisno. Swipe u music appu fali, isto tako i masa drugih opcija, ali mi se neda stavljat druge aplikacije jer ih uvik zatvori i pritiskom na mic otvori def app. |
|
![]() |
![]() |
#3428 | |
aka Striko
|
Citiraj:
I to mi je punooo bolja opcija nego dva puta tapkatzi svaki puta kad hocu promjeniti pjesmu u lock screenu . |
|
![]() |
![]() |
#3429 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Javljam se kao nepoznavatelj situacije među ajStvarima... Koji je smisao modela 5C? Potpuno ista stvar kao i 5-tica, samo s plastikom umjesto metala? IMO taj metal je najskuplji dio pa su odlučili napravit plastičnu verziju zbog veće zarade...? Jesam u pravu? |
![]() |
![]() |
#3430 | |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Kad smo već kod tog togglea, to mi je valjda jedna od najgenijalnijih stvari na ajfonu. Netko tko to nije prije koristio ne može razumijeti koliko je to genijalno ![]() Moram priznati da ni meni nije jasno... Postavili su ga po cijeni na mjesto gdje bi da ga nema bio iphone 5 nakon izlaska 5s. Ovako ako želiš metalni telefon a nemaš para za 5s, moraš uzeti 4S. 5icu potpuno izbacili iz ponude. Čudna logika...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3431 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisam siguran ali mislim da 5C ima lošiji ekran od obične 5
__________________ |
![]() |
![]() |
#3432 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Plastika je jeftinija, veći je profit margin, a za tim sline dioničari i analitičari. K tome je izgovor za izbacivanje više boja što se sviđa današnjem tržištu. A ako hoćeš premium, moraš uzet 5S. Po meni ova plastika je korak unazad. Al ajde, barem nisu metnuli slabiji hardware u njega, a mogli su... K tome budu deca ko ova glupa Antonija htjela raznobojne mobitele (samo da je ajfon), a roditeljima bude privlačniji jer je jeftiniji, dok budu sebi uzeli 5S. |
|
![]() |
![]() |
#3433 | |
Banned
|
Citiraj:
Nego izasle su neke slicice Androida 4.4 izgeda da se vata zarkih boja kao Apple ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3436 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#3439 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
#3440 |
Banned
|
Prices On The Black Market For Gold iPhones Are Completely Insane http://finance.yahoo.com/news/prices...182645843.html ----- ![]() |
![]() |
![]() |
#3441 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne znam jeli se ko sjeća, kad je petica izašla, one akcije mislim da je prvi dan bila, kao iphone za 900 kn i preplata u pola cijene. Nisam siguran, to je kao vrijedilo samo prvi dan prodaje, centri do ponoć su radili (VIP) ili sam nesto pobrkao... Da se informiram u vezi nadolazečih modela, možda nešto slično bude u promociji, ako ko zna... |
![]() |
![]() |
#3442 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
A opća pomama i $10000 na crnom tržištu za "zlatni" iPhone koji zapravo nije zlatni, nego aluminijski kao i ostali koji nisu plastični, nije dead giveaway? |
![]() |
![]() |
#3444 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Veliki review 5s sa puno tehnikalija http://www.anandtech.com/show/7335/t...one-5s-review/
#3447 |
Banned
|
I da poceo mi se random gasit, ne znan je li do iOS7 ali nekad samo se pokaze apple logo. Dosta puta na 20% se ugasi i prikaze punjac pa nakon par min opet se upali. Uglavnom cudne stvari. Rotate u porukama najvise blokira ![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Bio je moj na 4% i nije zbleesirao. Strpi se, izaći će update.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3450 | |
Banned
|
Citiraj:
Faceblokira u svih 16, nekad Safari jebe zid, generalno onaj osjecaj zadoboljstva je pa... iOS6 je bio puno stabilniji. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|