|
![]() |
#3391 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
bome meni jucer dosao sms da nema adresa kucni broj pa neka popunim podatke,sta je najgore i trebao mi doc paket pa sam skoro nasjeo... https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...---908564.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Opet neki raspad sustava? Imam paket koji je dosao u hrvatsku u pon ali hrvatska posta tvrdi da jos nije dosao do njih - na trackingu royal maila vidim da je zadnji status released from customs u pon u zagrebu (ne bi trebalo biti nikakve naplate) dok HP na svom trackingu samo ima paket u najavi od petka kad je poslan paket. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3395 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Verovatno je jos uvek na carini , u zadnje vreme sve paketi iz engleske idu prvo na carinu , a dok ih carina pusti dalje zna biti i mjesec dana. S tim da trenutno carina lupa carinu na sve kaj dolazi iz engleske po napisanoj ili predvidenoj vrijednosti artikla (imal slucaj da je netko na knjigu napisal da je vrednost 100 funti , nasi odrali 28 eura carine na to) ... Tako da sve kaj dolazi iz Engleske ovisi koliko carinika ima da se to prode. Mada ako ims srece pa je dulje od 2 tjedna na carini znaju kao ispriku ponistiti naplatu carine. Tak je sa svime kaj dolazi iz okolice EU , zato ne narucujem vise iz GB (malo mi fali zavvi jer su imali odlicne cijene), NL , Finske , itd . Jer carina ih fakat pikira.
![]() |
![]() |
#3396 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Standardna ažurnost HPa, meni je paket iz DE došao do ZG za 38 sati, i od utorka ujutro u 7, kada je HP potvrdio primitak pošiljke, stoji isti status i dakako, ništa još nije dostavljeno. Tako da nije samo izvan EU paketi!
![]() |
#3397 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Na kraju nije posta bila nista kriva, iako paket ima standardni tracking format, u mom slucaju ANxxxxxxGB (mozda sam fulao koji x) i moze se traziti na posta.hr gdje i dalje stoji da je u najavi - paket mi je zapravo dostavio GLS. A zasto je dugo trajalo, sender nije upisao tocan broj telefona pa me GLS nije mogao konatktirati (a ne mogu mi doc samo pozvnoniti na zvono jer treba znati broj stana). Na kraju jesam pingao ove koji su poslali paket jucer jer mi je bilo glupo vec i nije mi bilo jasno sto se dogadja (a na royal mailu stoji da je na dostavi) i onda su oni shvatili da su sjebali broj telefona, poslali to GLSu i danas mi GLS dostavio paket. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U subotu me dočekao sandučić pun pošte. Mislio sam da sam falio dan pa sam pogledao kalendar. Stvarno je bila subota. Totalna zbunjola.
![]() |
#3400 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Idu subotom na veliko, nadoknađuju (ako uspijevaju nadoknaditi, možda samo odrade dovoljno da drže glavu iznad vode) zaostatke.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3401 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ovo je baš lakrdija. Dakle, ti nesretni switchevi su izgleda pred mjesec i pol dana došli u HR, našao sam ih danas u sandučiću (na opće iznenađenje) a tracking kaže da su se vratili natrag ![]() Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|