|
![]() |
#3392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kako bih se smijao da ovo TSM izgubi haha |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3395 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
.... dal vama lagga na azubutv na 720p? .... ja ne kužim koji k..., imam 10mb net i 0.64 upload i opet laga, mislim ono wtf |
![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja gledam na youtube i twitch i nigdje ne laga. 8mbit brzina. Koji epic završetak i kill ezreal-a u bazi ![]() ![]() Vidim da kinezi rasturaju NA-še, a? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.09.2013. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Premium
|
Ma vidi se da istočnjaci prednjače. Ali ajde, gambit EU se drži donekle, ako njih izbace kinezi ili koreanci dobivaju prvenstvo 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3400 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
GG je totalno izgubljen od samoga početka,prvo protiv SM su sramotno izgubili,šteta očekivao sam više od te ekipe ali pošto im je ovo prvi puta oprošteno im je ![]() ![]() sve u svemu NENORMALNO dobre igre gdje se očigledno vidi da OMG je prvak svijeta bez imalo razmišljanja,...j***** kosooki roboti ![]() ove ostale dane neću ni gledati kada počinju od 4 ujtro do 8,..čekam quarterfinals pa nadalje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3401 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Evo link za tebe i sve ostale: http://www.reddit.com/r/LoLEventVoDs Ovdje se stavljaju VODovi brzinom munje i što je najbolje - nema spoilanja Znači, komotno možete ujutro se dignuti, pokrenuti link, i pogledati natjecanje koje ste propustili jer vam se ne da dizati u 4h ujutro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
Premium
|
Ma imaš sve na twitchu ![]() Cijelo vrijeme netko pušta ponovo mečeve ![]() Ali i ovo je super ![]() Inače sad krenuo u meč s fizzom. Brand protiv mene, dao mu 2:0, i više ništa nisam mogal, ubijao me, došao na 3:9 score ja. i kasnije 17:14 GG ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 16.09.2013. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Hala Madrid!
|
nisam znao da je Vi tako jaka na drugom levelu ![]() ja Jarvana igrao, uspjela me ubit 1na1 bez beda, za ubuduće ću znat ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 16.09.2013. u 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Premium
|
Ovisi o runama i mastery-ima. Kad ju ja igram 9:21, xin, j4, trynda me mogu komotno dobiti do lvl 5-6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3406 |
Premium
|
To ti je to. To je i smisao mastery-a. Da ti bez geara se razlikuješ od protivnika po nečemu. Ona je išla full ad, ti si vjerojatno bio tanky. Ali kasnije ti nemože ništ, ako imate isti cs i broj killova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Hala Madrid!
|
Yep, ali Jarvan je takav champion da on radi dobar dmg i bez itema tako da na njemu uvijek odem tanky masterise ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 16.09.2013. u 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3408 |
Premium
|
Ja iskreno, neznam da li sam kad igrao junglera s offensive? Osim neki dan rengara za probu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Premium
|
Ima ti x-plosiv. Njemu se javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja, ali sam njub ![]() ![]() Ej lipi, slijedeći tjedan, biraj RP ili real money cash , pošto ću platiti fax iz drugog izvora ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
Premium
|
Već sam ti rekel ![]() Riješeno je onog dana kad sam ti dao acc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3413 |
Premium
|
Počeo sam opet Katu igrati. Neznam kad sam zanji put bio s njom ispod 10 killova. Uzmem kill ili 2 na početku i kasnije GG. Samo je problem da ti s njom možeš biti 10 killova u plusu ali za nju treba tf. Ako imaš 4 useless igrača izgubiti češ 90%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3414 |
Premium
|
Da, to je jedan od razloga zašto je igra jako rijeđe sada. Kako je meta CC/Tanky bla bla, nije problem toliko tanky koliko je problem CC...a i što je sve više ljudi zna counterati na većem nivou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 |
Premium
|
Vratil sam se starim korijenima Ez-a. Heal nemoguć ![]() Neću više igrati blue iskreno. Super mobility i to, ali dmg i heal puno bolji kod starog eza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Premium
|
Shiv je postao must have item na svim ad-ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3419 |
Premium
|
Upravo me na botu razguzio Diamond 1 i Challenger ...nismo niti feedali, koliko je taj lane bio dominantan Soraka (s healom) i Urgot vs Blitz i Vayne majko mila...nije me netko dugo vremana tako razguzio na lejnu, totalna dominacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Lagani old school Soraka + Urgot, sjećam se dana kada je taj combo na botu bio doslovno nepobjediv, a onda je Riot odlučio "složit" Urgota, pa zatim i Soraku - RIP oba champa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|