|
![]() |
#3391 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ovak imam jedno pitanje mislio sam da cu ici na gtx 460 ali ipak ja bi radije radeona sviđa mi se 6870 od sapphira za 1720 kuna u admu što mislite jel to dobra kupnja ili ipak traziti nekaj polovnoga. jer vidim po rewiewima da se 6870 drzi bok uz bok sa gtx 470 samo što je puno manje ocabilna, kaj vi mislite? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 | |
Prevara na Tržnici
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3394 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Sve u svemu, ona je performansama negdje kao i GT240 DDR5. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 | |
Prevara na Tržnici
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() @astral -> nemam bas povjerenja na njuskalu, ako vec imoram uzet polovno onda bi tadje preko PCE.a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3396 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
vjerojatno glupo pitanje, ali tko pita ne skita... Neka grafička kartica koja uz klasičan HDMI out ima i optički out za zvuk? Naime, HDMI out ide prema telki, a optički bi išao prema kućnom kinu pošto mi telka, po mom saznanju ne može proslijediti zvuk na kućno kino...razmišljam na glas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ako ce gledat preko kompa na telki, dovoljno je da na kompu namjesti hdmi out za zvuk, te na kucnom kinu AUX i on ce primiti signale od tv-a i pustiti zvuk na kucnom kinu...cim ustekas opticki kabal iz telke u kucno kino moras dobiti zvuk na njemu
![]() |
#3399 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Vec neko vrijeme gledam, ali kako vidim nema bas neke BestBuy zamjene za sadasnju HD 4670. Mislim kupiti novi monitor za oko 1300 kn, ali onda mogu zaboraviti bilo kakvo igranje na full HD. Mislio sam potrositi kojih 700 kn i ocekivao performanse 5770, ali izgleda nista od toga. Isplati li se uzimati HD 5670 ili ipak stedit za 5770 (ili neka nVidia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3402 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaš neke inside-informacije? ![]() Pitam zato što je nedavno objavljeno da će HD6670 imati 480SP-ova (16ROP, 128bit), a s obzirom da ih 5750 ima 720...neće niti nju dostići. Što je dosta logično, pošto 5700 serija i dalje ostaje na tržištu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3403 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Treba uzeti u obzir da je to malo poboljšana arhitektura u odnosu na onu iz serije 5, tj. ista ona kao i u Barts čipovima tako da tim shaderima treba dodati još 30-40%, znači bilo bi usporedivo sa ~650SP-a iz serije 5. Uz još neka poboljšanja ja bih rekao da je blizu 5750. Naravno ovo je samo na papiru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3404 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
namjeravam kupiti ati radeon ah3450/di/512md2(lp). jel bi mi to radilo na matičnoj epox rda8+??? molim što hitniji odgovor. fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3405 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Bi,ako se ne varam to je ova i AGP je što ti i treba http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814121315
![]() |
#3406 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
A i kaj se tice maticne, bitan je utor, a kolko vidim kartica je pciE. No ak i maticna ima pci, ne vidim zast nebi radila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel ti vidiš čitat,lijepo piše da je AGP kartica,a matična mu je iz doba socket A.I nema šanse da ima pci-e,već ima AGP 4x,8x.
![]() |
#3408 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3412 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
I jedna i druga opcija dolaze u obzir. Za sada mislim ubost kućište cm 690 II, hdd od kakvij 1 tb, a kasnije kad izađu "buldožeri", za par mjeseci uzimam matićnu -am3 . A grafu moram mijenjat hitno pošto ova ide u drugu konfu koju poklanjam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Hvala na brzim odgovorima, a sada kad ste tolko aktivni danas da iskoristim šansu iako nije pravi topic i pitam sljedeće: frend mi nudi rabljeni proc Athlon II x4 640 za 400 ćuna (na 2 rate ![]() Nalazim se u velikoj nedoumici jer mislim da je cijena za proc sasvim ok, a i mislim da ide na moju matićnu ?? http://us.test.giga-byte.com/Support...ver=#anchor_os Što sad da radim ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja bi na tvom mjestu uzeo athlona jer je 400 kuna vise nego fer za doticnog, pogotovo na dvije rate ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3419 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Telebit
Naletio na Telebit stranici Sapphire Radeon HD6970 za 1800kn, jel su se zaje... neznam, al ja ga ubacio u košaricu i sad čekam da mi se jave, ako prođe, super, al neznam da bude, što vi mislite? https://www.telebit.hr/products/7861...79-00-40R.aspx Ako ne prođe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Sorry zaboravio, jel bolje uzet 2x6850 ili 1x 6950? |
![]() |
![]() |
|
|