|
![]() |
#33961 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33962 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
a ovo je sad vec prozvakano u zadnji par dana ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33964 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sutra ujutro na sljeme oce netko? Neznam kad tocno, ak se nitko ne javi, ja idem kad se zbudim, kad god to bilo
![]() |
#33965 |
Ubijate mi flow ;)
Datum registracije: Mar 2013
|
![]() |
#33966 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Dotad odradim sljeme i 3x grmu ;-)
![]() |
#33967 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
@ Shoshy: ej kontamo sjutra ići: Danijel, Dado i ja...samo čekam da se jave momci kada im valja, meni svejedno jer sam ceo dne slobodan...javim čim mi jave (Danijel pokido žicu od neta, a Dado sa djecom...) Danas eXtra Sljeme: gripozno eXtra kako gore, tako i po 52. ojki dole. Danijel, Antonio, Nik i ja... Živi bili pa se vozali (kako bi MIRta rekla) ![]()
![]() |
#33968 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]()
![]() |
#33970 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Dobro ti to Rice deres po moru, nema sto. Nisam bio na Vranskom sto godina, sad si me malo podsjetio na njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33971 |
Registered User
|
Sljeme sutra, srijeda, 10h kod tunela. Dole 9ka. Shoshy i ja, Dado visi. ![]()
![]() |
#33972 |
|
![]() sto reci, godinu dana sam cekal godisnji i sad samo uzivam ![]() ujutro ronim ili plivam, pa bajk, pa odmor, pa plivanje i navecer opet bajk ![]() zena veli veli da su mi se skemba i cice smanjile fajn, a i thomsonica ne cvili i ne skripi vise, iz zagreba sam otisel sa 106kg, kad se vratim idem na vagu ![]() a kaj se tice vranskog, mislim da bum mozda otisel za vikend jos jednom, ali u drugom smjeru, jako je lepo, ali laksim tempom i bum koju fotku vise okinul ![]() evo jos par offtopic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33974 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Danas 18 gore a 19 dolje, ali pješke. Bicikl se pokvario pa iskoristio priliku za pačiće provodat po gori. Tko ima kćer od 5 godina i 18 dana a da se popela do Puntijarke?! ![]() E sad, sreli smo par biciklista, doista to vrlo nezgodno izgleda iz perspektive pješaka kada 4 biciklista jure prema tebi a neki baš i ne vladaju bajkom. Uspore oni ali to nije to. Ova 4-orica su bila O.K. još, bilo je likova u punoj brzini kraj nas 18-kom, došlo mi je da jednog štapom srušim. Pa, budući da volim i jedno i drugo, i planinarenje i spust bajkom, moj savjet bi bio: usporiti na brzinu ljudskog hoda, i ne treba očekivati da se planinari moraju maknut, dok se planinari ne prođu a onda opet full gas. ![]() Bit će sve O.K. na taj način. Kome se ne sviđa, ima brate staza koje nisu planinarske. Pogotovo ne vikendom i praznikom, i pogotovo ne ovim prometnijim stazama. Inače, nalijetao sam na planinare pri spustu po makadamu (cesti) koji nisu htjeli napravit prolaz da možeš proći, očito je određeni profil ljudi nazočan u obje skupine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33975 |
Registered User
|
ovo je eXtra. Moja ima skoro 7 god i još se nismo usudili, a o Sljemenu nema kaj nije čula od mene i stalno pita kad će ići. Vidim da si u Sesvetama, mi smo u Soblincu pa bi mogli jednu zajedničku furu organizirat, taHman da moja uvati zalet uz tvoju sada već trenericu i onako kroz šalu da se popne gore. ČujemOSE, ![]()
![]() |
#33976 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33977 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@droja - vjerojatno smo mi naletjeli na vas na spustu. Na Pilani. Bilo vas je troje ak se ne varam, ti, zena i mala. Ja sam isao prvi, crni bajk, plava majica i plava torba. Iza mene trojica: Adax, Sile i Čorus ![]() Na tom dijelu je malo zajebano za stat. Sto zbog nagiba i zajebanog terena, sto zbog toga sto su nam se kocnice na tom dijelu malo pregrijale ![]() Nadam se da vas nisam uplasio, iako sam prolazio malo podalje od vas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33979 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mi kad smo bili ujutro nije bilo žive duše, ni u gradu, ni na lojsteku, ni na 52... sveskup u cijeloj voznji sreli cca 1-2 osobe prema gore i 2 osobe prema dolje...
![]() |
#33980 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Još dva sineka naprijed su bila (petoro). Ti si onaj "još tri!" ![]() Ma O.K. samo zadnji s Konom nije djelovao uvjerljivo. Baš to, otkud znaš da neće "fejdat" baš ispred nekoga, ili da ti pri nekom skokiću po onim stubama neće rama puknut, hoću reći savršeno je u redu da mi koji vozimo bajkove računamo i prihvaćamo rizike, no drugi ljudi to nisu dužni. Jednom sam se i ja zaletio, i nisam mogao usporit koliko sam htio na 24, a bila neka djeca u daljini, i završilo je saltom. I neka je, poslije je uvijek kasno. @Irv Nisam ni ja planirao, mislio sam da će me ženski dio populacije vratit natrag još prije Njivica. Malo, pomalo, obećavanje štrudli, i opisivanje istih s nadnaravnim moćima drogiranja nepca, i stiglo se... ![]() Zadnje izmijenjeno od: droja. 26.06.2013. u 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33981 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
U odnosu na Vepra se stvarno vidi pomak (sto se tice nizbrdo). Nema vise situacija u kojima me hoce bacit preko volana sto mi je moram priznat malo neobicno ![]() Coil radi super, mana je tezina koja se osjeti uzbrdo, ali vec se lagano privikavam. Bobanje je skoro pa zanemarivo, svi elementi se daju izvozit kao i prije. Bajk je dosta okretan nizbrdo tako da se tu tezina bas i ne osjeti. Ko zaigrano krme ![]() Taj sam ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Ma da je trebalo stat skroz vec bi ja nekako stao. Mogle su kocnice jos izdrzat. U najgorem slucaju prije bih proletio dolje negdje nego se s vama igrao kuglanja ![]() Al u pravu si, opreza nikad dosta. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33982 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nemoj se voditi tom "logikom", isto tako može na zelenom valu puknut osovina na autu i skrenut i pobit 30 ljudi na zebri. Kolega na Koni (Adaksinjo) je kao i svi mi usporio, zaobišao u dovoljno širokom luku i pozdravio. Od nas četvorice jučer on je najpouzdaniji jer ne divlja. Bicikli su složeni da izdrže takve napore, da nisu ne bi riskirali na onom korijenju i strminama. Govorim za sebe (zeleni bike, rekao sam da ide još jedan iza mene) i ekipu s kojom vozim, uvijek usporimo na minimum, pozdravimo i često i popričamo, ove mamlaze koje ste sreli na 18ici ne mogu komentirati. Na kraju krajeva dobrodošao si bacit đir s nama pa se sam uvjeri da nismo zlikovci. Uvjeti za vožnju su fantastični, jedino se brzo smrači u šumi kad je oblačno ko jučer, s tim da smo planirali zahaltat autobus u 7 pa opet gore, možda i bolje da nismo.
![]() |
#33983 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Metnuo si ti nama kod tigrovog oka cuki, al video ce to malo bolje docarati ![]() Droja ne kuzim logiku. Manje ti smetaju trojica koja su ti skoro pregazila pola familije, nego ja na htu sa syebanom vilicom koji idem najsporije od svih i obilazim najvise kaj mogu? Btw kaj ne vozi sile konu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33985 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#33987 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#33989 |
|
![]() vratio se s danasnjih prijepodnevnih 65, koji su postali poslepodnevni ![]() bura je za pop.... psihicki prosvikal, temp je ugodnih 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u ninu sam stal na kafu jer nisam vise imal psihicke volje terat u buru ![]() ![]() opral dresove da mi ne bi palo na pamet ici vise danas vozit, stavio u hlad da se sporije suse ![]() ![]()
![]() |
#33990 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A tebe isto vrag tjera. ![]() U ninu kad je bura nije za bit u kući, a kamoli za vozit se vani ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|