|
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Laptop u "moj komp". ![]() Patch 1.0.3, 800x480, sve low (naravno), jedino traffic na 20. Ide 15-25 fps, zavisi kako koja situacija... Igrivo, ali ne i "enjoyable". ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3364 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
lol Evo nadjoh identican lap ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cLTyzBHm_Ro http://www.youtube.com/watch?v=jTEkK3yHxsU |
![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Molio bi nekoga da napiše par onih osnovnih naredbi što se stavi u prazan file u GTA IV folder Ono "No restrictions" i ostalo. Znam da ima na temi ali ne mogu prelistavati 150 stranica sada ![]() Puknuo benchmark prvi put nakon prelaska na i7 i SLI i to je totalni boom performansi. Igra doslovno leti na ~70 FPSa 1680x1050, teksture high, ono drugo very high, pa ovi distance-i i sve to pojačano.
![]() |
#3366 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Command Line Parameters Tools -benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game. -help: Display list of all command line options Graphics -renderquality: Set the render quality of the game. (0-4) -shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16) -texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2) -viewdistance: Set the view distance of the game (0-99) -detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99) -novblank: Disable wait for vblank (No Vsync) -norestrictions: Do not limit graphics settings -width: Set width of main render window (default is 800) -height: Set height of main render window (default is 600) -safemode: Run the graphics in the lowest setting possible -frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ) -refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60) -fullscreen: Force fullscreen mode -windowed: Force windowed mode -availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9) -percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA Audio -fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint -minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint System -noprecache: Disable precache of resources -nomemrestrict: Disable memory restrictions izvoli,kopirano sa jednog sajta ne znam da li znas,napravis .txt datoteku,imenujes je sa commandline i smjestis u root folder gta 4... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hvala ![]() Da, znam di to ide, imao sam to i prije samo sam brisao pa zaboravio itd ![]() Nego, samo još nešto, dali je dovoljno samo u commandline file napisati npr: -texturequality 2 -norestrictions ili trebaju zagrade, dvotočke i ostalo. Ili je samo ovo dovoljno?
![]() |
#3368 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
nisam bas previse u tijeku, pa me zanima jel izasao jos koji peč nakon trojke i jel ovo iznad kaj pomaze.zazelio sam se opet igrat samo me 25 fpsa zivcira.jer ak kaj pomaze odmah ga opet instaliram
![]() |
#3370 |
Bazinga
|
nemogu vjerovat.nakon nekog vremena instaliram ponovno ovo cudo i sad mi igra zasteka.svaki put na drugom "mjestu".nekad kod sejva.nekad kod loadinga i tak.ne kuzim zakaj.prije mi je sve normalno radilo.da i to se sve desava na zadnjem patchu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3371 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ovako jedno pitanje samo, dali netko od vas igra na 1080p (1920x1080) sa svim instaliranim patchevima? Kako se igra vrti i na kojoj konfiguraciji ako bi netko mogao napisati, nije me volja traziti po cijelom topicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3372 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Tak ja isto igram, ali meni nakon par minuta FPS padne na 1-2... Ja mislim da je to zbog onog programa Games for Windows Live, jer mi isto tako i fallout 3 pocne uzasno stekati nakon par minuta igranja... Jel ima netko ideju sta bi mogao biti problem ili je imao isti problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
pa na core i7,gtx 260,6gb ddr3 vrti sve na max osim textura i detail distance na nekih 35fps btw.evo ti benchmark na rezoluciji 17 incnoga monitora... http://forum.pcekspert.com/showthrea...62354&page=113 EDIT ![]() ne moras imati upaljen windows live,naravno ako ne igras online ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Što je nužno za GTA IV?
Znači šta je nužno promjenit za normalno igranje GTA IV? Imam: CPU: AMD Athlon 3500+ MBO: Asus A8N-E RAM: 1GB DDR1 (2X512 DUAL CHANELL) VGA: Ati Radeon X550 ![]() A sve se to vrti na Visti Ultimate Znam da je grafika katastrofa, al dal bi ovo ostalo bilo dovoljno ili treba još nešto nadogradit? Molim preporuke za neku jeftinu, a dobru grafiku. do 400-500kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Vec je bilo takvih 10 tema preporucenih konfiguracija..Vidi sta gugl kaze-> Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hmm, tesko da ces s tom konfom vrtiti gta..(proc je preslab, malo rama, jos i vista sve to zagusi) Čak i da kupis nesto do 500-tinjak kn nece bas biti neke promjene.. Ja bi ti preporucia radeon 4770, jest da dodje oko 800kn ali je stvarno isplativa grafa za tu lovu, ako nemozes toliko izdvojiti onda 4670, ona je oko 500kn.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kad god me netko pita,ja sam protiv ulaganja love jače od 200kn u krama računala.Nažalost,nemožeš na tom igrat ni GTA,a ni ništa novije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
kako promijenit rezu u GTA
igrica je GTA IV, zaboravio napisat u naslovu... ne kuzim, u igrici imam opcije za mijenjat rezoluciju samo do 1280*1024, dalje od toga ne mogu... jel to moguce ili nesto krivo radim? volio bih vecu rezoluciju.... q9300, 3GBram, radeon 4870. hvala svima na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
nije ista aigra ali možda pomogne http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=94894
![]() |
#3383 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
it didnt work... sta je stvarno 1280*1024 najveza reza na kojoj igrate GTA IV ? lom. Zadnje izmijenjeno od: studenac. 12.06.2009. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Eh, instal ja igricu, al mi se neda prelazit... Jel zna tko kako ubaciti save game? Sto god da sam pokusao (neki xlive, ma cijeli dan sam se jucer zazao) neuspijva mi... Ako netko od vas zna kako to napraviti, bio bi mu vrlo zahvalan kad bi mi rekao kako je to uspio... EDIT: Rjeseno uz pomoc blave... Tnx ![]() Dobro to ide na 3870 i slabom dualcu...
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 13.06.2009. u 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Bazinga
|
nemogu vjerovat sad mi baca neki error da nemam dovoljno memorije na grafi.(RESC10).za popizdit pokrpam jednu gresku i onda baca drugu.
![]() |
#3389 |
Premium
|
evo moje trenutno stanje s GTA 4 AMD X2 4000 > AMD X2 7750+ BE ATi HD3850 > GF 9800GTX+ Ovo srebrne boje sam imao prije, a ovo crno imam sada... Prije sam igro sve na FULL LOW 17-23 fps Sada igram na medium view distance 40... 30-40 fps ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Premium
|
Danas 19.06.09 stigao nam patch 1.0.4.0 ![]() http://www.rockstargames.com/support...tch/index.html Probao, ne vidim NIKAKVE razlike. Najmanje u FPS. Jedino mi je oduzeo save ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|