|
![]() |
#3361 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
@dekky-netko je već naručio taj ZTE ako se ne varam, pretraži ovu i onu stariju temu(nisam više siguran u kojoj je bio post). Koliko se sjećam dojam je bio vrlo pozitivan. @Vorda kod nas kupuješ pretpostavljam ili? Ako je kod nas onda je ovo vjerojatno najbolje što možeš a da je novo http://www.wowshop.hr/thl-t6s-black.html. Ako naručuješ iz nekog od kineskih webshopova onda može osjetno bolje za te novce, ali morat ćeš pričekati neko vrijeme da stigne. |
|
![]() |
![]() |
#3362 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
http://www.to2c.com/kingzone-n3-lte-...gn=Dec_20_2014 osim šta je 4 jezgreni procesor, ali za 50tak dolara manje.... |
|
![]() |
![]() |
#3365 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
[QUOTE=bg_4_l;2708052]Problem je rješiv, postoji alat koji ti generira recovery baš za tvoj uređaj(ima za TWRP, Philz i CWM) i prilikom kreiranja te pita je li ti recovery zarotiran za 180 stupnjeva, pa to ispravi. Svi materijali ovdje. Ako želiš CWM ili neki drugi googleaj Easy magic *ime recoverya*. Hvala, sad sam na godišnjem pa ću se malo posvetiti tome kad uhvatim vremana. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#3366 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok ekipo pala je odluka Uzet ću Xiaomia Redmi note 4G, ali me zanima imate iskustva sa Xiaomi shopom i isporukom iz EU (rade još danas pa idu na GO) skaldišta točnije iz Njemčke, da li je ziher bez carine cijena je 179$ + 38$ DHL, sto kuna skuplje nego iz Kine ali brža dostava, da li možda ima nekih drugih skrivenih troškova? http://www.xiaomishop.com/144-xiaomi...martphone.html Kaj velite ili imate neku drugu preporuku Hvala na brzim odgovorima pošto bih ga piknul još danas prije njihovog GO-a |
![]() |
![]() |
#3368 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3369 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
![]() Citiraj:
Ukpni dojam mi je odličan od izrade pa do ostatka telefona (do sada sam koristio Motorolu defy skoro 4 godine) Iuni os je brz jednostavan nakon jednog dana sam manje više se naviknuo fali mi nekih stvari sa CM ali Iuni je još u razvoju. naručio sam ga sa 1949deal i došao je sa baidu osom, isti dan sam ga prebacio na iuni pošto na baidu dosta toga još nije prevedeno i previše bloatwera. Jedino kamera kad je slabije osvijetljenje slike su malo mutne ali to je izgleda kod svih kineza. |
|
![]() |
![]() |
#3370 |
Guest
|
sutra je kod mene konačno Meizu MX4 Pro ![]() baš me zanima kakaf je ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3372 |
Guest
|
nešto manje od 600$. |
![]() |
#3373 |
Guest
|
|
![]() |
#3376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
evo i ja da par stvari napišem o IUNI U2... dobre stvari: ekran, izrada, brzina i totalna fluidnost u svim aplikacijama i igrama, IUNI OS lijepo izgleda i naravno kamera, to su dobre stvari... loše, po meni: u ovim nekoliko dana koliko ga imam sigurno sam već 10-15 puta, ak ne i više mijenjao ROM, od 1.5 official, preko ROM-ova sa iuni-france unofficial, pa evo sad trenutno na 2.2 beta sa kineskog IUNI foruma nekog...koliko sam skužio kineski ![]() problem kod svih official je taj kaj niti jedna google aplikacija ne radi, jednostavno se ruši prilikom pokretanja..maps, play , gmail...sve , ove francuske verzije imaju Gapps i rade,ali kod svih verzija se javlja greška "com.android.phone has stopped" i nema nikakvog rješenja, bar ga ja nisam pronašao a prekopao sve živo po netu i isprobao sve prijedloge, a ima ih dosta i ništa...uglavnom radi se o tome da vas nitko nemože nazvati odma prekida.. Aplikacije koje mi trebaju sa Play-a sam instalirao preko Moborob-a, ima skoro sve ko play, a kaj nema isto preko njega uz pomoć apk downloadera-linka..i root sam napravio uz pomoć Kingo roota..ima dosta kineskih aplikacija koje treba maknuti... to je to,ak neko ima koje pitanje, neka pita a ja mogu odma napisati da ga baš i nebi preporučio nekome ko nije na ti sa fastbootom, TWRP-om, CWM i naravno onima kojima google aplikacije puno predstavljaju.. |
![]() |
![]() |
#3377 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa to je onda stvarno loše, ali me čudi jer ne nalazim taj problem tamo na forumu kao običajen, u stvari ga uopće nema ili ga ja nisam vidio. Probao si ovo: How to fix "the process com.android.phone has stopped unexpectedly" From the home screen, press Menu Tap Settings Tap Applications Tap Manage Applications At the top, tap the All tab Navigate to and tap your equivalent of the phone app (may be called Phone or Dialer) Tap Clear Cache and Clear Data as available Turn your phone off, then back on. |
![]() |
![]() |
#3378 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
pa jel toolko tesko napravit jedan kompletan mb?? znacui da da su stavili 300mah bateriju na 5" ekran i fhd rezu je*o bi majku ovako jos jedan 80%MB |
|
![]() |
![]() |
#3379 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meizu izbacio M1 Note - 5,5" FHD, MTK6572 octa core Cortex A53 2.0GHz, Mali-T760, 2Gb rama, dual SIM, 13/5Mpix. Najavljena cijena - 160$!! ![]() Izvor
#3380 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Hint: LTPS ekran |
|
![]() |
![]() |
#3381 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3382 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3383 |
Premium
|
Dizajni nije bajan (osobno ne volim taj iP dizajn), a nema ni sd slot tako da je memorija neproširiva. Ovdje govore da će izaći i 32Gb verzija za 190$. Bez obzira, definitivno odlična kupnja.
#3384 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nema veze, preživio sam i s Moto G 2013 8GB koja isto nije imala SD slot, dok sa 16 stvarno neću imati problema makar sada imam 8 + 32GB. Ako cijena stvarno bude 160$ kupujem isti tren.
![]() |
#3385 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Cijena se najvjerojatnije odnosi na kinesku cijenu, kod resellera možemo očekivati cijenu preko 200$ |
![]() |
![]() |
#3386 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo mog osvrta/dojma na Inew V3 plus; Trenutno se prodaje za oko 160$ što je sasvim povoljno za octa core MTK6592 i 2Gb rama, 5" gorilla ekran 1280x720p. A ima svega 130 grama i debljinu od 7mm. https://anton008.com/wp-content/uplo...2/SAM_0757.jpg https://anton008.com/wp-content/uplo...ew-v3-plus.jpg Fotografije su dosta dobre, gotovo stalno je kiša i oblačno pa nisam uspio baš slikati po suncu; https://anton008.com/wp-content/uplo...212_141408.jpg https://anton008.com/wp-content/uplo...212_141515.jpg i video; https://www.youtube.com/watch?v=I3EY2kZEsQI Sve u svemu, za 160$ ja sasvim zadovoljan a i GPS je isto jako precizan.
#3387 |
Premium
|
Slike su na razini sa ostalom kineskom bratijom - srednja žalost. Čini mi se da je 'obična' verzija imala zericu kvalitetnije fotke.
#3388 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Možda, stari Inew v3 je imao tu negdje, iako su mi neusporedivo bolje fotografije nego na DG310 ili Kingsingu s2 kojeg frend ima. No teško je dobiti lijepe fotke kada ti je sunce uvijek nisko (ako ga ima) stalno magla i kiša. Općenito kada se slika po ljeti fotke bolje ispadnu i imaš što slikati.
#3390 |
Premium
|
Očigledno je tržište budget mobitela postala jaka stavka pa se i veliki igrači odlučuju raditi takve uređaje da zarade koju kintu. Asus je izdao Pegasus X002 kao konkurenciju Redmi 1S-u. Izvor
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|