|
![]() |
#3362 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Proklet bio na Božić 99' ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3364 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Wolfsburg - Benaglio, Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez, Gustavo, Guilavogui, Caligiuri, De Bruyne, Schürrle, Dost Napoli - Andujar; Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam; David Lopez, Inler; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain
![]() |
#3366 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Tebi je jasno da ja u ovom susretu navijam za Napoli ? ![]()
![]() |
#3369 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
eto i 4tog ![]()
![]() |
#3370 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovaj Šurle toliko precijenjena kategorija, Perišić ga strpao u džep tek što je ušao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3371 |
Guest
|
|
![]() |
#3374 |
Guest
|
Baš mi je drago. ![]() Gvardiola, ako čitaš pceskpert: tiki-taka tati-kita |
![]() |
#3375 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
https://www.youtube.com/watch?v=lBluM4X1JUg To sam gledo na hitnoj, nikad neću zaboraviti ![]() dobio temperaturu 41 i umalo rikno nakon što sam pojeo nešto i završio na hitnoj, infuzija i injekcije, ali i u miru sa dežurnom ekipom gledo tekmu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ode Pepito na kraju sezone očito ![]()
![]() |
#3378 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#3380 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Spejsl uan?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#3381 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne bih znao, ali sumnjam da će ovaj dulje od ove sezone (ono je i bila moja prognoza). Za rezulate još kak tak jer su ti više manje iza njega. Izuzevši sad ovo sa Portom. Ali uspio se zavaditi sa jednim od najboljim sportskih liječnika na svijetu koji uz to u klubu već skoro 40 godina (od 1977). Ako dođe do ultimatuma Doc ili on, čisto sumnjam da će se Kalle odlučiti u korist Guardiole. U svakom slučaju interesantna cijela situacija, bit će još interesantnije što će se poslije dogoditi. Definitivno opravdavamo nadimak FC Hollywood ![]()
![]() |
#3382 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Cica ima 3 pišanja na stadionu i kenja čoeku koji je tamo 40 godina... to samo može šonjo pun sebe. Valjda misli da Barca nebi napravila ono bez njega... 2009 nisu ni trebali trenera, ovako i onako su Xavi i Iniesta u poluvremenu držali govore. |
![]() |
![]() |
#3383 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#3384 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
U Barci su uvijek imali po 2-3 liječnika uz liniju (pri treninzima i utakmicama) pa ako se nekome ne'š desi, može se igrača odmah pregledati i tretman mu odrediti. Doc MW nije na treninzima Bayerna, nije čak ni na nekim utakmicama, već ima ordinaciju u centru Münchena i tek igrače pregledava i liječi kad dođu kod njega. I tu su se prvi put zakačili. Drugi puta su se zakačili oko liječenja cigića Alcantare, jer je ovaj otišao na liječenje kod liječnika u Barcelonu umjesto da ode kod MWa. I sad ovo zadnje su se očito zakačili oko ovih posljednjih problema sa ozljedama. Iako, takvu glupost napraviti prema doktoru ovog kalibra graniči sa kretenizmom.
![]() |
![]() |
#3385 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To kaj je netko 40 godina na celu neceg ne mora nuzno znacit da je najbolji u tome. A ak je istina da lijecnik jednog bayerna nije na tekmi dovoljno govori o tome, kaj god da bilo niti jedan top klub si to ne bi smio dopustit, IMHO. Nisam gledao tekmu nit pratim svabe pa ne znam kak igraju al one pocetnicke pogreske obrambenih igraca ne mogu bit krivica trenera. A mozda je jednostavno neko hrpetinu love digao ![]() ![]() ![]()
#3386 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Najbolji je u tome zato jer svi dolaze kod njega - od nogometaša (Chiellini & Gerrard to name a few), do ragbijaša, golfera i čak sprintera (Bolt).
![]() |
![]() |
#3387 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Stavljate znanje MW-a u pitanje, a lik je uspio Robbena "pokrpati". A ovo što ganci gvardijola sere da doktor nije uz liniju, nije on, nek je njegov sin (bio). Sad više nebu ni jedan na žalost. 40 godina je dobro funkcioniralo, nije smetalo Hitzfeldu/Juppu, sad ovome strancu smeta. Lik dojde u Njemačku i počinje nekog šerifa izigravati?! Pa tko je tu lud?? Iskreno se nadam promjeni trenera na kraju sezone jer ovo nema smisla. Kao i panda nadam se odlasku ovog šarlatana koji je u samo nekoliko mjeseci uspio uništiti nešto savršeno svojim izmišljanjem tople vode. Daj Juppu/Kloppu ove igrače ne da bi osvojili LP, prašili bi Barcu/Real s 5 komada iz stadiona. Pa dokaz gvardijolinog neznanja je jedan i jedini, stavljanje najboljeg (čitaj defenzivno, ofenzivno ima par boljih) desnog beka u povijesti u vezni red, gdje je prosječan igrač. Pametnome dosta. Dokaz, Njemačka na svjetskom, Loew vrati Lahma na beka, vidi čuda ekipa počinje igrati "kak bog zapovijeda". |
![]() |
![]() |
#3388 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ma gle, sve da i doktor nije vrhunski stručnjak, onakvo bezobrazno ponašanje je dno dna. Frusturirani bedak. Može on srat sad za doktora uz liniju koliko hoće, nije u Bayernu od jučer. Da je baš to tako bitno bilo, već bi to u startu promijenio, no sad kad je popušio, svi su mu drugi krivi. Dobio je izvrsno organizirani stroj u ruke i uspio ga pokvarit. Zaista ga je stavio na novu razinu, ali onu korak dolje ![]()
![]() |
#3389 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Ta spika prolazi kod djece...
![]() |
#3390 |
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je najgore, sad čitam članak na bildu, indexu i td., hrpa ljudi još brani gvardiolu. Pa ja ne mogu vjerovati, gledam zadnjih 6-7 godina doslovno svaku tekmu i ne može, ali NE MOŽE mi niko reći da je pep bilo šta unaprijedio!! A ovaj rumenigge mi se isto počinje zamjerati, ko da je zaljubljen u ovog šarlatana. Kaj on (pep) stvarno očekuje da bude igrač s 29-30 godina, koji je osvojio sve (čitaj Švajnštajger, Lahm..-švaba) išao ućiti neki "novi" način igranja nogometa. Pa moraš lud biti da to očekuješ. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|