Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.09.2016., 12:07   #3361
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Sta je ovo sa tolkim DD u igri? Cini mi se da nije radi misije.
Trebalo bi ih ogranicit na najvise 3 po partiji. desavalo mi se sinoc da ih je bilo po 6-7 sa svake strane
http://worldofwarships.eu/en/news/sp...troyers-focus/

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 17:56   #3362
windfucker
Guest

Samo da vas obavijestim da sam počeo igrati prije koji dan, imam oko 100-tinjak partija iza sebe, pred par dana sam naučio koji qrac zapravo znači onaj sivi trokut za torpeda i da brod brže skreće ako mu oduzimam gas
T3-4 uglavnom, imam Gremy-ja još iz bete i kupio Atago-a kojega se klonim dok malo ne izučim zanat (a svejedno sam ga morao malo provozati ).
Uglavnom... mislim da je počeo pohod i na treći WG-ov naslov
Svakao svratim tu po savjet za skill-ove, to me najviše muči (evo pucajte baš za Atago kojim redom i šta) i za japanske DD-ove: ispati li se na japancu žtrvovati domet poradi pet čvorova brzine torpeda?
Btw, DD-ovi mi se najviše sviđaju (ovako na prvu, naravno)
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2016., 17:57   #3363
windfucker
Guest

sry dupli post

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 04.09.2016. u 18:05.
  Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 19:12   #3364
thejue
Registered User
Moj komp

thejue's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Hoi, hoiiiii, hoiiiiiiiiiiiiiiiii kapetani.
Jedan ludi profa ovdje, da li se igraju brodovi, kako se pridruziti, zovite, zoviteeeeeeeee
thejue je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 19:58   #3365
Admiral72
Registered User

Admiral72's Avatar

Datum registracije: Aug 2016
Zamolim danas starog, da mi grinda misije za RN kapetana, kad ono..

Staro 04.09.2016., 20:34   #3366
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ouch.

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Samo da vas obavijestim da sam počeo igrati prije koji dan, imam oko 100-tinjak partija iza sebe, pred par dana sam naučio koji qrac zapravo znači onaj sivi trokut za torpeda i da brod brže skreće ako mu oduzimam gas
T3-4 uglavnom, imam Gremy-ja još iz bete i kupio Atago-a kojega se klonim dok malo ne izučim zanat (a svejedno sam ga morao malo provozati ).
Svakao svratim tu po savjet za skill-ove, to me najviše muči (evo pucajte baš za Atago kojim redom i šta) i za japanske DD-ove: ispati li se na japancu žtrvovati domet poradi pet čvorova brzine torpeda?
Pozz. Moj DD kapetan na Fubukiju:

http://shipcomrade.com/skillcalc/110...00100100000100

- Alternativno TAE na drugom redu ako nećeš koristiti topove toliko i ne smeta ti njihova spora rotacija, u protivnom uzimaš EM za taman dovoljno brzo okretanje kupola za držanje na meti dok izbjegavaš (u Fubukiju recimo)
- TAE ili EM uzimaš kao 6. skill, a Basics of Survivability ili Expert Loader kao zadnji, 18.

Za Atago nešto ovog tipa:

http://shipcomrade.com/skillcalc/001...10110000000100

Citiraj:
Autor thejue Pregled postova
Hoi, hoiiiii, hoiiiiiiiiiiiiiiiii kapetani.
Jedan ludi profa ovdje, da li se igraju brodovi, kako se pridruziti, zovite, zoviteeeeeeeee
Baci(te obojica) Ati Freaku PM za TS detalje. Skoro svaku večer je netko gore i igramo. Biti ćeš pozvan u diviziju. Ali poželjno je imat barem neki T5 brod jer ove niže tiere smo već davno preskočili i u pravilu ne igramo.

Staro 04.09.2016., 21:11   #3367
windfucker
Guest

Ja još svaku partiju kada izginem ostanem pratiti ove bolje igrače, u svakoj nešto novo naučim.
Iako sa Atagom imam pozitivan score, nemam ja još pojma gdje šta i kako. Još ću neko vrijeme solirati koju stotinu igara pa se onda čujemo za timske (ne želim biti teret za osnove).
Još jedno pitanje: koji battleship je najviše noob friendly za početak, i koja nacija /linija?
Cruiseri mi se čine najkompliciraniji za savladati, njih ostavljam za zadnje proučavanje
  Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 21:31   #3368
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ouch.

Pozz. Moj DD kapetan na Fubukiju:

http://shipcomrade.com/skillcalc/110...00100100000100

- Alternativno TAE na drugom redu ako nećeš koristiti topove toliko i ne smeta ti njihova spora rotacija, u protivnom uzimaš EM za taman dovoljno brzo okretanje kupola za držanje na meti dok izbjegavaš (u Fubukiju recimo)
- TAE ili EM uzimaš kao 6. skill, a Basics of Survivability ili Expert Loader kao zadnji, 18.

Za Atago nešto ovog tipa:

http://shipcomrade.com/skillcalc/001...10110000000100

Baci(te obojica) Ati Freaku PM za TS detalje. Skoro svaku večer je netko gore i igramo. Biti ćeš pozvan u diviziju. Ali poželjno je imat barem neki T5 brod jer ove niže tiere smo već davno preskočili i u pravilu ne igramo.

ja sam mu stavio i aft kao 4 skill..pomogne dosta

Nego, neznam jel sam ja sto promasio ili nevrijedi isti skillovi u istom tieru kapetana. nisam odma metnuo 5red .. nego sam pod 4 stavio health i aft..i zivot nedela..to bug ili sto?
rock00 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 21:50   #3369
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Ja još svaku partiju kada izginem ostanem pratiti ove bolje igrače, u svakoj nešto novo naučim.
Iako sa Atagom imam pozitivan score, nemam ja još pojma gdje šta i kako. Još ću neko vrijeme solirati koju stotinu igara pa se onda čujemo za timske (ne želim biti teret za osnove).
Još jedno pitanje: koji battleship je najviše noob friendly za početak, i koja nacija /linija?
Cruiseri mi se čine najkompliciraniji za savladati, njih ostavljam za zadnje proučavanje
Atago tek postane "D BROD" kad imaš kapetana s 15 bodova. Odnosno concealment.

Njemačka BB linija zbog "turrtleback" oklopa zbog kojih im je jako teško pogoditi citadelu je najviše friendly za početnike. Ali su i zato najneprecizniji i moraš doć blizu da bi nešto pogodio. Odmah iza su tu ameri do T6, a nakon toga japanci koji do Yamata imaju najgori oklop ali u pravilu najbolju preciznost.

Cruiseri se mijenjaju jako po tierima. Na T5 su dosta jaka klasa jer BB-i nemaju baš preciznost, a na višim tierima moraš stalno biti na oprezu i nikada bok pokazivati. Inače najpopularnija klasa.

Citiraj:
Autor rock00 Pregled postova
ja sam mu stavio i aft kao 4 skill..pomogne dosta

Nego, neznam jel sam ja sto promasio ili nevrijedi isti skillovi u istom tieru kapetana. nisam odma metnuo 5red .. nego sam pod 4 stavio health i aft..i zivot nedela..to bug ili sto?
Može i AFT ali nikako nemoj 2 skilla na 4. redu jer ti treba concealment. AFT je dobra alternativa ako želiš stealth fire sa Fubukijem raditi. A Survivability Expert ako često uletavaš u duele kod capanja baza.

Zadnji komentar mi nije jasan - taj SE skill je jači što si viši tier. Dobivaš 400 HP po tieru.

Staro 04.09.2016., 21:58   #3370
rock00
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Atago tek postane "D BROD" kad imaš kapetana s 15 bodova. Odnosno concealment.

Njemačka BB linija zbog "turrtleback" oklopa zbog kojih im je jako teško pogoditi citadelu je najviše friendly za početnike. Ali su i zato najneprecizniji i moraš doć blizu da bi nešto pogodio. Odmah iza su tu ameri do T6, a nakon toga japanci koji do Yamata imaju najgori oklop ali u pravilu najbolju preciznost.

Cruiseri se mijenjaju jako po tierima. Na T5 su dosta jaka klasa jer BB-i nemaju baš preciznost, a na višim tierima moraš stalno biti na oprezu i nikada bok pokazivati. Inače najpopularnija klasa.

Može i AFT ali nikako nemoj 2 skilla na 4. redu jer ti treba concealment. AFT je dobra alternativa ako želiš stealth fire sa Fubukijem raditi. A Survivability Expert ako često uletavaš u duele kod capanja baza.

Zadnji komentar mi nije jasan - taj SE skill je jači što si viši tier. Dobivaš 400 HP po tieru.
da stavio sam u 4 redu AFT i SE ... i ostavio ga na b hullu radi topa vise,
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2016., 22:36   #3371
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
AFT na Atagu je beskoristan. Ima los AA i 20% na smece je jos uvijek smece.
4ti red je demo expert i nista drugo.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2016., 23:10   #3372
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Konačno završio onu misiju s DDima za 10 pobjeda. Kad ovako puno DDa plovi za vikend onda tek vidiš koliko ih ne zna igrat klasu. Mislio sam da je nagrada i 10 onih camo za X2, ali samo 3 dobiješ. Nema veze, sutra ću do kraja odraditi Mahana. Ostalo mi je još 25k do Bensona. X2 camo za combo sa X2 dnevnim bonusom je bio i cilj ove DD misije.

Fubuki nosi partije jer ima super torpeda i stealth. S Mahanom sam bio prvi valjda u 9/10 partija. No ne mogu nositi partiju toliko kao s Fubukijem. Topovi imaju šansu za vatru samo 5% a to se ne mijenja do kraja, i torpeda su 55 čvorova dok ne dođeš do Fletchera - nepouzdana jer em što su spora ne rade baš neki dmg.

Staro 04.09.2016., 23:13   #3373
windfucker
Guest

Samo da zahvalim na savjetima.
Poslušao
  Reply With Quote
Staro 05.09.2016., 10:10   #3374
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Ocito jhe onda radi toga bilo. Samo sto mi je cudno da je bilo vise DD-a na visim tier-ovima.

Uspio zavrsit tu misiju. Jos mi ostalo samo 1m dmg do 1.10 da dobijem HMS Campbeltown-a.

Uglavnom mi je bio dobar vikend. Uspio otkljucati i Dm. Donskoi-a.
Kad skupim pare cu ga i uzet najvjerovatnije.

Citiraj:
Uzo si bas CA koji je najgori za vozit (jako slab AA i ne bas bajan domet topova) i u dosta slucajeva punis rupe u T9 i T10 partijama, a vjerujem da niti nemas 5ti red skilla na kapetanu od Ataga kojem concealment pada onda na 9.1km i gdje mozes nedetektiran torpedirat BB-ove.

Bas sada za vikend imao 3-4 partije preko 100k dmg-a.
Taktika je da nejdes prvi, gledas minimapu i biras na koga ces pucat. Ako vidis da je guzva prestanes pucat i promijenis poziciju.

Ja na kapetanu imam
1. red: BFT, BoS
2. red: EM
3. red: Superintendant
4. red: DE
5. red: CE

Uglavnom CA se igra na nacin da, sa HE kuris BB i gadjas DD, a sa AP ako je drugi CA okrenut broadside (pokazuje ti bocnu stranu) gadjas srednji dio broda i u razini waterline-a jer se tamo nalazi citadela.

Zapamti kada ispucas salvu, mijenjaj smjer i brzinu. Nemoj okretat bas Broadside prema brodovima
Nije lako al kada se usemis bit ce ti normalno to raditi.

Ja sada trenutno vozim samo CA od T8 (Atago, Roon, Chapayev i Baltimore) i ganjam Bismarcka, dosao sam do Bayerna i drugi BB je Iowa.

Oo DD imam Kieva, Clemsona (kupio sada za vikend jer nisam imao mjesta za kapetane, a bio je na 50% off.), Kamikaze i Isokaze.

Plan je doc do Hindenburga i Moskve i Bismarck-a.
zgmmax je online   Reply With Quote
Staro 05.09.2016., 10:24   #3375
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Ocito jhe onda radi toga bilo. Samo sto mi je cudno da je bilo vise DD-a na visim tier-ovima.

Uspio zavrsit tu misiju. Jos mi ostalo samo 1m dmg do 1.10 da dobijem HMS Campbeltown-a.
Ja nisam partiju bez barem 4-5 DDa po strani vidio jučer. Pri kraju s prvom točkom Campbeltown misije. Uskoro kreće farmanje dmga, a treba i 25 citadela pogodit za ovaj Boot Camp.

Citiraj:
Uzo si bas CA koji je najgori za vozit (jako slab AA i ne bas bajan domet topova) i u dosta slucajeva punis rupe u T9 i T10 partijama, a vjerujem da niti nemas 5ti red skilla na kapetanu od Ataga kojem concealment pada onda na 9.1km i gdje mozes nedetektiran torpedirat BB-ove.

...
..
.
Atago je uz Kutuzova jedini CA na T8 koji se isplati voziti. Ima Heal i super concealment i zato preživljva u T10 partijama. Kutuzov ima dim i brutalan domet & stalinium shell combo. Glavni trik je naučiti kako i kada napustiti borbu kad situacija nije u tvoju korist - a tu concealment kod Cruisera glavu spašava.

Nemam Atago niti sam vozio IJN CA, ako imaš problema s vožnjom broda baci oko na filmiće / YT. Hvala Bogu za Atago ih ima hrpa.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.09.2016. u 10:30.
Staro 05.09.2016., 10:29   #3376
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Novi post, ali mislim da bi bilo dobro podijeliti kako upaliti replay funkciju za nove igrače:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...d-of-warships/

Također, ako se mučite s nekim brodom - na ovoj stranici potražiti replay, ima ih odličnih i ja često stavljam svoje gore:

http://wowreplays.com/

Staro 05.09.2016., 10:32   #3377
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Preporučujem da Ataga ostavis u luci dok ne dodjes do Myoko u redovnoj liniji, brod nije lagan za savladati i treba prakse.
Ja ga osobno ne volim igrati, zahtijeva jako pažljivu i opreznu igru, i puno planiranja unaprijed.
A ako imaš lošu ekipu onda ni to ne pomaže jer nećeš ništa moći.
Nikada ne bih preporučio taj brod početniku.
Brod je OP samo u pravim rukama.
Staro 05.09.2016., 10:35   #3378
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Nisam nikad dozivio da sam sa Atagom bio najvisi tier
Tak da se sa njime uvijek mora igrat stealth i birat kada puknut jer ako te otkriju svi pocnu rokat po tebi

Vise me kosta moja brzopletost i ne imanje strpljenja u nekim situacijama pa znam odmah bit potopljen

Citadele rijesio sa Murmansk-om
Ekipa u nizim tierevima okrece broadside cijelo vrijeme, a Ap kod Murmanska busi sve
Staro 05.09.2016., 10:41   #3379
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Citadele rijesio sa Murmansk-om
Ekipa u nizim tierevima okrece broadside cijelo vrijeme, a Ap kod Murmanska busi sve
Zanimljivo... Morati ću skinuti prašinu s Konija onda.

Staro 05.09.2016., 10:47   #3380
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Za citadeliranje ipak New Mexico ili Montana, meni još fali 10 komada, to ću danas riješiti. A i za Campbelltown mi treba još manje od milijuna, i to bih danas mogao. Ima li tko za desetke?

Jučer sam malo gledao stream od papedipupi, svaka druga partija 250k i Kraken, jebate šta lik radi. Pwnage čisti. Za jucer mu je prosjek 171k i 3.5 kila po partiji.
Pa je mene malo naložio da provozam Independence, napravio sam 30k heheh. Ima puno AS sealclubbera s 15 kapetanom na T6
Staro 05.09.2016., 10:55   #3381
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

U jednoj partiji sa Murmansk-om imao 7 citadela
Probao i sa Bayernom i sa Iowom al nije islo.
Ipak ekipa u CA kad vidi BB ne okrece broadside, dok kad vozis CA ostale CA okrecu bok, pogotovo nijemci i japanci da ti posalju torpeda pa ih onda iznenadis sa stalinium shellovima

Dok vozis Ataga moras razmisljat 2 koraka unaprijed, cijelo vrijeme pratit situaciju i tak.
Bas ga je zabavno vozit
Staro 05.09.2016., 11:30   #3382
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Kad napraviš 20 citadela u jednoj partiji, onda možemo razgovarati. Koni citadelira Omahe i Murmanske kroz nos, savršeno anglane.

Staro 05.09.2016., 13:41   #3383
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Znimljivi videi od Ichase-a vezano za novu verziju gdje se vidi debljina i pozicija armora i mehaniku same igre.

Prvi u vezi citadele, armora i penetration mehanike igre

Drugi u vezi overpena i penetration mehanike II

EDIT:

U slucaju da netko vec ima HMS Campbeltown nece dobit brod niti kapetana sa 12 bodova. Nego samo srebro.
Ekipra prijavljuje probleme da nisu dobili kapetana.
Sluzbeni odgovor od WG support teama je

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 05.09.2016. u 14:23.
Staro 05.09.2016., 14:28   #3384
rock00
Premium
Moj komp

Citiraj:
Znimljivi videi od Ichase-a vezano za novu verziju gdje se vidi debljina i pozicija armora i mehaniku same igre.

Prvi u vezi citadele, armora i penetration mehanike igre

Drugi u vezi overpena i penetration mehanike II

EDIT:

U slucaju da netko vec ima HMS Campbeltown nece dobit brod niti kapetana sa 12 bodova. Nego samo srebro.
Ekipra prijavljuje probleme da nisu dobili kapetana.
Sluzbeni odgovor od WG support teama je

ja sam dobil kapetana i brod..zadrzat ga pa kad krene linija ga prebacit na neki drugi uk brod
Staro 05.09.2016., 15:44   #3385
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Na azijskom serveru najavljena nova grana japanskih destroyera.
Fubuki se miče na T6, Mutsuki na T5, Hatsuharu na T6 i Kagero na T8.
Na njihove sadašnje pozicije dolaze 4 nova DDa
Staro 05.09.2016., 15:50   #3386
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Vidio. Nabijem ih na onu stvar. Fubuki je bio odličan na T8, sad ide na T6. Pas mater...

Staro 05.09.2016., 15:56   #3387
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Da vjerojatno će biti nerfan u smislu tipa torpeda i topova da bi ga balansirali za T6. Pitanje je kako će riješiti problem za nas koji ga imamo u portu, da li će nam samo zamijeniti brod, hoćemo li ga zadržati i dobiti i novi, tek treba viditi. Pogotovo jer ima ljudi koji su pljucnuli lovu za premium camo
Staro 05.09.2016., 15:59   #3388
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Da vjerojatno će biti nerfan u smislu tipa torpeda i topova da bi ga balansirali za T6. Pitanje je kako će riješiti problem za nas koji ga imamo u portu, da li će nam samo zamijeniti brod, hoćemo li ga zadržati i dobiti i novi, tek treba viditi. Pogotovo jer ima ljudi koji su pljucnuli lovu za premium camo
Yup. Imam camo. Ekipa sere da IJN DD linija nema dobre topove. Ima odlične topove, ako ne staviš sve karte na torpeda i uzmeš EM skill. To što kriplijada ne zna igrat klasu nije izgovor za debilizam micanja.

Swell, sad ćemo na T8 imat Akizuki kao čisti gunboat 4x2 100mm topovi i samo 1x4 torpeda što je super alternativa. Ali Kagero i nakon toga kopija Yugumo (isti brod, sve isto) je debilizam žešćih razmjera.

EDIT: Da ne velim kako je Akatsuki koji će sad biti T7 isto kopija Fubukija sa T6. Kao što je Yugumo kopija Kagera. 2 po 2 tiera isti brodovi. Žešći debilizam je understatement.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.09.2016. u 16:21.
Staro 05.09.2016., 16:26   #3389
thejue
Registered User
Moj komp

thejue's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Hvala, PM poslan.
Ali sam se nasmijao kad sam vidio nadimak, ATI freak, ehhhh, to je iz vremena kad je ATI gazio Nvidiu, ehhhhhhh....
Imao sam nade za ovu Polaris liniju, ali uhhh, Pascal je progutao.
Steta, nadam se da ce Vega biti bolja.
thejue je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2016., 16:29   #3390
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Nemoj to pocinjati tu na brodovima, inače ga od milja zovemo Striko-mimimimi i zagriženi je nvidia fenboj, koji nikada neće poslušati glas razuma i kupiti ono što daje najviše za teško zaradjeni novac

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na