|
![]() |
#3361 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Guest
|
Samo da vas obavijestim da sam počeo igrati prije koji dan, imam oko 100-tinjak partija iza sebe, pred par dana sam naučio koji qrac zapravo znači onaj sivi trokut za torpeda i da brod brže skreće ako mu oduzimam gas ![]() T3-4 uglavnom, imam Gremy-ja još iz bete i kupio Atago-a kojega se klonim dok malo ne izučim zanat (a svejedno sam ga morao malo provozati ![]() Uglavnom... mislim da je počeo pohod i na treći WG-ov naslov ![]() Svakao svratim tu po savjet za skill-ove, to me najviše muči (evo pucajte baš za Atago kojim redom i šta) i za japanske DD-ove: ispati li se na japancu žtrvovati domet poradi pet čvorova brzine torpeda? Btw, DD-ovi mi se najviše sviđaju (ovako na prvu, naravno) ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 |
Guest
|
sry dupli post Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 04.09.2016. u 18:05. |
![]() |
![]() |
#3365 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2016
|
Zamolim danas starog, da mi grinda misije za RN kapetana, kad ono.. ![]() ![]()
![]() |
#3366 | |
DBS
|
Ouch. ![]() Citiraj:
http://shipcomrade.com/skillcalc/110...00100100000100 - Alternativno TAE na drugom redu ako nećeš koristiti topove toliko i ne smeta ti njihova spora rotacija, u protivnom uzimaš EM za taman dovoljno brzo okretanje kupola za držanje na meti dok izbjegavaš (u Fubukiju recimo) - TAE ili EM uzimaš kao 6. skill, a Basics of Survivability ili Expert Loader kao zadnji, 18. Za Atago nešto ovog tipa: http://shipcomrade.com/skillcalc/001...10110000000100 Baci(te obojica) Ati Freaku PM za TS detalje. Skoro svaku večer je netko gore i igramo. Biti ćeš pozvan u diviziju. Ali poželjno je imat barem neki T5 brod jer ove niže tiere smo već davno preskočili i u pravilu ne igramo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Guest
|
Ja još svaku partiju kada izginem ostanem pratiti ove bolje igrače, u svakoj nešto novo naučim. Iako sa Atagom imam pozitivan score, nemam ja još pojma gdje šta i kako. Još ću neko vrijeme solirati koju stotinu igara pa se onda čujemo za timske (ne želim biti teret za osnove). Još jedno pitanje: koji battleship je najviše noob friendly za početak, i koja nacija /linija? Cruiseri mi se čine najkompliciraniji za savladati, njih ostavljam za zadnje proučavanje ![]() |
![]() |
![]() |
#3368 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
ja sam mu stavio i aft kao 4 skill..pomogne dosta Nego, neznam jel sam ja sto promasio ili nevrijedi isti skillovi u istom tieru kapetana. nisam odma metnuo 5red .. nego sam pod 4 stavio health i aft..i zivot nedela..to bug ili sto? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 | ||
DBS
|
Citiraj:
Njemačka BB linija zbog "turrtleback" oklopa zbog kojih im je jako teško pogoditi citadelu je najviše friendly za početnike. Ali su i zato najneprecizniji i moraš doć blizu da bi nešto pogodio. Odmah iza su tu ameri do T6, a nakon toga japanci koji do Yamata imaju najgori oklop ali u pravilu najbolju preciznost. Cruiseri se mijenjaju jako po tierima. Na T5 su dosta jaka klasa jer BB-i nemaju baš preciznost, a na višim tierima moraš stalno biti na oprezu i nikada bok pokazivati. Inače najpopularnija klasa. Citiraj:
Zadnji komentar mi nije jasan - taj SE skill je jači što si viši tier. Dobivaš 400 HP po tieru. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3372 |
DBS
|
Konačno završio onu misiju s DDima za 10 pobjeda. Kad ovako puno DDa plovi za vikend onda tek vidiš koliko ih ne zna igrat klasu. Mislio sam da je nagrada i 10 onih camo za X2, ali samo 3 dobiješ. Nema veze, sutra ću do kraja odraditi Mahana. Ostalo mi je još 25k do Bensona. X2 camo za combo sa X2 dnevnim bonusom je bio i cilj ove DD misije. Fubuki nosi partije jer ima super torpeda i stealth. S Mahanom sam bio prvi valjda u 9/10 partija. No ne mogu nositi partiju toliko kao s Fubukijem. Topovi imaju šansu za vatru samo 5% a to se ne mijenja do kraja, i torpeda su 55 čvorova dok ne dođeš do Fletchera - nepouzdana jer em što su spora ne rade baš neki dmg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Guest
|
Samo da zahvalim na savjetima. Poslušao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3374 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Uspio zavrsit tu misiju. Jos mi ostalo samo 1m dmg do 1.10 da dobijem HMS Campbeltown-a. Uglavnom mi je bio dobar vikend. Uspio otkljucati i Dm. Donskoi-a. Kad skupim pare cu ga i uzet najvjerovatnije. Citiraj:
Bas sada za vikend imao 3-4 partije preko 100k dmg-a. Taktika je da nejdes prvi, gledas minimapu i biras na koga ces pucat. Ako vidis da je guzva prestanes pucat i promijenis poziciju. Ja na kapetanu imam 1. red: BFT, BoS 2. red: EM 3. red: Superintendant 4. red: DE 5. red: CE Uglavnom CA se igra na nacin da, sa HE kuris BB i gadjas DD, a sa AP ako je drugi CA okrenut broadside (pokazuje ti bocnu stranu) gadjas srednji dio broda i u razini waterline-a jer se tamo nalazi citadela. Zapamti kada ispucas salvu, mijenjaj smjer i brzinu. Nemoj okretat bas Broadside prema brodovima ![]() Nije lako al kada se usemis bit ce ti normalno to raditi. Ja sada trenutno vozim samo CA od T8 (Atago, Roon, Chapayev i Baltimore) i ganjam Bismarcka, dosao sam do Bayerna i drugi BB je Iowa. Oo DD imam Kieva, Clemsona (kupio sada za vikend jer nisam imao mjesta za kapetane, a bio je na 50% off.), Kamikaze i Isokaze. Plan je doc do Hindenburga i Moskve i Bismarck-a. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3375 | ||
DBS
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nemam Atago niti sam vozio IJN CA, ako imaš problema s vožnjom broda baci oko na filmiće / YT. Hvala Bogu za Atago ih ima hrpa. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.09.2016. u 10:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
DBS
|
Novi post, ali mislim da bi bilo dobro podijeliti kako upaliti replay funkciju za nove igrače: http://forum.worldofwarships.eu/inde...d-of-warships/ Također, ako se mučite s nekim brodom - na ovoj stranici potražiti replay, ima ih odličnih i ja često stavljam svoje gore: http://wowreplays.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Preporučujem da Ataga ostavis u luci dok ne dodjes do Myoko u redovnoj liniji, brod nije lagan za savladati i treba prakse. Ja ga osobno ne volim igrati, zahtijeva jako pažljivu i opreznu igru, i puno planiranja unaprijed. A ako imaš lošu ekipu onda ni to ne pomaže jer nećeš ništa moći. Nikada ne bih preporučio taj brod početniku. Brod je OP samo u pravim rukama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nisam nikad dozivio da sam sa Atagom bio najvisi tier ![]() Tak da se sa njime uvijek mora igrat stealth i birat kada puknut jer ako te otkriju svi pocnu rokat po tebi ![]() Vise me kosta moja brzopletost i ne imanje strpljenja u nekim situacijama pa znam odmah bit potopljen ![]() Citadele rijesio sa Murmansk-om ![]() Ekipa u nizim tierevima okrece broadside cijelo vrijeme, a Ap kod Murmanska busi sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Premium
|
Za citadeliranje ipak New Mexico ili Montana, meni još fali 10 komada, to ću danas riješiti. A i za Campbelltown mi treba još manje od milijuna, i to bih danas mogao. Ima li tko za desetke? ![]() Jučer sam malo gledao stream od papedipupi, svaka druga partija 250k i Kraken, jebate šta lik radi. Pwnage čisti. Za jucer mu je prosjek 171k i 3.5 kila po partiji. Pa je mene malo naložio da provozam Independence, napravio sam 30k heheh. Ima puno AS sealclubbera s 15 kapetanom na T6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
U jednoj partiji sa Murmansk-om imao 7 citadela ![]() Probao i sa Bayernom i sa Iowom al nije islo. Ipak ekipa u CA kad vidi BB ne okrece broadside, dok kad vozis CA ostale CA okrecu bok, pogotovo nijemci i japanci da ti posalju torpeda pa ih onda iznenadis sa stalinium shellovima ![]() Dok vozis Ataga moras razmisljat 2 koraka unaprijed, cijelo vrijeme pratit situaciju i tak. Bas ga je zabavno vozit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3382 |
DBS
|
Kad napraviš 20 citadela u jednoj partiji, onda možemo razgovarati. Koni citadelira Omahe i Murmanske kroz nos, savršeno anglane. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3383 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Znimljivi videi od Ichase-a vezano za novu verziju gdje se vidi debljina i pozicija armora i mehaniku same igre. Prvi u vezi citadele, armora i penetration mehanike igre Drugi u vezi overpena i penetration mehanike II EDIT: U slucaju da netko vec ima HMS Campbeltown nece dobit brod niti kapetana sa 12 bodova. Nego samo srebro. Ekipra prijavljuje probleme da nisu dobili kapetana. Sluzbeni odgovor od WG support teama je ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 05.09.2016. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3384 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam dobil kapetana i brod..zadrzat ga pa kad krene linija ga prebacit na neki drugi uk brod |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Premium
|
Na azijskom serveru najavljena nova grana japanskih destroyera. Fubuki se miče na T6, Mutsuki na T5, Hatsuharu na T6 i Kagero na T8. Na njihove sadašnje pozicije dolaze 4 nova DDa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
DBS
|
Vidio. Nabijem ih na onu stvar. Fubuki je bio odličan na T8, sad ide na T6. Pas mater... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Premium
|
Da vjerojatno će biti nerfan u smislu tipa torpeda i topova da bi ga balansirali za T6. Pitanje je kako će riješiti problem za nas koji ga imamo u portu, da li će nam samo zamijeniti brod, hoćemo li ga zadržati i dobiti i novi, tek treba viditi. Pogotovo jer ima ljudi koji su pljucnuli lovu za premium camo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3388 | |
DBS
|
Citiraj:
Swell, sad ćemo na T8 imat Akizuki kao čisti gunboat 4x2 100mm topovi i samo 1x4 torpeda što je super alternativa. Ali Kagero i nakon toga kopija Yugumo (isti brod, sve isto) je debilizam žešćih razmjera. EDIT: Da ne velim kako je Akatsuki koji će sad biti T7 isto kopija Fubukija sa T6. Kao što je Yugumo kopija Kagera. 2 po 2 tiera isti brodovi. Žešći debilizam je understatement. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.09.2016. u 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
Hvala, PM poslan. Ali sam se nasmijao kad sam vidio nadimak, ATI freak, ehhhh, to je iz vremena kad je ATI gazio Nvidiu, ehhhhhhh.... Imao sam nade za ovu Polaris liniju, ali uhhh, Pascal je progutao. Steta, nadam se da ce Vega biti bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Premium
|
Nemoj to pocinjati tu na brodovima, inače ga od milja zovemo Striko-mimimimi i zagriženi je nvidia fenboj, koji nikada neće poslušati glas razuma i kupiti ono što daje najviše za teško zaradjeni novac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|