|
![]() |
#3362 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Sve jasno, radilo je i meni savrseno prije nadogradnje na LP. Sada sam prvi put koristio nakond nadogradnje i skuzio da nešto ne štima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3367 |
Registered User
|
vratio ponovo z3c na 4.4.4, 5.1.1 ima bug jedan (bar ova baltic verzija) kada izađem sa wifi mjesta, treba mu vječnost da promjeni na 3g. |
![]() |
![]() |
#3368 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja imam NCB (nordijsku) pa mi toga nema, ili ne primjećujem, ček štoviše, brže mi mjenja sa WiFija na podatkovnu i obrnuto nego na 5.0.2... Isprobaj još koju verziju jer ljudi javljaju da su neke promjene od verzije do verzije. Recimo, arapska ima normalne ikonice u statusnoj traci a nordijska i baltička deformirane, tj. udaljene... |
![]() |
![]() |
#3369 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
syss Moderator Moj komp syss's Avatar Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb Postovi: 9,212 znači moram ić u centar... thnx Više ne moraš ići u VIP centar. Na VIPnet stranici za otključavanje mobitela koju ispuniš - ime, prezime, OIB, IMEI, broj telefona i svoj mail. Navečer sam poslao, a ujutro sam već dobio kod. |
![]() |
![]() |
#3370 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pošto nisi stavio link http://www.vipnet.hr/otkljucavanje-uredjaja
|
Oglas
|
|
![]() |
#3375 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Sory, zaboravio staviti link. Eto upravo sam skužio da mi se odljepilo staklo u gornjem desnom kutu, pa do sredine zvučnika. Poludit ću više sa tom xperijom. |
![]() |
![]() |
#3376 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3378 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ljudi moj koji su ovo problemi... Sony me uredno otpili čim im pošaljem mail s novim upitom,prave se blesavi i stalno se vade na te ulazno/izlazne testove. Za one slike koje sam im poslao..mrtvo ladno mi napišu da je to normalno jer nisam htio da mi se mobitel popravi...te da oni ne žele plaćati dodatne troškove za sastavljanje mobitela citiram ih : ˝Korisniku je odbijeno jamstvo. Ne želi platiti popravak. Uređaj je "mrtav". Servis sklapa uređaj najbolje što je moguće, ali jednom kad je odbijeno jamstvo nema ga obvezu sklapati da bude vodootporan kao kad je došao na servis - jer je i to sklapanje vrsta popravka, bez obzira koliko je mali, ali košta neke novce (potrebno je staviti nove brtve i sl.)˝ sad sam opet obavjestio i Agram i njih..,.jer indikator vlage koji se nalazi u mobitelu nije uopće promjenio boju...znaći ni milimetra...jos uvjek bijel kao što bi i trebao bit! poslao sam i mail sony europe preko njihove službe za korisnike i udruzi za zaštitu potrošaća...sad ćemo vidit dalje di to ide! :/ |
![]() |
![]() |
#3380 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ma izgleda da taj link koji sam imao za europu ustvari je UK...a oni su odmah odgovorili da nemogu ništa pomoć jer uređaj nije kupljen kod njih! nemogu nać mail za sony europe..izgleda da ne postoji! :/ |
![]() |
![]() |
#3382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je uzeta na pretplatu, mora ti je teletina džabe otključati bez obzira kada si je uzeo.
#3384 |
Registered User
|
Koji je najbolji kk rom za xperiu z3compact? |
![]() |
![]() |
#3385 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni Stock. Iako se ja držim LPa ali ako ćeš ić na stock mislim da .93 ili .77 koja je zadnja verzija prije LPa. Od ovih custom ne znam, većina se prebacila na LP a ja sam zadovoljan stock izgledom i ponašanjem pa ne pratim to. |
![]() |
![]() |
#3387 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
5.1.1 radi dosta brže od 5.0.2 ,a mob je radio poprilično dobro, čak odlično i na 5.0.2 . Z3 i z2 su riješeni, z1 mislim vrlo vrlo brzo. |
![]() |
![]() |
#3388 |
Registered User
|
Ja sam imao problema na 5.1.1 balticki ovaj stock rom, sa wifi na 3g prebacivalo automacki vječnost čitavu da prebaci, to me dosta zivciralo pa vratio na kk, sad na ovom kk neki mislim ce1, i video fokus uzasan, tj nema ga skoro nikako. Mene zanima preporuka konkretnog roma, 5.1.1 je dosta brz bio, ali da nebi sad po redu skidao svaki da vidim sa vama kojo da probam, tj koji vi imate. A isto tako I za 4.4.4 jer tamo je baterija osjetno bolja, pa cemo vidjeti sta cemo |
![]() |
![]() |
#3390 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam stavio prekjučer... niš spešl, malo kozmetičkih poboljšanja i to je to. stavi slobodno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|