|
![]() |
#3361 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3362 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mojem se isto kamera puno pogorsala odkad sam se zadnji put zalio ovdje na forumu. Sad je kompletno ljubicasta/crvena snimka kad upalim kameru u uvjetima sa malo svijetla. Trebo bi isto furat na servis ali neda mi se OPET par dana bez mobitela bit. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ultrapixel zakazao masovno izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šteta. Predviđam da bi dionice HTC-a mogle još dublje potonuti i povećati (ionako već velike) gubitke firme.
#3365 |
Guest
|
Ma, očito su određene serije senzora zakazale, a s obzirom da "novije" nemaju problema stvar je do proizvođača senzora. Karma postoji samo u Falloutu. |
![]() |
#3366 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2524566 xda developeri kao i obicno cine cuda, cak i kada zakaze podrska od qualcomma i htc-a.. Go One S ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Premium
|
Pojavile se prve naznake što će biti u M8 - Snapdragon 800, 5" FullHD, KK http://www.androidsas.com/2013/11/ht...-surfaces.html
#3368 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ništa specijalno ali svakako upgrade u odnosu na One. Negdje sam čitao da bi mogao imati 3gb rama ako je kom bitno. Što se tiče kamere na htc one ili sam ubo dobar senzor ili me problem čeka.. Za sada kamera radi kao i prvog dana.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
moj ONE došao sa servisa.. tj nije moj nego sam dobio novi, prema pogledu rekao bi da nije refurbished.. besprijekoran, kamera bez greske,jedino sto je ovaj brandiran na VIP... e sad me zanima, jel garancija opet kreće od dana kad sam dobio ovaj novi ili samo nastavlja ona stara? |
![]() |
![]() |
#3370 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3372 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3374 |
Fresh Juice
|
Vjerojatno i je. Sumnjam da su tako brzo u proizvodnji i isporuci u nase krajeve. |
![]() |
![]() |
#3375 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
u Uk dolazi 4.4 za Htc One krajem prvog mjeseca.. valjda i nema dode nedugo nakon toga... http://pocketnow.com/2013/11/20/htc-...-kitkat-update |
![]() |
![]() |
#3376 |
Guest
|
bok dali je istina da HTC One X se nemože otključati / unlockati sa unlock kodom ako nije na stock rom-u ? hvala |
![]() |
#3377 |
Premium
|
Da, nijedan HTC kod nas se ne može otključati kodom s neta jer naši ISP-ovi stavljaju vlastite kodove koji nemaju veze s originalnima.
#3378 |
Guest
|
moj nije iz Hrvatske nego je kupljen iz UK-a i lockan je na O2 mrežu. znači mobitel treba biti na stock romu ? hvala |
![]() |
#3379 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3380 |
Premium
|
Mnogi su pokušavali s kodovima s neta i nije im išlo. Kolega forumaš koji je radio u HTC servisu je rekao da se ne mogu otključati zbog navedenog razloga.
#3381 |
Guest
|
a što u mojem slučaju to znači konkretno ? znači zaključan je na O2 mrežu i kupljen u UK-u. dali treba biti na stock romu ili ne ? dali će raditi unlock code ? |
![]() |
#3382 |
Fresh Juice
|
Ti bi trebao moći http://www.youtube.com/watch?v=hpnrIA2WKrE |
![]() |
![]() |
#3384 |
Guest
|
hvala na odgovorima ![]() prije nego kupim unlock code, možete mi reći dali ima ovo logike ili dali je netko ovo probao : Hi, for free desimlock, 1. Note IMEI *#06# 2. adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p6 of=/sdcard/mmcp6.dump 3. Open mmcp6.dump on SDCARD 4. Look for in this file your IMEI 5. Just in front of your IMEI a 8-digit code which corresponds to the unlock code 6. Switch off your HTC One X and insert a Sim of another operator 7. Type Unlock code obtained before to sam našao na drugom forumu. |
![]() |
#3385 |
Premium
|
Šta nema unlock code 4 znamenke? Vidim da se pod 5. spominje 8 znamenki.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.11.2013. u 18:04. |
![]() |
![]() |
#3386 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Unlock ima 8 znamenki. Kod 95% telefona. Ostalih 5% (odoka naravno ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3387 |
Guest
|
mobitel još nije kod mene ali čim dođe probam to pa javim rezultate osim ako netko ne proba prije pa javi ![]() |
![]() |
#3388 |
Fresh Juice
|
To je bio slučaj kod jednog stranog operatera gdje je stvarno djelovao taj trik i taj kod je bio za unlock. Na globalnoj razini da radi su male šanse jer kolko se sjećam takve teme javljali su se ljudi samo s jedne mreže da im je uspjelo. Al probaj, niš ne gubiš. |
![]() |
![]() |
#3389 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
htc one s zvucnik problem
Pozdrav, imam problem sa zvucnikom na mobu, vise se ne cuju melodije pri pozivu tj nigdje niujednoj app nema zvuka, dok pri pozivu sve radi ok...probao sam ga gasit upalit nista...a problem je nastao kada sam nazvao drugi mob radi testa pa se cula jaka mikrofonija i poslije toga drap...vjerojatno je izgorio.... Sto mi je cinit...help...ni alarm mi ne radi...sa garanciju nisam siguran a mob je rootan |
![]() |
![]() |
#3390 |
Guest
|
pa ništa drugo ti ne preostaje nego zamjeniti zvučnik. to se ne popravlja. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |