|
![]() |
#3361 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Iskreno, da si igrao samnom game, i to napravio, vjerojatno bi dobio čisti delete. Guls, ne vidim te ovih dana nešto online...btw ljudi ja gledam da igramo Customs EUNE , onako nas 10tak...nas se uvijek može skupiti 5-8 bez problema, samo moramo malo balansirati timove jer je znalo biti uh oh ![]() btw, zadnji izgubljeni game, gotta love it ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
obriši me ti izgledam kao da želim igrati sa igračima koji na tako nešto regairaju tipa obrisao bih mene ![]() ![]() ![]() uostalom evo za sve tko igra samnom prva osoba koja me flejma ja počinjem feedati protivničku ekipu makar dobio doživotni ban na lolu i do kraja života ne igrao lol.Takve stvari me uopće nezanimaju niti ih uvažavam kao normalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3363 |
Premium
|
Oh ..zaboravio sam, Bronze 5 mentality. Sorry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3364 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako je igrač dc onda pokušavaš igrat u nadi da će se on vratit, čuj nemožeš ti sam.. cry more kako znaju reći. Koja je logika otić sa tog lane-a i ostavit protivničkoj ekipi da ispushira lane? Daj malo poradi na logici pa onda pričaj o tome kako te bezveze reportaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3365 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() naravno da bih ostao u lane da sam nadmoćan nad njima ali što ja tu mogu kada me počnu toliko gurati da ne mogu se pomaknuti ispod turreta.... si zaboravio razum isto negdje ili je to prirodno? :S ajde pročitaj sad sve ispočetka pa onda napiši nešto pametno ovi "humoristično" smiješni upadati ti baš i neidu u korist... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Domagoj, čisto razmišljanje nekoga tko se ne zabavlja u igri, kojemu je ranked više muka nego zabava i ko jednostavno nikad neće izaći iz tog nepostojećeg "Elo Hella", koji je dobio naziv samo radi igrača poput tebe. Inače, može se i dobiti meč 4v5. Ako je nekoga dc-alo ima šanse da se vrati, ima šanse da tvoj mid ili top lane jednostavno brutalno rasturiju svoj lane i dobiju 5+ killova što je tebi u koristi i kasnije takav 4v5 game je podjednak. I eto, stajem na stranu x-plosiva, pošto ga poštujem ko igrača, i to dobrog, poštujem ga ko frenda, ali ne samo zato nego jednostavno je u pravu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3367 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3369 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Domagoj poslušaj savjete i mišljenja od igrača kao šta je xplosiv, dečko iam 2k+ elo i sigurno zna o čemu govori. Moraš promjeniti način razmišljanja jer ćeš inače uvijek gubiti gameove zbog takvog mentaliteta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3371 | |
Premium
|
Citiraj:
Guls - nije visok ELO, ali elo nije važan, čovjek ima mehaniku, i ima ono što je važnije - razumijevanje igre. Mmomistake - Igra isto dosta dobro, samo mu nemojte dati Hecarima jer je to turret dive svaki gank pa kill i ghost vani gg 5 hp left ![]() Ovaj Vedran koji zna tu postati ima skill više nego svi mi kombinirano, čovjek boosta ljude za pare i to boosta na brutalan način. P.S. Od 10og mjeseca kada krenem igrati više na EUW budem igrao s xgameom duo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3374 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() uvjet će biti jedino da ako igramo duo da bude barem gold v + da ne zeznemo MMR oba tima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3379 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pozdrav društvo Nema me baš online ovih dana, imam gro obveza u životu, ne stignem se posrat da mi mobitel ne zvoni i tako. Nastojat ću slijedeći tjedan obaviti analno pusanje s vama Teo i Alen :*
![]() |
#3380 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nemaš kaj puno razmišljat, kupi i iskoristi činjenicu što je champ koji će uvijek biti lagano OP. ![]() Ti si visok ELO, pa čak onda ga možeš i igrati kak bog zapovijeda, a to je split push u late gameu, gdje zed praktički može 1 v 2 sve i njihove mame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Well zed je generalno sljedeće harras harras ult facreroll all the butons shadow da se maknes i obavezno spamaj taunt nakon toga i čekaj "špljaght" zvuk NO zonya / cleanse / quicksilver ti mogu counterat ulti i onda ti ult lagano masira jaja neprijatelja dok im pjevuši serenadu
![]() |
#3382 |
Premium
|
Deal Guls ![]() Teo samo daj nick, ja to smatram riješenim ![]() Ja ti igram Zed-a, nije neki pretjerano visoki skill-dependent, ali ako se nauči je jeben. Ja samo pokam, kasnije ult i massive dmg i gg ![]() Ako imaš nekoga tko zna baš kako ga counter, nemoš mu ništa. Ali inače je jako dobar champ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Banned
|
danas u 21h počinje sv. prvenstvo.Mislim da će prijenos biti na njihovoj stranici živo me zanima tko će biti prvak ove godine ![]() http://eune.lolesports.com/?ref=en_e...s3groupeuaday0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Hala Madrid!
|
Ekipa da li Vama lagga server? Nemožeš igrat ko čovjek, nebih rekao da je to do t-coma, prije bi rekao da je do njihovih servera. -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Premium
|
Citiraj:
I ikone su free do kraja prvenstva.. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.09.2013. u 19:40. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|